Häämatka Pariisiin

Häämatka Pariisiin

Kenelläkään kokemusta Pariisiin suuntautuneesta häämatkasta. Tarkotus olisi ottaa romanttinen pienen pieni vaatimaton hotelli keskustan tuntumasta ja viettää muutama päivä tai viikko siellä. Onko kokemuksia ja ehdotuksia

8

3989

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jenna

      Ei ole kokemusta Pariisista häämätkakohteena, mutta muuten siellä on tullut käytyä.
      Onhan se ihanan romanttinen paikka, tai ei ehkä aivan kaikilta osin mutta monta ihanaa paikkaa, missä kannattaa käydä. Esim. Montmartren kukkula, Sacré Coeurin kirkko ja Eiffel tietty... LAtinalaiskortteleissa on mukava viettää aikaa, siellä on ihania ravintoloita eri maiden keitiöillä... Voisin hyvin kuvitella meneväni sinne häämatkalle, jos haat olisi keväällä/kesällä. Meidän haat on vasta elokuun lopulla ensi vuonna, matkalle päästään vasta syyskuussa. Siksi ehkä jonnekin lämpimään tekee mieli :) Mutta Pariisi on ihana!

      • jenna

        Seinen rannoilla ja silloilla voi tehdä romanttisia kävelyretkiä...ehkä siellä tehdään jotain risteilyjäkin...Pariisin illassa... Kylläpä tuli ikävä sinne :)


      • KPy
        jenna kirjoitti:

        Seinen rannoilla ja silloilla voi tehdä romanttisia kävelyretkiä...ehkä siellä tehdään jotain risteilyjäkin...Pariisin illassa... Kylläpä tuli ikävä sinne :)

        Seinen illallisristeily on häämatkalle sopivaa ohjelmaa. Risteilyt ovat kohtuu arvokkaita, mutta niistä jäi hyvä muisto. Ohjeena on muistaakseni solmio, mutta käytännössä jenkkituristeja lukuunottamatta muilla oli kyllä puku. Suomen matkatoimiston kautta olisi ainakin tänä kesänä saanut melkoiset alennukset illallisristeilyn hinnasta suurimmalta varustamolta.

        Pariisista pääsee kätevästi junalla päiväksi myös muualle. Atlantin rantaan tai Reims'iin voi kätevästi piipahtaa yleisillä.


    • äiskä

      Tuli niin paljon onnellisia muistoja omasta häämatkasta (11 v. sitten)mieleen, että pakko vastata. Pariisi on mitä ihastuttavin kohde nuorelle parille. Nähtävää on kaupungissa todella paljon (jos nyt kovin kerkiää kierteleen...). Itse kävimme viikon aikana myös Versaillesissa junalla. Eväänä kuohuviiniä, patonkia ja juustoja.......
      Yövyimme pienessä hotellissa, mutta nimeä en juuri nyt muista.

      Lähdimme matkalle suoraan hääjuhlasta illalla. Ensin Hkiin ja sieltä seuraavana aamuna Pariisiin. Joten hääyön vietimme lentokenttähotellissa. Sillä yllätykseksi saimme käyttöön sviitin tavallisen huoneen hintaan......toinen mieleenpainuva, ihana yllätys oli myös se, kun kaverit olivat käsimatkatavaroihin kiinnittäneet just married kyltin ja Pariiisin lennolla se huomioitiin ja tarjottiin shampanjaa (joka muuten olisi ollut maksullista) ja kapteeni esitti kuulutuksessaan onnittelu koneessa olevalle hääparille.. ihan itkettää vieläkin kun muistelen.

      Suosittelen Pariisia lämpimästi!!!!

      Ja varoituksen sana loppuun.......varkaita kannattaa varoa. Meiltä meni reppu kamera ....onneksi kuvia oli jo oteltu filmikaupalla niin jäi semmoisiakin muistoja.
      Rikosilmoituksen tekeminen läheisellä poliisiasemalla oli kyllä yhdensortin ohjelmanumero....hauska sellainen.
      Onneksi oli matkavakuutus.

    • hm23

      Olen kyllä kuullut, että Pariisi olisi kallis paikka. Kannattaa tehdä hintavertailuja ennen reissua.

    • Kati

      Olin juuri viikko sitten Pariisissa poikaystäväni kanssa - tosin en siis häämatkalla. Matkailtuamme muissa Euroopan maissa, päätimme mennä vielä Pariisiin eikä meillä ollut hotellivarausta. Voin varoittaa että Pariisin hotellit ovat tolkuttoman kalliita (n.100 e yö), joten kannattaa ehkä etsiä hotellia hiukan keskustan ulkopuolelta. Esimerkiksi Montmartressa on monia pieniä, mutta ihastuttavia hotelleja. Itse asuimme hotel Gerandossa (löytynee hakukoneella), ja voin suositella. Ja liikkuminen keskustaan kävi nopeasti ja edullisesti metrolla.

      • Löytyy

        Joo yövyin toissakesänä 2003 Pariisissa ihan sen montmantren lähettyvillä ja maksoin hotelliyöstä 25€. Se oli kyllä netistä varattu. Paikanpäältä varattuna olisi maksanut enemmän.


    • Kesä 2000

      Olimme upealla häämatkalla heinäkuun alussa 2000. Lensimme Helsingistä Pariisiin ja yövyimme Hotelli Riboutte Laffayettessa. Se oli pieni mutta kodikas. Huone ei ollut järin suuri myöskään, mutta siisti ja kaikki tarpeellinen löytyi. Sijainti oli hyvä. Kävimme Pariisissa mm. Eiffeltornin huipulla, Sacre Coerin kirkon tornissa (upeat näköalat) ja jokiristeilyllä (suosittelen). Pariisista jatkoimme matkaa luotijunalla (300 km/tunnissa)kanaalin alitse Lontooseen, jossa samoin yövyimme 3 yötä. Lontoosta sitten lensimme kotiin. Meidän molempien mielestä Pariisi oli kauniimpi ja mukavampi matkakohde (eivät edes Lontoon hienot pubit voittaneet mieheni mielestä Pariisia).Matka oli silloin Aurinkomatkojen ohjelmassa (en tiedä onko enää) ja hotelli oli ainakin viime vuonna heidän esitteessään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe