Ihan hirveetä!

Näin on

Ajoin tekstianalysaattoriin nämä kauhukirjoitukset. Ihme ja kumma: analysaattori kertoi kaikkien kirjoitustyylin ja sanavalintojen sekä lauserakenteiden vastaavan toisiaan!

Eli ne ovat lähtöisin samalta kirjoittajalta!

Nyt olisi kiva tietää, mikä saa aikaan moisen antipatian kirjoitusvimman. Vai onko syynä pelkkä kateus, joka vie tuhkatkin pesästä.

15

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joonäinsiiis

      oo haluaisin itekki kuulla että millasta siellä nyt oikeesti on, kerran ku matkoja järjestäävät ja luulishan tuota että ku turistikohteissa eletään pääasiassa turistilla nii että älyäisivät paikallisetki että mellakoilla ei kannata viimesiäkin turisteja häätää...

    • Näin EI ole!

      Voi voi Näin on. Katsoisin ensin omalle takapihalleni, mitä itsellesi on tapahtunut että elät kuvitelmissasi Egyptin suhteen. Mikä saa aikaan tuollaisen positiivisuuden? Sinulle ei mene mikään läpi. Minun WordAnylzerini@ päätteli että olet tekemässä kampanajaa tai uskovainen - ei mitään negatiivista yhdestä aiheesta. Muuta kuin niistä jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä. Oletko kerran rantakikololta kähmäisyn saanut suomalainen peruna? ja näin rakastunut kohteeseen?

      Lue kohteessa asuvien ulkomaalaisten ajatuksia Sharm el-Sheikistä ja valtiollisesta turismista Egyptissä. Aloita tällä artikkelilla: http://sinaiweekly.com/2011/09/18/to-whom-it-may-concern/ keskity kohtiin Valtion virkamiehet, Egyptin korruptoitunein kaupunki, beduiinit.

      Sinne ei sovi matkustaa pitäisi tuosta tervejärkisen ihmisen päätellä.

    • HEHEHEHEHEHEEHHEEH!

      Mikä saa aikaan moisen antipatian ja kirjoitusvimman?

      Vastaus: Ihmiset kuten sinä, Näin on. Sinä olet energianlähde antipatiaan oli aihe mikä tahansa.

      Olet tyypillinen vastarannankiiski joka ei osaa aloittaa esimerkiksi idealla "Tämähän on mielenkiintoista, satojen viestien jälkeen ehkä näissä on jotain totta, tutkitaanpa"

      vaan perustelet vastauksesi jo kiveen kirjoitetulla päätöksellä ettei esim Egyptissä ole mitään pahaa ja matkailu sinne on aivan ihanaa ja täydellistä.

      Uskovainen tai nainen sanoisin. Jostainhan se turva pitää löytää.

      • Näin on

        Voisikos joku suomalainen turisti kirjoittaa sitten tänne, millaisen mielenosoituksen tai muunlaisen vaaratekijän hän on itse omin silmin nähnyt Sharmissa tai Hurghadassa.

        Tiedän jo tuloksen. Sellaisia totuudenmukaisia kirjoituksia ei vaan tule. Koska siellä ei tapahdu moisia. Jos jossain Keski-Egyptin aavikoilla tai vaikkapa Kairossa jotain tapahtuukin, niin antaa soida vaan. Se ei kunnon turistia liikuta tippaakaan. Se on politiikkaa. Oleilu lomaparatiisissa on matkailua parhaimmillaan.


    • HEHEHEHEHHEHEHEHEH

      Edelleenkään ei mene perille Näin On:ille. :))))))))))))))))))))))))

      Paksu on kallu.

      SINULLA EI OLE OIKEUTTA MATKUSTAA KOHTEESEEN JONKA RAHOJA KÄYTETÄÄN MUIDEN SORTAMISEEN. OLI SINULLA SITTEN MITEN IHANAA KOHTEESSA TAHANSA. OLI KOHTEESSA SITTEN MELLAKOITA TAI EI.

      Opiskele kohde, ja tule vasta sitten esimerkein ja lähdeviittein perustelemaan kantasi minun tai muiden kantoja vastaan.

      Mutta olet varmaan joku kampaaja, rantagigsin nussima idiootti jollei
      vaikeatsanat kuten totuus, viitteet ja ihmisoikeudet eivät merkitse mitään.

      • ha ha ha ha ha...

        mitenkään puuttumatta kirjoituksesi saarnaavaan sisältöön...

        sanat voivat olla vaikeita, vaikkapa yhdyssanat - vakeatsanat ei ole ollut vielä tähän asti yhdyssana... =). Tiesithän, että jos lauseessa on kaksi kielteistä muotoa (jollei ja eivät) ne ovat vaarassa kumota toisensa...

        ps. olen kampaaja =)


    • TatuTietoinen

      Se on kyllä hirveetä. Joo-o. Egypti päätyy päivittän Amnesty Internationalin sivuille. Siis päivittäin :D mitä jos puhuisitte hiukan siitä. Onko oikeen tukea matkailua tällaiseen maahan?

      http://www.amnesty.org/en/region/egypt

    • Huonoin paikka

      Olen lomaillut Teneriffalla, G Canarialla, Lanzarotella, Fuerteventuralla, Turkin Alanyassa ja Egyptin Hurghadssa. Näistä ainoastaan Egypti on sellainen kohde minne en näe mitään syytä mennä uudestaan. Likaiset kadut, viemärin haju ojissa, "aavikko"safarin reitin varrella tyhjiä vesipulloja ja muita roskia mieletön määrä, ärsyttävät ja matkaseurueen naisväen perään kuolaavat katumyyjät, deturin kautta tilatun retken kuljettajan apulainen yritti kovasti viedä16v tyttäremme illalla "tanssimaan" jne

    • huonoin paikka

      Ja lisätään vielä, vaikka tämä ei ehkä kaikille ole huono asia, että turisteista varmaan 80% olivat venäläisiä. Lounasaikaan hotellissa joivat sitten ruokajuomaksi viskikolaa ja sitä rataa vaikka oli pikkulapsia mukana..Taksikuskikin sanoi minulle kun asiasta keskusteltiin, että venäläisten osuus on hänen mielestään yli 100%..

    • oli hirveetä..

      Tammikuussa oltiin ekaa kertaa hurghadassa ja varmasti viimeinen kerta oli. Siellä oloa ei voi kuvata lomailuksi, vaikka en ole uskovainen kiitin luojaa kun kone nousi ilmaan kohti helsinkiä...

      • Tosi on

        Miksi trollaat? Jutustasi suorastaan loistaa, että et ole ollut yhtään missään. Kunhan purat pahaa oloasi siitä, ettei sinulla ole varaa mennä paratiisiin nauttimaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe