Kaikki ravut itsekeskeisiä?

jousnainen

Onko muillekin rapmiesten kanssa seurusteleville tuttua ravun itsekeskeisyys?

Rapumieheni kaipaa jatkuvasti kehuja ja kannustusta, mutta vastalahjaksi samaa saa tuskin koskaan. Tajusin tämän kun hän oli onnistunut eräässä asiassa, ja olin hänen puolestaan onnellinen. Hänen onnistumistaan hehkutettiin ainakin kaksi päivää, ja senkin jälkeen kaikille tutuille kehen törmättiin. Olen edelleen vilpittömän iloinen siitä. Mutta melkein heti perään itselleni sattuin myös onnistuminen asiassa joka on minulle tärkeä, ja rapumies ei noteerannut sitä lainkaan, valitti vain että ei ole itsellään ollut onnea samassa asiassa. Samoin, jos joku asia harmittaa minua, hän ei ole huomaavinaankaan. Mutta häntä pitää olla tukemassa joka käänteessä. Häntä ei saa kritisoida, mutta itse saattaa arvostella hyvinkin tökerösti.

Alkaa olla sellainen tunne että olen parisuhteessa täysin keskenkasvuisen ja itsekkään yksilön kanssa. Kyllä hän silti tietää miten tulisi käyttäytyä, varsinkin vieraille naisille hän esittää ymmärtäväistä ja avuliasta. Onko ravuilla empatiakykyä ollenkaan, kiinnostaako heitä oikeasti miltä muista tuntuu? Itse olen hyvin empaattinen ja huomioiva, ja välillä kaipaisin jonkinlaista ymmärrystä myös itse.

Onkohan rapu ja jousimies ihan liian eri maailmoista?

3

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuus sinulle

      On

    • huomannut saman

      Tuttua on, pitäisi kehua ihan tavallisistakin asioista. Hänen vaivat, ongelmat, huolet, aina ne esillä. Ihan sama mistä juttelee, aina palatan häneen liittyviin asioihin. Ei tunne empatiaa, ei pysty tuntemaan, kylmä ihminen. Muita naisia liehittelee ja on todellakin aina avulias ja auttavainen muita naisia kohtaan. Miesten kanssa ei pärjää.
      Keskenkasvuinen ja itsekäs todellakin, olen samaa mieltä. Naisesta tulee sitten haluttava kun hän ei ole sen kanssa naimisissa tai parisuhteessa, suhteessa ollessa nainen ei ole mitään, kaikki menevät edelle. Ja joka asia on tietysti aina naisen vika, hänessä ei ole mitään vikaa.
      Näyttää myös usein että ymmärrä tekojaan, ei ymmärrä mikä on oikein ja mikä väärin, ei osaa pyytää anteeksi, ei kadu tekemisiään eikä sanallisia loukkauksia.

    • ei käsitä

      Kyllä on. Juuri itse yritän pyristellä Rapumiehen otteesta irti :( ennenkuin ns.kuolen henkisesti. Mies kun haluaa ja ei halua,ottaa lähelleen ja seuraavaksi jo heittää sivuun...voih tätä suhderallia hänen kanssaan,sydän jo rikki.En tiennyt hänen luonteen julmuutta ja itsekyyttä silloin kun aloimme tutustumaan,mutta nyt tiedän. Miten joku mies voikin olla niin ilkeä kun Rapumies on näyttänyt olevan ja hulluinta tässä on se,että Hän kuitenkin tykkää minusta,mutta ei taida kuitenkaan olla niin suuria tunteita kun itselläni on...hänhän ei tunteistaan puhu tai puhui kyllä alkuun ja oli superihana niin pitkään kun jaksoi,eli ei kovin kauaa. Sain hetken häneltä kauniita sanoja,mutta nyt enää kylmää kyytiä...miksi sitten ei jätä minua rauhaan? Uskomatonta.Mutta nyt se on loppu,tosissaan. Sattu miten kovaa tahansa niin parempaa on luvassa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe