Matkalaukkun nimilappu

Stupid question

Nettitilaajana en saa postitse mitään lippuja kotiin, siis mistä nimilaput laukkuun, etsiskelenkö lentoasemalta matkanjärjestäjän koppia?

7

1028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • port

      Etsiskele itsellesi elämä!

      • näytä esimerkkiä

        Tee sinä se ensin, jos sinulla ei kerran muuta ajanvietettä ole kuin roikkua täällä viskomassa idioottimaisia kommenttejasi milloin milläkin nimimerkillä.


    • 4tr+34itgpodrsgjkdr

      Miksi v****illa? Kai aloittaja tosissaan oli, vaikka kysymys tosiaan on tyhmä. Aloittajalle: matkaliput on eri asia kuin nimilaput. Matkaliput tulostat sähköpostista kun ne on sinne tullutkin. Nimilappuja ei välttämättä edes tarvitse, mutta jos haluat, osta liikkeestä, jossa myydään matkalaukkuja.

    • 22

      Niin, miksi v****illa? Palstan nimihän on Tyhmät kysymykset. Jos ei osaa/halua yrittää vastata, miksi roikkua täällä?

      Kuten 4tr 34itgpodrsgjkdr kirjoitti, ulkopuolella roikkuvia nimilappuja ei välttämättä tarvitse. Ruumaan menevät laukut kulkevat laukkuihin kiinnitettävien viivakoodien mukaan.

      Jos laukkusi menee ruumaan:
      - laukun sisälle voi laittaa lapun, jossa on omistajan puhelinnumero. Se voi auttaa mahdollisesti kadonneen laukun löytymisessä.
      - laukun voi lähtiessä kuvata kännykkäänsä. Jos laukku katoaa, kuvasta voi olla hyötyä asian selvittämisessä.

      • lippulappunen

        Kysyjä ilmeisesti meinaa niitä matkatoimiston antamia osoitelappuja, joihin merkataan hotelli ja nimi. Niitähän ennen postitettiin kotiin kymmeniä, kuten kohde-esitteitä, matka- ja esinevakuutusesitteitä ym. ym. Nyt säästösyistä ei mitään . Muuten samat sanat; palstalle saa tehdä tyhmiä kysymyksiä, joku saa kicksit kun seuraa kysymyspalstaa. Ja niistä osoitelapuista; riittää jokunen tarra, mistä saa selville nimen, niitä saa esim. lähtöselvitystiskiltä.


    • jekjföäe

      Minun matkatoimistosta saa läpinäkyvän osoitetaskun johon voi vaihtaa osoitteen matkakohteen vaihtuessa. Toisella puolella voi olla oma vakiosoite. Lentokentältä saattaa löytyä lentoyhtiöiden lappuja joihin kirjoittaa.

    • 1+1=2946

      Matkaliput saa joko sähköpostiin tai matkatoimistolta saamalla (varaus)tunnnuksella ne voi tulostaa heidän nettisivuiltaan. Niitä matkalaukkuihin tulevia nimilappuja löytyy ainakin Helsinki-Vantaalta, niitä on usein lähtöselvitystiskin läheisyydessä ja ne ehtii täyttää jonottaessa. Älä ala täyttää niitä vasta tiskillä ollessasi. Samalla voit toki ottaa niitä mukaan esimerkiksi seuraavia matkoja varten. Jos teet lähtöselvityksenkin netissä, niin ruumaan menevien matkaukkujen viivakooditarrat voi tulostaa lentokentän automaatista tai ne saa erilliseltä tiskiltä (baggage drop off), johon matkalaukut myös jätetään. Matkayhtiöstä riippuen esimerkiksi rinkat voidaan katsoa erikoismatkatavaroiksi ja ne jätetään usein eri tiskille.

      Jos asioit tai asut kaupungissa, jossa on kyseisen matkatoimiston toimipiste, niin todennäköisesti saat matkalaukun nimitarroja sieltäkin ja voit pyytää heitä myös tulostamaan matkaliput.

      Matkayhtiöstä riippuen kotiin saattaa tulla nykyäänkin esimerkiksi kuvasto menolennon ennakkotilauksia varten (siis jos haluaa tilata alkoholia, makeisia, savukkeita ym. ennakkoon). Useimmat matkayhtiöt eivät kuitenkaan enää postita mitään kotiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe