Olipas lapsellinen kirjoitus

liejulaatikko

Pyhäjärven sanomissa hiekkalaatikkoleikeistä, vielä muka ehdokkaaksi huh, huh

23

617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oi äiti.

      Eläpä muuta virka..opastusta ollut ja yksipuoleista tietoa...

    • Ok Kirjoitus

      Kirjoitus oli ninkuin tosi tilanne pyhäjärvellä on. Vetäköön vaan ihmiset omat johtopäätöksensä siitä. Ei kukaan jaksa tuommosta itsevaltiutta ja pöhlöyttä kuin jotkut kepun riveistä tekee. Ei älyä väistyä johtotehtävistä vaikka on saanut epäluottamuslauseen valtuustolta. Ei ihme että asiat ei mne järjestykseen kun on tuollaisia valtuutettuja. Hävetkää!!

      • kaksinkertainen

        Harvinaisen yksinkertaista porukkaa...


    • Tuosta listasta

      löytyy laatikolle pyrkiviä---- ovat unohtaneet hoitaa kentän asiat vallassa
      ollessaan. Niin sen aikaiset hallitukset/johtajat ovat vastuussa mikäli vastuita
      jaetaan. ÄÄNESTÄJIEN on hyvä tietää ketä/keitä istunut parissa edellisessä
      hallituksessa ettei jatkossa jäisi hoitamattomia asioita.

      Laatikkoleikeistä tuo kirjoitus oli asiaa.


      30.1.2007 KP24 | Päivitetty: 30.1.2007
      Pentti Väisänen jatkaa valtuuston johdossa

      (KP)

      Pentti Väisänen (kesk.) jatkaa Pyhäjärven kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Valtuusto valitsi ensimmäiseksi varapuheenjohtajakseen Vasemmistoliiton Aimo Karvosen ja toiseksi Keskustan Asko Kaurasen.

      Myös kaupunginhallituksessa jatkavat tutut nimet. Puheenjohtaja on Keskustan Paavo Leskinen (varalla Esko Rantonen). Ensimmäisen varapuheenjohtajan tehtävää hoitaa Unto Matilainen (sd.) (Raija Kamula) ja toisen varapuheenjohtajan tehtävää Teija Mykkänen (vas.) (Martti Savolainen).

      Kaupunginhallituksen muut jäsenet ovat Marja-Liisa Korhonen (kesk.) (Eija Ahola), Päivi Ruotoistenmäki (kesk.) (Merja Rönkä), Jukka Tikanmäki (kesk.) (Seppo Kangasharju) ja Kalevi Lehtomäki (kesk.) (Jarmo Halonen).

    • auts

      se älähtää johon kalikka kolahtaa....

    • Hahaha

      Mikäs siinä kirjotuksessa niin lapsellista oli..? Hassua, että sinäkin aina haukut täällä sitä ja tätä ja tuota, mutta perusteluja et ossaa esittää.. Ja vielä muiden kirjoituksia kehtaat lapsellisiksi nimetä HAH!

      • liejussa on

        No olihan tuollainen kirjoittelu aika ala-arvoista sellaiselta ihmiseltä joka on harkinnut asettumista ehdokkaaksi, tuskin tosiasiassa on edes ollut ehdolle lähdössä, onko äittä pron ehdokkaana ? aattelin vaan mistä ....


    • HARMI ETTET EHDOKAS

      Sattumoisin kyseessä oleva kirjoitus iskee suoraan ajanhermoon.Korkea aika koko leikkijöiden joukko olisi aika pulahtaa pihalle valtuustosta. Saattaisi ilmapiiri puhdistua kerralla ja ainakin asiat olisivat reilassa. Tuskin kukaan uskaltaa enää kymmeniksi vuosiksi jättää kaupungin yhtiöitä hoitamatta. osakeantejakin annettu kaupungin ostettavaksi ,miten on mahdollista että asiat heittää ???????Missä paperit ,tarkastakaa ja ainakin kaupunginkirjanpidosta paljonko rahaa on liikkunut kaupungilta. Tällaiset asiat ei vanhene.

      Olihan se upea kirjoitus ,aivan tähän hetkeen sopiva ja ymmärrettävä.Kyllä meidän kuntalaisten on tärkeää tietää mitä kabineteissa tapahtuu Tätä kepun tilannetta kuvaa hyvin viimeaikaiset tapahtumat ja kepun kokouksista kantautuneet viestit. Hätä ,hätä ,hätä. Kaupunginjohtaja vielä selvensi viime valtuuston kokouksessa lentokentän vastuullisia . Kappas vaan nämä samasethan jotka ärhentelee kepun kokouksissa ovat tapetilla kuvioissa. että silleen ja valtuustossa valituksiin osallisilla täydennettynä.Tällä menolla kepu menettää varmasti nyt ja tulevaisuudessa.Syyttömät saa kärsii ,rehelliset sivuutetaan oikeus ei tapahdu.Vai tapahtuuko.

      NÄITÄ KIRJOITTAJAN KALTAISIA ROHKEITA NAISIA KAIVATAAN LISÄÄ.
      ANTAKAA TULLA JOILLA ON TAITOA KIRJOITTAA .POTENTIAALIA OLISI EHDOKKAAKSI OLLUT JA VEIKKAAMPA ETTÄ ÄÄNETKIN OLISI REILUSTI RIITTÄNEET LÄPIMENOON MEITÄ KANNATTAJIASI OLISI OLLUT JA PALJON.

      • t-nainen.

        Enemmän vaan hivelisi sitä kuuluisaa "huomiohuoraavaa luonnetta" jos joku muukin osallistuisi tähän ketjuun, kuin minä itse.


    • vaalit puhdistaa

      Oli kyllä hyvä kirjoitus ja vielä vertaus näihin pieniin poikiin ja heidän toimiinsa niin osuva, niin osuva. Tällaista se on ollut tämän neljä vuotta. Raskasta on ollut varmasti näissä kuvioissa työskentelevillä. ja entä se appilan pappilan apupata vielä ja "taimi piippo tarhassa" ja -rannassa.

      • ihmeellisiäkomm

        Kirjoituksessa selvästi paistoi läpi se mitä äittä on sanonut ja ehdottanut, miksi pieniin poikiin kun pitäs verrata isoihin tyttöihin ja heidän toimiinsa, pitäs olla lehdelläkin vähän kontrollia ettei julkaise tuollaisia kirjoituksia, annetaan lapsien kasvaa aikuisiksi ennenku otetaan mukaan.


      • Sanojensa takana(ko)
        ihmeellisiäkomm kirjoitti:

        Kirjoituksessa selvästi paistoi läpi se mitä äittä on sanonut ja ehdottanut, miksi pieniin poikiin kun pitäs verrata isoihin tyttöihin ja heidän toimiinsa, pitäs olla lehdelläkin vähän kontrollia ettei julkaise tuollaisia kirjoituksia, annetaan lapsien kasvaa aikuisiksi ennenku otetaan mukaan.

        Kuten varmaan jokainen tietää, niin taitaa kyseisen tytön äittä kirjottaa itse, jos sanottavaa on... Mutta myös hän sen tekisi nimellään lehdessä, seisoen mielipiteittensä takana, välittämättä muiden mielipiteistä... Mites te, ei taida olla kanttia sanoa mielipidettä omalla nimellään?


    • hevosmies.

      Minä taas muistan sen ajan kun ajeltiin hevosella,se oli aikaa se.

    • vilttihattunen

      Astukaapa nimellänne puliputtajat. Lehteen kirjottanut on selkeästi kirjottanut ja nimellään. Vielä oli kolulutuskin näkyvissä ,maisterintitteli on seuraavaksi kuvioissa. Muistaakseni aiemminkin on hänen oli varmaankin haastattelu tässä samasessa lehessä .Taitaa olla niitä Jokikylän koulun oppilaita ,ja hyvin hyvillä papereilla valmistunut. On suomen kieli hanskassa.Hyvä että sohasit "ampiaispesää " kovin on kitkerällä pistopäällä ollut koko vaalikauven.
      Hyvä te nyky hallitus ,työnne tulee kantamaan ja iänestäkää immeiset antakaa nyt sananne kuulua kaikki on tehtävissä ennen vaaleja.

      Vertauskin oli hyvä ,nämä meidän itsetietoiset miehet ovat kuin pienet poijat ,jotka opettelevat vasta taitoja vai onko niin että se lapsuus tulee jo toisen kerran näihän se käy kun ikkää tullee. onhan siellä tyttönenkin ,mutta ?

    • hyvin pyyhkii.

      Mielipiteitä on monenlaisia ne omaan arvoonsa,toiset tykkää tyttäristä toiset Äideistä.
      Äänestäjä käyttää järkeä.

      • liejulaatikko

        eipä näytä muissakaan tämän palstan kirjoittelijoista omaa nimeä käyttävän, miksi sitä sitten toisilta olette vailla, on täällä ollut melkein joka lehtkirjoituksista polemiikkia, ainakin jos kirjoittajat on uskaltaneet arvostella nykyistä hallitusta tai valtuuston enemmistön toilailuja, eikä niissäkään ole omalla nimellä kirjoittajia


      • Hukka vei
        liejulaatikko kirjoitti:

        eipä näytä muissakaan tämän palstan kirjoittelijoista omaa nimeä käyttävän, miksi sitä sitten toisilta olette vailla, on täällä ollut melkein joka lehtkirjoituksista polemiikkia, ainakin jos kirjoittajat on uskaltaneet arvostella nykyistä hallitusta tai valtuuston enemmistön toilailuja, eikä niissäkään ole omalla nimellä kirjoittajia

        Niin, ei meillä riitä kanttia nimellä mielipidettä sanomaan ku pelätään just tämmöistä arvostelua... Vaan tämä meijän paasaus tällä palstalla mennee ihan hukkaan, kukkaan enää viikon päästä muista mitä se sekin nimimerkki kirjootti......


    • tällaista enemmän

      Lehtikirjoitus MM:ltä oli tositarinaa kokouksen kulusta.
      Mitä itkette. Käyttäytykää!!
      Hyvä Minna! Asiahan on juuri näin, kuten kirjoitit.
      Onpa vaikea nähdä totuutta.

      Ei tähän asiaan tarvitse sotkea isää, äitiä, eikä kumminkaimaa. Kirjoittaja on ihan aikuisessa ikässä ja paljon lukenut ja omalla nimellään kirjoittanut ja asian todennut.

      Vanhat herrat, katsokaa peiliin ja räkytelkää taas!! Onks teiltä mennyt järki, vai kadonnut jonnekin. Ottakaa se esille, jos mahdollista.

    • kenen ideaa

      nitä ihmettä. kirjoitus saa -1? Mitä se tarkoittaa. Tuohon pitää laittaa 20.

    • ootta te kepuparat

      Nyt on jo täysi nolla--0--- kaipa siitä on jäänyt etunumero pois, luulen, jos jotain ymmärrän.
      etunumero voisi olla--- vaikka 5.

    • kipulainen

      Elä itke Yrjö, elä pikkunen Yrjö,.......................
      Minnan kirjoitus oli "rautaa" ja sanoma aivan oikea.

      Eletään kuin aikuiset........ ei kuten pienet lapset hiekkalaatikolla

    • Hyvä kirjoitushan tuo oli ja mielipide tuli selväksi.

    • tärkein asia

      entäs se vieressä ollut kirjoitus, missä KATSOTTIIN TULEVAISUUTEEN

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      181
      4157
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2656
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2234
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2195
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1910
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      109
      1391
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1061
    Aihe