Aihe

Kouluinfo huijaus?

Sa

Jämsän seudulle soittelee Kouluinfo Oy niminen firma ja kerää rahaa ainakin Jokivarren koulun nimissä. Jokivarren koululla ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä, luotettava tieto saatu koululta. Eli taitaa olla huijareita liikenteessä? 2

20

3053

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Yrittäjä

   Huijaus, mikä huijaus. Asiakastiedot mukaan putiikin liikevaihto n. 600 t€ur, josta palkkoina n. 300 tEur, muina kuluina 200 tEur (=km-korvaus, päiväraha, yms.. ) . Ostoja (mitä voisi kuvitella, että toiminalle on "katetta" n. 70 tEur. Eli helvetin kalliit liivit, jos niitä ylipäätänsä menee kouluihin asti. Sanotaan vielä, että tulos n. 17 tEur.

   Itse en sijoittanut senttiäkään, eikä kannata muidenkaan tehdä - sen verta rahastuksen maksua on kyseessä.

   Suomeksi: huijareita..

  • sivusta vaan

   vihjatkaapa polliisille

  • Jäähattu

   Ei ole huijaus. Firma kerää rahaa, jolla koululle luovutetaan liikennekasvatusmateriaalia. Koulu ei ole pannut firmaa asialle vaan se soittelee ihan itse. Lahjoituskohteena on koulu.

   • Jubarska_1958

    Omieni lasten koululle piti mennä heijastin liivejä - EIVÄT KOSKAAN SAANEET NIITÄ !!


   • Tiedoksenne-10

    Kouluinfo Oy:llä ole ole koskaan ollut myynnissä ensimmäistäkään heijastinliiviä.


   • Anonyymi

    On huijaus!! Olen ottanut yhteyttä koulun rehtoriin. Koulu johon muka toimitetaan tuotteita ei ole koskaan kuullutkaan tämmöisestä liikenneopetuksesta.


  • Säännöt muutuvat

   Nythän asia on niin, että kysymyksessä on huijauksista konkurssiin menneen Suomen lliikennevalistus ry:n vanhat kansiot, joita sukulaisfirma yrittää edelleen kaupitella. Liikennekansiot ovat samat, jotka ilmestyivät jo 1996-1997.

   • Anonyymi

    Tosi kuin vesi! Sanoo läheltä seurannut.


  • Hyvä keräys kerranki

   Se nyt vaan on niin että keräyksien järjestämisestäkin koituu tekijälleen kuluja.On aivan luonnollista että potistä vähennetään kulut ja palkat,jne.Itse annoin rahaa!Hyvällä asialla ovat toisin kun siinä koulun viereisessä virastossa touhuavat.Siellä ne huijarit on!Luulisi jo Jämsäläisetkin sen tietävän!

  • Lasten puolesta

   Kouluinfo ei kerää rahaa vaan jokaiselle taholle hanke on vapaaehtoinen, ketään ei pakoteta. Keräyslupaa ei siis ole vaan firma on osakeyhtiö, kannattais ottaa asioista selvää ennenkuin alkaa puhua P***aa täällä.
   Kouluinfo ei liity millään muulla tapaa Liikennevalistus ry:n kuin, että konkurssipesältä on ostettu kyseiset kansiot.
   Kysyvät koululta luvan, ennenkuin alkavat hankkimaan kirjoja kouluille. Ja valtakunnallinen hanke on. Mielestäni hyvä juttu, sillä vaikka liikennekasvatus pitäis lähtee kotoo niin näin ei aina ole. Jos tällä kouluinfon lähettämällä kirjalla on ees joku vaikutus siihen, että lapsi tajuaa liikenteestä jotain, niin eikös se oo hyvä juttu?!?
   Ottakaa siis asioista selvää ennenkuin jauhatte shittiä täällä!

  • Aloittaja 3

   Huijaus on aina huijaus. Ja kouluinfo on päivän selvä huijaus.

  • finlex1

   Jos jotkut liikennekansiot on noin vanhoja, kuinka on hoidettu niiden päivitys? On pikkaisen tullut tieliikennelakiin muutoksia noiden vuosien jälkeen. Juurikin sellaisten lapsia koskevien asioiden osalta, kuin pyöräilyä ja mopoilua koskeviin pykäliin.
   Tuollaiset vanhat kansiot pitäisi vetää silppurista alas. Eiköhän koulujen liikennevalistus tulisi perustua ajantasaiseen lakitekstiin.

   • Äimän käki

    Nimen omaan! Kansiosarjaan ei ole tehty minkäänlaisia päivityksiä valmistumisensa, vuoden 1997 jälkeen! Kaikki on vanhaa ja alkuperäistä. Säännöt ovat monelta osin muuttuneet. Sekä kuvituksessa, että tekstissä paljon virheitä!


  • joukahainen6

   Mistä "Äimän käki" tämän tietää?!?

   • Äimän käki

    Lukekaapas, ja vertailkaa kansiot tarkkaan, jos jostain löydätte. Vaihtuneet ovat vain kansilogot. Tämä edellyttää tietenkin tieliikennelain tuntemusta.


  • Aikuistenoikeasti

   Koska nämä asiat nuosevat aina aika ajoin pintaan, kerron kaikille yhteisesti ja erikseen kuinka me Kouluinfo Oy:ssä toimimme AINA ja joka kerran, jotta ei jäisi mitään epäselvää. Lisätietoa löytyy ihan meidän omalta nettisivulta www.kouluinfo.fi, eikä miltään muulta keskustelupalstalta, joilla asioitamme kommentoivat tahot eivät näköjään tiedä varsinaisesta asiasta mitään, mutta "faktoja" kirjoittelevat kyllä mielellään.

   Kouluinfo Oy:stä otetaan AINA ensimmäisenä yhteyttä koulun rehtoriin / apulaisrehtoriin / koulunjohtajaan, jonka kanssa sovimme LIIKENNETYÖKIRJAhankkeen aloittamisesta koululle, jos koulu niin haluaa! Aloitteen teemme siis me, koulu antaa halutessaan hankkeelle luvan sekä tarkan oppilasmäärän, joille kirjat hankitaan ja me Kouluinfosta hankimme sen jälkeen sponsorit työkirjoille paikkakunnan halukkaista yrittäjistä. Hanke on siis sekä koululle että yrittäjille vapaaehtoinen! Toki hyöty liikenneturvallisuuden parantamisesta tulee myös omalle paikkakunnalle. Kaikki työkirjat lähetetään aina koululle, poikkeusta ei ole!

   Kouluinfo Oy:n tuottama ja markkinoima materiaali on meidän ihan OMAA MATERIAALIA, joka on tehty yhdessä sekä opettajien että liikenteen ammatilaisten kanssa. Meillä ei ole turvaliivejä. Liikennekansioita on joskus aikoinaan ollut myös, mutta niitäkin ON päivitetty. Tosin lapsia koskevat liikennesäänöt muuttuvat äärettömän harvoin!

   Kouluinfo Oy EI KERÄÄ RAHAA eikä meillä ole siihen lupaa. Me myymme lasten liikennetyökirjoja ja ihan jokainen saa sponsoroimansa työkirjat omiin käsiinsä niin halutessaan eli pääsee tutustumaan työkirjaan ja viemään sen koululle ihan henkilökohtaisesti. Työkirjoja voi ostaa toki ihan itselleenkin.

   Kouluinfo Oy on toiminut jo yli 10 vuotta. Olisimmeko voineet toimia näin kauan, jos toimintamme ei olisi rehellistä??? Epäilen. Jos koet tulleesi väärin kohdelluksi taholtamme, ota ihmeessä meihin yhteyttä, korjaamme tilanteen. Toivottavaa olisi, että kirjoittaisit tänne toiminnastamme vasta, kun OIKEASTI olet selvillä asioistamme!

   Lopuksi KAUNIS KIITOS kaikille teille ihanille ihmisille, jotka lähdette hankkeeseemme mukaan kerran tai useammin sekä käytätte lasten liikennetyökirjoja liikenneopetuksessa koulullanne/ kotona! Lasten liikennneturvallisuuden vuoksi tätäkin työtä tehdään!

  • oipatti

   Miten joku voi sekoittaa liivit kirjoihin? Kokee varmaan tulleensa huijatuksi kaikessa.

  • ValojaPäälle

   Yritys kerää nykyään rahaa jopa Intiaan savimajojen lapsille rahoitusta että oppisivat mikä on auto ja mikä lentokone. Kirjat painetaan siellä aivan orjaolosuhteissa ja halvalla. Miettikääpä uudestaan nyt yritykset jotka tähän ovat lähteneet mukaan. Mikäli ette ole kirjojanne vielä maksanut, niin jättäkää suosiolla maksamatta. Yrityksellä ei ole minkäänlaisia puhelinnauhoituksia, jotka ovat kanssanne käyneet. Näin ollen, ette ole edes velvollisia maksamaan, mikäli olette menneet näin lupaamaan. Soittelevat vain takaisin, miksi ette ole maksaneet kirjoja. Täyttä kusetusta koko touhu. Miten tälläiset yritykset voivat olla vielä pystyssä?

  • Anonyymi

   Miten on luvallista myydä kirjoja eri koulujen nimissä, vaikka koulu ei tiedä edes asiasta?

  • Anonyymi

   Taas ovat liikkeellä ja nyt Vihdin alueella...pyysivät lahjoitusta liikenneturvallisuuden oppimateriaaleihin Oinasjoen ala-asteelle Vihdissä. Muuten hyvä, mutta kyseinen koulu on jo lakkautettu :D
   T: Juuri kusetuksen välttänyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14841
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13450
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9083
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6488
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   238
   3807