Liian isot rinnat

d-kuppi vm85

Ei ole helppoa kellään kun jollain on liian pienet, toisella liian isot... Tästä asiasta oli Keho palstalla jo juttua, mutta haluan kirjoittaa oman " tarinani" myös tänne, jos löytyis vaikka kohtalotovereita...?

Mielipiteeni on että onhan se parempi kun on pienet rinnat niin rintsikoihin voi vaikka vähän lisätä toppauksia tms, mutta isoista rinnoista ei saa "osia" pois (muuten kun tietty leikkauksella).

Pienet rinnat olisivat myös yhtä hyvät vauvan imetyksessä kuin isotkin. Ainoa huono puoli mitä pienistä rinnoista voin keksiä on se kun menee mammografiaan, niin voi sattua kun ei oo "tarpeeks" sitä tissiä mitä työntää sen koneen väliin.

Itselläni isot rinnat ja voin sanoa että ei se poikien "ihailu" ole mitään mukavaa! Pojat (ja muutkin) kyttää sun rintoja, eikä näe muuta! Yläasteella varsinkin huutelee kaikkee tyhmää, etkä sä pääse pakoon sun tissejä! Myös tyttöystävät (hyvätkin) voivat sanoa leikillään jotain isoista tisseistäsi, eivätkä he ymmärrä kuinka leikilläänkin sanotut jutut voi pahoittaa toisen mieltä pahasti.

Sitten kun itse kiinnostuu jostain pojasta ei voi koskaan tietää onko hän vain kiinnostunut näkemään rintani vai minut ihmisenä... Tai kyllähän sen sitten tietää, kun poika jättää sinut nopeasti, ihan kuin sinä et olisikaan mitään muuta kuin tissit!!!

Ja jos vielä perheen jäsenetkin kyselee joltain 13veeltä että onko sulla nyt tarpeeks hyvät rintsikat ettei tuu selkä kipeeks tai ryhti huonoks niin onhan se noloa...

Ala-asteella vielä olin kiinnostunut liikunnasta, mutta kun tissit vaan kasvoi ja kasvoi niin ei huvittanut mennä jumpaan hyppimään tai liikkatunnilla juoksemaan, koska tissit heilu ja se sattui. Vaikka ostin kalliimmat urheiluliivit mitä löysin, ei auttanut.
Sit myös ärsyttää kun jotkut sanoo että "jos haluut pienemmät rinnat niin laihduta", tai "tee rintalihksia", "hiero rintoja" ym tyhmää. EI NÄITÄ RINTOJA SAA PIENEMMIKS VAIKKA KUINKA TEKIS RINTALIHAKSIA, laihdutus ei myöskään vaikuta suuresti rintoihin!!!! Ärsyttää kun ihmiset ei tiedä mistä puhuu...

Oon harkinnu myös rintojen pienennystä, mut leikkaus maksaisi jotain 2000-6000 euroo ja rinnat voi olla monta kuukautta tosi kipeät leikkauksesta. Sitten kuulemma suositellaan myös että olisi synnyttänyt kaikki harkitsemansa lapset ensin, ja vasta sitten olisi suositeltavaa leikata, jotta äiti pystyisi kunnolla imettämään (leikkauksessa voidaan siirtää nännien paikkaa kokonaan, siksi tämä suositus).

Onhan se varmasti kamalaa kun haukutaan laudaksi, mutta sen asian voi aika hyvin feikata, laittamalla toppauksia rintsikoihin tms.

Tää voi kuulostaa jonkun mielestä tosi tyhmältä, mutta mulla ainakin on jääny todella suuret traumat etenkin yläaste ajoista, rintojeni vuoksi!!! =(

Tällasia mielipiteitä ja ajatuksia mulla... Onko jollain samanlaisia ajatuksia tai muuten jotain kirjotettavaa?

93

26018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      .......?

    • qwerty

      joo ei luulis olevan kivaa dee-tisseillä. Kuitenkin luomu-D:t on rumannäkösetki ilman liivejä ni koita saada pienennysleikkaus ja jätä C:hen ;)

      • alkup.

        ilman liivejä tai liiveillä yhtä rumat on... =(


      • senjapatässä
        alkup. kirjoitti:

        ilman liivejä tai liiveillä yhtä rumat on... =(

        Itsekin olen kärsinyt rintojeni takia, jotkin pojat kävivät jopa käsiksi niihin välitunneilla! Olen vielä nuori, ja ole oppinut hyväksymään asian että rintani ovat normaali osa minua, enkä tosiaan harkitsisi niiden pienentämistä kirurgialla. Kyllähän nuo välillä roikkuu, ja on nuoruusajalta muutamat venymisarvet kasvamisesta jääneet, mutta ei kumppania haittaa moinen. Älä sinäkään moisia suotta ajattele. Oikea ja aito ihminen huomaa sinut ensi, ei rintojasi. Tsemppiä jatkoon. ;)


      • D65

        Mulla on kyllä ihan luomu D-kuppi, eikä oo edes isot. Johtuu siitä, että rinnanympärys on puolestaan pieni. Ja ihan nätit rinnat omistan, että äläs yleistä kulta pieni :-------)


      • D65
        D65 kirjoitti:

        Mulla on kyllä ihan luomu D-kuppi, eikä oo edes isot. Johtuu siitä, että rinnanympärys on puolestaan pieni. Ja ihan nätit rinnat omistan, että äläs yleistä kulta pieni :-------)

        siis tuo oli noille kahdelle aikaisemmalle kirjoittajalle :o


    • Basti

      itse en antaisi rintojesi vaikuttaa minun
      seurusteluhalukkuuteen kanssasi..se miten
      viihtyisin kanssasi ja persoonallisuutesi ovat
      minulle ainakin tärkeintä ja jos nyt et ole
      minkään puusta veistetyn näköinen niin kiinnos-
      tuisin sinusta..onhan se ulkonäkö tärkeä mutta
      en antaisi minkään yksittäisen yksityiskohdan
      vaikuttaa,eihän meistä kukaan täydellinen ole.

      vaikea sanoa näin kundina mitä pitäisi tehdä
      jos rintasi tuottavat sinulle sekä henkisiä että
      fyysisiä ongelmia.
      tuohon fyysiseen haittaanhan ei voi periaatteessa
      vaikuttaa muuten kuin kirurgisesti,mutta onhan
      niitä maailmassa muitakin naisia jotka tulee
      toimeen isoilla rinnoillaan,mutta ei kaikki..
      voisit etsiä kai käsiisi jonkun alusvaatemyyjän
      mielipidettä ongelmaasi;löytyykö jonkinlaisia
      tukia tai toppeja..
      henkisesti aika raskasta varmaan jos tunnet noin.
      mut suurenteletko asiaa liikaa?oletko itse harha-
      luulossa että olet vain tissit pojille?jos sinul-
      la löytyy kavereita molemmista sukupuolista niin
      luulisi,että kun olet onnistunut haalimaan ne
      kavereiksesi,että seurustelukin sujuisi myös..
      voisit vähän tutkailla myös muualle jos et löydä
      kundia koulustasi,mutta tuskin sinulla nyt vielä
      hälyttävän kiirettä ole seurustelemaan.kaikki
      ajallaan..

    • sydän

      Joku oliki kerran feikannu, että sillä ois isommat rinnat ja oli laittanu kaikenmaailman toppauksia ja kaikki sen luokkalaiset piti sitä isorintaisena. Oikeasti se oli täysin lauta. No, sitte niillä oli uintia koulussa ja siellä oli samalla tunnilla tytöt ja pojat. Sitte pojat oli kattonu TOSI pitkään ku yhellä ei ollukaan rintoja... :D en menis ite feikkaamaan, eikä oo kyllä tarvettakaan.

      Mä inhoon silleen kans urheilua, ku heiluu rinnat ja se sattuu. Mulla on vaa yks hyvä toppi jota käytän aina urheillessa, välil kyl tuntuu et joku paikka repeää, mut ei voi mitään.

      Toi on kyl paha juttu, ku jos ei tiiä tykkääkö pojat susta vai ulkonäöstä. Joskus sen huomaat ite tai joskus sun pitää kysyä sitä suoraan. Mut ainaki siitä luulis huomaavan, et jos pojat puhuu sun kanssa paljon niinku normaaleja juttuja ja kysyy sulta juttuja, niin luulis että ne ois kiinnostuneita susta. Mut jos suhde on pelkkää fyysistä nii loput jo arvaatkin.

    • Pikkizz

      kuule liian isoja rintoja on tuskin kenenkää mielestä, mut liian isoi naisii on monenki mielest...joten laihduta ittees äläkä nassuta mistaa muusta, ok!!?!?!?!??!ei pitäis olla sitte enää ongelmaa...joten älä kato rinjes suuruutta vaa sitä mahas ja pakaroittes valtavuutta!

      • vittu mikä kusipää!!!

        Toi oli varmaan hirveintä mitä mä oon koskaan kuullu. Piti oikein lukee kaks kertaa, kun en uskonu et KUKAAN vois olla tollanen kusipää. No, Maija Vilkkumaa laulaa aika hyvin:
        "Kusipää kun kuolee, jossain syntyy uus..."
        Ja älä sä "liian isot rinnat" välitä tollasista, niillä on vaan pää täynnä paskaa.


      • aivollinen
        vittu mikä kusipää!!! kirjoitti:

        Toi oli varmaan hirveintä mitä mä oon koskaan kuullu. Piti oikein lukee kaks kertaa, kun en uskonu et KUKAAN vois olla tollanen kusipää. No, Maija Vilkkumaa laulaa aika hyvin:
        "Kusipää kun kuolee, jossain syntyy uus..."
        Ja älä sä "liian isot rinnat" välitä tollasista, niillä on vaan pää täynnä paskaa.

        oo aivoja


      • pirjo.suurella.tunteella
        vittu mikä kusipää!!! kirjoitti:

        Toi oli varmaan hirveintä mitä mä oon koskaan kuullu. Piti oikein lukee kaks kertaa, kun en uskonu et KUKAAN vois olla tollanen kusipää. No, Maija Vilkkumaa laulaa aika hyvin:
        "Kusipää kun kuolee, jossain syntyy uus..."
        Ja älä sä "liian isot rinnat" välitä tollasista, niillä on vaan pää täynnä paskaa.

        maijaakin kiusattiin rintojensa tähden koulussa..nyt hän rakastaa niitä ja on niiden kanssa sujut , niinpä keikoilla rinnat pomppivat vapaasti ilman liivien rajoitetta...ottakaa mallia ja olkaa ylpeitä :)


      • Anonyymi

        Kuule se turpa kiinni noin ei puhuta kenellekään!!!!


    • alkuperäinen

      kiitos kaikille henkisestä tuesta!

      "Pikkizz":lle vielä ihan tiedoks että mä en ole lainkaan lihava, mutta rintani vaan eivät sovi kuvioon, (niin ja en ole enää mikään teini)...

      Ja jos jotain viel tulee mieleen ni kirjottakaa!

      Täytyy vaan yrittää jotenkin ajatella että on sitä maailmassa vakavempiakin murheita kun mun asiat, vaik jokasella kai ne omat jutut tuntuu vaan tärkeemmiltä ku mikään muu...

      Täl hetkel musta vaan tuntuu että saisimpa lapsen niin ei olis rintanikaan sit "turhan panttina" vaan ois jotain hyötyy, siihen mihin ne on tarkotettukin., heh =)

    • juuuu

      joo mua taas kiusataa sen takii että on LIIAN pienet rinnat...hmm..ja kukahan sen määrittelee..no mutta en kuitenkaan välitä asiasta, mulla on vielä pitkä matka kasvaa aikuseks...ja kroppa kehittyy..mahtavaa on joo... mutta hyvää kesää sulle!!! :)

    • Exotic Fruit

      ihanku oisin joskus kuullu et terveydellisistä syistä rintojen pienennys ois ilmasta.
      kantsii mennä lääkärii ja kysyä ammattilaisilta :)

    • Jorma_II

      ...kuten kouluterveydenhoitaja sanoi kerran mammografiasta, niin jätä ne rintahuolet sen poikaystäväsi pähkäiltäväksi. Hän varmasti haluaa tuntea ne paremmin kuin sinä, joten valitse hänet niin, että hän näkee myös poven läpi.

      Nuorena niin monia asia on vaikeasti ymmärrettävissä, mutta meitä on erilaisia. Jotkut meistä pitävät pienistä autoista ja toiset ajavat isoilla autoilla. Vastaavasti myös ihmisiä on erilaisia.

    • Irina*

      Minulla itselläni on isot ja roikkurinnat ne on suuri ongelmani. Olen seurustellut 4-vuotta ja poikaystäväni sanoo hyväksyvän minut sellaisena kuin olen, mutta itse en ole yhtään tyytyväinen. On jotenkin tyhmän näköistä, kun on muuten ihan ok:n kokoinen, mutta sitten on kauheat rinnat. Paitojen osto on mulle todella hankalaa.

      • -

        Mulla on sama ongelma ! Kuppikoko on D ja paitoja ja takkeja on tosi vaikee löytää ! Isojen rintojeni takia kärsin myös selkäkivusta :<


    • Itelläkin ovat

      Sun pitää olla ylpeä sun tisseistä. Ite oon normaalin kokoinen ja aikas isot tissit on. Jotkut tykkää pienistä jotkut isoista. Olen viime aikoina oppinut hyväksymään ett mull on vaan isot. Eipä tarvi silikoneja. Ja kaikkihan sen tietää ett aitoja on mukavampi puristella kuin feikkejä. Mieheni on hulluna näihin ja sitä paitsi se on todettu juttu, ett rinnat tuovat turvallisuuden tunnetta miehelle. Jotenka mukava tyyny ukolle jos elokuvaaki kattelee. Täytyy vaan ostaa hyvät ja tukevat rintsikat. Itellä on aika kalliit liivit. Helposti niitä ei löydä mutta alusvaateputiikeista löytyy hyvää apua liivien kokeiluun ja varmasti löytyy tosi kätsyt ja kivan näköset. Niihin kannattee tosiaankin sijoittaa. Niin ja se joka sanoo ett isot rinnat on rumia ilman liivejä, hei haloo, ihan kun kulettas ilman ? no terve! joo oot sieki ruma ilman meikkiä tai näytät muutenkin dorkalta. Äläkä missään nimessä käy missään kirurgilla.

      • naiselle ylpeyden aihe

        Olkaa naiset ylpeitä isoista ja pystyistä rinnoista liivit auttaa monia. Älkää naiset pilatko itseänne. Hyvät rintaliivit joskus tekee ihmeitä ja olet kaunis. Piukka T-paita päällä ilman t-paita rintaliivejä. kesällä on tosi hyvä.


      • nautkistelia
        naiselle ylpeyden aihe kirjoitti:

        Olkaa naiset ylpeitä isoista ja pystyistä rinnoista liivit auttaa monia. Älkää naiset pilatko itseänne. Hyvät rintaliivit joskus tekee ihmeitä ja olet kaunis. Piukka T-paita päällä ilman t-paita rintaliivejä. kesällä on tosi hyvä.

        Minä nautin omista isoista rinnoista ja käytän isoja ja kohottavia ja sopivia rintaliviivejä. on kivaa ku mua miehet ja naiset katselee Jskus naiset katselee mua ja pökkkii miestään. mä nautin siitä.


