Seksiä kesäterassilla

Mies kaupungista

Oli kuuminta kesää, poika oli järjestänyt kavereilleen bileet meidän suvun kesähuvilalla meren rannalla. Eihän se mikään hieno paikka ollut, semmoinen mukava kalliotontti. Olin siellä viettänyt yksikseni lomapäiviä myös, mutta lähdin kaupunkiin viikonlopuksi että nuoriso sai oman vuoronsa. Tiesin mä että kosteat juhlat tulee, ja vähän huolestutti, mihin kuntoon ne siellä mökin jättää, joten ajelin sunnuntaina sinne sitten siivoilemaan.

Mökillä oli jo suurin osa nuorisosta lähteneet, poikaressu krapulassa yritti siivota, pari tyttöä keräili pulloja muovipusseihin ja jotkut vielä lepäilivät terassilla. Autoja lähti pihasta ja poikakin oli siinä kunnossa että sanoin jotta lähtee vaan kaupunkiin kavereitten kyydillä, minä siivoon loput.

Terassilla makoili vielä aurinkotuolissa bikineissään yksi parikymppinen tyttö, joka sanoi että kundikaveri on ajamassa kaupungista hakemaan, oottelee sitä hetken. Sillä oli laukut pakattuna terassin portailla. Selvähän se, sopii siinä ootella, tuumasin ja painelin sisälle lakaisemaan lattioita.

Järjestelin paikkoja sisällä, oli kyllä nuoret aika sotkua saaneet aikaiseksi. Aurinko helotti kuumasti ja ilma tuntui painostavan hiostavalta. Nappasin paidan pois ja pyyhin rätillä ruokapöydälle kaatunutta olutta.

Vilkaisin ohimennen ikkunasta terassille, joko tyttö ois sieltä lähtenyt mutta sielläpä tuo vielä makoili aurinkotuolilla. Meinasin jatkaa pöydän pyyhkimistä, kun näkemäni tavoitti ymmärrykseni ja käännyin katsomaan uudestaan. Mitä helv-... se tyttö makoili aurinkotuolilla raukeana käsi bikinipöksyissä liikkuen. Ei jumankauta... Siis onko tää totta? Siirryin pelästyneenä nurkan taa kuin mikäkin tirkistelijä ja kurkin ikkunanreunasta vieläkin hämmästellen näänkö mä nyt oikein vai onko mulla vilkas mielikuvitus. Mutta hittolainen, siellä se tyttö makasi selällään, selkä välillä kaareutui taaksepäin, pää kääntyili raukena, vasemmalla kädellä se silitti rintojaan ja oikea leikki bikinin alaosan piilossa.

Vetäydyin piilooni ikkunan viereen seinän taa ja mietin mitä hittoa, pitääkö mun antaa sen nyt puuhata rauhassa vai kolistelenko pihalle kovaan ääneen. Housuissa tuntui puristavan enkä mä voinut kiihottumiselle mitään, hitto eihän tällaista ollut nähnyt kuin jossain Emmanuellessa sitten 70-luvun. Ilkeä ajatus hiipi mieleen, että eihän se tyttö huomaa jos minä vähän vakoilen, ikkunan lasit heijastaa metsän puut ja mulla on ihan oma rauha siinä ihastella tytön leikkiä.

Käännyin takaisin ikkunaan ja henki meinasi salpautua. Tyttö oli riisunut bikinin alaosan ja housut roikkuivat toisen jalan nilkassa, jonka oli laskenut maahan. Toinen jalka oli koukussa aurinkotuolilla ja mulla oli näkymä kuin parhaimassa aitiossa. Sormet pyörivät rauhallisesti nauttien klitoriksella ja tyttö puri alahuultaan nautinnossa. Yläosat olivat nostettu rintojen yläpuolelle ja tyttö hyväili pyöreitä rintojaan toisella kädellään. Availin tuskaisen kiristäviksi muuttuneet housuni ja kaivoin jäykistyneen kaluni esiin alkaen hieroa sitä täysin näytökseen lumoutuneena.

Silmäni olivat täysin lukittautuneet tytön märkään pilluun, hän hieroi itseään voihkien, levitti jalkojaan ja pyyhki mehujaan sisäreisilleen niitä puristellen, aurinko paistoi ja tunsin itseni kuin karhuksi joka tuijottaa hypnoottisesti auringossa kimaltavaa ennätyksellistä hunajasaalista. Minä annoin käteni vatkata kovettunutta kyrpääni "hiero sitä pillua, mmm, just noin, vittu mikä märkä pillu" kuiskin hymyillen verhon piilosta.

Yht'äkkiä tytön sormet pysähtyivät. Voi shit, huomasiko se mut? Katseeni siirtyi märkäni kimmeltävästä jalkovälistä tytön kasvoille ja mahasta kouraisi, kun tyttö tuijotti suoraan mua. No se kai siitä esityksestä. Tyttö nuolaisi huuliaan kuin hetken miettien, nosti kätensä ja vinkkasi sormellaan tulemaan ulos. Ei jumankauta mä mietin. Voi perskuta. Älä nyt sano...

Astuin ovesta ulos, kova kyrpä housuista heiluen. Tyttö nousi istumaan jalat tuolin molemmille puolille levittyen ja näin, miten aurinkotuolin pehmusteeseen jäi suuri märkä läntti pillun kohdalle.

-Tuu tänne. tyttö sanoi hymyillen viekkaasti. Kävelin tytön luo ja hän otti molemmilla kiinni lanteistani ja veti lähemmäs, laskin toisen jalan aurinkotuolille. Tytön kasvot olivat mun kalun eessä, tyttö hymyili "Ah, juuri tätä mä olen vailla" ja hän nuolaisi suoraan pitkän nuolaisun pitkin kyrvän vartta. Ai hemmetti, mun päässä suhisi, tartuin tytön hiuksista ja kyrpä upposi lämpimään suuhun. "Ime sitä" puuskaisin ja tyttö imi ja nuoli, vuorotellen vatkaten kädellään, puristellen mun pakaroita ja hieroen rinnoilleen suusta valuvaa limaa. Rinnat kiilsi auringossa ja työntelin nauttien kyrpää paksujen huulten väliin, hieroin jyskyttävää, äärimmilleen jäykistynyttä kyrpääni vasten tytön naamaa ja rintoja.

5

10353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies kaupungista

      -Saanko mä panna sua nyt samantien? kysyin ja käänsin tytön ympäri. Istuin aurinkotuolille jalat levällään ja tartuin tytön perästä kaksinkäsin kiinni ja laskin häpyhuulet varovasti kovana ylöspäin sojottavan peniksen kärkeen. Laskin hiljaa takapuolta alaspäin, häpyhuulet väistyivät venyen peniksen tieltä, penis painui syvemmälle tulikuumaan pilluun. "Ooooooh" tyttö vaikeroi ääni väristen. Hän hieroi kiiltäviä rintojaan ja minä aloin nostelemaan hitaasti kiihtyvään rytmiin takapuolta ylös ja alas kyrvänvartta. "Noin, just noin" hyrisin tyytyväisenä. Pillumehut kiillottivat jykevän penikseni, suonet kiersivät peniksenvartta pullottaen samalla kun penis upposi tiukkaan märkään pilluvakoon. "ei vittu mikä pano, ihanan märkä pillu" minä läähätin. Minun oli pakko välillä sulkea silmät ja keskittyä hengittämään etten laukea samantien. Tyttö ulisi ja voihki "Pane kovempaa, nussi lujaa!" tyttö pomppi rajusti kullillani ylös alas.

      Nostin tytön ylös ja käänsin selälleen makaamaan aurinkotuolille. Tyttö makasi jalat levällään, pillu kosteana ja avoimena. Painoin klitorista peukalolla, pyörittelin hetken että pahin paine kalustani laskeutuisi, muuten olisin räjähtänyt välittömästi kun olisin upottanut seipään pillureikään. Tyttö puri hampaita yhteen nautinnosta värähdellen. Ohjasin kädellä penikseni märkänä valuvaan tiukkaan kuumaan suonsilmään. "Anna mennä, nussi kovaa" tyttö kerjäsi ja ähki hampaat yhteenpuristettuna. Takareisissä kihelmöi ja annoin palaa. Puskin ja jyystin, tytön rinnat heilui ja pomppi kiiltävinä kuin keilapallot. "OOOooo, oooo, oooo nussi nussi, nussi!" Katsoin kuinka jykevä penikseni pumppasi märkään pilluun, uudestaan, uudestaan, syvälle, lätisten, kuumana, sykkivänä. "Oih, oih, aaa, nnnnnn, uuuu, nyt multa tulee!" tyttö parahti ja selkä vääntyi kouristuen taaksepäin. Hetki oli kuin porno-Matrixista, vedin peniksen pillusta ja sperma roiskui sykkien tytön rinnoille ja kasvoille. Tyttö levitti kiiltävän nesteen rinnoilleen ja nuoli kielellä suunpieliään. Spermaa valui noroina rinnoilla ja leuassa.

      Haukoin henkeäni puuskuttaen ja tasasin hengitystäni. "No jopas oli kyytiä..." naurahdin hämilläni. Tyttö makasi raukeana aurinkotuolilla. "Jos mun pillu osaisi kehrätä kuin kissa se kehräisi nyt lujaa" tyttö hymyili.

      Tyttö nousi ja pujotti bikinipöksyt ylös ja laski bikinin yläosan rintojen päälle. Samassa auto kurvasi mökin pihaan, tyttö kipaisi laukkunsa luo, nappasi sen ja juoksi autolle. "Kiitos viimeisestä, Jarkon iskä!" tyttö huudahti ennenkuin pujahti auton sisälle. Auto peruutti vauhdilla ja katosi mökkitien siimekseen.

      Siinä mä hölmistyneenä tuijotin perään aurinkotuolilla istuen pöksyt nilkoissa pää pyörryksissä. Huvittunut hymy nousi suupielille. Ei kai muuta kuin takaisin siivoamaan!

    • kisumirriii grr

      ihana tarina voisit tulla panee muaki

      • Mies kaupungista

        Mikä etten voisi tulla,.;)) ilmoita osoite ni sovitaan aika,??;)))


      • mielitekis1

        muakin rupes panettaa..


    • pillu levällään

      Kyrpä nousi istumaan heiluen tytön kasvoille. Tytön kasvot jäi aurinkotuolin pehmusteeseen. "Ime mun pakaroita" puuskaisin vatkaten kyrpääni ja miettien pöydän pyyhkimistä. Saanko mä panna sua pillun molemmille puolille, kysyin ja käänsin kasvot pullottaen takapuolta syvemmälle suonsilmään. Painoin peukalolla seipään pillureikään. Hän pomppi hölmistyneenä lätisten mökin pihaan. Hän nousi kaksinkäsin sojottavan peniksen kärkeen. Nostin tytön häpyhuulet aurinkotuolille. Tyttö puri jykevän penikseni ja selkä vääntyi kouristuen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2180
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1701
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1577
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1362
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe