Aleksin kanssa /10

Katsoin ympärilleni ja näin vain mustaa ja tunsin viileän tuulahduksen. En uskaltanut liikkua ja pysyin paikallani kuin odottaen jotain. Edessäni siinsi punainen valo joka tuli kohti yhä kovempaa ja kovempaa. Suojasin kasvoni ja kurkin sormien välistä sen minkä kykenin. Tunsin kuinka kehoni läpi virtasi outo tunne ja kaikki ympärilläni muuttui vaaleaksi.

Kuulin piippaavaa ääntä, joka toistui tasaisin väliajoin. Puheensorinaa kuului ympäriltäni ja yritin liikuttaa kättäni, mutta se oli kiinni. Sidottu. Tunsin olevani makuulla, mutten voinut liikkua. Aloin riuhtoa itseäni irti, mutta aivan turhaan. Siinä mä olin visusti kiinni. Heiluttelin sormiani, jotta joku huomaisi munkin olevan täällä.

Ei tapahtunut mitään. Sain tömisteltyä jaloillani luultavasti sängyn päätyä ja ei mennyt kuin pieni tovi, kun joku paukkasi sisälle huoneeseen niiskutellen ja istuutuen sängylle. Kuka se ikinä olikaan, silitti mun päätä ja hyssytteli. Ääntä en saanut tunnistettua, sillä se puhui kuiskaten. Ääni kuiskasi mulle ”Tulen ihan pian” Se lähti ja ovi kolahti kiinni. Olin taas ihan yksin. En tiennyt mitä tekisin, vaikken paljoa tehdä voinutkaan.

Jonkin aikaa olin yksin ja yritin saada selkoa missä olin ja miksi. Huoneeseen tuli useampi henkilö. Yksi tuli ihan lähelleni ja alkoi irroittaa siteitä. Olin paikallani kunnes siteet oli irroitettu ja paukkasin ylös ja lähdin juoksemaan suin päin ympäriinsä. Pian joku otti mut kiinni ja hyssytteli ”Ei mitään hätää. Minä tässä.” Ääni oli tuttu.

”Aleksi” mä kuiskasin ja se liu'utti kätensä mun käsivartta pitkin ja vastasi hiljaa ”Minä tässä” Puristin Aleksia sen minkä vähäisillä voimillani jaksoin. ”Mikä päivä, paljonko kello on, missä mä olen?!” mä tivasin Aleksilta. Aleksi hymähti. ”Nyt on keskiviikko ja kello on puoli yhdeksän” ”Aamulla vai illalla?” ”Illalla” ”Missä mä oon?” ”Olet sairaalassa...” Aleksi lopetti kuin olisi halunnut jatkaa, muttei kuitenkaan jatkanut.

”Mentäisiinkö kultaseni tuonne huoneeseen, kun siellä on ihmisiä jotka haluaisivat nähdä sinut?” Irroitin otteeni Aleksista ja otin askeleen taaksepäin kunnes lyyhistyin lattialle. ”Arttu, ootko kunnossa?” Aleksi kysyi. ”Oon kyllä” mä vastasin ja aloin nousemaan. Aleksi tuki mua ja oli ihan lähellä jos lyyhistyisin uudelleen. Niin ei kuitenkaan käynyt vaan jalat kantoivat ja pääsin omin avuin huoneeseeni.

Kun Aleksi raotti ovea sen verran, että mahduin siitä joku hyökkäsi halaamaan. Se taisi olla äitini. Seuraavaksi halasi isäni. Myös Aleksin vanhemmat halasivat, vaikkemme tunteneetkaan kovin hyvin. ”Mistä nyt on oikein kyse? Mitä täällä tapahtuu?” Kaikki olivat hiljaa. Aivan hiljaa. Olisi kuullut neulan putoavan lattialle.


Sitten joku rykäisi hieman, muttei kuitenkaan puhunut. Pian hento naisen ääni aloitti ”Lähipiirisi on elänyt kovia hetkiä.” ”Mitä tarkoitat?” ”Tarkoitan, että menehtymisesi on ollut hyvin lähellä, hyvin monta kertaa. Olet ollut tajuttomana pitkiä aikoja ja vaipunut koomaan kaksi kertaa. Mihinkään ei tiedetä syytä. Toivomme parasta ja teemme kokeita useasti”

Se veti mut tyystin hiljaiseksi. En tiennyt mitä sanoa. Mä olin jääräpäinen, kun muut on huolissaan. Olin siitä kovin pahoillani, mutten saanut sanaa suustani. Seisoin siinä ihan liikkumatta ja tuijotin jonnekkin tyhjyyteen. Aleksi tuli mun viereen seisomaan ja kaappasi kainaloonsa. Rentouduin heti. En ollut jännittynyt.

Aleksi talutti mut sängylle ja peitteli varovaisesti. Kuin paketoisi lasiesineen. ”Onko hyvä?” ”Ei” ”Haluatko toisen tyynyn?” ”En” ”No mitä sitten?” ”Sinut” ”Minutko?” ”Sinut sinut. Tähän viereen. Nyt” Aleksi meni kauemmaksi ja kuulin supatusta. Sen jälkeen ei tapahtunut mitään. Käänsin kylkeä ja painoin silmäni kiinni.

Tunsin viileän tuulahduksen ja sen jälkeen lämpimän selkääni vasten. Värähdin ja käännyin hiljalleen toiselle kyljelleni kasvot Aleksiin päin. Otin Aleksista kiinni ja vedin sitä lähemmäksi. Suukotin Aleksia poskelle. Sen jälkeen kaulalle. Sen jälkeen huulille. Aleksi siirsi kätensä mun vyötärön ympärille ja veti lähemmäksi itseään. Meidän välissä olivat enää vaatteet.

Mun käsi hivuttautui huomaamattomasti Aleksin tummanharmaiden farkkujen napille aukaistaakseen sen. Aleksi kuitenkin nappasi mun kädestä kiinni. Ymmärsin kyllä. Aleksi ei halunnut. Ei se halunnut mua. Käännyin pois toiselle kyljelleni ja poskelleni vierähti kyynel.

//Sain jostain syystä bannit, enkä päässyt kirjoittamaan. Ei hirveän pitkä osa taas, mutta toivottavasti pidätte =)

2

681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ykslukijavaan

      heei loistava osa! :) Aattelinki että mikset kirjoittele mutta nuo bannit selittääkin asian.. toivottavasti kirjotat pian jatkoa! :)

    • RomanceBoy

      Mun tekis mieli antaa sille hepulle selkäsauna joka laitto sulle bannit. Ei näin hyvää tarinaa saa estää :D mää oon kirjaimellisesti koukussa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe