Renault huolto

Jii

Mitä mieltä olette huollosta ja huoltosopimuksesta:

Kannattaako Renault-huoltosopimuksen ottaa uuteen autoon (Megane Break)?

Onko tullut jotain sellaista, josta olisi ilman sopimusta joutunut maksamaan?

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että jätän sellaisen pois (auto tulee elokuussa)...

9

7999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jude

      Morjens!
      Itse sanoin juuri irti 4,5 vuotta voimassa olleen sopimukseni. Jos nyt pitäisi päättää uutta autoa ostaessa sopparista, niin mieluummin säästäisin vastaavan summan (esim.30-50e) kuukaudessa ja käyttäisin sitten tarpeen mukaan korjauksiin. Sopimuksessa itsessään ei ole mitään moitittavaa, ainoastaan tuo hinta nousee vuosi vuodelta ja varsinkin jos ajaa esim. 25000km vuodessa, niin hinta on mielestäni liian kova pelkistä huoltopalveluista. Mutta toisena painona vaakakupissa on tietysti se ettei tule kyllä kovin paljoa yllättäviä autoilukuluja.

      Sopimus on kyllä itselläni korjannut kaikki (myös polttimot määräaikaishuoltojen välilläkin), joten sitä en moiti. Tosin korjauksia on ollut niin vähän, että hinta siihen nähden on liian kova. Autonani on Clio 1,4RN, vm.-00.

      T.Jude

    • Sopimus

      Itselläni oli edellisessä Scenicissä sopimus, huoletontahan se tietysti oli kun ei tarvinnu rahaa käyttää huollossa, mutta toukokuussa kun vaihdoin uuteen autoon oli kuukausimaksun hinta tuplaantunut edelliseen joten tekemättä jäi sopimus. Eli nyt sitten maksetaan huollot rahalla, takuuhan kattaa muutaman vuoden yllättävät hajoamiset.

    • W..

      jossa myyjä ei lupaa uusia sopimusta 3 vuoden jälkeen. Eli, jos on maanantaikappale, niin sitten saat maksaa kaikki 4 vuodesta eteenpäin

    • gigane II

      Auto siis Megane II Break ja huoltosopimus oli mielestäni aivan kohtuuttoman kallis. Esim 307 farkkuun olisi saanut vastaavan sopimuksen noin 40% halvemmalla ja sen olisin kyllä ottanut.

      Itse suunnittelen vaihtavani autoa 2-3v kuluttua joten normaali takuu kattaa joka tapauksessa kaikki varsinaiset viat ja 2v jälkeenkin saa kyllä tappelun jälkeen todella suuret ongelmat tehtaan piikkiin (siis moottori- tai vaihteistoremontin luokkaa).

      Kun vielä muistetaan että huoltoväli on 30tkm niin ainakin omilla kilometreilläni (alle 20tkm/vuosi) hinta oli täysin järjetön kun sillä ei saa käytännössä mitään lisätakuuta normaalin takuun päälle ja hintaan vaihdetaan loppujen lopuksi vain öljyt pariin kertaan.

      Oletus on että perinteiset "kulutusosatkin" kyllä kestävät sen 50-60tkm jonka autoa aion pitää. No jarrupalat voi ehkä joutua vaihtamaan mutta kyllä sillä reilulla kolmellakympillä kuussa ne palat vaihtaa vaikka neljä kertaa vuodessa.

    • Grand Scenic :(

      Kahden vuoden tuskaisella kokemuksella voin sanoa että Renault on pohjasakkaa, länsi-Lada. 30 v kokemuksella minulla ei ole koskaan ollut yhtä huonolaatuista uutta autoa kuin Grand Scenic 1.9 dci. Viime vuonna 15x korjaamolla ja laturi hajosi 5 viikkoa takuuajan jälkeen ja maahantuoja suurinpiirtein nauroi ! Bilia pelasti mitä pelastettavissa oli, kiitos heille. Never again !

      • hs

        Meillä menossa jo neljäs scenic ja grand scenic vuodesta 2003. Kaikki toiminut loistavasti. Tuskin vaihdan ihan äkkiä, en ainakaan merkkiä jos tulevaisuudessa auton nuorennankin. Varmoja mukavia kilometrejä
        toisensa jälkeen. todella tyytyväinen


      • jruhk

        "laturi hajosi 5 viikkoa takuuajan jälkeen" Lukiko laturin kyljessä Renault vai Bosch tai Lucas


    • MJ

      Siis onko Renaultiin taas saatavissa huoltosoppari? Minulla oli 2004 Scenicissä soppari. Vuonna 2008 Biliasta ilmoittivat että "Volvo henkilöautorahoitus ei enää rahoita toisen maahantuojan automerkin huoltosopimusta" Renaultin maahantuonti oli siirtynyt emoyhtiölle (Renault Nordic) edellisenä vuonna. Ihmettelin perustetta sillä Scenicini oli kyllä nimenomaan Volvo-auton maahantuoma, mutta näin voivat ilmeisesti tehdä. Soppari oli 3 vuoden jälkeen voimassa vuoden kerrallaan eivätkä 4. vuoden jälkeen uusineet sitä.

      Bilian kaveri sanoi että Renault Nordic ei tällä hetkellä (2008) kykene järjestämään sopparia mutta jos/kun kykenee, niin se koskee vain uusia autoja, ei Volvon sopparin kattamia. Tähän siis jäi meikäläisen soppari, Vaimolla oli Cliossa 10 vuoden soppari ja se jatkui koko ajan Volvon rahoituksessa.

      Arvioin että soppari meni ainakin minulla plussan puolelle vaikka takuutkin huomioisi. Silloin niillä oli 2 vuoden takuu. Sopparin päättymisen jälkeen ei mennyt kuin vuosi, niin AC:n höyrystimeen tuli repeämä itsestään ja AC lopetti toimintansa. Ilmastoinnin korjaaminen maksoi n. 800 - 900 euroa. Seuraavana talvena meni mittarinäyttö pimeäksi ja auto oli käytännössä ajokelvoton. Olisi maksanut 1300 - 1500 e (kts- pitkää Scenic kirjoitusketjua) Renault Nordic vastasi ylimalkaisesti, ei mitään konkreettista, vaikka kyseessä tyyppivika noilla vuosimalleilla . Keskustelusta luin T.Hätisestä Tuusulasta, ja hän korjasi näytön 1 päivässä huomattavan edullisesti. Hyvin on toiminut.

      Minkälaisilla ehdoilla Renault Nordic tarjoaa huoltosopparia?

      • MJ

        Taisinpa vastata 6 vuoden takaiseen viestiin, joka oli vuodelta 2004. Mahtaako kirjoittajalla enää edes olla Sceniciä (minulla on) . Jos jollain on tietoa soppareista nykyisin, niin voi vastata

        Suomi24:llä on huono tapa näyttää viestilistassa päivämäärät muttei vuotta. Tuoreet viestit näkyvät listassa samalla tavoin kuin vuosien takaiset - ja aina kun joku kommentoi, niin ketju nousee päällimmäiseksi. Viestit näyttävät tuoreilta. Ennen Suomi24 oli selkeämpi, mutta kaikki muuttui kun Allers osti palvelun Enirolta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe