Uusi työpaikka

härskisilli

Minua on sanottu kyltymättömäksi. Rivot ajatukset pyörivät mielessäni monta kertaa päivässä. Monesti olen miettinyt, että entäs jos ihmiset voisivatkin lukea ajatuksiani. Kuinka he järkyttyisivät kaikista niistä tuhmista asioista, jotka mielessäni pyörii. Joskus saatan huomata vilkaisevani tuntemattoman miehen etumusta ja kuvittelevani millainen elin siellä minua olisi vastassa. Millainen hän olisi ja miltä se tuntuisi? Olisiko hän hellä vai ottaisiko hän minut ahnaasti ja kovasti? Millainen ilme hänellä olisi kun ottaisin häneltä suihin? Tuhmuus kiihottaa minua, varsinkin jos se sattuu yleisillä paikoilla.
Olin vasta aloittanut uudessa työpaikassani, eräässä toimistossa. Tuhmat ajatukseni seuraavat minua myös sinne. Jo heti ensimmäisenä päivänä tutustuin mieheen, joka sai mielikuvitukseni liikkeelle. Tämä mies, on esimieheni. Komea, vähän päälle 30 vuotias, tumma, rento ja vahvanoloinen. Lisäksi hänellä oli siisti parransänki. Yritin keskittyä esittelyihin ja tervetulotoivotuksiin, mutta häntä katsellessani ajatukseni kävivät jossain muualla. Mietin nautinnonilmettä noille komeille kasvoille, kun hän työntyisi sisääni. Hänen esitellessä minulle uutta työpaikkaani, en voinut vastustaa kiusausta vilkaista hänen etumusta. Hän ei tainut huomata. Kierroksen jälkeen hän toivotti minulle hyvää työpäivää ja jatkoi omia töitään.
Ensimmäiset päivät sujuivat uusien asioiden opettelulla ja tutustuin uusiin työkavereihini. Kukaan toimiston työntekijöistä ei kuitenkaan kiinnostanut minua yhtä paljon kuin tämä komea esimies. Iltaisinkin hän tuli mieleeni. Ei riittänyt, että fantasioin hänestä antaessani itselleni orgasmin. Halusin kokea millainen hän olisi.
Eräänä aamuna halusin jättää alushousut pukematta hameeni alle. Olin kiimanen jo herätessäni ja tiesin sen vaan lisäävän sitä tunnetta päivän mittaa. Ehkä minun täytyisi tehdä itse asialle jotain kesken työpäivän ja sormettaa itseäni salaa. Puna varmasti nousi poskilleni, kun taas ajattelin, että entäs jos joku oikeasti pystyisi lukemaan ajatuksiani tai entä jos joku huomaisi, ettei alushousut tulleetkaan aamulla jalkaani. Nautin näistä ajatuksista ja oikeastaan toivoinkin, että joku, mielellään esimieheni, huomaisi sen.
Aamu sujui normaalisti. Sinä aamuna oli muutama palaveri, joihin osallistuin muutaman muun toimistotyöntekijän kanssa. Esimiehemme tuli viimeiseen palaveriin pahoitellen myöhässä. Hän istuutui vieressäni olevaan vapaaseen tuoliin. Istuessaan tuoliin hänen kätensä pyyhkäisi reittäni vasten. Ajattelin sen olleen tahatonta, mutta silti se sai ajatukseni harhailemaan jossain muualla kuin siinä palaverissa.
Palaverin jälkeen esimieheni sanoi, että hänellä olisi toimistossaan minulle papereita ja pyysi minua käymään luonaan. Menin hänen toimistoon pian palaverin jälkeen. Hän istui tietokoneella kirjoittamassa jotakin ja totesi minulle kuuluvan paperipinon olevan pöydän kulmalla. Minulla oli ennestään jo tavaraa käsissäni ja nostin uuden paperipinon tavaroiden päälle. Osa papereista oli muovisissa taskuissa ja kävellessäni ovelle päin lähteäkseni, liukkaat muovitaskut liikahtivat pinossa ja paperit tippuivat lattialle. Ystävällinen esimieheni nosti katsettaan tietokoneesta ja kysyi tarvitsenko apua. Vastasin etten tarvinnut kumartuessani keräämään papereita lattialta. En ajatellut asiaa tarpeeksi pitkälle kumartuessani. Lyhyt hameeni paljasti ettei minulla ollut helman alla mitään. Ennen kuin tajusin korjata asentooni tunsin hänen vahvan kätensä posliinisella hävylläni. Hän oli tullut taakseni ja hyväili minua takaapäin samalla suudellen intohimoisesti niskaani. Hänen kosketuksensa haaroissani ja karhea sänki niskassani sai minut huokaamaan. Salainen toiveeni oli käynyt toteen. Tunsin punan nousevan poskilleni. Olin ollut todella tuhma. Kuin hän olisi lukenut ajatukseni sanoessaan ”On todella tuhmaa lähteä töihin pillu paljaana ja varsinkin näin märkänä.” En saanut sanottua mitään. Paperit jäivät lattialle.
Nousin kumarasta ja käännyin häneen päin. Katsoin hänen kasvoihinsa silmäni täynnä himoa. ”Sinä taidatkin olla tosi tuhma tyttö. Olen huomannut miten katsot minua.” Hän otti minua kädestä kiinni ja veti mukanaan kohti työpöytäänsä. Hän istui tuolilleen ja levitti jalkansa rennosti levälleen. Näin kohouman hänen housuissaan. Uteliaisuus koveni ja minun oli pakko koskettaa sitä. Tunsin kankaan läpi hänen kovan elimensä sykkivän. Hän ei malttanut enää vaan avasi housunsa ja otti vahvan, suonikkaan kalunsa esille. Polvistuin hänen jalkojensa väliin. Suutelin hänen pallejaan ja siirryin suutelemaan sen jälkeen hänen peniksen vartta jatkaen suutelua kohti peniksen kärkeä. Otin suuren kalun suuhuni hyväilen samalla hänen kiveksiään. Välillä lopetin kalun imemisen ja imin hänen kassejaan. Ottaessani häneltä taas suihin, katsoin häntä silmiin. Näin hänen nauttivan kovasti ja se sai minut haluamaan häntä enemmän.

0

1045

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

    Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
    Maailman menoa
    114
    4700
   2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

    No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
    Suomalaiset julkkikset
    19
    1734
   3. Ei mutta nallukkani

    Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
    Ikävä
    202
    1074
   4. Suutuitko mulle mies

    Nyt lopullisesti?
    Ikävä
    72
    948
   5. Mikä johti siihen että

    Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
    Ikävä
    63
    910
   6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

    vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
    Maailman menoa
    355
    832
   7. En ole varma siitä, nainen

    Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
    Ikävä
    64
    762
   8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

    Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
    Kotimaiset julkkisjuorut
    30
    762
   9. Ikuinen hiljaisuus

    On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
    Tunteet
    150
    758
   Aihe