Kateellinen serkku

ilkeä serkku

Minulla on kateellinen serkku joka kadehtii lähes kaikkia lähipiirin ihmisiä. Minua hän kadehtii oikein kunnolla. Laitoin välini poikki tähän serkkuuni koska hän oli todella ilkeä minua kohtaan. Parempi olla niin ettei ole missään tekemisissä kyseisen herran kanssa.

17

889

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pena vaan

   Mulla on myös kateellinen serkku. Asuu Turussa jossain hikisessä yksiössä. Omistaa jutuissaan puoli Suomea. Autot ovat aivan hanurista ja vanhoja.

  • Hyvä ihminen

   No mun sisko on aika kateellinen. En oikein ymmärrä koko kateutta, niin sikäli vaikea lähteä motiiveja setviin. Vittumainen piirrehän se kuitenkin on.

  • ei tarvitse pitää

   Sellaiset ihmiset ovat ilkeitä lähes kaikille. Terve, normaali, henkisesti, aineellisesti tai sosiaalisesti rikas elämä on heidän silmissään kirous, silloin kun se osuu ansaitusti muille ihmisille.

   • harrastamista

    Liekkö kateus ihan luonnevika?Kait kaikki ovat joskus kateellisia,mutta osaavat sen väistää älykyydellään.Naimisissa oleva netissä potki pois sinkun,myös sinkkumies oli rouvien puolella..Rva hallitsee sinkkumiehet.Ukko käy töissä,joten viihdettä pitää kotona olla.


  • ainoa lapsi for good

   Ajattele, että jotkut joutuvat olemaan sellaisten sisaruksia... Vaikka serkkuuskin tietysti :/

   Kateellinen (kaikille), katkera, mitätöivä, väheksyvä, muita väkisinalentava, itseään tyhjästäylentävä, narsistinen ( mihin edelliset kaikki kietoutuvat niin rasittavan pysyvästi ), ilmeisen vahingoniloinen kadehtimilleen ihmisille, jos jotain ikävää, klassisen kateellinen jos jotain hyvää.

  • SerkunPommittaja;)

   mä just oon aina halunnu et mun serrku ois kateellinen mulle, et oisin niinku esikuva ja onnistunut elämäni aikana ees jossain, kyllähän sen sitten loppumaan saa jos se käy YLIKIERROKSIKSI! Mutta eipä tuo pieni kateus pahaksi olisi.
   Serkkuni on aina ''paras'' kaikessa ja nyt olisi oikein saada serkku hämmentymään oikein kunnolla, liian itsepäinen kuin onkin. Toivon sitä niin hartaasti >:D

   • välittääkö edes sust

    Sun suhtautuminen serkkuusi ei ole normaali vaan liian takertuva. Se on vain sukulainen, ei mikään elämänkumppani johon ripustaudutaan kuin se olisi tärkeintä sulle ikinä.


   • Rupsii

    Sinä taidat olla se kateellinen. Siitä että serkkusi on asioissa "paras", tai ainakin sinun yläpuolellasi kun noin katkera olet.


   • kivaakohtelua
    Rupsii kirjoitti:

    Sinä taidat olla se kateellinen. Siitä että serkkusi on asioissa "paras", tai ainakin sinun yläpuolellasi kun noin katkera olet.

    Siltähän se vaikuttaa, ja nyt hän haluaisi "kostoksi", että serkku olisi kerrankin kateellinen toiseen suuntaan.

    Voisin lohduttaa kaikkia kademielisiä, että mitään kadehtimista ei ole siinä, mitä te noille ihmisille tiedostamattannekin annatte. Kyräilyä, vertailua, negatiivisuutta, vahingoniloa jne. Teidän ei tarvitse vastaanottaa niitä! Ehkä teille tulisi olla siitä kateellinen ;-)


   • omavalinta
    Rupsii kirjoitti:

    Sinä taidat olla se kateellinen. Siitä että serkkusi on asioissa "paras", tai ainakin sinun yläpuolellasi kun noin katkera olet.

    Kaikki kateelliset sukulaiset ja muutkin kateelliset ihmiset, asenteenne ei jää huomaamatta ja noteeraamatta. Teillä voi olla yksi "ystävä" vähemmän, koska he ymmärtävät käytöksestänne mikä teitä vaivaa ja tietävät kyllä jo, että ette tahdo ettekä varsinkaan kestä heidän hyväänsä. Joten he ovat kanssanne vain sen minimin, mikä on välttämättömyys ja silloinkin henkinen etäisyys vallitsee.


  • Iotp

   Mulla ja serkullani on kanssa sama ongelma kaiken lisäksi hän asuu naapurissa.

  • doldis

   No eihän tuo vielä mitään. Itselläni on sisko joka kadehtii minua kaikesta. En kuitenkaan anna hänen huomata että olen siitä tietoinen, Olen aina ystävällinen ja auttavainen häntä kohtaan.

   • ikävä.kyllä

    Sehän häntä pännii entistä enemmän, jos olet ystävällinen, mutta ole onnellinen, jos kateus ei johda mihinkään isompaan ilkeilyyn. Ja ole varovainen, koska se usein johtaa.

    Jos kateellinen ei ilkeile millään lailla, niin voi olla, ettei se kateutta olekaan. Ei ainakaan sellaista, josta olisi kenellekään harmia. Oikea kateus on sellaista, jonka kohde saa tuntea sen kyllä eikä ole mitään järkeä olla tekemisissä myrkyllisten ihmisten kanssa.


  • tuz

   Minä tykkään serkuistani ja olen nainen

  • kateusviekalatkin

   Ei se ystävien lukumäärä kerro ihmisestä kaikkea.Eihän niitä oikeita ystäviä ole monta kellään.Tuttuja voi olla tuhatmäärin.Kateuttaan joka ei osaa hallita ei ole ainakaan ystävä.Ystävyys on nimittäin vuorovaikutteista. Ei kateutta.

  • kadehtittuko

   Epärehellisyyttä riittää.Tuleekohan se kateuden piikkiin.Sukulaisista löytyy pelottava tyyppi.Virkaa on ja temperamenttia hoitaa tuhat asiaa ja puheenjohtajuutta.Komentelu tilanteissa kun ei toinen pääse siitä pakoon vaikuttaa narsistimaiselta hurjalta kohtelulta.Olin todella ällistynyt hullulta käytökseltä.Onko usein hyviin asemiin päässeet niin itseään täynnä,Voi Luojani kun pelästyin käytöstään ja ymmärsin samassa tyttärensä ex poikaystävän katseen minulle,se oli paljon puhua ja tietävä.

  • Kirsikoo1

   aloitus ei ole nimimerkkini tai minun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   139
   1823
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1605
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1335
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1284
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   59
   1276
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1149
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   916
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   903
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   462
   884
  10. Hauskaa iltaa

   mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
   Ikävä
   149
   872
  Aihe