Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tartu mikkiin

Moskow N

Tästä linkistä on mahdollisuus vielä kerran katsoa ja kuunnella ohjelma:

http://areena.yle.fi/tv/1436386

Ohjelman katsoneena täytyy sanoa, että ei se Tapsa ollut oikein iskussa. Oliko vähän sairaana tai mitä, mutta esiintyminen ja laulaminen ei nyt ihan putkeen mennyt:
Osoitus Tapsan epämusikaalisuudesta on se, että hän jähmettyy Moskovan valot laulun aloituksessa. Linkissä 7.20 kohdalla hän ei saa EDES aloitussävelestä kiinni vaan Sami Hintsanen joutuu aloittamaan laulun. Aika heikko esitys. Voitte tarkistaa asian. Kyseisessä laulussa Tapsan laulu ei ole myöskään kovin tasokasta vaan samat intonaatio-ongelmat mitä hänellä on jo pitkään ollut- jatkuvat.

Sen enempää kommentoimatta: olisiko jo syytä jättää areenat nuoremmille ja nauttia eläkepäivistä?

15

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valkohammashai

      Miehen kädet tärisivät mikkiä pidellessä. Ääni ei kulkenut, tosin ei hän koskaan ole laulanut ns. hyvin live keikoilla, nuoruuden levytykset ovat eri juttu, silloin oli joitakin ihan kivoja esityksiä, tarkoitan josku 1980 luvulla.
      Esiintyvä taiteilija voisi myös päivittää hampaitaan, olivat ihan tumman keltaiset, hyi.
      Hampaidenvalkaisu on keksitty, sitähän käyttävät jo lähes kaikki ns. julkkikset, tv:n uutistenlukijoita myöten, pepsodent hymy ei enää riitä, tarvitaan nykyajan tekniikkaa. Varsinkin esiintyvät laulajat ovat epäsiistin näköisiä, jos hampaat ovat vihertävät, ainakin LÄHIKUVASSA telkussa.

    • keikkakävijä

      Tapsa lauloi hienosti mm. dueton Einin kanssa. Oli todella kaunista ja koskettavaa kuultavaa. Moskovan valot laulussa Tapani jännitti selvästi. Sen kuuli laulusta. Tuokin laulu toki parani alun haparoinnin jälkeen ja vaikka jännitys laulusta paistoi läpi kuului siinä Tapsan äänen komea sointi. Keikalla kun vetäisee tuon rennosti ja turhia jännittämättä niin se vasta on huimanhienoa kuultavaa.
      Tapsa on suurenmoinen ja mahtavaääninen laulaja ja toivottavasti jatkaa laulamista vielä pitkään. Hänen keikkansa ovat ihania elämyksiä ja antavat iloa, elämyksiä, lohtua ja voimaa kuulijoille.

    • joku vaan........

      Edelliskerralla kun Tapsa oli Tartu mikissä oli hän rennompi, Nyt oli vähän jäyhempi ja etenkin ohjelman alkupuoliskolla oli vähän jännitystä havaittavissa tai sitten ei ollut nukkunut kunnolla yöllä ja oli väsynyt. Jännitys ja/tai väsymys selittää tuon käden lievän tärisemisenkin. Ei ole kovin pitkää aikaa kun eräs toinen artisti oli Tartu mikkiin ohjelmassa jolla mikrofoni tärisi kädessä. Kertoi sen johtuvan valvomisesta ja väsymyksestä. Tapsakin vaikutti hiukan väsyneeltä, se selviää etenkin hänen haastattelustaan joka tehtiin ennen kuvauksia. Tartu mikkiin ohjelman nauhoituksethan aloitetaan jo aamupäivällä ja jos edellisiltana on ollut esin keikka tai muutoin on tullut nukuttua huonosti yönsä, niin eipä ihme jos laulu hiukkasen takkuaa. Ohjelman kuluessa Tapsa selvästi lämpeni ja piristyi ja komeita tulkintoja esitti niin Tulkaa työt takaisin, laulusta, kuin Suklaa sydämestäkin jne. Harmi ettei päässyt yksinään laulamaan Sinistä unta. Se olisi ollut ihanaa kuultavaa myös. Einin ja Tapsan duetto oli ohjelman upea huipennus. Moskovan valot laulussa Tapsan ääni muistutti muutamassa kohtaa erehdeyttävänkin paljon Georg Otsin äänenväriä.

      • tirlittan_

        Kylllä Tapsa väsynyt oli koska käyttäytyi noinkin siedettävästi ohjelmassa, eikä tunkenut itseään kokoajan esiin, kuten silloin viimekerralla kun oli Tartu mikissä.


    • Juppelin

      Hahhahhaa. Oikein muistutti Georg Otsin äänenväriä. Ei lähelläkään. Miksi muiden artistien fanit eivät joudu noin paljon selittämään suosikkiensa huonoja esityksiä?
      Kauhean pitkä selitys sinullakin joku vaan... nimimerkki.
      Kukaan ei sentään yrittänyt sitä tosiasiaa selittää muuksi kun aloittaja syytti Tapsaa epämusikaalisuudesta koska ei saanut kiinni Moskovan valot sävellajista. Näitähän sävellaji- ja rytmiongelmia Tapsalla riittää. Euroviisukarsinnat ja monet, monet muut esiintymiset. Tavallisilla keikkapaikoilla, vaikka jännityksen ei pitäisi olla voimakasta sattuu näitä aloituksia jossa mennään metsään pahasti. Ja mies on ollut ammatissaan 45-50 vuotta. Ammattitaitoa?

    • ********************

      Mitä selittämistä se on jos sanoo, että Tapsa vaikutti hitusen väsyneeltä ? En tiedä johtuiko siitä vai jännittikö Tapsa mutta joka tapauksessa ei ainakaan ohjelman alussa ollut niin rentoa ja vapautunutta menoa kuin keikoilla. Enpä ole keikoilla myöskään huomannut ,että Tapsan käsi tärisisi.
      Moskovan valot biisin Tapsa lauloi komeesti. Upeaa tunnetta, ei lähelläkään mitään robottimaista laulantaa.
      Sitäpaitsi Tapsa haki selvästikkin niitä sanoja siinä Moskovan valoissa ei mitään sävellajia. Olen kerran ollut tuolla Tohlopin Studiolla Taru mikkiin nauhoituksissa yleisönä eikä siellä ne sanat ilmesty yhtä nopeasti näkyviin laulajille kuin mitä TV:n katsojille siihen TV-ruutuun. Ja pitää osata katsoa myös oikeaan ruutuun siellä kun on niitä useampia mihin sanat heijastetaan.

    • OK.

      Muusikoiden netissä Tartu mikkiin on saanut kritiikkiä siitä kun siinä ammatti-ihmiset laitetaan laulamaan väärästä sävellajista. Se ei ole kuulemma koskaan hyvän kuuloista. En tiedä miten sopivia oli sävellajit laulajilel viime jaksossa, mutta kyllä Tapsa ainakin komiasti lauloi. Apinamiehessä oli mukana mukavaa huumoriakin . Sen verran kuului Sinistä unta Tapsa ja Jani Jalkanen lauloivat aluksi yhdessä ja Tapsan ääni erottui niin , että paljon mielummin olisin kuunnellut sen Tapanin, kuin Janin laulamana.
      Tulkaa tytöt takaisin rento ja hyvä veto. "Etsin kunnes löydän sun" oli herkistävä ja sykhdytti kyllä. Tapanin ja Einin äänet sopivat hyvin yhteen. Upea tunnelma siinä laulussa.

    • Tapsa rulez!

      Kiitos linkistä. Tapsa oli niin ihana tuossa Tartu mikissä ! Mahtava ääni ja mahtava karisma !!!
      Mikähä hauska "sählinki" tapahtui tuossa Juna kulkee vaan- biisin alussa kun piti painaa nappia biisin arvatakseen. Sinä Tapsa ja Eini touhusi jotain omiaan. Katsokaa suunnilleen kohdasta 29:45.

      • tarkkailija

        Tapsa taisi siinä lyödä vahingossa Einin kämmenselkään kun painoivat melkein yhtäaikaa sitä nappia. Eini kiljahti ja Tapsa pussasi Einin kättä anteksi pyynnöksi, mutta sitten en tiedä mitä sitten tapahtui. Jotain ilmeisesti tipahti lattialle, kun Tapsa ja Eini katselivat alaspäin ja Tapsa ikänkuin yritti jalalla potkaista sitä tms.


    • Sukkas

      Tapsalta taisi pudota taas urheilusukka lahkeesta kuten kerran kirkossa.

      • hoplaa!

        Ei puvun housujen kanssa hyödytä mitään urheilusukkaa haarovälissä pitää, kun ne housut on sen verran löysät ettei mitään pullotusta näy, vaikak siellä sukka olisikin. Pitäisi olla farkut jalassa tai jotkut muut tyköistuvammat housut.


    • mitlaikahvi

      Tapsa veti hyvin, mitä te kitisette.

    • Kirkossa vai?

      Mikä tuo urheilusukkajuttu on?

      • NIH SE VAAN ON:SORI!

        No, Tapsukalla oli kerran vähän fylliä miehustassa ja se nolosti tuli ylileveitä lahkeita pitkin alttarin eteen, siis kirkossa. Siihen tuossa viitattiin. Mutta Tapsukan tavat tuntien saattaa olla jotta nk taiteilijalta pääsi löysät lattialle. Nyrpistihän se Einikin siihen malliin jotaa haisoo, tai sitten se oli se fyllisukka joka haisi pallihielle. Niin tai näin.


    • Typerää lesoilua

      Jättäkää ne kaularistit kotiin PKLEet!
      Ristin varjossa tapetaan ihmisiä joka
      minuutti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe