Kouluinfo huijaus?

Sa

Jämsän seudulle soittelee Kouluinfo Oy niminen firma ja kerää rahaa ainakin Jokivarren koulun nimissä. Jokivarren koululla ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä, luotettava tieto saatu koululta. Eli taitaa olla huijareita liikenteessä? 2

27

7895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yrittäjä

      Huijaus, mikä huijaus. Asiakastiedot mukaan putiikin liikevaihto n. 600 t€ur, josta palkkoina n. 300 tEur, muina kuluina 200 tEur (=km-korvaus, päiväraha, yms.. ) . Ostoja (mitä voisi kuvitella, että toiminalle on "katetta" n. 70 tEur. Eli helvetin kalliit liivit, jos niitä ylipäätänsä menee kouluihin asti. Sanotaan vielä, että tulos n. 17 tEur.

      Itse en sijoittanut senttiäkään, eikä kannata muidenkaan tehdä - sen verta rahastuksen maksua on kyseessä.

      Suomeksi: huijareita..

    • sivusta vaan

      vihjatkaapa polliisille

    • Jäähattu

      Ei ole huijaus. Firma kerää rahaa, jolla koululle luovutetaan liikennekasvatusmateriaalia. Koulu ei ole pannut firmaa asialle vaan se soittelee ihan itse. Lahjoituskohteena on koulu.

      • Jubarska_1958

        Omieni lasten koululle piti mennä heijastin liivejä - EIVÄT KOSKAAN SAANEET NIITÄ !!


      • Tiedoksenne-10

        Kouluinfo Oy:llä ole ole koskaan ollut myynnissä ensimmäistäkään heijastinliiviä.


      • Anonyymi

        On huijaus!! Olen ottanut yhteyttä koulun rehtoriin. Koulu johon muka toimitetaan tuotteita ei ole koskaan kuullutkaan tämmöisestä liikenneopetuksesta.


    • Säännöt muutuvat

      Nythän asia on niin, että kysymyksessä on huijauksista konkurssiin menneen Suomen lliikennevalistus ry:n vanhat kansiot, joita sukulaisfirma yrittää edelleen kaupitella. Liikennekansiot ovat samat, jotka ilmestyivät jo 1996-1997.

      • Anonyymi

        Tosi kuin vesi! Sanoo läheltä seurannut.


    • Hyvä keräys kerranki

      Se nyt vaan on niin että keräyksien järjestämisestäkin koituu tekijälleen kuluja.On aivan luonnollista että potistä vähennetään kulut ja palkat,jne.Itse annoin rahaa!Hyvällä asialla ovat toisin kun siinä koulun viereisessä virastossa touhuavat.Siellä ne huijarit on!Luulisi jo Jämsäläisetkin sen tietävän!

    • Lasten puolesta

      Kouluinfo ei kerää rahaa vaan jokaiselle taholle hanke on vapaaehtoinen, ketään ei pakoteta. Keräyslupaa ei siis ole vaan firma on osakeyhtiö, kannattais ottaa asioista selvää ennenkuin alkaa puhua P***aa täällä.
      Kouluinfo ei liity millään muulla tapaa Liikennevalistus ry:n kuin, että konkurssipesältä on ostettu kyseiset kansiot.
      Kysyvät koululta luvan, ennenkuin alkavat hankkimaan kirjoja kouluille. Ja valtakunnallinen hanke on. Mielestäni hyvä juttu, sillä vaikka liikennekasvatus pitäis lähtee kotoo niin näin ei aina ole. Jos tällä kouluinfon lähettämällä kirjalla on ees joku vaikutus siihen, että lapsi tajuaa liikenteestä jotain, niin eikös se oo hyvä juttu?!?
      Ottakaa siis asioista selvää ennenkuin jauhatte shittiä täällä!

    • Aloittaja 3

      Huijaus on aina huijaus. Ja kouluinfo on päivän selvä huijaus.

    • finlex1

      Jos jotkut liikennekansiot on noin vanhoja, kuinka on hoidettu niiden päivitys? On pikkaisen tullut tieliikennelakiin muutoksia noiden vuosien jälkeen. Juurikin sellaisten lapsia koskevien asioiden osalta, kuin pyöräilyä ja mopoilua koskeviin pykäliin.
      Tuollaiset vanhat kansiot pitäisi vetää silppurista alas. Eiköhän koulujen liikennevalistus tulisi perustua ajantasaiseen lakitekstiin.

      • Äimän käki

        Nimen omaan! Kansiosarjaan ei ole tehty minkäänlaisia päivityksiä valmistumisensa, vuoden 1997 jälkeen! Kaikki on vanhaa ja alkuperäistä. Säännöt ovat monelta osin muuttuneet. Sekä kuvituksessa, että tekstissä paljon virheitä!


    • joukahainen6

      Mistä "Äimän käki" tämän tietää?!?

      • Äimän käki

        Lukekaapas, ja vertailkaa kansiot tarkkaan, jos jostain löydätte. Vaihtuneet ovat vain kansilogot. Tämä edellyttää tietenkin tieliikennelain tuntemusta.


    • Aikuistenoikeasti

      Koska nämä asiat nuosevat aina aika ajoin pintaan, kerron kaikille yhteisesti ja erikseen kuinka me Kouluinfo Oy:ssä toimimme AINA ja joka kerran, jotta ei jäisi mitään epäselvää. Lisätietoa löytyy ihan meidän omalta nettisivulta www.kouluinfo.fi, eikä miltään muulta keskustelupalstalta, joilla asioitamme kommentoivat tahot eivät näköjään tiedä varsinaisesta asiasta mitään, mutta "faktoja" kirjoittelevat kyllä mielellään.

      Kouluinfo Oy:stä otetaan AINA ensimmäisenä yhteyttä koulun rehtoriin / apulaisrehtoriin / koulunjohtajaan, jonka kanssa sovimme LIIKENNETYÖKIRJAhankkeen aloittamisesta koululle, jos koulu niin haluaa! Aloitteen teemme siis me, koulu antaa halutessaan hankkeelle luvan sekä tarkan oppilasmäärän, joille kirjat hankitaan ja me Kouluinfosta hankimme sen jälkeen sponsorit työkirjoille paikkakunnan halukkaista yrittäjistä. Hanke on siis sekä koululle että yrittäjille vapaaehtoinen! Toki hyöty liikenneturvallisuuden parantamisesta tulee myös omalle paikkakunnalle. Kaikki työkirjat lähetetään aina koululle, poikkeusta ei ole!

      Kouluinfo Oy:n tuottama ja markkinoima materiaali on meidän ihan OMAA MATERIAALIA, joka on tehty yhdessä sekä opettajien että liikenteen ammatilaisten kanssa. Meillä ei ole turvaliivejä. Liikennekansioita on joskus aikoinaan ollut myös, mutta niitäkin ON päivitetty. Tosin lapsia koskevat liikennesäänöt muuttuvat äärettömän harvoin!

      Kouluinfo Oy EI KERÄÄ RAHAA eikä meillä ole siihen lupaa. Me myymme lasten liikennetyökirjoja ja ihan jokainen saa sponsoroimansa työkirjat omiin käsiinsä niin halutessaan eli pääsee tutustumaan työkirjaan ja viemään sen koululle ihan henkilökohtaisesti. Työkirjoja voi ostaa toki ihan itselleenkin.

      Kouluinfo Oy on toiminut jo yli 10 vuotta. Olisimmeko voineet toimia näin kauan, jos toimintamme ei olisi rehellistä??? Epäilen. Jos koet tulleesi väärin kohdelluksi taholtamme, ota ihmeessä meihin yhteyttä, korjaamme tilanteen. Toivottavaa olisi, että kirjoittaisit tänne toiminnastamme vasta, kun OIKEASTI olet selvillä asioistamme!

      Lopuksi KAUNIS KIITOS kaikille teille ihanille ihmisille, jotka lähdette hankkeeseemme mukaan kerran tai useammin sekä käytätte lasten liikennetyökirjoja liikenneopetuksessa koulullanne/ kotona! Lasten liikennneturvallisuuden vuoksi tätäkin työtä tehdään!

      • Anonyymi

        Tupoksen koulun rehtori kertoo tänään Kalevassa, ettei tiedä teistä yhtään mitään, mutta soittelelette Limingan yrittäjille muka olevanne yhteistyössä


    • Miten joku voi sekoittaa liivit kirjoihin? Kokee varmaan tulleensa huijatuksi kaikessa.

    • ValojaPäälle

      Yritys kerää nykyään rahaa jopa Intiaan savimajojen lapsille rahoitusta että oppisivat mikä on auto ja mikä lentokone. Kirjat painetaan siellä aivan orjaolosuhteissa ja halvalla. Miettikääpä uudestaan nyt yritykset jotka tähän ovat lähteneet mukaan. Mikäli ette ole kirjojanne vielä maksanut, niin jättäkää suosiolla maksamatta. Yrityksellä ei ole minkäänlaisia puhelinnauhoituksia, jotka ovat kanssanne käyneet. Näin ollen, ette ole edes velvollisia maksamaan, mikäli olette menneet näin lupaamaan. Soittelevat vain takaisin, miksi ette ole maksaneet kirjoja. Täyttä kusetusta koko touhu. Miten tälläiset yritykset voivat olla vielä pystyssä?

    • Anonyymi

      Miten on luvallista myydä kirjoja eri koulujen nimissä, vaikka koulu ei tiedä edes asiasta?

    • Anonyymi

      Taas ovat liikkeellä ja nyt Vihdin alueella...pyysivät lahjoitusta liikenneturvallisuuden oppimateriaaleihin Oinasjoen ala-asteelle Vihdissä. Muuten hyvä, mutta kyseinen koulu on jo lakkautettu :D
      T: Juuri kusetuksen välttänyt.

    • Anonyymi

      Minä laitan ainakin satasen jokaisee keräykseen.

    • Anonyymi

      "Tamperelaisen Kouluinfo Oy:n yhtenä yhteyshenkilönä toimii Jouni Manninen. Yhdistysrekisterin mukaan samanniminen henkilö on ollut nimenkirjoittajana tamperelaisessa Suomen Liikennevalistus ry:ssä, joka lopetti toimintansa 2000-luvun alkupuolella yhdistyksen varojen katoamisen vuoksi. STT:n uutisen mukaan pelkästään vuodelta 1999 oli löydetty satojen tuhansien markkojen epäselvyydet".

      https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/2999330

      • Anonyymi

        Mitähän tässä nyt uskoisi? Hyvä, että ihmiset ovat valppaana ja selvittävät taustoja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän tässä nyt uskoisi? Hyvä, että ihmiset ovat valppaana ja selvittävät taustoja!

        No esim. Lukekaa tuolta ylhäältä minä vuonna on eka viesti laitettu tänne. Siitä voi aloittaa. Ennen kuin kommentoi. Vanha juttu.


    • Anonyymi

      Kouluinfo Oy lopettanut toimintansa viime kesänä ja noin kuukautta myöhemmin samaa toimintaa, jopa samaan osoitteeseen, jatkamaan on perustettu Liikenne ry

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe