Lastenhuoneen sävyt

Hei!
Olen tässä miettimässä tulevan lastenhuoneemme sisustusta
Ilmianna
Jaa

2 VastaustaLinkkiä en katsonut koska puhelimeni ei sitä suostunut avaamaan, mutta ajattelisin lastenhuoneeseen sopivan todella vaaleaa beigeä tai pelkkää valkoista. Beigeä ehkä kuitenkin esimerkiksi raitoina yhdellä seinällä, kaikki seiniä ei kannata beigeksi maalata. Jos on mahdollisuutta käyttää tapettia, kannattaa sekin käyttää sitten beigen väreissä. Tuttavalla on tyttölapsi (10v.), jonka huoneessa on ollut beigeä lintutapettia yhdellä seinällä tytön syntymästä asti, muuten valkoista. Ja kovasti tykkää.
Itse suosittelisin valkoista maalia, koska tämä on oikeastaan halvinta. Vauvan huonetta ei kannata vauvalle ihan kokonaan sisustaa, koska vauva kasvaa nopeasti ja sitten on taas remontin aika. Itse olen ajatellut tulevilla lapsillani, että 12 ikävuoteen asti (tai korkeampaan) saavat pärjätä valkoisilla seinillä, tämän jälkeen saavat valita tapetit. Yhtään aikaisemmin ei, koska silloin saattaa tulla niin rajuja päätöksiä joita vihaa kahden vuoden päästä. Kuitenkin on helppo laittaa seinien päälle esimerkiksi verhoja joilla saa väriä, tai muuten pelkästään tekstiileillä. Jos piirtävät seiniin niin sitten piirtävät, kestävät piirustuksien kanssa sitten vaan todella kauan, ei minua haittaa, ja myydessä voi maalata hieman päälle. Mutta tottakai seiniin piirtäminen kielletään.
Ilmianna
Jaa
Heips, minulla täällä kanssa samat asiat mietinnässä. Ensimmäistä lasta odotan ja pikkuhiljaa toista makuuhuonettamme pitää ruveta sisustamaan uudelle tulokkaalle kotoisaksi.
Meillä sen huoneen seinät ovat valkoisia. Huone on melko pieni mutta tärkeämmät toiminnot kyllä mahtuu. Olen ajatellut että tekstiilien kanssa voi värien suhteen helposti vaihtaa lapsen kasvaessa, vaikkakin seinät pysyisivät ennallaa. Vielä en tiedä kumpi tulee, tyttö tai poika.. Kovin räikeitä värejä itse olen aina vierastanu joten jotain neutraaleja sävyjä..
Ja mitä muuta sitä tarvitsisi kuin hoitopöydän ja pinnasängyn?? Jonkinlaista säilytystilaa tai hyllyjä?? Verhot ja matto jostakin.. Avittakaa ihmiset ja kertokaa hyviä ideoita ensikertaa lastenhuonetta sisustavalle??
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lastenhuoneen sävyt

Hei!
Olen tässä miettimässä tulevan lastenhuoneemme sisustusta

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta