Uusi työpaikka

härskisilli

Minua on sanottu kyltymättömäksi. Rivot ajatukset pyörivät mielessäni monta kertaa päivässä. Monesti olen miettinyt, että entäs jos ihmiset voisivatkin lukea ajatuksiani. Kuinka he järkyttyisivät kaikista niistä tuhmista asioista, jotka mielessäni pyörii. Joskus saatan huomata vilkaisevani tuntemattoman miehen etumusta ja kuvittelevani millainen elin siellä minua olisi vastassa. Millainen hän olisi ja miltä se tuntuisi? Olisiko hän hellä vai ottaisiko hän minut ahnaasti ja kovasti? Millainen ilme hänellä olisi kun ottaisin häneltä suihin? Tuhmuus kiihottaa minua, varsinkin jos se sattuu yleisillä paikoilla.
Olin vasta aloittanut uudessa työpaikassani, eräässä toimistossa. Tuhmat ajatukseni seuraavat minua myös sinne. Jo heti ensimmäisenä päivänä tutustuin mieheen, joka sai mielikuvitukseni liikkeelle. Tämä mies, on esimieheni. Komea, vähän päälle 30 vuotias, tumma, rento ja vahvanoloinen. Lisäksi hänellä oli siisti parransänki. Yritin keskittyä esittelyihin ja tervetulotoivotuksiin, mutta häntä katsellessani ajatukseni kävivät jossain muualla. Mietin nautinnonilmettä noille komeille kasvoille, kun hän työntyisi sisääni. Hänen esitellessä minulle uutta työpaikkaani, en voinut vastustaa kiusausta vilkaista hänen etumusta. Hän ei tainut huomata. Kierroksen jälkeen hän toivotti minulle hyvää työpäivää ja jatkoi omia töitään.
Ensimmäiset päivät sujuivat uusien asioiden opettelulla ja tutustuin uusiin työkavereihini. Kukaan toimiston työntekijöistä ei kuitenkaan kiinnostanut minua yhtä paljon kuin tämä komea esimies. Iltaisinkin hän tuli mieleeni. Ei riittänyt, että fantasioin hänestä antaessani itselleni orgasmin. Halusin kokea millainen hän olisi.
Eräänä aamuna halusin jättää alushousut pukematta hameeni alle. Olin kiimanen jo herätessäni ja tiesin sen vaan lisäävän sitä tunnetta päivän mittaa. Ehkä minun täytyisi tehdä itse asialle jotain kesken työpäivän ja sormettaa itseäni salaa. Puna varmasti nousi poskilleni, kun taas ajattelin, että entäs jos joku oikeasti pystyisi lukemaan ajatuksiani tai entä jos joku huomaisi, ettei alushousut tulleetkaan aamulla jalkaani. Nautin näistä ajatuksista ja oikeastaan toivoinkin, että joku, mielellään esimieheni, huomaisi sen.
Aamu sujui normaalisti. Sinä aamuna oli muutama palaveri, joihin osallistuin muutaman muun toimistotyöntekijän kanssa. Esimiehemme tuli viimeiseen palaveriin pahoitellen myöhässä. Hän istuutui vieressäni olevaan vapaaseen tuoliin. Istuessaan tuoliin hänen kätensä pyyhkäisi reittäni vasten. Ajattelin sen olleen tahatonta, mutta silti se sai ajatukseni harhailemaan jossain muualla kuin siinä palaverissa.
Palaverin jälkeen esimieheni sanoi, että hänellä olisi toimistossaan minulle papereita ja pyysi minua käymään luonaan. Menin hänen toimistoon pian palaverin jälkeen. Hän istui tietokoneella kirjoittamassa jotakin ja totesi minulle kuuluvan paperipinon olevan pöydän kulmalla. Minulla oli ennestään jo tavaraa käsissäni ja nostin uuden paperipinon tavaroiden päälle. Osa papereista oli muovisissa taskuissa ja kävellessäni ovelle päin lähteäkseni, liukkaat muovitaskut liikahtivat pinossa ja paperit tippuivat lattialle. Ystävällinen esimieheni nosti katsettaan tietokoneesta ja kysyi tarvitsenko apua. Vastasin etten tarvinnut kumartuessani keräämään papereita lattialta. En ajatellut asiaa tarpeeksi pitkälle kumartuessani. Lyhyt hameeni paljasti ettei minulla ollut helman alla mitään. Ennen kuin tajusin korjata asentooni tunsin hänen vahvan kätensä posliinisella hävylläni. Hän oli tullut taakseni ja hyväili minua takaapäin samalla suudellen intohimoisesti niskaani. Hänen kosketuksensa haaroissani ja karhea sänki niskassani sai minut huokaamaan. Salainen toiveeni oli käynyt toteen. Tunsin punan nousevan poskilleni. Olin ollut todella tuhma. Kuin hän olisi lukenut ajatukseni sanoessaan ”On todella tuhmaa lähteä töihin pillu paljaana ja varsinkin näin märkänä.” En saanut sanottua mitään. Paperit jäivät lattialle.
Nousin kumarasta ja käännyin häneen päin. Katsoin hänen kasvoihinsa silmäni täynnä himoa. ”Sinä taidatkin olla tosi tuhma tyttö. Olen huomannut miten katsot minua.” Hän otti minua kädestä kiinni ja veti mukanaan kohti työpöytäänsä. Hän istui tuolilleen ja levitti jalkansa rennosti levälleen. Näin kohouman hänen housuissaan. Uteliaisuus koveni ja minun oli pakko koskettaa sitä. Tunsin kankaan läpi hänen kovan elimensä sykkivän. Hän ei malttanut enää vaan avasi housunsa ja otti vahvan, suonikkaan kalunsa esille. Polvistuin hänen jalkojensa väliin. Suutelin hänen pallejaan ja siirryin suutelemaan sen jälkeen hänen peniksen vartta jatkaen suutelua kohti peniksen kärkeä. Otin suuren kalun suuhuni hyväilen samalla hänen kiveksiään. Välillä lopetin kalun imemisen ja imin hänen kassejaan. Ottaessani häneltä taas suihin, katsoin häntä silmiin. Näin hänen nauttivan kovasti ja se sai minut haluamaan häntä enemmän.

0

1096

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1727
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        71
        1547
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        55
        1260
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        68
        1102
      5. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        729
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        725
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        717
      8. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        705
      9. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        692
      10. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        668
      Aihe