Mahdollisesti raskaana?

paksunako O;?

Olin suojaamattomassa yhdynnässä poikaystäväni kanssa tuossa pari viikkoa sitten. Vähän ehkä tyhmä näin jälkeenpäin sanoa mutten edes tajua että miksi?! Koska aina ennen ollaan ehkäisyä käytetty. Noh nyt on tässä viimeisimpien neljän päivän aikana nännit arastaneet ja olleen kokoajan 'kovana', vihlovia kipuja silloin tällöin alavatsassa, väsymystä, mielialan äkillisiä vaihteluja sekä päätä on särkenyt nyt kolme päivää putkeen! aamusta iltaan! Ja tämä on outoa siksi, että koskaan aiemmin ei ole näin kauaa särkenyt, korkeintaan pari tuntia ja sitten häipynyt.

En haluaisi olla raskaana, mutta mitä nyt olen netistä lukenut niin oireet saattaisivat siihen hyvinkin viitata... Ja tässä nyt olen jo parikin vuotta aina silloin tällöin pohtinut, että jos raskaaksi tulisin niin pystyisinkö tehdä aborttia? en, en ja en. Se ei vaan ole minun vaihtoehtoni. En siis mitenkään halveksu ihmisiä, jotka siihen tulokseen päätyvät mutta itseni kohdalla ajatellen en vain pystyisi siihen. Ja onhan elämäntilanteetkin eri ihmisten kohdilla erilaiset.

Itse olen 16 vuotias ja siksi tämä löysi juuri tälle palstalle. Poikaystäväni on kohta 18. Joten ei se (jos raskaana olen!) lapsen pitäminen mahdoton ajatus olisi. Ja tiedän että jos ei isäni niin ainakin äitini ja poikaystäväni vanhemmat tukisivat päätöstä myös... No mutta mitä sen pidempään jaarittelemaan, täytyy vain toivoa parasta.

Ja se miksi tämän tänne laitoin on syy se, että haluaisin kuulla myös teidän mielipiteitänne. Viittaavatko oireeni teidän mielestä raskauteen jne?

5

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsigdsnog

      Voi sua : /// asiaan ei voi saada täysin varmaa varmistusta ennenkuin haet testin kaupasta tai käyt lääkärissä. Tee se niin saat mielenrauhan ! Noista oireista vaikea sanoa, voihan ne johtua siitäkin kun ressaat asiasta.

    • raaka totuus..

      Tee se raskaustesti ensin ja toiseksi, jos et halua tehdä aborttia niin voit lapsen viedä adoptoitavaksi, koska et ole tarpeeksi kypsä vielä äidiksi tai edes kasvattamaan lasta. Kuitenki se tulee olemaan niin, että vanhempasi sun lapsen kasvattaa, kun käyt koulut loppuun.. Aborttikin olisi paras vaihtoehto lapselle,ettei viattoman lapsen tarvitse kärsiä ja kuulla olevansa vahingolapsi..

    • äiti vm-94

      Hei!
      Suosittelen kanssa itse testin tekemistä jotta saat mielenrauhan.
      Nimimerkki raaka totuus, olen kanssasi asiasta eri mieltä. Itse sain esikoiseni ollessani 16 vuotta ja ihan itse olen lapsen hoitanut, avopuolisokin kun käy töissä niin lapsen kanssa olen yksin päivät.

      Kouluun olen menossa heti kun oppisopimus paikan löydän. Ei sitä ammattikoulua tai lukiota tarvitse heti peruskoulun jälkeen käydä, vielä on monta vuotta aikaa opiskella.

      Itse olen pärjännyt lapsen kanssa hyvin. Ikää hänellä on pian 1v 6kk ja tähän mennessä ei ole tullut neuvolasta yms. muilta tahoilta negatiivistä palautetta.
      Lastani rakastan enemmän kuin mitään muuta enkä koe olevani huono äiti vaikka sainkin lapsen nuorena.

      Alottajalle sen verran että rohkeasti vaan testiä tekemään jotta tiedät oletko raskaana vai et. Sen jälkeen sitten voit miettiä pidätkö lapsen vai et. Onko rahallinen tilanne millä pohjalla, pystytkö elättämään lapsen yms.

    • niin siinä

      yleensä käy,kun seisovan kullinkassa pelaa jossain vaiheessa siemenet sisässä

    • paksunako(aloittaja)

      Kiitos näistä kolmesta ensimmäisestä asiallisesta vastauksesta. Näitä seuraten hain sitten sen raskaustestin sieltä kaupasta ja ei ollut onneksi positiivinen! Ja kyllähän ne kuukautisetkin sitten pienen odottelun jälkeen tulivat, hyvä näin :)... päänsärylle ja muille oireille ei ole vielä selitystä oikein löytynyt mutta terveydenhoitaja ainakin päänsärkyyn liittyen kehotti lääkärissä käymään jos vielä pitkäänkin jatkuu (nyt menossa seitsemäs päivä putkeen -.-)..

      Mutta teille vielä kiitokset kommenteista ja tähän yhteen vastaten niin minun mielestäni on aika yleistävää ja hieman loukkaavaakin sanoa etten pystyisi lasta tämän ikäisenä kasvattamaan vaan vanhempani sen tekisivät. Tuskinpa vain, ja sinähän kun tiedät kaiken elämästäni niin on helppo näin sanoa eikö niin :D?... nnoh mutta mielipiteensä kullakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      982
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      660
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      634
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe