treeniapua

babbaduuda

10, 11...ja 12..puuuuh.. väänsin naama irvistyksessä ojentajasarjan loppuun ja huomasin sivusilmällä että salille saapui joku. Punttis oli auki enää vajaan varttitunnin ja minun lisäksi siellä oli treenailemassa vain vanhempi nainen. En katsonut tulijaa päin mutta tunsin selkäpiissani että se oli HÄN.

Vaihdoin salia muuton takia muutama viikko sitten ja melkein joka kerta törmäsin uudella salilla naiseen, joka oli heti ekasta kerrasta lähtien jäänyt mieleeni. Me ei oltu ikinä vaihdettu sanakaan, mutta varsinkin viime aikoina kumpikin vuoron perään jäi kiinni vähän liian kauan toisessa viipyvästä katseesta.
Nainen oli kolmikymppinen, hiukset oli melkein aina tiukalla ponnarilla takaraivossa ja pitkät hiukset oli letitetty päähänsä asti. Nainen treenasi useimmiten ylävartaloa ja hänellä oli upeat hauikset ja olkapäät, nytkin hänellä oli tummansininen painijaselkäinen toppi joka korosti hänen parhaita puoliaan.

Siirryin tekemään selkää, vähän kauemmas peiliseinästä ja irtopunteista ja kun tulin takaisin nainen istui treenipenkillä käsipainot molemmissa käsissään ja kun kävelin hänen ohitse hän kääntyi minuun päin ja kysyi voisinko jeesiä häntä yhdessä liikkeessä. Siis oikeasti! Hän jos joku tiesi miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti, paremmin kuin minä! -Joo toki, vastasin vähän hitaasti. En tiennyt yhtään, mitä hän odotti ja töllötin hetken vain hänen vieressä kunnes hän pyysi minua istumaan taakseen samallalailla kuin hänkin, hajareisin. Tunsin kuinka jännitys levisi joka puolella kroppaani istuessani hänen taakseen. Istuin kiinni häneen ja katsoin häntä peilin kautta kasvoihin. Hän hymyili ja pyysi minua tarkkailemaan käsien liikerataa hänen aloittaessa sarjan. Pari kertaa hän nosti kädet vaakatasoon kasvot peruslukemilla minkä jälkeen pieni ja söpö hymynkare ilmestyi hänen huulillensa ja hän työnsi selkeästi selkäänsä kaarelle ja takamuksensa ihan häpyyni kiinni. Karahdin punaiseksi ja en tiennyt mitä olisin sanonut saati tehnyt.

Nainen joka myös oli salilla katsoi meitä tuimasti ja häipyi. Katsoin kelloa ja se oli vain paria minuuttia vaille sulkemisajan. - Voitko laittaa omat käsivarret mun käsien taakse ja toistat tätä liiketta mun tahtiin niin katsotaan onnistuuko meiltä sama liikerata. Tiesin toki tämän koko jutun olevan flirttailua, mutta ei kylläkään yhtään epämieluisaa sellaista. Nostin käsivarret kiinni hänen käsiinsä ja hän käänsi päätään ja kuiskasi ihanasta huoahtaen -Sun tissit tuntuu vielä paremmalta kuin miltä näyttävät. Kiihotuin hänen äänestä ja hengityksen kiihkeydestä aivan täysin ja tunsin kuin häpyni alkoi sykkimään hänen pyöreää takamusta vasten. Annoin käteni sujahtaa hänen kätensä alta hänen vatsalle ja työnsin itseni vielä lähemmäs häntä. -Tule, hän sanoi, nousi ja veti mua kädestä pitäen kohti nurkkaa. -Shhh, hän sihahti kun aloin kysymään mitä ihmettä hän oikein meinaa. Kuulin lähestyviä reippaita askelia ja kuntosalin respa tuli sammuttamaan valot, telkkarit ja laittoi välioven lukkoon.

4

2416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • babbaduuda

      -Niin mitä olit kysymässä? Nainen kysyi ihan pokkana. -Hei eihän me voida jäädä tänne, me voidaan jäädä kiinni. Enkä mä oikeestaan tee tällästä ilman että tunnen paremmin! Nainen ojensi kätensä; Moi, mä oon Sinni ja toiseksi ei jäädä kiinni, tuon respatyypin päivä on pulkassa, ovet on lukossa ja se on varmasti jo ulko-ovella ulos menossa. Eli mennäänkö takaisin tonne treenipenkille?
      En vastannut, mutta seurasin kuin koiranpentu häntä ja joka askeleella kiihotus palasi ja voimistui. Nainen tuli seisomaan kasvotusten muhun, katsoi mua silmiin ja siirsi kätensä paidan helmalleni ja veti sen hitaasti pois päältäni. Ihoni hikoili ja hikipisara lähti vierimään kaulalta kohti rintavakoani. Sinni kumartui nuolaisemaan sen pois. -Haluaisitko että mäkin otan paidan pois? Sinni kysyi hymyillen. Siirryin hänen taakseen ja siirsin katseeni peilin kautta hänen ja vedin vuorostani hänen topin pois ja heitin sen punttitelineen päälle. Voi taivas että hän oli upean näköinen!
      Siirsin hänen lettinsä sivuun ja kumarruin suutelemaan hänen niskaansa. Ilmeisesti osuin heti oikeaan, koska samalla kun huuleni, ja hampaanikin kevyesti, koskettivat hänen niskaani, hänen suustaan pääsi ihana voihkaisu ja hän kääntyi salamana ympäri ja rutisti huulensa omiani vasten. Ihomme olivat ihanasti nihkeät ja suussa maistui hienoisesti hien suola. Sinni pusersi kätensä pakaroideni ympärille ja sanoi halunneensa tehdä sen ekasta kerrasta lähtien kun oli nähnyt mun pumppailevan peppulihaksia kontallani. Yhtäkkiä hän päästi irti minusta ja tuntui että melkein kaadun.
      Hän kumartui asentamaan penkin takakenoiseen istuma-asentoon. Sinni laski shortsini ja samalla myös pikkarini lattialle ja ohjasi mut istumaan penkille. Hän itse istui syliini vastakkain ja alkoi hieromaan itseään mua vasten. Hän nojautui niin että pääsin työntämään kasvoni hänen rintoihinsa ja tunsin urheiluliivien läpi kuinka kovana hänen nännit olivat. Siirsin käteni hänen rinnoille ja pusersin nännejä aika kovastikin. -Uih, Sinni sävähti. -Itsehän tätä kerjäsit, sanoin ilkikurisesti hymyillen. -Niin kerjäsin ja luulen että kerjään vielä paljon lisää... Sinni pyöritti persettään niin ihanasti sylissäni että aloin pakostakin miettiä miltä tuntuis pyörittää kieltä hänen hävyssään samallalailla. Nousin Sinni sylissäni penkiltä ja kannoin hänet venyttelymatolle. -No niin nyt venytellään vähän, voin näyttää sulle asennon mikä venyttää tosi hyvin. Laskeuduin kontalleni lattialle ja annoin etuvartaloni laskeutua maahan saakka mutta pepun jätin kutsuvasti pystyyn. Sinni oli siirtymässä taakseni auki rehottavan pimppini luo mutta käskin hänen tulla viereeni samaan asentoon. Hän teki kiltisti työtä käskettyä. Laskin hänen housunsa polviin asti ja levitin käsilläni hänen peppuposkia. Asetuin hänen taaksen ja kumarruin nuolaisemaan hänen märkyyttä, nuolaisin muutaman kerran hitaasti, joka kerralla hieman syvemmälle. Aloitin rytmikkään, pyörivän nuolemisen ja välillä työnsin kieleni hänen sisäänsä niin pitkälle kun sain. Sinni voihki ja minusta tuntui että tulen kohta itse, olin niin kiihottunut ja innoissani. Kasvoni olivat märät Sinnin mehuista. hän oli niin märkä että valui sisäreisiä pitkin kohti punaista jumppamattoa. Nousin polvilleni vähän sivuttain hänen taakseen ja työnsin suoraan kolme sormeani hänen sisäänsä. Sormet soljuivat ihanasti hänen pehmeydessään koko pituudeltaan samalla kun häpyni levitti omaa mehuani työntöjeni tahdissa hänen pakaralleen. Toisella kädellä pidin kiinni hänen lantiosta ja kiihdytin pikku hiljaa tahtiani ja panin häntä loppujen lopuksi niin nopeasti kuin pystyin. Sinnin sormet puristuivat maton reunaan ja ennenkuin hän huudahti tulevansa, tunsin sen jo hänen lihaksistaan. Kädet pingottuivat jäykiksi mutta sisältä hän turposi, kunnes myös pillu alkoi sykkiä voimakkaasti kättäni vasten. Sinni huohotti ja voihki poski mattoon painuneesa peppu yhä pystyssä. Asetuin kunnolla hänen taakseen ja kumarruin halaamaan häntä, kädet vatsan ympäri kietoutuneena.

      Sinni pyrki nousemaan ja kierähdin matolle selälleni. -Odota tässä, äläkä liiku yhtään, äläkä varsinkaan pyyhi yhtään alapäätäs ennenkuin tuun takas. Koska kohta mä panen sua ja sillon sinä vikiset! Jäin matolle makaamaan ja pilluni oli kiimainen, turvonnut ja ahnas. Käteni melkein pakonomaisesti pyrki siirtymään haaroväliini mutta maltoin kuitenkin.
      Sinnin viipyi poissa ehkäpä minuutin verran ja kun hän palasi en tiennyt olisinko purskahtanut nauruun vai mitä. Hän kantoi kädessään kaksipäistä isoa dildoa. Sitten tajusin; -Sinä olit suunnitellut koko jutun, huudahdin!! -No sä nyt satut treenaan täällä joka tiistai tähän samaan aikaan ja mä mietin kotona että mitä yhteistä kivaa mä voisin sulle ehdottaa ja tämä tuli mieleen.

    • babbaduuda

      Sinni haki seinustalta ison jumppapallon minkä päällä yleensä tein vatsoja. -Tiedätkö, tällä voi tehdä myös selkälihaksia, kokeilepas asettua toisin päin kuin miten yleensä teet. Puistin päätäni hymyillen ja asetuin pallon päälle. -Pidä tukevasti käsilläs lattiasta ettet karkaa alta, Sinni käski. Hän asettui taakseni ja hyväili alapäätäni dildolla edestakaisin ja levitti, jos mahdollista, märkyyttäni vieläkin laajemmin. Paloin halusta saada dildoa sisääni ja yritin työntää takamustani sitä vasten. Sinni läimäytti takamustani kevyesti mutta kuitenkin tuntuvasti ja sanoi: tsot tsot, eipäs hötköillä. Hymyilin kommentille ja alistuin odottamaan. Sinni pyöritteli dildoa reiälläni hetken ja alkoi sittenn työntämään sitä sisääni milli millilltä syvemmälle. Joskus kun tuntuu oikein hyvältä musta tuntui että ikäänkuin irtaannun kropastani tai jotain, ja nyt musta tuntui just siltä. Asentoni pallon päällä aiheutti sen että dildo hieroi ihanasti etupuolta sisältäni. Katsahdin sivulle peilille ja näin kuin Sinni upotti dildon pituutta sisääni, minulla oli yllä vain vain urheiluliivit ja salikengät, tavallaan hassu näky mutta enemmän niin perhanan seksikäs vaikka itse sanonkin. Peilistä vastaan tuleva näky, tilanteen tuoma jännitys ja Sinnin taitava työntely saivat minut voihkimaan kovemmin. Sinni huomasi että tulen pian. Hän veti dildon kokonaan pois ja kysyi -Etkö aio ottaa mua mukaan? Hän ojensi minulle käteni ja nosti minut pois pallon päältä, työnsi sen syrjään ja ohjasi minut selälleni matolle. Olin eri suuntaan kuin aiemmin ja vasta nyt huomasin punaisen vilkkuvan valon seinän yläreunassa vain parin metrin päästä meistä. Olin kuitenkin niin hetkessä mukana, ja sitäpaitsi vahinko oli jo tapahtunut, että en välittänyt vaikka koko salin henkilökunta olisi nähnyt puuhamme.
      Sinni asettui eteeni ja työnsi hitaasti dildon muutaman sentin matkalta sisälleni. ODOTIN LISÄÄ, huohotin ja kiemurtelin paikallani. Sinni asettui samallaiseen asentoon vastakkain minua ja nosti jalkansa minun jalkojen yli ja asetteli dildon toisen pään omalle reiälleen. Samalla kun hän painautui työntämään dildoa sisäänsä, se työntyi myös minuun enemmän ja pian olimmet pimpit lähes vastakkain ja sovitimme rytmikkään liikkeemme yhteen. En tiedä kumpi meistä voihki kovempaan ääneen, ja kun tunsin että tulen tarrasin Sinnin käteen toisella kädelläni ja toinen pusertui rintani ympärille. Sinni antoi myös mennä ja vikisi vastakkain minua kunnes sali hiljeni lukuunottamatta tasaantunutta hengitystämme.
      Sinni otti dildon varovasti pois ja tuli kainalooni makaamaan. Osoitin kameran valoa ja kysyin -Tiesitkö tuosta? -EN!! Ohoh, en ikinä ole huomannut että täällä on valvontakamera. No ei nauhaa varmaan kukaan katso, kun ei täällä ole huomenna näkyvillä mitään erikoisempaa. -Ja jos katsoo toivottavasti saa yhtä hyvät kiksit kuin me äsken, vastasin.
      Makoilimme hetken, siirryimme suihkuun ja pesimme toistemme saippuasta liukkaat vartalot. Puimme koko ajan toisillemme hymyillen vaatteet päälle. Ulkona kumpikaan ei oikein tiennyt mitä sanoa. Suutelimme. -Kiitos treeniavusta Sinni sanoi virnuillen. -Eipä kestä, anytime, vastasin. Käännyin ja otin haparoivan askeleen kotia kohti, en olisi halunnut irroittaa kättäni hänen kädestään. -Nähdään huomenna, sama aika? Sinni kysyi. Kasvoni sulivat hymyyn, nyökkäsin ja lähdin naama, ei todellakaan peruslukemilla, kotiin.

    • bi

      Kiihotuin! Olen itsekin haaveillut panevani naista kaksipäisellädildolla! Tuntuu hyvältä!

    • kaipaileva nainen

      Huh, ihan mahtava tarina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe