ANGIINA KIERRE..

^^

Minulla tuli kaksi kuukautta sitten ensimmäistä kertaa elämässä angiina, sain siihen medicillin 1000 kaks kertaa päivässä.. Noh se meni siinä viikossa ohi. Kului kolme viikkoa kunnes taas järkyttävä kurkku kipu ja kuumeilu alkoi taas lääkärille ja sama streptokokki A, sain siihen Kefeksin 750mg. Söin kuuria 4pvä kunnes kipu vain pahentui ja muuttui toispuoleiseksi. Kävin yksityisellä ja todettiin kurkkupaiseen alku mikä hoidetaan lääkkeillä Medicillin 1500mg 3krt päivässä ja panacod kipulääkkeeksi. Söin kuurin loppuun kivut hävisi mutta sitten ei mennyt kuin 4pvä ku taas alkoi kurkkua hieman pistämään mutta ei kuumetta eikä niin järkyttävää kipua, kävin yksityisellä kurkku-nenä- ja nielu lääkärillä ja totesti että koko nielu on tulehtunut ja määräsi Dalacin 300mg. Kuulemma pesiny koko ajan toi bakteeri tuolla nielussa. Seuraavaksi sitten nielurisaleikkaukseen jos täää ei nyt tehoa :) Mutta ihmettelen tätä että tällä hetkellä ei ole nielu niin kipeä eikä kuumettkaan että onko tää nyt sit sitä angiinaa myöskin? Ja onko muilla kokemusta Dalacista? sori sekava teksti..

3

3165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ^

      anyone..

    • jjj5

      Itsellä samaa vaivaa angiinan kanssa. Keväällä sairastin ensin angiinan josta sain nielupaiseen sain kuurit siihen. 2 vk päästä tästä kurkku tuli karheaksi ja vähän kipeäksi menin lääkäriin ja samainen bakteeri siellä taas sain kuurin tähänkin. Nyt 2 vk takaisin sain taas kurkkukivun ja bakteeri siellä taas. Asiaa nyt vielä pahentaa se että suolistosta ruvenneet hyvät bakteerit loppumaan ja vatsa sekaisin kokoajan tähän vaivaan hain molkosania ja maitohappobakteereita ja lähtenyt paranemaan päin. Itsekin tuumasin ensin että hakeutuisin poistoleikkaukseen mutta en silti tiedä onko se kannattavaa kun ei risoista oikein muuta vaivaa ole. Kyllä se kierre jossainvaiheessa laantuu mutta suosittelisin suakin koittamaan hankkia hyviä bakteereita suolistoosi kun antibiootit niittaavat ne. Eli molkosania kaupasta apteekista tai luontaistuote kaupasta ja maitohappobakteereja lisäksi. Voi angiinan uusiminen niilläkin talttua kun ovat kuitenkin vastustuskyvyn perusta. Kurkkuhan saattaa olla useita viikkoja leikkauksen jälkeen kipeä ja ei välttämättä estä siltikään angiinan saantia.

    • iherb

      Parhaimmat maitohappobakteerit (aina antibioottikuurin aikana ja jälkeen vähintään 6kk), joten muut kannattaa jättää kaupan hyllylle:


      Dr. Ohhiran probiootti
      Normaali probiootti kasvatetaan suojatusti labrassa, pakastekuivataan ja laitetaan vähän inuliinia tai makeutusainetta evääksi kapseliin tai pileriin. Seurauksena on melkoinen "die off rate", eli lukema paljonko bakteereista on kuollut siinä vaiheessa kun laitat sen suuhun, verrattuna valmistushetkeen. Usein tämä on jopa 80%. Saat siis vain 20% "elossa" olevia bakteereita, jotka nekin on koko elämänsä kasvaneet suojatusti, ja ottavat kovaa turpaan suolistosi pahoilta bakteereilta. Apua on näistäkin silti, mutta aika vähän.

      Ohhiran probiootti on siis Japanilainen alunperin. Se valmistetaan sekoittamalla 40 eri kasvista, hedelmää, merilevää yms. ravintososeeksi. Tähän istutetaan 12 bakteerikantaa, ja annetaan seoksen fermentoitua 3 VUOTTA. Mitä tapahtuu tässä? Bakteerit kilpailevat kolme vuotta elintilasta ja ajan loputtua jäljellä on vain kovimman luokan hyvät bakteerit. Heikot sortui elon tiellä jne, voittajat jäi. Näitä sinä haluat taistelemaan vatsasi hyvinvoinnin tueksi, et niitä lellittyjä maljassa kasvatettuja kermaperseitä. Ohhira sisältää myös ainutlaatuisen TH10-bakteerin, jolla on kysy tuhota MRSA-sairaalabakteeri jos se suolistossa majailee (sekä streptococcus- , että staphylococcus -sukuinen MRSA).

      Suomessa myytäviä hyviä valmisteita:
      ProbiMage
      Asidophilus Plus
      Replete
      DDS
      Bioteekin Probioottiplus
      Lepicol


      Lisäksi C-vitamiinia ja D-vitamiinia tarvii purkista.

      Raudan puute aiheuttaa anemiaa, josta kärsii noin 30% maailman väestöstä.

      D-vitamiinin puute on maailman yleisin ravitsemuksellinen puutos.

      Suurin osa maailman väestöstä ei saa riittävästi C-vitamiinia. C-vitamiinin riittävä saanti on erittäin tärkeä mm. luustolle ja verisuoniterveydelle.

      C-vitamiinia 500-1000mg / vrk
      D-vitamiinia 100µg / vrk

      Tärkeä D-vitamiini, Lääkäri Antti Heikkilä
      http://www.katsomo.fi/?progId=140659

      Miksi pillereitä kannattaa syödä pimeällä eli kaikki mitä sinun pitää tietää D-vitamiinista
      http://honkanen.wordpress.com/2012/10/04/d-vitamiini-ihmelaaketta-purkista/

      D-vitamiinilisän käyttö on perusteltua
      http://hevoskuuri.fi/terveys-ja-ravinto/444-d-vitamiinilisaen-kaeyttoe-on-perusteltua

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe