Pitkä varsi ikkunanpesuun?

Pitkä oltava

Mistä löytyisi pitkävartinen ikkunanpesin, mihin voisi tarvittaessa liittää pesimen tai kuivauslastan? Tarjolla on vain jotain metrisiä tynkiä, millä ei tee mitään, sillä talomme etuosa on harjalle jotain 5-6m korkea ja siihen ei tellingeillä pääse ja en rupea vuokraamaan moisia tai nostureita ja tikkaat pilaavat uuden maalipinnan hetkessä hiukankaan horjahtaessa sivuttain.

Voiko mistään ostaa, lainata tai vuokrata tuollaista vartta (vähintään 3m pitäisi olla), sillä kertakin vuodessa kun saisi nuo lasit huolella pestyä, niin hyvä olisi?

Oikeasta ja asiallisesta vastauksesta ihan valtava kiitos

11

4935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15cm

      Minulla on Viledan leveä lasta ja siihen varsi. Viiteen metriin yletän pestä maasta. Olen vain puolentoistametrin pätkä ite, eli jos vielä jalan alle jatkoa laittaa, niin korkealle ylettyy. On muuten hyvä. Veli Markista ostin. Maksoi muistaakseni 60€

    • pitkä muttei kallis

      On siinä putkelle posketonta hintaa, huhhhuh, 60€, kävin katsomassa tuolla VeliMarkissa, täytyy nyt ottaa selvää eri siivoustuotefirmoista, toi on niin kipeä hinta ja siihen kulut päälle näkemättä edes tuotetta tai mihin se sopii, no thanks, mutta kiitos yrityksestä, ongelma on ihan muualla.

      • lyhyt ja halpa

        Hieman sekava kommentti.
        Kävit katsomassa, mutta et näkemättä osta?
        Hinta aivan normaali hyvälle siivousvälineelle.
        Missähän se ongelma on?


    • Pitkä KOHTUUHINTAAN

      Mitä osaa et ymmärtänyt? Kävin nettikaupan sivulla eli tuolla VeliMarkissa, missä oli niin pieni tuhruinen kuva tuotteessta, eikä mitään selvitystä, mihin se sopii ja mitaksikin oli ilmoitettu jotain epämääräistä 2X3m?Ei sanallakaan maksimipituudesta eli onko kaksiosainen, missä on puolentoistametrin putket eli 3m, jolloin sillä ei tekisi mitään.

      Kuvasta on mahdoton päätellä myöskään mitään painosta tai kuinka vahvaa putkea on ja miten tukevaa tekoa. Sitäpaitsi tuo posketon hinta ei pidä edes sisällään mitään pesimiä, silloin sen vielä ymmärtäisi, joten on niin sikasuolainen hinta yhdestä teleskooppiputkesta. Varsinkin kun ei edes näe tai voi kokeilla ostamaansa, niin minä en ainakaan pistä pakon edessä ostoskoriin ympimähkään jotain perkeleen putkea noin heppoisilla tiedoilla ja maksa tuohon vielä lähetyskulut päälle ja lähde noutamaan postista matkojen takaa. No way, hommaan jostain muualta, jossa on edes jokin suhteellisuuden taju hinnoittelussa, mitä ei näemmä sinullakaan, jos olet valmis maksamaan jostain muovikuoresta tai pellinpalasta useita kymmeniä euroja ottamatta edes selvää muista vaihtoehdoista.

      • Pitkä kohtuuhintaan

        Sinituotteellakaan ei ole tarjota 180cm pidempää ratkaisua!!! Voi jumal#uta näitä "siivousalan ammattilaisia" Niin amatöörimäistä nysväystä, etteivät selviä yhdestä omakotitalosta leluillaan, samaa paskaa kuin niiden mattopiiskat, mistä ei ole edes perseen läpsyttimeksi saati vahvoihin mattoihin, niin ergonomia perseelleen kuin ikinä ja "laatu" samaa luokkaa.


    • Alan ammattilainen.

      Teleskooppi jatkovarsia ei taida olla vuokralla missään, telineitä ja nostimia kylläkin. Ainoa mahdollisuus on lainata. Esimerkiksi minulla löytyy joka lähtöön, joskus lainailen tarvitseville. Tai menen itse varren mukana.

      Toinen juttu, että kyllähän omakotiasujan pitäisi sijoittaa kunnon välineeseen kerran elämässään. Tuollainen kolmijatkovarsi, esimerkiksi Ettore tai Unger jolla pääsee 5 - 6 metrin korkeuteen maksaa kyllä about 50 - 100 euroa. Mutta siitä on hyötyä ja iloa koko elämäksi ja sitä voi käyttää apuna moneen muuhunkin kuin ikkunapesuun. Esimerkiksi räystäskourujen puhdistuksessa. Rajana vain mielikuvitus.

      Lisäys. Ei ne ikkunavehkeetkään tarvitsisi olla sekunda sinituotetta tai viledaa. Kunnon välineillä teet puhdasta jälkeä kerralla ja taipuu moneksi.

      • lyhyt ja halpa

        Pyydän anteeksi!
        Kerroit käyneesi katsomassa Veli Markissa. En tajunnut, että kävit ainoastaan nettikaupassa.
        On tosiaan hieman puutteellinen kaupan nettisivuston tieto. Ei painoa, paksuutta, eikä materiaalia.
        2x3 m on yhtäkuin kaksi kertaa kolme metriä = 6 metriä.
        Tuotteen painon ei luulisi haittaavan noin voimallisia kirosanoja käyttävää henkilöä. Voimat sanojen mukaan.
        Lisää kiroilun aihetta saanet siitä, että ikkunan kuivain, - pesin ja pesimen sukka maksavat suurinpiirtein saman verran tai jopa hieman enemmän, kuin itse varsi.
        Ostopaikasta riippumatta joudut suurin piirtein saman hinnan maksamaan.

        Jos vaihtoehtoa kalliille jatkovarrelle haet, niin miten olisi onkivapa? Tuollainen kuusimetrinen vapa maksaa halpakaupassa alle kaksikymppiä.
        Siihen kun teippaat pesimen, niin johan alkaa tapahtumaan. Vavan katketttua liimat sen y-muotoiseksi, niin voit käydä Niksi Pirkan sivuilla tutustumassa sukkahousunikseihin ja haarakiilaan. Siellä on monia pesimeesi soveltuvia malleja.

        Minulla on jatkovarsi kolme kertaa kaksi metriä. Maksoi n. 70 €. Tyytyväinen olen ja ostos oli huolella harkittu.

        Ylläolevissa vastauksissa vaikuttaa olevan useimmissa sama henkilö. Nimimerkki vain on eri. Lienenkö oikeassa, että pitkää haluava haluaa myös paksua ja kestävää.

        Sanot, että ongelma on ihan muualla. Kerro mikä kiikastaa ihan oikeasti. Haluat työvälineen tiettyyn tarkoitukseen. Et halua maksaa siitä mitään. Haukut sinulle vastanneita.
        Ongelman ratkaisu voi olla lähimmässä peilissä.


    • Yhä pitkä oltava

      En hauku ketään vastanneista, vaan harmittaa kun tässä maailmassa ei ole enää mitään kohtuuta missään ja ihmisillä, jolla ei ole pienintäkään käsitystä asioista, maksavat itsensä kipeäksi jostain täysin mitättömästä.

      Kirosanat olivat suunnattu näiden muka "siivousalan ammattilaisten" mm. Vileda, Sini jne. suuntaan, niin surkeaa on niiden laatu ja ominaisuudet loppuu puoleen toista metriin, joten noilla leluilla ei tässä tapauksessanin tee yhtikäs mitään.

      Ymmärrätkö ollenkaan, mitä kahden muoviputken ja liitospalan valmistaminen maksaa, kutakuinkin sama, onko nyt sitten alumiininen tms. ? Hyvä jos vitosta, kuuluu vastaus. Se tarkoittaa vähintään kaksitoista kertaista katetta. Suomeksi tämä tarkoittaisi pullolle keskiolutta 12e tai lounas olisikin yli satasen,litra jäätelöä olisi 24e, maksaisitko todella vai hakisitko muita vaihtoehtoja. Ihan tiedoksesi tuo halvatun putki yksistään maksaa kokonaisen päivän palkan, mistä ei ole edes veroja maksettu, verottaja muistaa tuostakin vähästä kolmanneksen karhunosalla ja jos siihen ostaa vielä nuo härpäkkeet niin vähintään toinen mokoma. En tiedä eikä kiinnosta, montako tonnia tienaat, mutta minulle tuo on järjetön menoerä noin joutavaa keppiin, että se on suoraan pois lasten tarpeista, miettisit edes sitä seuraavan kerran uhotessa tyyliin: "Eihän tuo nyt paljoa maksa ja rahaa on...". No, toisilla on, kaikilla ei, vaikka kuinka painaisi duunia.

      Tuo onkivapa pelleilysi kertoi hyvin asenteestasi ja halustasi auttaa asialliseen kysymykseen, mutta mitäpä muuta tuolla elämänasenteella olisikaan tarjota.
      Minä kyllä löydän tarvittavat välineet jostain ihan kohtuu hintaan, en vain tartu ensimmäiseen vastaantulijaan epätoivoisesti. Näköjään pitkävartinen ja kohtuuhintainen on mahdoton yhtälö Suomessa, siitäkin pitää avun tarvitsija pakon edessä ryövätä. Jos se nyt maksaisi edes luokkaa 10-15e niin hakisin heti pois, mutta joku raja idiotismilla.

      • lyhyt ja halpa

        Taidat olla täydellinen sekopää. Oletko vaaraksi lapsillesi?
        Sinulla on hulppea omakotitalo. Korkeutta piisaa ja maalipintakin on uusi. Rahapula vaivaa ja etsiskelet itsellesi täysin tarpeetonta kapistusta.
        Et hauku vastaajia ja varsinkaan minua? Tuntuu oudolta, kun lukee tekstiäsi.
        Tuloillani en ole kehunut. Tienaan itse n. 1000 €/kk verollisena. Siksipä ostoksieni täytyy olla harkittuja ja täytyy muistaa vanha sanonta: köyhällä on varaa ostaa vain parasta.
        Jatkovarsien valmistuskustannuksia en tiedä. Tuskin tiedät sinäkään. Valmistajan ja myyjän täytyy tietenkin saada kustannuksensa tuotteesta ja voittoa, muutenhan ei olisi valmistajia eikä myyjiä.
        Nimimerkki 15cm vastasi asiallisesti kysymykseesi. Minä ihmettelin hieman vastaustasi hänelle ja siltä pohjalta laitoin kommenttini ja kysymykseni.
        Vastauksesi oli mielestäni riitaa haastava.
        Yleensä autan apua tarvitsevia.
        Onkivapa oli puhdasta naljailua. Samalla sen oli tarkoitus osoittaa, että jokaiseen erikoistyöhön täytyy olla oma erikoisvälineensä. Erikoisvälineet maksavat.
        Jos haluat vertailla hintoja vaikkapa ruotsalaisiin niin vieraile www.vikur.se sivulla. Se on yksi ruotsalaisista siivousalan verkkokaupoista. Hinnat eivät juurikaan poikkea suomalaisista. Jos et kieltä ymmärrä, niin klikkailemalla saat kuvat näkyviin. Kuvista ymmärrät tuotteen tarkoituksen ja hintakin selviää.
        Viledan arvostelijoiden tulee ottaa huomioon, että Viledalla on erikseen tuotteet kotitalouksille ja ammattilaisille.
        Tätä vastausta kirjoittaessani aloin miettimään sinunlaistasi ihmistä. Onko sinua edes oikeasti olemassa. Eihän noin vihaisesti ja sekavasti vastaileva ihminen tietenkään harvinaisuus ole, juolahti kuitenkin mieleeni, että voisit olla feikki. Sinunlaistasi ei siis olisi oikeasti olemassakaan. Oletko teinipoika, joka täällä härnää ihmisiä? Jos olet, niin haluan kiittää sinua virkistävästä "naljailun vaihdosta".
        Aiotko muuten äänestää tulevissa kunnallisvaaleissa?


    • Paisuttele vaan

      "Taidat olla täydellinen sekopää. Oletko vaaraksi lapsillesi"?

      Luoja näitä ystävällisiä auttavia ihmisiä!!!!! Mistä kumpuaa noin silmitön raivo, vainoharhaisuus ja loputon naljailu apua asiallisesti kysyvälle? Onko teillä oikeasti noin paha olla vai rahat niin loppu, että pinna on kuin viulun kieli? Miten voi saada jostain saamarin teleskoopista näin järjettömän riidan aikaiseksi ja alkaa esittämään ventovieraista ihmisistä suurinpiirtein mielisairasta ja vaaraksi lapsilleen ym. täysin asiatonta ja sivuun tarkoituksella vedätettyä parnoidista vänkäämistä.

      Mitä jonkun kunnallisvaalikäyttäytminenkin koskee siivousvälineen hankintaa ja miten joku feikki teinipoika saisi edes äänestää, pitäisi tietää edes perusasiat jos hakemalla hakee riitaa ventovieraiden kanssa ja keksi mitä vaan syytöksiä ja järjettömiä olettamuksia. Mitä jos itse hiukan vilkaisisit sinne peiliin ja kysyisit, onko ihan kaikki kupit kaapissa, rohkenen erittäin vahvasti epäillä.

    • Kaikkea ei näe

      Mitähän hulppeaa on jossain talossa, missä on korkea harja ja uusi maalipinta, talohan voi olla vaikka läpimätä Rintamamiestalo, mitä kylläkin on täysin perusteettomin verukkein parjattu.? Jos lapsiperheen vanhemmalle jää tonnin palkasta muutama satku ylipäätään elämiseen, niin ei siinä todellakaan osteta jotain väh. 120e ikkunavehkeitä ihan vaan, että klasit kiiltää, on sitä varmaan ihan tarpeeksi huolta ja murhetta elämässään ihan muualla.

      Itse, jos olisin yhtä vähissä rahoissa ja huollettavia, hommaisin puusta seipään ja veistäisin siihen tai kiinnittäisin siihen jollain kumilastan ja sen päälle ensin pesimen, ei tämä nyt niin avaruudtiedettä tai kvanttifysiikkaa sentää ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe