Kuntavaalit 2012

Hei!

Kerrohan mitä Sinä odotat tulevilta kuntapäättäjiltä ja millaisiin kysymyksiin haluaisit vastauksia ehdokkailta? Miten kehittäisit Mikkeliä ja mitkä asiat meillä on hyvin tällä hetkellä?

Pienenä toiveena esittäisin, että keskustelua ei vietäisi liian henkilökohtaiselle tasolle ja että ketään ei ruvettaisi julkisesti parjaamaan. Uskon, että kaikki ymmärtävät hyvän maun rajat tässä keskusteluketjussa. Kiitos ja mukavaa alkavaa viikkoa :)

5

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näyttäisi vähän siltä, että Mikkelissä mene aivan erityisen hyvin, kun kenelläkään ei ole minkäänlaisia kehitysehdotuksia tai toiveita seuraavalle valtuustolle. Mitähän varten kuntavaaleja sitten yleensäkään järjestetään? Annetaan vaan nykyisten olla päättämässä hamaan hautaan saakka ja mukaudutaan heidän päätöksiinsä...

      • Turhaan,

        aivan turhaan, sillä lukemattomia kertoja on tuhannet ehdokkaat laillasi riekkuneet tulevasta muutoksesta..NYT MUUTTUU ASIAT, NYT MUUTTUU VARMASTI ASIAT KUN ME PÄÄSTÄÄN PÄÄTTÄMÄÄN..vuosi toisensa jälkeen..ja mikään ei ole muuttunut kuin yleisesti ottaen huononpaan suuntaan!
        Erinomaista kirjoituksessasi oli se että toit esille juuri tähän asiaan liittyvän tyhmyytesi jo etukäteen kuvittelemalla äänestäjiä niin yksinkertaisiksi että uskovat tuon kaltaista propagandaasi. Sinä siis kuvittelet olevasi parempi kuin kukaan muu aikaisemmista edustajista vaikka heistäkään ei ole muutoksen tekijöiksi.
        Onnea valitsemallasi tielle, vaikka luulen ettei sillä edetä kovin korkeille paikoille.

        Lohdutukseksi on todettava kirjoittamani pätevän erittäin moneen muuhunkin..


    • mäkeläinen543

      mikkeli on kuihtuva persläpi kuten koko eteläsavo

    • kesä asukas..

      Kyllä noin asialliseen avaukseen voisi joku järkeväkin vastata, itse olen vain Mikkelin kesäasukas eteläsuomesta joten en tiedä teidän kaikkia tarpeita, tai puutteita. Hyvää on ainakin tuo hiljan valmistunut toriparkki saa auton pysköityä keskustaan asioilla käydessään. Mutta missä viipyy tuo Kyyveden säännöstely padon rakentaminen, kun kevät ja syysveden korkeuden ero on lähes metri.
      Moinen veden korkeuden ero tuottaa suurta haittaa sadoille kesäasukkaille, myöskin vakituisille askkaille.

      Kaivinkone Rauhasalmeen ja rivakka kuski siihen, pari päivää töitä ja kivipato on siinä. Ei olisi kallista ja veden korkeus olisi lähes vakio. Missä mättää ettei moista pikku asiaa saada jäjestykseen, vaan jahkaillaan vuosikymmeniä????????
      Kysyn vaan...

    • kesä asukas

      Tarkennusta edelliseen, maininta pikku asia tarkoitan padon rakentamista, ja kustannuksia siitä. Tuo veden pinnan liian suuri vaihtelu on tosi suuri asia, ja erittäin harmillinen sadoille Kyyveden rantaasukkaille.

      Kyseessä on siis syksy vesien mataluus, ei juuri koskaan kevät vesien liian suuri korkeus. Tosin tämä kesä on pieni poikkeus valtavine sateineen, korkeus erot ovat pysyneet siedettävinä. Tulee tosiaan miljoona kertaa kalliimmaksi jos jokainen rantaasukan alkaa ruoppaamaan rantaansa ja räjäyttämään syksyisin näkyviin tulevat rumat ja veneilylle vaaralliset kivet , kuin tuo muutaman sadan maksava halpa pato. Noista ruoppauksista tulisi myöskin tuhansia turhia oikeuden käyntejäkin, joten liikettä nivusiin padon rakentajat.

      Tietääkö muuten Mannisen Veli missä mennään tällä hetkellä kyseisessä asiassa??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe