Abortit, homoseksuaalisuus, totaalikieltäytyminen ja uskonnot

Lyhyestä virsi kaunis:

Vastustan ihmisiä, jotka vastustavat abortteja.

Vastustan ihmisiä, jotka vastustavat homoseksuaalien parisuhde-elämää ja mahdollista avioliittoa.

Miksi teen näin? Siksi koska en hyväksy ihmisoikeuksien rikkomista, jota Suomi tekee jatkuvasti esim. Euroopan tuomioistuimien mukaan pitämällä vankeudessa ns. "mielipidevankeja" eli totaalikieltäytyjiä. Mitä siitäkin tulisi, että kaikilla ihmisillä ois sama mielipide asioihin ja sitä varsinkin kristityt puoltavat tahtoessaan ihmisten uskovan siihen yhteen ja heidän mielestään ainoaan Jumalaan niistä tuhansista Jumalista.

Viime aikojen tapauksista mainittakoon esimerkkinä islamiuskoiset, jotka rahisevät tällä hetkellä jossakin päin maailmaa (ohimennen kuulin uutisen) tulisi uskonnot mielestäni lakkauttaa. Niillä ei saada mitään muuta aikaan kuin riitaa, eikä kristillisyys ole mikään poikkeus. En ymmärrä, miksi kristitty käpertyy oman uskontonsa taakse puolustamalla, että meidän uskonto on oikea!! Jeesusta ei ollut olemassakaan eikä Jumalaa!! Kiakki se mitä lukee Raamatussa on suoraan sanottuna täyttä paskaa ja ihmisten kusettamista. avatkaa kristityt silmänne ja nykykyaikaistukaa. Elämä on tässä ja nyt, eikä missään kuoleman jälkeen!! saatan uskoa siihen, että moni kristitty on pettynyt ettei mitään toispuoleista olekaan...niin ja se pettyminenkin tarvitsee "ihmismielen" ja tietyn aivojen toimintatason. :)

6

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "niin ja se pettyminenkin tarvitsee "ihmismielen" ja tietyn aivojen toimintatason. :) "

      Tällä tarkoitin sitä, että te kristityt olette yhtä "aivokuolleita" eläessänne mitä olette kuoltuannekin ja sitä että kuoltua ei voi pettyä koska ei ole minkäänlaista aivotoimintaa olemassa. Esimerkiksi sähkölaitteessa ei ole sähkövirtaa, jos vedetään töpseli pois pistorasiasta. Kuoltua jokaisesta ihmisestä tulee ns. "aivokuollut", koska aivot tarvitsevat happea ja sitä ei ole saatavilla kun kaikki elintoiminta loppuu. Ihmisen keuhkot ovat oikeastaan tärkeämpi aivojen osalta kuin sydän.

      Koska te kristityt heräätte siitä uskonhorroksestanne ja ikuisesta aivokuolleisuudestanne?? Hengitätte väärää ilmaa, joka on hiilimonoksidia!!

      • Ingenjör_81

        Jos olet niin suvaitseva ja hyvä ihminen mielestäsi, niin miksi haukut muita?

        Suurin todiste Jumalan ja Raamatun totuuden puolesta olet sinä itse. Jos Raamattu olisi huuhaata, että vaivautuisi tänne räkyttämään ja haukkumaan, koska sisälläsi kuohuu ja todellisuudessa tiedät totuuden, mutta valitset valheen. Valo voi olla joskus niin kirkas, pimeydessä vaeltaville, että he tarvitsevat valheen lasit silmillensä peittääksensä sen.

        "Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden; jotka asuvat kuoleman varjon maassa, niille loistaa valkeus." - Jes. 9:2


    • Ingenjör_81

      Perinteistä punavihreää humanismia, joka ei kestä päivänvaloa.

      Jos kaikki suomalaiset kieltäytyisivät sotimasta, voisi vihollinen marssia tänne ja tehdä meistä kaikista vaikka orjia. Ei ole kovin jaloa seistä vain vieressä, kun vihollinen tulee ja tappaa vaimot, lapset ja vanhukset silmiesi edessä, kun sinä et halua puolustaa heitä.

      Homoseksuaalisuus ja sukupuolineutraali avioliitto eivät ole ihmisoikeuskysymyksiä. Kuten muissa ketjuissa todettu, homoseksuaalisuus on valinta, huono lapsille ja tietenkin synti Jumalan tahtoa vastaan. Jos homot pitäisivät homoseksuaalisuutensa yksityisasiana, kuten annetaan ymmärtää, ongelmaa ei olisi, mutta kun sitä halutaan tuputtaa kouluissa lapsille asti, että voit sitten valita isompana näistä asioista ja ne kaikki ovat sinulle hyväksi. Näin ei kuitenkaan voida todistaa asian olevan.

      Abortti on lapsen tappamista kohtuun ja siitä ei pääse mihinkään. Siinä vaiheessa kun lapsi on siitetty, siitä ei sen jälkeen voi tulla mitään muuta kuin ihminen ja näin ollen se on jo ihminen. Monissa maissa puhutaan jo jälki-abortista, niin että vanhemmat voisivat päättää syntymän jälkeen, voidaanko lapsi lopettaa. Näinhän oli monessa antiikinvaltiossa. Surullisinta on syy miksi lapsille ei anneta edes mahdollisuutta elämään, sillä monet äidit haluavat tappaa lapsensa, jotta voisivat pitää ulkonäkönsä, viihde elämänsä ja seksisuhteensa. Ei siis mistään jaloimmista periaatteista. Monet raiskatut myös kertovat, että he ovat päässeet ylitse raiskauksesta, mutta eivät abortista.

      • zyrt

        "Jos kaikki suomalaiset kieltäytyisivät sotimasta, voisi vihollinen marssia tänne ja tehdä meistä kaikista vaikka orjia. Ei ole kovin jaloa seistä vain vieressä, kun vihollinen tulee ja tappaa vaimot, lapset ja vanhukset silmiesi edessä, kun sinä et halua puolustaa heitä."

        - Nimimerkki "ateismi tappaa" väitti ateistien ihannoivan tappamista. Te uskiksethan ette sitä muka tee, vaikka ihannoittekin jessen kidutuskuolemaa, ettekä näe siinä mitään väärää.

        "Homoseksuaalisuus ja sukupuolineutraali avioliitto eivät ole ihmisoikeuskysymyksiä"

        - Samaa sukupuolta olevien mahdollisuus avioliittoon on nimenomaan ihmisoikeusasia.

        "Abortti on lapsen tappamista kohtuun ja siitä ei pääse mihinkään."

        - Alkio ei ole ihminen.


    • Sivuhuomio

      "Mitä siitäkin tulisi, että kaikilla ihmisillä ois sama mielipide asioihin"

      Kuitenkin kannatat sitä, että kaikilla olisi abortti- ja homoasioista ja ihmisoikeusasioista sama mielipide kuin sinulla.

    • Mirka .... .....

      Uskonnot saastuttavat aivot totaalisesti ja siksi uskonnoista pitäisikin päästä eroon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3407
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1860
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      92
      1355
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      956
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe