Jalmari Alias Antti Pikkasen soluttautuminen Eläviin vesiin

Minulainen

Vaikka tiedän, että Suomi24:ssä keskustelut pysyvät hyvin harvoin asiallisina, haluan kuitenkin aloittaa tänne keskustelun tämän päivän polttavasta puheenaiheesta ja siitä heränneistä ajatuksista. Jalmari alias Antti soluttautui Aslan ry:n Elävät vedet-kesäleirille tehdäkseen leiritoiminnasta jutun. Myös itse juttuun ja sen ympärillä pyörivään kohuun perehtyneenä haluan nostaan asian esille kristityn näkökulmasta. Taustani tietäen monet eivät kykene viestiini asiallisesti vastaamaan, vaan heitä alkaa ärsyttää ja he todennäköisesti lynkkaavat kristittyjä ja kyseisen toiminnan hyviin vaikutuksiin uskovia ihmisiä entistä enemmän.

Monet pitävät Aslan ry:n toimintaa pilkan alaisena. Koen, että toimittaja Antti Pikkanenkin teki niin. Hän soluttautui Elävät vedet -kesäkurssille, joka oli apua hakemaan tulleille ihmisille tarkoitettu mahdollisuus eheytyä. Jutussa ja monissa keskusteluissa tällainen toiminta ja siihen liittyvät opetukset pyritään leimaamaan "salaseuran toiminnaksi". Sekö tekee toiminnasta salaseuran, että pienryhmiin ei päästetä sivustaseuraajia tai soluttautujia? Kursseille tällaisia ihmisiä ei haluta päästää, koska aiheet ovat todella henkilökohtaisia. On moraalitonta tunkeutua urkkimaan toisten asioita ja varsinkin kirjoittaa koko tapahtumasta reportaasi ilman kenenkään antamaa lupaa. Kurssille tullaan saamaan apua pyytämään ruokoillen, että Jumala auttaisi ihmisiä. Mutta rukoilemisella Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen saattaa kylläkin olla vaikutusta ihmisen elämään.

Antti Pikkasen ja muiden soluttautujien on hyvä tietää, mitä kristityt tekevät, kun tällaista epämoraalista toimintaa harjoitetaan. Luulen, että monet eivät välttämättä ymmärrä rukouksen merkitystä, mutta Antti Pikkanen voi olla varma, että hänen puolestaan rukoillaan nyt kahta enemmän Suomen maassa. Kaikki muutkin soluttautujat ja pilkkaajat saavat rukousta osakseen. Mitä kristityt sitten rukoilevat Antin ja muiden pilkkaajien puolesta? He rukoilevat, että Antti Pikkanen saisi oikeasti kohdata Jumalan ja uskoa häneen, ja pelastua. Kun tätäkin asiaa pyydetään. Kaiken Elävät veden - kurssissa, on tarkoitus parantaa ihmisen suhdetta jumalaan. Sen ensisijainen tarkoitus ei ole, niin kuin usein luullaan, eheyttää homoja ja ihmissuhderikkinäisyydestä kärsiviä.

Monet perustelevat "eheytymisen kauheutta" ja tarpeettomuutta sillä, että mitään ei saa muuttaa (esim. seksuaalinen suuntautuminen ja vaikkapa syrjähypyt ovat ihan ok), voidaan olla luonnostaan homoja ja feministisiä ajatuksia kannatetaan. Onko kukaan koskaan kysynyt heiltä, jotka käyvät Elävät vedet -kursseja? Miksi he suostuvat prosessoimaan asioita? Vai leimattaisiinko kaikki kurssin käyneet suoraan hullujen huoneelle, joka tapauksessa, kysymättä?

Itse olen kokenut oman Elävät vedet -kurssini erittäin parantavana. Minä olin ehkä kipeä, kun menin kurssille, mutta hullu en myönnä olleeni. Kun kävin läpi asioitani, koin niille löytyvän jonkinlaisen järjestyksen. Pystyin olemaan esimerkiksi riippumatta läheisissä ihmisissä. Pystyin arvostamaan ja kunnioittamaan itseäni enemmän. Koin tulleeni nähdyksi ja kuulluksi. Ei huono saldo.

Suvaitsevaisuus on kummallinen asia. Kaikkea muuta suvaitaan, mutta ei kristittyjen ajatuksia ja mielipiteitä. Ketään ei olla muuttamassa pakosta, eikä manipuloimassa. Kyllä täysi-ikäiset ihmiset ottavat itse vastuun siitä, minkälaiseen toimintaan osallistuvat ja mitä siitä ajattelevat. Jalmari alias Antti meni ehkä kurssille elättääkseen itsensä tai ostaakseen uusia elektronisia laitteita kotiinsa, hyvän jutun toivossa. Ei sillä ole väliä, sillä väitän, että Jumala vaikutti hänen elämäänsä viikon aikana joka tapauksessa. Hän valitsi mennä, vaikka motiivi oli erikoinen. Siinä mielessä kristittyjen Kolmiyhteinen Jumala on ihmeellinen, että ei hän välitä siitä, millaiset motiivit ihmisillä on tulla hänen luokseen. Tsemppiä siis Jalmari alias Antti Pikkasen ja kaikkien muiden asiaa rankasti kritisoivien ja halveksivien elämään.

1

205

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Toivoa.ei.saa.menettää

   Homous on minulle suuri kysymysmerkki. Olen itse vain tavallinen hetero, syntinen mies ja uskovainen samaan aikaan. Tiedän sen koskevan syvälle ihmisen ytimeen, kun huomaa kiellettyjä tunteita itsessään. Mutta sen tiedän ettei Jumala ole vahingossa johdattanut Raamattuun sanaa siitä, mikä vie ihmistä kauemmas Hänestä. Synti erottaa Jumalasta. Syntisiä me olemme kohdusta asti kaikki. Kipeä ja tuskallinen havainto on juuri uskovalle nähdä oma taipumuksensa ja viehtymyksensä siihen, mikä on pimeässä. Jumala on kirkas ja rakastava valo, mutta minä olen kapinassa ikuista valoa vastaan ja se on karmea havainto.
   Olen jo hyvin nuorena alkanut etsiä Jumalaa. Sydän vahvistuu matkan aikana. Mutta iän karttuminen ei automaattisesti vahvista jumalasuhdettamme. On tehtävä uhrauksia, on roikuttava Jeesuksessa Kristuksessa, nasaretilaisessa ihmeidentekijässä ja Jumalassa joka päivä, joka kuukausi, joka vuosi elämän päätepisteeseen asti. Armahda Jeesus meitä avuttomia!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   2202
  2. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   2170
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   1958
  4. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1476
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   77
   1093
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   120
   807
  7. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   45
   760
  8. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   747
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   300
   732
  10. Mietin kuinka ihana oli olla vastarakastunut

   Tekeekö kaikki vasta rakastuneet sitä että laitetaan käsi toisen päälle ja vertaillaan niiden kokoja. Piirretään sydämiä selkään sormin. Arvaillaan mi
   Ikävä
   143
   692
  Aihe