Sami Autochopper ongelmia

Remontista rmonttiin

Jos joku harkitsee klapikoneen ostoa, niin älkää ostako ainakaan Sami autochopperia. Ei edes mallia 2013, vaikka myyjä kehuukin siitä poistetun lastentaudit. Vikoja riittää ainakin 2012 päivitetyssä koneessa. Valmistajalla ei ole koneelle huoltoa, varaosat ovat todella kalliita takuuajan jälkeen ja valmistaja pitää kovaa rajaa omista vastuistaan, joten ei liikoja korjaa ja tykkää laskuttaa varaosista. Ja niitähän saa tilailla koko ajan. VAROKAA

32

7671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvää Uutta Vuotta!

      En yhdy kirjoittajan katkeraan mustamaalaukseen. Kokemukseni on päinvastainen.
      Aikoinaan Koneviestilehdessä oli juttusarja "paras ja huonoin konevalintani". Juttusarja jouduttiin lopettamaan kun usein samassa lehdessä toinen haukkui ja toinen kehui saman koneen samoja ominaisuuksia.

      • oli nettikoneessa

        Polvijärven suunnassa ei ainakaan paljon kehuttu konetta. Oli ollut melkoisesti ongelmia.


    • Valmistusmaa EU

      Minkämaalainen valmistaja on ?. Vai onko sama , kuin Tempon kärreissä , joku uusi valtio nimeltään EU. Eikä jälleenmyyjä suostu kertomaan alkuperää.

      • fnhwoq

        Jos tempon kärryssä lukee että valmistettu eussa on kyse ERT tehtan viron valgassa olevasta kemppiliimaamosta.

        Osa tempon koneista tulee sitten valkovenäjältä mutta se ei ole EUta


    • perusjunttura

      taitaapi olla härmäläistä tekoa, kyseisestä tuotemerkistä melkoisen heikkoja kokemusia keskipakolevittäjästä , yksinkertainen laite , mutta kun sekään ei pysynyt kasassa .

      • laes

        Samoja kokemuksia samin keskipakolevittäjästä,ruostu ihan pakolla parissa vuotessa ei auttanut vaikka pesi heti levityksen jälkeen. Oli niin lapsellisesti suunniteltu että oli semmosia paikkoja konen rungossa johon apulanta jäi ja ruostutti koneen.Ihan eri mailmasta kuin 70-luvun " kiukaan näköiset bögballet. Tuosta samin autochopperista ei ole kokemuksia vaan koneen nähtyä tulee mieleen että sille on oltava puut kuin puhelinpylväitä suoria ja sileitä että se toimisi.


    • klapimies1

      moi.eikö juuri tuota konetta ole mainostettu kestäväksi ja täysin automaattiseksi klapikoneeksi.ainakin hinta on mielestäni aika kova.itsellä on hakkipilke 2x,jolla teen vuodessa noin 300 mottia puuta. siinä on kans omat heikkoukset,mut silti ihan ok-kone.mitä vähempi koneessa hienouksia ja mitä yksinkertaisempi ja jos on vielä hyvin tehty,aina on toimintavarmempi kone.

    • ??????????????????
    • Älä osta sekundaa

      Valmistusmaa EU tarkoittaa yleensä entisiä itäblokinmaita. Kannattaa varoa halpoja kopioita.

    • Kone urakoitsija

      Näin on , hitsisaumoista se paljastuu heti , kun on siloiteltu kuonasulkeumia silikoonilla ennen ylimaalausta. Made in EU tuote on puolet halvempi , kuin vastaava hyvin tehty , mutta kovassa käytössä täysin kertakäyttöviritys hyvään verrattuna.

    • kyllästynyyt

      Kyllä tuon tekeleen eu-maa on ihan kotoinen suomi, joten osataan sitä aitoa kakkosta tehdä täälläkin:)

    • Näi se toimii

      Jotkut tekeleet rakennetaan Venäjällä ja sitten ne tuodaan Viron kautta Suomeen , sitä se EU tulee.

    • kyllästynyyt

      voi olla jotku..tuo on aito Härmäläistä raudan pilaamista:)

    • ---

      Minulla on käytössä autochopper ja se on todellakin Härmässä tehty. Aivan ylivertainen kone verrattuna näihin muihin kotimaisiin koneisiin. Hienon koneen on Reikälevy saanut aikaiseksi!! Tietojeni mukaan niissä ensimmäisissä koneissa oli melkoisesti vikoja, mutta niinhän se aina menee, kun uutta kehitellään. Täällä kone (2012) on ainakin toiminut hienosti ja tehtaalta on aina saanut tukea ja opastusta käytössä. Konehan on täysin erilainen kuin nykyiset klapikoneet ja vaatii käyttäjältä hieman enemmän perehtymistä koneen toimintaan. Toivottavasti kehitys jatkuu ja saisivat vielä hintaakin alemmas.

      • Pokasahasoi

        Sanompahan vaan, että kyllä se on monasti käyttäjästä kiinni. Jos on voipeukalo keskellä kämmentä, niin eihän semmonen osaa mitään muutakaan käyttää.
        Näitä vanhanaikaisia pilkekoneita on sikäli helppo käyttää kun tietää justiinsa mikä siinä reklaa ja oikeet työkalut löytyy heti joka talosta hitsiä myöte. En tunne tätä Autocopperia, mutta ainahan se on ollu niin että uudesta ollaan puolesta ja vastaan ja vasta muutaman vuoden päästä nähdään kuinka menestyy.


    • epäuskoinen

      heh..taas iski tehtaan edustaja ketjuun päästi löpinät ilmoille:))

    • pettynyt3

      Niin ainakaan tämä uusi kone ei toimi ilmeisesti vanhaa paremmin. Uusi poistokuljetin heiluu joka suuntaan ja lavat repesi irti samantien. Kuulemma edelleen on ongelmia kulmavaihteiden kanssa. Varaosat sitten maksaa valmistajalla enemmän kuin paljon.

    • Klapi eemeli

      Käytettynäkin konetta löytyy. Tuolla näyttää olevan muutakin. Onkohan tullut yhtään tarjousta, kun on ollut myyynnissä tarjousten perusteella kauan.

    • Paskaan Astunut

      Sami autochopper vaatii todella paljon korjauksia. Kulmavaihde meni ja epämääräisen näköinen letkutus on hiertynyt useammasta kohdasta pahan näköisesti. Valitettavasti yksittäisten letkujen irrottaminen vaatii konehuoneessa mittavia purkutöitä, joten letkuja ei kyllä ennen pakkoa kukaan ala vaihtaa.Itse vaihdoin kaksi letkua ja vaati koko venttilistön purkamisen. Ei ole tältä osin kovin hyvin suunniteltu. En suosittele laitetta kenellekään.

      Nimimerkki: Paskaan Astunut

      • Lapsilisää nauttiva!

        Minustakin kone on täysi paska. En tykkää yhtään sen väristä.
        Äiteee, tuu pyyhkimään!


      • pientilallinen

        Jalasjärven näyttelyssäkin sami klapikone ja koko shortersysteemi takkusi koko ajan. Lopuksi puuntyönnin vääntyi ja siinä vaiheessa alkoi esittelijäkin käydä kuumana. Eipä siltä kukaan enää uskaltanut kysellä mitään. Olen nähnyt koneen neljässä näyttelyssä ja joka kerta se on ollut jollain tavalla rikki.


      • Klapintekijä
        pientilallinen kirjoitti:

        Jalasjärven näyttelyssäkin sami klapikone ja koko shortersysteemi takkusi koko ajan. Lopuksi puuntyönnin vääntyi ja siinä vaiheessa alkoi esittelijäkin käydä kuumana. Eipä siltä kukaan enää uskaltanut kysellä mitään. Olen nähnyt koneen neljässä näyttelyssä ja joka kerta se on ollut jollain tavalla rikki.

        Minäkin olen käynyt katsomassa monessa paikassa esitysta, myös Jalasjärvellä ja aina kone on toiminut. Toista oli yhdessä esityksessä eräällä toisella merkillä, joutuivat laittamann lopuksi pressun päälle. Vakuutuin Jalasjärven esityksestä ja tilasin koneen. Pian se nähdään.Tunnen kyllä kirjoittajan ja tiedän syynkin miksi kirjoittelee niin ahkeraan joka paikkaan täyttä potaskaa.


      • itekkinnähnyt
        Klapintekijä kirjoitti:

        Minäkin olen käynyt katsomassa monessa paikassa esitysta, myös Jalasjärvellä ja aina kone on toiminut. Toista oli yhdessä esityksessä eräällä toisella merkillä, joutuivat laittamann lopuksi pressun päälle. Vakuutuin Jalasjärven esityksestä ja tilasin koneen. Pian se nähdään.Tunnen kyllä kirjoittajan ja tiedän syynkin miksi kirjoittelee niin ahkeraan joka paikkaan täyttä potaskaa.

        Eikös samin esittelijä itekki ottanu ritolat koko firmasta, kun kyllästyi takkuamaan niitten protojen kans..


      • klapi & pilke
        itekkinnähnyt kirjoitti:

        Eikös samin esittelijä itekki ottanu ritolat koko firmasta, kun kyllästyi takkuamaan niitten protojen kans..

        Kuulemma tuotantopäällikkökin on lähtenyt. Ei ole tainnu mennä kaikki aivan putkeen.


    • ammattilainen..

      Pilkemaster, ei muuta sanottavaa.

    • Tunkki levällään

      Ei tämä uudistettukaan sami sen paremmin toimi. Jotenkin tuntuu, ettei mitään ongelmaa osata ratkaista helpolla tavalla, vaan kaikki tehdään lisäämällä korjaussarja. Itse käytin oman koneeni kimpussa hydrauliikka-ammattilaista ja oli hänkin sanaton. Kovin hyvää hydrauliikan tuntemusta ei koneen suunnittelijalla ole.

      • Hydrauliikka pelaa

        Saksassa osaavat tehdä kunnon hydrauliikkavideoita. Ehkä pitää ottaa oppia sieltä.


      • Samia seppinyt

        Vikamääritys valmistajalla vasta on mielenkiintoista. Yksi annettu diagnoosi oli jäätynyt öljynsuodatin. Melkein uusi kone ja suodatin jäässä? Myöhemmin asia paljastui venttiiliviaksi, mutta sitä ei koskaan esitetty.


    • ??????

      Miksi ostatte keskeneräisiä kapistuksia?

    • liiaksivikoja

      joku puuhailee reikälevyä vastaan ryhmä kannetta.
      sami autochopper 2012 tai uudemman omistajat
      katsokaa keskiviikon maaseuduntulevaisuus lehdestä ja ottaakaa yhteyttä

      • Anonyymi

        Mistä tästä löytisi lisätietoa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe