Kovaa peliä talon myyminen nykyään!!

Mattimyyjä

Ensinnäkin.. .ÄLKÄÄ MYYKÖ TALOANNE MUUTA KUIN PAKKOTILANTEESSA. Pitäkää vanha talonne niin pitkään kuin suinkin mahdollista.

Korjasimme noin 20 vuotta vanhan talomme yli 40tuhannella eurolla nykyaikaiseksi, jotta se olisi helpompi myydä ja itsellä olisi parempi olo, ettei tarvisi hermoilla seuraavaa viittä vuotta. Kaikkiin vesipaikkoihin laitettiin uuden malliset vesieristeet ja laatat vaihdettiin kaikkiin laattapaikkoihin. Muutettiin kattolämmitys lattialämmitykseksi. Ostettiin laadukkaat lattialaatat, Saunatilat uusittiin ja avattiin, kuten kaikki muutkin lattiat. Kaikkien mukaan remontti on tehty huolellisesti ja nykyvaatimuksia vastaavasti. Talon vesipisteiden alueet on mitattu nyt ainakin neljä kertaa ja joka kerta on todettu että ei ole mitään vikaa..

...mutta mutta.. talojen potentiaaliset ostajat on näköjään peloteltu täysin. He ovat lähes hysteerisiä epäilemään, että talon myyjät peittelevät jotakin.

Talomme on nyt ollut myynnissä noin kuukauden, josta noin kolme viikkoa yksi ostajaehdokas on se kaikkein mahdollisin ostaja... meillä oli jo sovittu aika kaupantekotilaisuuskin pankkiin, kunnes he peruivat sen. Kiinteistövälittäjä oli niin varma kaupasta, että ei ole edes aktiivisesti myynyt taloamme muualle yli kahteen viikkoon..

Talon toinen kuntotarkistus on maanantai aamuna klo 9. Ensimmäisellä kerralla kaikki oli hyvin, mutta ostaja ei usko sitä, vaikka on kirjallinen raporttikin.. Ja taas menee yksi tonni lisää.. voi helvata sentäs.. eikö tämä lopu koskaan...

En tiedä, mutta jotenkin tuntuu, että tuollaisten ostajien en kannattaisi edes harkita omakotitalon ostamista. Omakotitaloissa on aina jotakin tekemistä pikkuhiljaa ja ehkä he aikovat maksattaa sen meillä ajan oloon.. En tiedä, mutten myisi taloani, jos en olisi jo toisella paikkakunnalla töissä.

Muuten voiko kiinteistövälittäjän välityksessä olevan talon ostajan talon varsinainen omistaja itse valita??? Nyt on olo sellainen, ettei viitsisi myydä tuollaisille ostajaehdokkaille taloaan..

5

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myynyt.talon

      Voi valit6a ostajan.
      Tosin, jos joku tarjoaa täyden hinnan eikä myy niin joutuu maksamaan palkkion.
      Eli älä tingi yhtään jos eivät maksa ''täyttä rahaa''.
      Jos useampi tarjoaa, valitse itse.

      • talo ja tilus

        Kyseessä on kiinteistön kauppa joka on sitova vasta kun se on kaupanvahhvistajan virallistama. Siihen mennessä voi ilman sakkoja tehdä talolle mitä vain.


    • oltiin hulluja

      Juu ei olisi pitänyt myydä... Nyt tippuu postilaatikosta eriskummalisia laskuja vanhalta talosta. Huvintavaa tässä on kun sovittu jälki käteen että maksetaan kaivojen tyhjennys ja he itse hoitaa nuohouksen. Nyt oli postiin tullut Nuohojalta suoraa lasku mieheni nimellä. En ymmärrä miten joku ulkopuolinen voi tilata toisen nimellä jotakin? Vielä kun emme edes siinä vaihessa enää omitettu koko taloa.
      No kuluttaja asiamies sanoi että jättää sen laskun maksamatta. Ja samalla oli puhe välittäjästä joka kyllä ajoi ostajan puolta vain niin hänestä pitää tehdä virallinen valitus myös. Ostaja oli nääs joku tuttun poika.

      Joten jos ikinä enää muuttamme ja ostamme uuden talon niin kyllä vanha jää vuoralle! Ei enää myydä.

    • Mattimyyjä

      Joopa joo.. Ostajat katosivat kuin tuhkatuuleen kuntoarvioinnin jälkeen. Heistä ei ole kuulunut mitään ja meille lankesi sitten kuntoarviolaskukin. Kuntoarvioinnissa ei ollut mitään hälyttävää eikä riskiä-. Muutamasta ulkoseinän pinnasta, että pitäisi maalata vuoden parin sisällä.

      Eli sen puoleen oli kaikki hyvin, mutta ostajat taisivatkin olla jotakin huijareita. Eihän se nyt meidän maailmaa kaada, jos joku ei haluakaan meidän taloa, mutta on tosi törkeetä hyppyyttää talon omistajia, pankkia ja kiinteistövälittäjää ja tuhlata heidän aikaansa. Ostajat eivät tulleet sovittuihin tapaamisiin, ja aina oli joku selitys. Silti puhelimitse ilmoittivat, että sitä ja tätä pitää tarkistaa. Sanoin välittäjälle, ettei sille parille ainakaan myydä sitä taloa. eli kiitos vaan tiedosta, että saamme myydä kelle haluamme talomme.

      että tuollaisiakin tapauksia on olemassa.. myyjän listalle uusi rasti.. vältä huijariostajia....

    • Haaveita vain

      Tuollaiset hyppyyttäjät on rahattomia haaveilijoita, jotka eivät saaneet pankista haluamaansa lainaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe