Tampereen Passion k*see!

11+8

Suuresta suosiosta huolimatta Tampereen pikku baari/terassi called Passion on tosi törkee ja huono palvelultaan, erityisesti ovimiehet! Nyt varsinkin kun on paljon puhuttu viimeaikoina mediassa, että monet yökerhojen portsarit on liivijengiläisiä niin uskon tosi vahvasti, että useampikin Passionin portsari vuosien varrelta kuuluu jengiin. Itseltä meni maku paikan tasoon jo aikoja sitten enkä ole käynyt varmaan vuoteen, mutta tässä muutamia tapauksia (omakohtaisia/silminnähtyjä) kyseisestä paikasta:

Kun lähdettiin kerran pois Passionista ja astuttiin ulos portsarin ohi, huikkasin "moikka" (kohteliaisuuttaani, koska niin on tapana ja olettaisi ainakin että asiakaspalvelija vastaa yhtä kohteliaasti), mutta portsari huusi ivallisesti minua matkien inisevällä äänellä takaisin ja naureskeli kavereidensa kanssa. Ja tosiaan, ovella/terassin portilla ei yleensä ikinä ole vain yhtä ovimiestä, vaan jostain syystä siinä on aina kauhea jengi steroideilla pumpattuja, vihaisia nuoria miehiä pitämässä seuraa sille "viralliselle" ovimiehelle. No tapaus 2: kävelin kerran yksin tämän terassin ja ovimien (ja miesten!) ohi, puhuin puhelimessa ja kävelin hitaasti eli aikomukseni ei ollut edes mennä sisälle, olin vain ohikulkumatkalla. Sitten kesken puhelun tajusin, että ovimiehet huutelivat mulle, tiesin, että ne huusi mulle, sillä ketään muutakaan ei ollut siinä. "tuu vaan tänne, kyllä sä uskallat!tuu ny..". En reagoinut mitenkään, sillä keskityin puheluun, mutta kyllä mä vähän tapitin takaisin, oli niin sekavan oloista porukkaa!

Ja sitten yksi merkittävä tapaus, josta useampikin ihminen tietää. Eräs Passionin portsari tappoi asiakkaan liian kovilla otteilla (2010).

Ja paljonpaljon muita pieniä tapauksia, joissa aina ihmeellistä piikittelyä ja uhittelua asiakkaille. Toivon, että paikan taso paranisi huomattavasti, sillä sen suosio ei kuitenkaan lopu. Se on tosi suosittu nuorten keskuudessa ja on ikävää, että juuri anniskeluiän täyttäneet saavat ensikokemuksekseen noin törkeää palvelua. Ei voi ymmärtää, miten asiakaspalvelutyöhön päätyy tuollaisia tasapainottomia epämääräisiä tyyppejä. Portsarin tehtävä on nimenomaan luoda turvallinen ympäristö ja rauhallinen tunnelma anniskelupaikkaan eikä suinkaan aiheuttaa mielipahaa, turvattomuutta ja jännitteisyyttä paikkaan, jossa kukaan muukaan ei ole suojelemassa. Tietysti sen ymmärtää, että Passionilla on varaa palkata huonoa henkilökuntaa, sillä sen suosio ei näköjään riipu siitä. Mutta tää lisää entisestään epäilyjä, että Passionkin osallistuu jollain tapaa jengiläisten toimintaan.

4

813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yyyymy

      joo ihan kamala paikka, mistä ne noi löytää. Siiderillekin sain saman illan aikana 3 eri hintaa :D (sama koko ja maku ja laatu..)

    • hfg

      Vaihtakaa baaria älkääkä avautuko täälä :D

    • Kanis677667777

      Pienemmästäkin pistetty pokejen polvilumpiot paskaks siinä on sitten rivissä mummot ja papat sikin sokin saatana.

      • Kyyrä

        Aaahhhahahahaa! :D joo näin on. Älä vaan satuta ittees.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe