Kysymyksiä Kyproksesta/Pafoksesta

lomaa odotellessa

Ollaan siis lähdössä lokakuun viimeiselä viikolla lomamatkojen järjestämälle matkalle Pafokseen. Millaisia ilmoja siellä päin on yleensä siihen aikaan vuodesta? Onko merivesi lämmintä? Olen lukenut, että lähellä on Coral Bayn ranta, onko joku ollut? Millainen ranta on kyseessä?

16 ja 18-vuotiaat tytöt haluavat varmasti shoppailla, eli millaisia mahdollisuuksia shoppailemiseen on? Uskaltaako siellä päästää tyttöjä kulkemaan kahdestaan illemmalla?

Ja vielä yksi kysymys, onko jollakin tietoa Avanti holiday village -hotellista? Millainen hotelli on kyseessä, onko hyvällä paikalla jne.

Voi tuota kysymysten listaa, mutta kiitos jos joku osaa vastailla!

1

327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pegeia

      Kyllä lokakuun lopulla vielä tarkenee hyvinkin. Päivälämpötilat ovat siinä 22 ja 30 asteen välillä, vähän riippuen siitä, mistä tuulee. Sellainen 26 astetta on aika tyypillinen keli. Merivesi on myös yli 20-asteista, joten rannalla voi oleilla ja uida pystyy ilman sen suurempia vilunväreitä.
      Coral Bay on sellainen reilut 10 kilometriä Paphoksesta pohjoiseen (14 km Avantista). Ihan ok ranta, sesonkiaikaan aika ruuhkainen, venäläisiä ja brittejä on kuin sillejä suolassa. Lokakuussa on jo rauhallisempaa, aallokko vaan voi olla aikamoinen jos tuulee lännestä. Meri on Coral Bayssä todella upean värinen. Kannattaa ehdottomasti mennä, jos rantaelämä innostaa. Paphoksesta pääsee hyvin bussilla Coral Bayhin, lähtevät sataman pohjoispäästä, siittä Debenhamsin vierestä Apostolou Pavlou Avenuelta (auto 615) Niitä menee joko 10 tai 15 minuutin välein riippuen ajankohdasta.
      Avantista, en nyt ole kuullut siitä juuri moitteitakaan, jos en kehujakaan. Iso uima-allas ja paljon huoneita. Ei mikään ihan tuore hotelli, mutta ihan ok kunnossa ainakin ulospäin. En ole itse käynyt sisällä koskaan, mutta useasti tulee ohi ajettua. Avanti on hyvällä paikalla, sellainen kilometrin verran Kato Paphoksen ja sataman eteläpuolella. Kävelemällä pärjää hyvin, siitä kopsuttelee satamaan ja ostoskaduille vartissa.
      Kyllä tytöt uskaltaa shoppaamaan ja rantakadulle illalla päästää, kunhan eivät lähde nyt ihan keskiyöstä liikkeelle. Ei kai siellä muuten mitään sinänsä, mutta paikalliset ja/tai brittipojat on kyllä melkoisen hanakoita huutelemaan perään ja saattavat olla yllättävnkin sitkaita vonkumaan. Terveellä pirttijärjenkäytöllä pärjää ihan hyvin. Turvallinen kaupunki kaiken kaikkiaan. Muutenkin Paphos on astetta "fiksumpi" paikka kuin esim Agia Napa / Protaras -alue taikka Limassol. Hotellit ovat tasokkaampia ja myös turistit eivät ole sitä ihan pahinta ördääjäjengiä. Shoppausmahdoollisuuksia on ihan riittävästi, tosin parhaat pikkuputiikit (ja edullisemmat) ovat Ylä Paphoksessa.
      Hyvän valinnan olet tehnyt, ei siinä mittään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe