Milloin kärhö varastoon

kaunista on

Mulla kasvaa kärhö ensimmäistä vuotta suuressa tynnyrissä, ja se olisi tarkoitus talveksi siirtää varastoon. Milloin tämä tulisi tehdä, vai onlenko jo myöhässä? Ja miten lyhyeksi se pitäisi ensin leikata?

5

189

Vastaukset

 • Niin ja koska varasto on melko viileä, pistän ruukun styroksin sisään (ohjeen sain puutarhurilta), mutta pitääkö jostain syystä ilmaa päästä laatikkoon edes vähän? Ei varmaan?

 • Tarkkaa ajateltuna styroksista ei ole apua pakkasta vastaan, jos kasvi on ruukussa kylmässä varastossa.
  Miksi sen kärhön pitää olla tynnyrissä? Maahan istutettuna kärhö on aika helppo suojata pakkaselta, vaikka sitten sillä styroksilla, tai havuilla tai lehdillä.

  • Koska ei satu olemaan maata johon istuttaa.


 • Minulla on 2 kärhöä puisella parvekkeella. Pistin jo niiden ruukkujen ympäri paksua solumuovilevyä ja myös ruukkujen alle.

  Kunhan ekat pakkaset saapuu, niin pistän vielä pakkaspeiton sisälle ne kärhöt ruukkuineen. Räsymattoja päälle, niin eiköhän jotenkin suojaa.

  Älä ihmeessä vielä leikkaa vaan vasta keväällä, sillä myös kärhön varret ja lehdet antaa suojaa.

 • Puhutaan paljon Kärhöjen suojauksista mutta milloin keväällä otetaan suojaus pois, minulla on ulkona , en ole vielä ottanu suojaturvetta ettei halla palelluta juuria, yöllä mittari nollassa. Välittääkö kärhöt pienestä yökylmästä?" Clematis Piilu"

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • VilleGallesta eronnut Veronica Verho pyörsi päätöksensä: ”Kaksi vuotta sitten sanoin, etten koskaan…!”
 • Helena Ahti-Hallbergin muodonmuutos ällistyttää: ”Vaatekaapin sisältö meni uusiksi” – kuva!
 • Putous-juontaja Roope Salmisen seksuaalirikossyyte puhuttaa - näin tähtinäyttelijä Christoffer Strandberg kommentoi tilannetta Seiskalle!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3490
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1060