APUA. RASKAANA VAI EI? KEMIALLINEN RASKAUS?

mitätehdä?

Moi, tämä ei taida kuulua aiheellisesti tänne mutta en keksinyt minne muuallekaan. Elikäs haluan alustaa ongelmani kertomalla etteivät oireeni ole psykosomaattisia, kuviteltuja ym sillä en ole lasta suunnitellut enkä toivonut joten kyse on oikeista fyysisistä oireista. Oireeni ovat olleet viime keskiviikosta (19.9) asti eli ovat nyt kestäneet vasta viisi päivää ja epäilen raskautta.. Fyysiset oireet: Ke alkoi pahoinvointi jolloin minulle ei maistunut kahvi, mikään vähänkään "epäterveellinen" eikä rasvainen ruoka eikä tupakka joita tuli kulutettua jonkin verran. Pahoinvointi hajuista ja mauista oli huomattava. Alaselkäkipu ja huimaus tulivat kuvioihin torstaina. Ja henkisesti olen jo keskiviikosta ollut varma että olen raskaana, jotenkin vain tiedän sen. Ja keskiviikosta asti ollut myös voimakkaita ja vihlovia mahakipuja alavatsassa ja muualla mahassa.

Ongelmana on että tein testin perjantai iltapäivällä joka osoittautui positiiviseksi ja tein uudestaan lauantai aamulla ja tuli haamuplussa. Tänään tein taas ja tuli nega.. Veristä vuotoa ei ole ollut lainkaan ja raskausoireet jatkuvat.. Ihmetyttää tuo nega. Tein testit kaikki samalla ClearBluen normitestillä eli ei digitaalisella mutta ei ole edes yksi herkimmistä testeistä. En tiedä mitä tämä on mutta osaako joku kertoa voiko kyse olla siitä että hedelmöittynyt munasolu olisi kiinnittynyt vasta keskiviikkona jolloin oireet alkoivat ja äkillinen istukkahormoni piikki olisi näyttänyt plussan jo perjantaina mutta hormoni laskenut tähän päivään mennessä? Vai pitäisikö varautua kemialliseen raskauteen ja odotella vain vuotoa? Tää epätietoisuus tekee hulluksi kun mieli on jo varma tulevasta vauvasta mutta aamuinen negatiivinen sanoo että pitäisi vaan jatkaa ja unohtaa tää olo..
Ps. tänään kauheeta mahanpolttelua taas ja lämpöä 37,5 muuten normi olo. Jos voitte auttaa, niin kiitän koko sydämestäni.

5

4595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmm..

      Verikoe? tai sitten vaan odottelet ja katsot. Voi olla kemiallinen raskaus. Tai sitten kyse voi olla ihan normaalisti etenevä raskaus. Tässä vaiheessa hcg:n määrä virtsassa on joka tapauksessa pieni ja testitulokseen voi vaikuttaa esim se, että onko aamupissa vai vaan 2 tuntia rakossa ollut pissa. Kannattaa kerätä pissa kippoon ja kastaa tikku sinne :)

    • näin täällä

      Noita kemiallisia raskauksia minulla on ollut useita. Ihan tavallisetkin raskaustestit näyttävät tosi herkästi plussaa (ainakin minulla), joka sitten verikokeessa on osoittautunut kemialliseksi (HCG alle 50 iu). Ja aina on vuoto alkanut viimeistään viikon-pari myöhässä. Sen takia en kauhean mielelläni testailekaan "liian" herkillä testeillä (herkkyys 10 iu), koska en halua pettyä joka kerta... Tosin oireita en kyllä voi sanoa vielä tuossa vaiheessa saaneeni. Molemmissa yli puolen välin jatkuneissa raskauksissa olen saanut oireita vasta rv 6 jälkeen.

      HCG-pitoisuushan kaksinkertaistuu joka toinen päivä, eli ei testin pitäisi enää kahden päivän jälkeen näyttää negaa jos yksi plussa on jo saatu, oli se otettu mistä tahansa pissasta (kunhan ollut sen n. 4 h rakossa eikä ole juonut ylettömästi). Tietysti onhan aina mahdollisuus, että testi on ollut viallinen, joten eikun vaan testaamaan huomenna uudelleen. Eiköhän se kerro varman tuloksen.

    • pelokas

      tein raskaustestin ekaa kertaa noin 2 viikkoa sitten ja tuli nega, sit toisen kerran tein toissapäivänä ja tuli hyvin haalea plussa.. mut en tiedä että pitääkö sitä tulkita negaks tai plussaks. mulla on ollu yhet menkatki jotka olivat suht. normaalit. raskausoireita on, esim: päänsärky,huimaus,palelu,jano, jatkuva pissahätä ja todella arat rinnat. mitä mieltä olette, voisinko olla raskaana?

      • haaleakin plussa

        On plussa.


      • Tahti7777


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2281
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      121
      1673
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      13
      743
    Aihe