      • kiinnostunut imettäjistä

        Olen iloinen kun mulla on isot rinnat Olen eronnut ,ja imetän 4,jättävuotta on ihanaa olla lapsen kaa ja pitää rinnat pystys hyvillä rintaliiveillä


    • ...mukavaa.

      Itselläni on siitä keskiväliltä, mutta en yhtään epäile etteikö tuo olisi vaivaavaa. Yhdellä ystävälläni on hieman samanlainen ongelma kuin sinulla. Hänellä on melko isot, ja on hän siitä muutaman kerran saanut kuulla. En tiedä suhtautuuko hän kovin raskaasti rintojensa kokoon, mutta kyllä se joskus häntä on vaivannut. Ei hän niistä poikien kommenteista niin kauheana välitä, naureskelee vain päälle. Mutta kyllähän se varmasti muita hankaluuksia tuottaa. Sinun ei ainakaan kannata välittää muiden tyhmistä ja ymmärtämättömistä kommenteista! Ei täällä eikä muualla. Olet vain oma itsesi ja annat mennä vaan. Sen poikaystävän hankinnassa, olet vain tarkkana ja kyllä se varmasti selviää, että mikä heille sinussa sitten on tärkeintä. Varmasti sinusta ollaan muutenkin kiinnostuneita.

      Uskobn sinua kyllä täysin. Toivottavasti kuitenkin tulet toimeen, löydät jonkun mukavan pojan joka on sinusta aidosti kiinnostunut ja olet sinut itsesi kanssa. = ) Tsemppiä vaan. Eikä ongelmasi mitenkään tyhmältä kuulosta, vaan ihan aiheelliselta. Toivotaan että saat vielä apua sen kanssa. Jos aisia alkaa kovinkin paljon painaa, niin juttele terveydenhoitajan/lääkärin/äitisi kanssa asiasta.

    • ööh en ole kusipää

      Tajuan että se on varmaan hirveetä kun täytyy huolehtii noista jutuista mutta on aivan pakko sanoa että jos pienennät niin se on hirveä menetys ihmiskunnalle tai ainakin pojille :/ Kyllä sun perään varmaan kuolataan ihan tosissaan mutta ajattele että eipähän tule olemaan vaikeutta saada poikaystävää...jotenki tulee koko ajan kusipää olo mutta koitan nyt tosissaan löytää sulle syitä olemaan tyytyväinen...noh tee mitä teet mutta kerroinpahan yleisen mielipiteen poikien ajatusmaailmasta....

      • hiukan typerä

        kommentti.. ''Ei vaikeutta saada poikaystävää'', mutta oikealla asialla liikkuvaa on vaikeampi löytää kuin pienempirintaisten, väittäisin.


      • Jätkä 24
        hiukan typerä kirjoitti:

        kommentti.. ''Ei vaikeutta saada poikaystävää'', mutta oikealla asialla liikkuvaa on vaikeampi löytää kuin pienempirintaisten, väittäisin.

        Näin miespuolisesta näkökulmasta katottuna voin kyllä sanoa että niin seksi kuin kylläkin myös vakavampaa on helpompi saada! Lues vielä tämä: http://keskustelu.suomi24.fi/node/8428781


    • myös d-kuppi

      Mul on vähän sama on ongelma ku sulla. On aika kiusallista ku kaupungille menee, nii aikuiset miehet huutelee perään tai jää vaan tuijottamaan ihan häpeilemättä mun tissejä varsinki kun liikun yksin. En sen takia halua aina käyttää löysiä vatteita, ettei rinnat korostuis.
      Vielä jonki aikaa sit se häiritsi mua, mut nyt oon vaan päättäny olla kokonaan välittämättä. Yhtä lailla muilla on ongelmia.

      Noist rintsikoist.. Kannattaa liikuntaa varten hankkia jotkut tukevat liivit, ei välttämät urheiluliivit. Mä ainaki löysin Lindeksilt sellaset joit voi käyttää olkaimettomina, nii ne on tosi hyvät liikuntaa harrastaessa.

      Sit yks ongelma viel suurista rinnoista.. Viime talvena yritin etsiä talvitakkia, sellaista myötäilevää mallia. No, eipä löytynyt sellaista, minkä ylimmät napi ois saanu kiinni, kun muuten oon aika hoikka. Pikkusen harmitti.
      Mutta en kyllä vaihtais mun rintoja kenenkään muun omiin.
      Kyllä niiden tissien kanssa oppii elämään. :D

      • isokokoiset

        Mulla on isokokoiset Rinnat mä nautin niistä ja kun mua katsellaan. Nauti sinäkin kun on kerran mahdollisuus.


      • Nautiskelia

        Moi mä nautin omista isoista rinnoista. Mä tykkään kun naiset ja miehet tuijottaa mun pystyjä rintoja. Mä kohotan rintojani hyvillä rintaliiveillä. Miehet on ihania. Kun he huomioi pystyt rinnat, ei ainostaan naiset. He kai kadehtivat.


      • Ollaan kimpas

        Pannaan miehien päät sekaisin isoilla ja pystyillä rinnoilla ja pikkutissi naiset hulluiksi.


    • Heidi1987

      MÄ tiedän tarkalleen mistä puhut, mulla alkoi rinnat kasvaa 5.luokalla, niistä kiusaaminen alkoi 6.luokalla.. haukuttiin prostituoiduksi.
      7.luokalla olinkin sitten "huora" ja "lutka", ja lukiossa nimeni oli "tissi-Heidi".

      Laihduttamalla rinnoista ei tod. pääse, nyt 21-vuotiaana rintani ovat kokoa H, josta pilailen kun joku ventovieras kysyy baarissa. Nimeni alkaa samalla kirjaimella kuin kokoni. Millä oikeudella kukaan edes tulee kysymään tuollaista? Saanko mennä kaikessa rauhassa istuvan kundin luokse ja kysyä, paljonkos sulta löytyy pituutta ja paksuutta peniksestäs?

      Lihavassa kropassa rinnat ehkä 'piiloutuis', mutta enhän mä nyt KELE rupea itseäni tahallaan lihottamaan.

      Se on todella törkeää että ukkomiehet kauppakeskuksessa ei osaa olla tuijottamatta, tai muutkaan. Sillä ei ole mitään väliä mitä on päällä, sais olla vaikka perunasäkki, mutta rinnat erottuu silti. Jotkut miehet on jopa niin ääliöitä etteivät itse edes tajua tuijottavansa! Jos sattuu vaimo olemaan vieressä, en epäröi vinkata hänelle asiasta.

      Vaikka mua monta vuotta noiden takia nimiteltiin ja se söi itseluottamusta, olen osan itsekunnioituksestani saanut takaisin ja siksipä nykyään annan takas, voin esimerkiks tuijottaa miehen haaroväliä ja irvistää perään, saatan näyttää keskaria tms.. joo, tiedän, tosi lapsellista, mut eikö rintojen tuijottelu miehiltä sitten ole lapsellista?

    • ...täysin...

      ...sama juttu ylä-asteella. Muuten kropaltani olen aina ollut normaalimitoissa, mutta ylä-asteella rintani olivat kuppikokoa D josta se kasvoi vielä DD:hen koulun loppuun mennessä. Ylä-asteelle mennessäni sain lempinimen (tissi-(omanimi)) joka seurasi minua koulun loppuun asti. Kun menin ammattikouluun, luulin leikin loppuvan, mutta ei se siihen loppunut. Olen nyt 18-vuotias, ja kuppikokoni on nykyään E. Vaikken enää opiskele, saan kuulla rintojeni koosta kavereiltani ja muutenkin tulee kadullakin kommenttia. Liikunta ei miellytä yhtään, koska rintoihin todellakin sattuu hyppiminen ja pomppiminen.

      Miehet kiinnittävät aivan liikaa huomiotaan rintojen kokoo, eikä siihen persoonallisuuteen. Itse pidän mahdollisimman peittäviä, väljäitä ja rintoja pienentäviä vaatteita, jotteivat ne saisi huomiota, mutta ei se tunnu toimivan. Ja olen aivan liian pelkuri menemään leikkaukseen, joten sen mahdollisuuden olen sulkenut kokonaan pois.

      Pienempirintaiset ystäväni ovat monta kertaa sanoneet, että haluaisivat minun rintani. He eivät tosiaan tiedä mistä puhuvat, isoista rinnoista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

    • Hyvä ryhti esiin

      Nyt kun olen aikuinen tuntuu tosi mukavalta kun miehet kehuvat isoja rintojani!
      Kouluaikana yritin piilotella niitä mutta nyt saa katsoa ihan vapaasti. Älä missään nimessä pienennä niitä, ne ovat naisen kaunistus, tulet vielä huomaamaan sen. Ole niistä ylpeä!

    • dfhdfhdfhdfh

      Ymmärrän naisia joilla on isot tissit jotka näyttää miesten mielestä riippatisseiltä niin siitä ne ei tykkää.
      Miehet ihaille isoja rintoja, jotka ovat kiinteät ei liian isot ja eivät roiku.
      Liian isot rinnat näyttää miesten mielestä riippatisseiltä.
      Minun mielestäni myös silikoonilla luonnottaman näköiseksi tehdyt rinnat on rumat.

      • Kokemusta kaikenlaisista

        Isot rinnat voivat olla myös kiinteät ja ne ovat useimmiten hyvinkin kauniit. Isot rinnat eivät suinkaan automaattisesti roiku. Myös pienet rinnat voivat olla "riippatissit" - ja nekin voivat olla myös oikein kauniit.

        Myös silikonirinnat voivat vaatteen alla näyttää kauniilta, ja siksi niitä silikoneja useimmiten laitetaankin, että vaatteet istuvat paremmin. Ilman vaatteita silikonirinnat ovat useimmiten aika kummat pallukat - mutta sekään ei oikeasti menoa hidasta, jos muut asiat miellyttävät. Ei siis kannata liioitella rintojen merkitystä. Vain typerät, säälittävät ja äitiä vailla olevat pikkupojat ovat naisen kanssa siksi, että ovat kiinnostuneet näkemään tämän rinnat.


      • dgdgdg
        Kokemusta kaikenlaisista kirjoitti:

        Isot rinnat voivat olla myös kiinteät ja ne ovat useimmiten hyvinkin kauniit. Isot rinnat eivät suinkaan automaattisesti roiku. Myös pienet rinnat voivat olla "riippatissit" - ja nekin voivat olla myös oikein kauniit.

        Myös silikonirinnat voivat vaatteen alla näyttää kauniilta, ja siksi niitä silikoneja useimmiten laitetaankin, että vaatteet istuvat paremmin. Ilman vaatteita silikonirinnat ovat useimmiten aika kummat pallukat - mutta sekään ei oikeasti menoa hidasta, jos muut asiat miellyttävät. Ei siis kannata liioitella rintojen merkitystä. Vain typerät, säälittävät ja äitiä vailla olevat pikkupojat ovat naisen kanssa siksi, että ovat kiinnostuneet näkemään tämän rinnat.

        Minusta jalkapalloa isommat silikoonit ei oikein sytytä kuten Lollo Ferrarilla..


    • NainenDD

      Ole ylpeä jos olet isorintainen.. ne muut ovat vaan kateellisia. Monet nuoret pojat vaan täysin lapsellisia. eivät uskalla sanoa että olet heidän mielestä hyvännäköinen. Älä niiden ilkeilyistä välitä..

      • isotissien ihailia

        Moi olen 18v.poika tykkään isoista rinnoista. Kun katselen miestenlehtiä. saan välillä siemensyöksyn koskematta penikseeni. Kun pienirintaisia katselen ei ala edes seisoon. ihaailen isorintaisia naisia ei iällä välii.


      • Little Lilly
        isotissien ihailia kirjoitti:

        Moi olen 18v.poika tykkään isoista rinnoista. Kun katselen miestenlehtiä. saan välillä siemensyöksyn koskematta penikseeni. Kun pienirintaisia katselen ei ala edes seisoon. ihaailen isorintaisia naisia ei iällä välii.

        Pinnallisuutta ilmassa taas...
        Mistä näitä suurien tissien ihailijoita tulee?!


      • 13v poika
        isotissien ihailia kirjoitti:

        Moi olen 18v.poika tykkään isoista rinnoista. Kun katselen miestenlehtiä. saan välillä siemensyöksyn koskematta penikseeni. Kun pienirintaisia katselen ei ala edes seisoon. ihaailen isorintaisia naisia ei iällä välii.

        Joo olen 13v poika. Pienistä rinnoissa on puolensa ja myös isoissa mutta kyllä pojat tykkää todella paljon isoista. en suoranaisesti katele mut kyl mun mielestä isot on hyvät (ei kuitenkaan liian isot) . Ja mun mielestä mä jottenkin vaikutan aika normaalilta . Pojat kattoo 13-17 vuotiaana aika paljon tissejä ja persettä . Mutta kyllä mä valitsen tyttöystävän luonteen perusteella . En tissien tai perseen perusteella ja tytöt mukavuus riittää


      • ps.
        13v poika kirjoitti:

        Joo olen 13v poika. Pienistä rinnoissa on puolensa ja myös isoissa mutta kyllä pojat tykkää todella paljon isoista. en suoranaisesti katele mut kyl mun mielestä isot on hyvät (ei kuitenkaan liian isot) . Ja mun mielestä mä jottenkin vaikutan aika normaalilta . Pojat kattoo 13-17 vuotiaana aika paljon tissejä ja persettä . Mutta kyllä mä valitsen tyttöystävän luonteen perusteella . En tissien tai perseen perusteella ja tytöt mukavuus riittää

        Henkinen mukavuus.


      • kirjotus virhe
        13v poika kirjoitti:

        Joo olen 13v poika. Pienistä rinnoissa on puolensa ja myös isoissa mutta kyllä pojat tykkää todella paljon isoista. en suoranaisesti katele mut kyl mun mielestä isot on hyvät (ei kuitenkaan liian isot) . Ja mun mielestä mä jottenkin vaikutan aika normaalilta . Pojat kattoo 13-17 vuotiaana aika paljon tissejä ja persettä . Mutta kyllä mä valitsen tyttöystävän luonteen perusteella . En tissien tai perseen perusteella ja tytöt mukavuus riittää

        Ja tarkoitan (ei kuitenkaan liian isot) että ettei ne oo ihan sellaset luonnottoman isot . Ja katsokaa vaikka jostain iltalehdestä et kirjoittakaa hakuun" isoimmat tissit" tai sit ihan normi hakuun toi. En osaa sanoo kuppi kokoja koska en tiiä niitä :D mut hyväksykää itsenne. oon 13v ja melkeen henkin lähteny. Ja solisti luu paskana ja ny se on lyhyempi ku toinen koska se on päällekkäin ja oon oppinut solisluun kanssa elää. Joten kaikisa on hyvät puolet ja huonot puolet.


    • Pillupippeli98poju

      Voisin pistellä sua vähäse rintojen väliin jos kelpaa.

    • ärsyttävää

      oon 13v ja mulla on 85C kokoo rinnat on yhtä tuskaa kulkee rintojen kanssa kun huomio kiinnittyy vaan niihin ja en ole kauhean läski ku painoo on 56kg 162cm pitkä. Rintani roikkuu ja se ällöttää mua. En voi edes harrastaa mitään kun ne heiluu liikaa... Ajattelin että voisko mulle tehä rintaleikkauksen mt, en usko et näin nuorelle tehdään. Mua ainaki auttas paljo se leikkaus. Selkä on välillä kipee ja kaikki tuntee mut '' tissityttönä'' , jopa mun ÄITIKI o haukkunu mua sanoilla '' kauheet utareet sulla tee noille jotaki'' tua sattuu mua aiva hirveesti ja ois kiva päästä siihe leikkauksee, mut osaan hei hyvin kuvitella noi jutut mitkä sulla oli/on. Ei todellakaan ole hauskaa nyt aluksi kokeilen sitten laihduttaa alipainoiseksi itteni ja nähdään sitten pieneneekö edes vähän ja sitten alkaisin tekee rintalihaksia jotta nää kiinteytyy mut jos ei mikää auta niin olen valmis vaikka TAISTELEMAAN jonku lääkärin kanssa että suostuis leikkaan mut. oisin mielummi lauta ku roikkutissi.

      • iivariä

        tsemppiä..


      • normaaliko?
        iivariä kirjoitti:

        tsemppiä..

        jokainen on sellainen kuin on ja jos terveydellisiä ongelmia ilmenee niin sitten voi huolestua pelkkä ulkonäköön tuijottaminen ei ole hyväksi yhdelle kelpaa toinen kuin toiselle EI OLE OLEMASSA ihanne mittojen ihmistä että ei suurta paniikkia saa olla


      • ärsyyntynyt
        normaaliko? kirjoitti:

        jokainen on sellainen kuin on ja jos terveydellisiä ongelmia ilmenee niin sitten voi huolestua pelkkä ulkonäköön tuijottaminen ei ole hyväksi yhdelle kelpaa toinen kuin toiselle EI OLE OLEMASSA ihanne mittojen ihmistä että ei suurta paniikkia saa olla

        Ymmärrän tosiaan kaikkien isotissisten naisten marmatuksia roikkurinnoistaan, koska itsekin harrastan masentelua omista ryntäistäni valehtelematta joka päivä. Viimeksi tänään kaupassa suututti kyllä niin p**keleesti, kun mitkään niistä hoikkien ja pienirintaisten naisten vaatteista ei sopinut mulle! Enkä itekään siis oo mikään lihava, liikun paljon ja oo muutenkin n. 38 kokoa, mutta muutan istuvat ja mukavat paidat ei yleisesti koskaan sovi "IHANIEN" D-lollojeni vuoksi. Toinen rintani on lisäksi varmaan koon isompi (juuri se D, toinen saattaa olla hyvällä tuurilla iso C), joten peiliin katsoessa ei tunnu kauhean seksikkäältä.
        Tissit roikkuvat (kyllä, roikkuvat, VAIKKA harrastan monipuolisesti urheilua ja teen lihaskuntoa) sekä hyllyvät, enkä voisi kuvitellakaan meneväni urheilemaan ilman kunnon liivejä. Olen nyt 20 vuotias, ja olen lähes koko nuoruuteni kärsinyt suurten rintojen kirouksesta. Ala-asteella kaverini 6-vuotias veli puristeli rintojani ja kutsui minua pumpulitissiksi. Baariin mennessäni jätkät puhuvat tisseilleni, eivätkä katso useinkaan suoraan silmiin. Kerran ulkona ollessani mieleni teki käyttää väkivaltaa, kun vanha luokkakaverini suolsi loppuillan suustaan asioita, kuten "sulla on muuten isot rinnat, hei sulla on oikeesti isot rinnat"... "mut hei, älä oo tollanen, nehän on lahja, vauuuuu..."

        Olen pahoillani, mutta en vaan voi kuvitella, miten joku voi nähdä rintani lahjana tai haluaisi itselleen aina tielle tulevat isot tissit. Jos en itsekään voi olla tuntematta sanoinkuvaamatonta inhoa katsoessani peiliin, en ymmärrä miten joku muu pitäisi ryntäitäni kauniina. Ihmisen pitäisi oppia rakastamaan omaa kehoaan ja on hienoa, että kuitenkin monet siihen pystyvät, mutta omat kokemukseni tekevät sen itselleni ainakin niin pirun vaikeaa.. :(


      • isot aina paremmat
        ärsyyntynyt kirjoitti:

        Ymmärrän tosiaan kaikkien isotissisten naisten marmatuksia roikkurinnoistaan, koska itsekin harrastan masentelua omista ryntäistäni valehtelematta joka päivä. Viimeksi tänään kaupassa suututti kyllä niin p**keleesti, kun mitkään niistä hoikkien ja pienirintaisten naisten vaatteista ei sopinut mulle! Enkä itekään siis oo mikään lihava, liikun paljon ja oo muutenkin n. 38 kokoa, mutta muutan istuvat ja mukavat paidat ei yleisesti koskaan sovi "IHANIEN" D-lollojeni vuoksi. Toinen rintani on lisäksi varmaan koon isompi (juuri se D, toinen saattaa olla hyvällä tuurilla iso C), joten peiliin katsoessa ei tunnu kauhean seksikkäältä.
        Tissit roikkuvat (kyllä, roikkuvat, VAIKKA harrastan monipuolisesti urheilua ja teen lihaskuntoa) sekä hyllyvät, enkä voisi kuvitellakaan meneväni urheilemaan ilman kunnon liivejä. Olen nyt 20 vuotias, ja olen lähes koko nuoruuteni kärsinyt suurten rintojen kirouksesta. Ala-asteella kaverini 6-vuotias veli puristeli rintojani ja kutsui minua pumpulitissiksi. Baariin mennessäni jätkät puhuvat tisseilleni, eivätkä katso useinkaan suoraan silmiin. Kerran ulkona ollessani mieleni teki käyttää väkivaltaa, kun vanha luokkakaverini suolsi loppuillan suustaan asioita, kuten "sulla on muuten isot rinnat, hei sulla on oikeesti isot rinnat"... "mut hei, älä oo tollanen, nehän on lahja, vauuuuu..."

        Olen pahoillani, mutta en vaan voi kuvitella, miten joku voi nähdä rintani lahjana tai haluaisi itselleen aina tielle tulevat isot tissit. Jos en itsekään voi olla tuntematta sanoinkuvaamatonta inhoa katsoessani peiliin, en ymmärrä miten joku muu pitäisi ryntäitäni kauniina. Ihmisen pitäisi oppia rakastamaan omaa kehoaan ja on hienoa, että kuitenkin monet siihen pystyvät, mutta omat kokemukseni tekevät sen itselleni ainakin niin pirun vaikeaa.. :(

        Isot tissit on todella kauniit ja liian isoja ei olekaan!

        Ymmärrän kyllä, että niissä on omat vaikeutensa, mutta isot ja varsinkin roikkuvat on jees. Ei mitään terhakoita silikonitissejä.

        Mielestäni on luonnonvarojen tuhlausta pienentää tissejä.


    • Tuttua !

      Meikäläisen tissejä pojat tökkivät seitsemännellä luokalla välitunneilla. Eivät tajunneet, kun sanoin, että se sattuu.
      Entisen tyttöystäväni kanssa oltiin kerran kaupungilla viime vuoden puolella ja käytiin sovittelemassa rintaliivejä, koska olin valittanut, että kun en mistään löydä kunnollisia. Oli se noloa, kun hän haki minulle rintsikoita ja ne tietynmalliset D:tkin olivat pienet ja saivat rintani pursuamaan kerrassaan kammottavan näköisesti ulos niistä... Tietty silloin itsekin räkätin ja heitin läppää tisseistäni, mutta silti... Nolotti hirveästi.
      Aina olen saanut tyytyä tylsän näköisiin, liian perusmummoliiveihin. Liikuntakin ollut aina tuskaa, harrastan juoksemista nykyäänkin. Tosin, jonkun tv-ohjelman myötä - aiheena oli isotissiset naiset - keksin, että kahdet liivit päällekkäin ovat riittävän tukevat minulle. Joku siinä tv-ohjelmassa kun lipsautti kokeilleensa liikkuessaan kaksia liivejä ja hänelle ne eivät olleet riittäneet.

      Antaisin tissini mielellään jollekin, joka niitä mahdollisesti osaisi arvostaa.
      Tosin, tämän hetkinen kumppanini arvostaa rintavuuttani, joten ehkäpä pidän tissini vielä hetken aikaa.

      • Jätkä 24

        erikoisliivikaupat? ;)


      • Jätkä 24 kirjoitti:

        erikoisliivikaupat? ;)

        Eipä ole hirveästi täällä päin sellaisia näkynyt. :p


      • Jätkä 24
        Angarath kirjoitti:

        Eipä ole hirveästi täällä päin sellaisia näkynyt. :p

        Sitten netistä ;)


      • Jätkä 24 kirjoitti:

        Sitten netistä ;)

        Enpä ole netistä tilaamista ajatellut.
        Lienee ihan varteenotettava vaihtoehto se. :p


      • joujeejouff
        Angarath kirjoitti:

        Enpä ole netistä tilaamista ajatellut.
        Lienee ihan varteenotettava vaihtoehto se. :p

        hartiakivuista pääsee eroon painoharjoittelulla ja loppuvenuttelyllä


      • Minä vaaan....
        joujeejouff kirjoitti:

        hartiakivuista pääsee eroon painoharjoittelulla ja loppuvenuttelyllä

        Heips!Mulla on pienet rinnat ,ja haluaisin ehkä pikkasen isommat..muilla meidän luokkalaisilla tytöillä on ihan isot rinnat.......Mitä teen että saan isommat rinnat???


      • Poika 94
        Minä vaaan.... kirjoitti:

        Heips!Mulla on pienet rinnat ,ja haluaisin ehkä pikkasen isommat..muilla meidän luokkalaisilla tytöillä on ihan isot rinnat.......Mitä teen että saan isommat rinnat???

        Moi!!
        Mielestäni isot rinnat on aivan upeita ,eikä niitä tarvitse hävetä!!!Ei myöskään mini rintoja .Mutta ainahan isot vie voiton ,koska niitä voi rutistella ja tehä kaikkee kivaaaaa:)
        Tarkoitukseni ei ole pahoittaa kenenkään mieltä mutta niin se vaan on että haluisin tytön ,jolla on isot rinnat......


      • pini rintainen
        Poika 94 kirjoitti:

        Moi!!
        Mielestäni isot rinnat on aivan upeita ,eikä niitä tarvitse hävetä!!!Ei myöskään mini rintoja .Mutta ainahan isot vie voiton ,koska niitä voi rutistella ja tehä kaikkee kivaaaaa:)
        Tarkoitukseni ei ole pahoittaa kenenkään mieltä mutta niin se vaan on että haluisin tytön ,jolla on isot rinnat......

        Mulla on ns. ongelma haluaisin isommat rinnat,minulla on 70B rintsikat eikä nekään isonna rintojani:( ,miten saisin suuremmat pliis antakaa mulle vinkkejä miten saan isommat rinnat??
        Onko jotkin rintaliivit sellaisia mitkä vois vähä isontaa rintoja ???
        Auttakaa pliis!!!


      • pini rintainen kirjoitti:

        Mulla on ns. ongelma haluaisin isommat rinnat,minulla on 70B rintsikat eikä nekään isonna rintojani:( ,miten saisin suuremmat pliis antakaa mulle vinkkejä miten saan isommat rinnat??
        Onko jotkin rintaliivit sellaisia mitkä vois vähä isontaa rintoja ???
        Auttakaa pliis!!!

        Tunge rintsikoihin vessapaperia. Tai sukkia.

        Rintsikat itsessään eivät isonna rintoja.


      • pppppppska
        Angarath kirjoitti:

        Tunge rintsikoihin vessapaperia. Tai sukkia.

        Rintsikat itsessään eivät isonna rintoja.

        no olipa kiva aihe. ETTEKSTE TAJUU ET ISOT RINNAT ON VAA TIELLÄ? KUKA MIES HALUU NEMMOST VAIMOO JOKA HERUTTELEE MINKÄ KERKIÄÄ NII ET SUUT TUKKOO LEHMÄAIVOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • pppppppska kirjoitti:

        no olipa kiva aihe. ETTEKSTE TAJUU ET ISOT RINNAT ON VAA TIELLÄ? KUKA MIES HALUU NEMMOST VAIMOO JOKA HERUTTELEE MINKÄ KERKIÄÄ NII ET SUUT TUKKOO LEHMÄAIVOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Asiallisuus kunniaan. . .


    • kitumus

      voisin nuolla sun rinnat pieneks

    • MiesTheKing

      Ole ylpeä siitä, minkä olet vanhemmiltasi perinyt! Älä missään nimessä ala pienentelemään ja kerrankin NAUTI siitä, että jotkut huomaavat myös kauniin kehosi. Miehet nyt vain ovat sellaisia, että niitä kiinnostaa myös naisen ulkonäkö (tiedän, koska olen mies ;) )

      Jotkut maksavat useita kymmeniä tuhansia leikkauksista, joissa suurennetaan rintoja ja pumpataan silikoonia. Sinulla on se etu, että luonto lepää ja se käy sinulle luonnostaan eikä maksa mitään.

      Minä ainakin arvostan sinua!

    • Suuret on

      Suuret rinnat ovat todella rasittavat. Itse omistan myös suuret rinnat, mutta ei kuitenkaan hirveän luonnottoman kokoiset, mutta kuitenkin. Harrastan taitoluistelua ja rintani ovat kirjaimellisesti tiellä esim hypätessäni ja muuta. Myös kaikenlainen kumartelu rasittaa suuresti selkääni ja sen takia olen saanut todella ihanan rasitusvamman selkääni. Sellainen on myös polevessani. Joten ymmärrän sinua täysin.

    • Enriko

      No on siitä sentään jotain hyötyä jos omaa isot tissit, voi mennä duuniin vaikka tonne http://www.livesexcam.fi/tissit.php ja sitä paitsi suurin osa valittaa kun tissien tilalla on lähinnä jotkut hyttysten puremaa muistuttavat...

    • kaunis_nainen_vm84

      Mieti kuinka paljon tilaa rinnat vievät mielessäsi? Se tila on varmasti suurenpi kuin mitä ne vievät rintakehässäsi. Tyhmien mielipiteistä ei kannata välittää, ei edes huomioida. Ole ylpeä siitä mitä olet, äläkä mukaudu yhteiskunnan paineisiin menemällä leikkaukseen. Ole sitä mitä olet.

    • bugefalos

      Vieläkö sua kiusataan noist?

    • vallankumous alkaa!!

      Aika järkkyy, et miehet ei ymmärrä miten naista voi loukata jos sanoo: "vittu, sul on sika isot rinnat!" Itse en oo kokenut moista (onneks) mut mun monet isorintaiset kaverini ovat joutuneet kuuntelemaan tätä rainaa tooooosi pitkään. Ite ku oon noin 14 v. ja rinnat vasta kehitysvaihees, en oo kuullu mitään loukkaavaa kommenttia rinnoistani, vaikka olen jo kasilla. Olen todella ylpeä B-kuppi koostani, enkä häpeä sitä.
      Tunnen sääliä sekä pienirintaisten että isorintaisten naisten vuoksi. Pienirintaisena tuntuu, kuin miehet eivät välittäisi susta koska näkevät sussa pikkulapsen ilman rintoja ja taas isorintaisilla on taas ongelma kääntää miesten huomio POIS rinnoistaan. Mutta on myös tosi inhottavaa kuulla entisenä pienirintaisena, et: voit pakata rintsikkas täyteen kamaa, et se NÄYTTÄIS et sulla on isot rinnat. Niin, näyttäis. Se ei oo sama asia, kuin et OLIS isot rinnat. Ja isorintasilki on ongelmii, kuten selkäkipu, hartiakipu ym. Kaverit aina valittaa niistä joten oon oppinu paljon.
      HUOM: tää on mun mielipide- tää on mun ajattelutapa, kenenkän ei tartte yhtyy mun puheisiin jos ei haluu.

      • OOUU JEEEEEEEEE

        tykkään isoosta tisseistä!!!!! Niiden väliin on kiva nussia! olkaa ylpeitä tisseistänne!!!! :DDDDD Niit on kiva lypsää :DDDDDDDD Mä otan varmasti itelleni isotissisen pimun xDDDDDDDDDDDDDDD Sit pannaaan joka yö! tissit heiluu! JEEEEEEEEEES!!!!!! Tommonen et laitetaan rintsikat täyteen jotaki muuta ku sitä tissiä itseään on niin säälittävää!


      • MariEllaMari
        OOUU JEEEEEEEEE kirjoitti:

        tykkään isoosta tisseistä!!!!! Niiden väliin on kiva nussia! olkaa ylpeitä tisseistänne!!!! :DDDDD Niit on kiva lypsää :DDDDDDDD Mä otan varmasti itelleni isotissisen pimun xDDDDDDDDDDDDDDD Sit pannaaan joka yö! tissit heiluu! JEEEEEEEEEES!!!!!! Tommonen et laitetaan rintsikat täyteen jotaki muuta ku sitä tissiä itseään on niin säälittävää!

        Olen 13-vuotias ja minulla itsellänikin on ihan kamalan isot rinnat. Jo 9-vuotiaana en olisi viitsinyt mennä koulun uimatunnille, sillä aina muiden nähdessä minut, omista rinnoistani sanottiin esimerkiksi "Mun isosiskolla on yhtä isot, kuin sulla!" ja sellaista typerää. Mutta tietysti minä vaan aina jouduin käymään uimahallissa ja riisumaan kaikki vaatteeni.


        Kun aloin lueskella tämän tyyppisiä keskusteluja, kaikki aina vaan näyttivät kertovan liian pienistä rinnoistaan. Te, joilla on pienet rinnat saatte olla ylpeitä niistä. Teidän suvussanne on varmasti sellaisia henkilöitä, joilla on ihan valtavan kokoiset rinnat, mutta olen kyllä ihan samaa mieltä siitä, että sen enempi liikunta ei voi auttaa enemmän. Ihmisillä on vaan tietynlaisia ominaisuuksia, isorintaisiakin on.


        Pojatkin vain katsoa tuijottaa rintojani ja kerran kävellessäni koulun ruokalasta ulos, yksi poika vahingossa tönäisi minua juuri rintojeni kohdalta ja puseroni valahti niin alas, että nännit näkyivät.
        Olisi hienoa olla pienirintainen, tai kasvaa aikuiseksi ilman, että rinnat kasvaisivat mukana!

        Jos vaan mitenkään voit kertoa,
        millaiset pitäisivät olla 13-vuotiaan
        rinnat, niin kerro minulle
        vastaamalla tähän viestiin, kiitos!


      • anteeks vaan

        Mä sanon kyllä vähän kauniimmin ton asian ;) vai tuleeko tytöille paha mieli jos sanoo "kauniit rinnat sul" lempeällä äänen sävyllä ? Vastatkaa ihmeessä ! Etten pajota tyttöjen mieltä enään.


      • virhe.
        anteeks vaan kirjoitti:

        Mä sanon kyllä vähän kauniimmin ton asian ;) vai tuleeko tytöille paha mieli jos sanoo "kauniit rinnat sul" lempeällä äänen sävyllä ? Vastatkaa ihmeessä ! Etten pajota tyttöjen mieltä enään.

        Kirjoitus virhe ja toi teksti menee kaksi mielipidettä ylös päin


      • Iida13
        MariEllaMari kirjoitti:

        Olen 13-vuotias ja minulla itsellänikin on ihan kamalan isot rinnat. Jo 9-vuotiaana en olisi viitsinyt mennä koulun uimatunnille, sillä aina muiden nähdessä minut, omista rinnoistani sanottiin esimerkiksi "Mun isosiskolla on yhtä isot, kuin sulla!" ja sellaista typerää. Mutta tietysti minä vaan aina jouduin käymään uimahallissa ja riisumaan kaikki vaatteeni.


        Kun aloin lueskella tämän tyyppisiä keskusteluja, kaikki aina vaan näyttivät kertovan liian pienistä rinnoistaan. Te, joilla on pienet rinnat saatte olla ylpeitä niistä. Teidän suvussanne on varmasti sellaisia henkilöitä, joilla on ihan valtavan kokoiset rinnat, mutta olen kyllä ihan samaa mieltä siitä, että sen enempi liikunta ei voi auttaa enemmän. Ihmisillä on vaan tietynlaisia ominaisuuksia, isorintaisiakin on.


        Pojatkin vain katsoa tuijottaa rintojani ja kerran kävellessäni koulun ruokalasta ulos, yksi poika vahingossa tönäisi minua juuri rintojeni kohdalta ja puseroni valahti niin alas, että nännit näkyivät.
        Olisi hienoa olla pienirintainen, tai kasvaa aikuiseksi ilman, että rinnat kasvaisivat mukana!

        Jos vaan mitenkään voit kertoa,
        millaiset pitäisivät olla 13-vuotiaan
        rinnat, niin kerro minulle
        vastaamalla tähän viestiin, kiitos!

        Mun kaverilla on 75D rinnat ja sekin on 13v
        Minkä kokoiset ne sun rinnat on?
        Jos on isot rinnat nii nii niille ei voi mitään.:(


    • tyttö95-

      Mulla on D-kuppikoon rinnat, enkä oikein pidä niistä, koska ne roikkuvat. En pysty pitämään kaarituellisia liivejä, koska se painaa ihan sairaasti! Onko jollakin
      hyvää neuvoa tähän? Minkä merkkiset rintsekat kannattaisi ostaa? Minulla on ollut aina sellaisia rintsikoita, joissa ei ole sitä kaaritukea.
      (niitä on vaikea löytää!)

    • fvsjjb

      Siskol sama ropleema. (periny luultavasti mummilt) F-kupit (en valehtele sillä on oikeesti ihme mojot) mutta silti itse mun mielestä ihan sopusuhtaine, painaa 56 kiloa, vyötärö 70. Ostaa jkl sokkarilta rintsikoit siel on joku merkki joka myy isorintasille. :D
      (joskus löytää kai lindexistä mutta ei taida mahtuu nekää nykyää)

    • krrr66eeeg

      kaiken kokoiset rinnat on kauniita pienet,keskikokoiset ja suuret. olkaa kaikki ylpeitä omista rinnoistanne! rinnat ei ole mikään mittari.

    • pienetrinnat:(

      Mitä hittoa sää horiset!! Isot rinnat ovat kauniit ja seksikkäät! Itselläni on aika pienet rinnat, vaikka oonkin jo 15 vuotias.
      Muodokas nainen on aina miesten suosikki! Ja mä ainaki olisin varmaan helvetin ylpeä jos mun muotoja tuijoteltaisiin!

    • O.P.<3

      Koulussani oli eräs erittäin kaunis tyttö, jolla oli aivan järjettömän suuret tissit! :O
      En osaa kuppikokoja, mutta jalkapallon puolikas olisi ainakin 95% oikein.
      Kiinnitti aina huomiot ja katseet kaikkialla. Selkään kuulemma sattui ja aika inhottavaa olla -koko ajan- -kaikkien- katseltavana, niin ikämiesten kuin samanikäisten poikienkin.
      Ei mitään trollilaaloimista ole, kunhan sanoin vaan.

    • 78451278

      Hauska ongelma sinänsä. ;) Itse en ottaisi tyttöystävää vain isojen rintojen takia, mutta olet siinä mielessä onnekkaassa asemassa että sinulla on isot rinnat.

    • SIIKASEPPO

      KAHEN KILON SIIKA, KAHEN KILON SIIKA, KAHEN KILON RINTA!!!!

    • jo aikuinen:)

      hei teille nuoret isorintaiset minä olen kanssa ex isorintainen minulta leikattiin vuosi sitten rinnat piennys leikkaus kummastakin rinnasta pois yli 1kg ja vielä jäi ihan taseeksi kokoa rohkeasti vain lääkäriin ja sitten saate lähteen jos leikkaukseen on aihetta mulla oli kovasti oireita ja pääsin helposti siehen :)

    • vasta ylä-asteella

      mulla on toi ongelma nyt jo en tiedä mitä pitäs tehä ku oon ylä-asteel ja rinnat on no D-85 se ei oo iha mitää ihaninta ku pojat ja tietyt opettajatkin tuijjottelee mun rintoja kun ne on niin isot ja olen vasta ylä-asteella -- ....

    • ttttttttttttttt-----

      mielummin isot kun pienet !! oon yläasteella kasia käyvä tyttö ja yks meidän luokkalainen on ihan lauta. no, sitte se päätti laittaa jotai pumpulia ja rintsikat , mut sitte seuraavana päivänä se ei ollu muistanu laittaa...:) joten miettikää ruvettiinko sitä haukkumaan siitä, joten olkaa ylpeitä tisseistänne älkääkä valittako

    • vittuuntunut.

      En ymmärrä poikia, he loukkaantuvat suunnattomasti kun joku haukkuu heidän kullejaan pieniksi? Ja sitten tulee päin naamaa sanomaan että ei sul oo tarpeeks isot ;DD

    • Lähes tyytyväinen

      Mulla on kanssa ongelmia tissien suhteen.. Olen 15 vuotias ja kuppikokoni on G. En ole pullea vaatteiden koko olisi S mutta on vaikea löytää S koon paitaa joka olisi mukava päällä ja näyttäisi hyvältä.. Eivät rintani muuten haittaa mutta vihaan sitä kun aikuiset miehet kertovat kuinka hyviltä rintani näyttävät siis julkisella paikalla, tai kun joku pysäyttää ja sanoo että "nyt on kyllä pakko kysyä minkä ikäinen olet kun sulla on noin isot rinnat kokoosi nähden" ja näin tapahtui viimeksi pari päivää sitten! Muuten olen kyllä tyytyväinen ja on huvittavaa kun kerää katseita mutta kommentit voisivat pitää sisällää kun en niitä halua enää kuulla!

    • Menetin neitsyyteni 15

      Itselläni on dee kuppi eli aika isot ...olin kerran kesällä
      Kavereideni kanssa kauppakeskuksessa (kampissa) minulla oli toppi shortsit ja rintsikat stringit no kuitenkin
      Eräs meidän luokalla oleva poika käveli perässämme no kului aikaa ja kaverini lähti kotiin jäin vielä vähäksi aikaa kamppiin mutta sitten näin pojan kävelevän viereeni ja hän veti minut inva vessaan ja alko kouria rintojani ja minä rimpuilin sitten se veti multa shortsit alas ja kysy et haluunko seksii sanoin et joo koska mua alko kiihottaa ku se alko riisua... Vuoden jälkeen eli nyt me alettiin seurustella

    • silmät ensin

      oon 17 vuotias poika enkä katso tytössä rintoja vaan silmät niistä näkee kaiken tytössä jos osaa lukea niitä.
      silmistä näkee:
      mitä tyttö ajattelee,
      millä tuulella hän on,
      valehteleeko hän,
      onko hän kiinnostunut, ja jos on niin mistä/ kenestä,
      onko hän välinpitämätön kaikkea/ kaikkia kohtaan.
      mutta on niitäkin joiden silmistä ei näe yhtään mitään
      rinnolla ei oo mulle väliä. jos ei silmistä näy mitään kiinostavaa niin sama antaa olla.

    • Anonyymi

      Siis luojan luomat jos ei ole silikonitäytteiset... sitten on rintasyöpä... että otetaan tissit tisseinä, toivotaan terveitä rintoja, ei kanneta ajatuksia jotka huonontavat rintojen hyvinvointia eli kasvattaa syövän mahdollisuutta...

    • Anonyymi

      Hyi hitto miten rumia... siis rintoja... hyi helvete... en kehtais näyttää... no ei kai niitä näytetä sen vuoksi onko kauniit jonkin mielestä... mut mulla on häpeä omia rintojani kohtaan enemminkin sen vuoksi kun en omaa seksuaalusuutta kuin että rintani olisivat rumat...

    • Anonyymi

      Rintojen paljastaminen tiloissa joissa on sekasakkia kuten yleinen sauna ja uimaranta ei ole asiallista muita kanssaihmisiä kohtaan... kauniilla yläosalla saa paljon kauniimman ulkonäön kuin näyttämällä ...

      • Anonyymi

        Katsokaa ja lukekaa naiset!
        Siellä 17v miehenalku kirjoitti IHAN asiaa,hän katsoo naista sillä silmällä että muutakin täytyy olla kuin rintoja.
        On ihan fiksuja poikia/miehiä mutta pitää olla myös fiksuja tyttöjä/naisia,kyllä nuorisossa vielä on järkeviä ihmisiä aivan turhaa heitä aina mollataan.
        Koettakaan pärjäillä ja löytäkää se ihan ikioma puolisonne niin ei tarvi ulkomuotoja miettiä.


    • Anonyymi

      Mun mielestä on hyvä olla ainakin b kupit

    • Anonyymi

      Olen 56vee mies. Ihmettelen nykymenoa. Nuorilla naisilla täytyy olla iso perse. Sitä esitellään instassa. Samoin kuten rintojen pitää olla mahd. suuret.
      Ei kaikki miehet tykkää isoista peräsimistä ja jätti rinnoista.
      Lisäksi huulten turvottaminen on myös jota ihmettelen jotkut hyvin kauniit naiset hankkii itselleen paksut töröhuulet ja minusta ne on ihan oikeasti rumat.
      Onhan naisilla ongelma ajan mittaan jos on suuret rinnat, tulee selkäkipuja ja esim juokseminen tai liikunta ei ole enää kivaa.
      Kyllä itse olen sitä mieltä että sopusuhtaisuus on paras ja pienirintainenkin nainen on minun mieleen, ei tarvitse olla isot hinkit mutta jos ne on luonnostaan suuret niin sitten on.
      Rumia ihmisiä ei olekaan, kun katsoo kriittisesti kaikkien kasvoja niin niistä löytyy aina jotain hyvää ja kaunista. Esim vaikkapa suupieli, huulten kaaret (siis normaalit) silmät yms. ja mikä parasta, se että on oma itsensä ja iloinen ja reipas mutta viehättää myös kainosti hymyilevä ja hiljainen mutta teeskentelijät eivät oikein viehätä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe