Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naisten karvat

MitäSitte

Mitäs mieltä te äijät ja miksei myöski naiset ootte naisen alapääkarvoituksesta?! Pitääks heti ajaa posliiniksi ku kaikki muutki tekee niin? Mun mielipide on se, että nainen saa tehdä omalle vartalolleen mitä vaan, muitten mielipiteistä ja/tai kehotuksista huolimatta. Minkä takia aina naisen on oltava karvaton? Murrosiässä pitää alkaa ajamaan säärikarvoja, kainalokarvoja, jopa niitä surullisen kuuluisia vittukarvoja. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Perkele, miehet on niin s**tanan karvasia, ainaki jotkut, että mieli tekis oksentaa. Joten miksi siis aina naisia komennellaan..

20

8641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no sitä

      Kyllähän ne karvat ajellaan yleensä ihan omasta tahdosta.

      Jos sinä tykkäät karvoistasi, niin anna niiden rehottaa ihan vapaasti. Uimarannallakin näytät varmasti tosi hyvältä, kun bikinien välistä karvat rehottavat.

    • SitäSitten

      Tee sä vaan oma ratkasus...Kyllä mä ainakin kuuntelen miestä et laitan posliiniksi, jos sekin siihen suostuu omalta kohdalta, nimittäin en itekään haluis köhii karvojen takia=) Sukkahousut tuntuu sitäpaitsi tosi inhottavilta, jos ei oo vähän aikaan karvojaan niistä leikannu samoin kuin vaikka ihan säärien perusvoitelu.Mulla kun omat sääret tuppaa kuivuu kesälläkin, et niitä on pakko rasvata koko ajan ja se on kivempaa, kun on silee iho.Siis ihan itteni takii karvoja ajelen=)

    • Mä en ajele...

      Olen ihan samaa mieltä sun kanssa "MitäSitte"! Miten miehet voisi vaatia naisilta jotain mitä ei itse tee! Naisena itse tietenkin kainalot ajelen, mutta säärissä on ihan alkuperäiset karvat. Ja samoin alapäässä ja kulmakarvoissa. Mua ei vois vähempää kiinnostaa niitä ajaa, varsinkaan alapäätä.

      • Nautin suuseksistä ilman ka...

        Kyllä se vaan saa miehen villiksi, kun karvat on ajettu:D Saa niin helposti katseella selvää mistä nuolla, eikä tosiaan karvat täytä suuta, eikä kieli tunnun aralta. On se vaan hankala nuolla koknaista persikkaa, joka on piilotettu villasukan sisään:D Nainen on aina kaiken hellyyden ja hyväilyjen arvoinen!!!


    • tyttönen

      no heih.. muutama pikku juttu sulle!

      1.vaikka miehet haluu, niin naisten ei tartte posliinia ajaa

      2.mä ainaki haluisin et se ei ees olis kokonaan posliini vaan vaik sillai ylhäällä jtn =)

      3.ootkos kattellu noita muita palstoja (tarkoitan lähinnä keho-palstaa) kuinka välillä naiset/tytöt haluaa ehdottomasti että mies siistii alapään karvoitustaan..? joo, eli aivan sama juttu ku sulla/teillä.. niin pyydetään tekeen, mutta kukaan ei ainakaan toivon mukaan kumppaniaan hylkää tai jätä karvoituksen takia..

      4.mietippä millasta on antaa suuseksiä täys reuhkan omaavalle tyypille.. hmm.. no ei ainakaan muhun iske

      ---->näistä päätellen mitään pakkoa ei ole, mutta toivomuksia tietty on, eli mukava siistiminenkin tekee jo ihmeitä.. älä tee tytöistä mtn helvetin marttyyreja on asian suhteen kuitenkaan ;)

      • Mot

        On niitä miehiäkin, jotka sheivaa kaikki nenän alapuolella olevat hiuksia lukuunottamatta pois..


      • essi

        ajelen karvoituksiani aivan itseni vuoksi, jotta tuntisin oloni hygieniseksi, puhtaaksi, sileäksi ja hyvännäköiseksi, en voisi kuvitellakaan pitäväni hametta pitkien säärikarvojen aikana, tai olevani nyppimättä kulmakarvojani kuukauteen. haluan tehdä ulkonäköni eteen minkä kykenen, enkä tajua, minkä takua samaa sukupuolta olevat eivät olisi valmiita tekemään itsensä eduksi samaa.


    • Ahaa

      Yksinkertaisesti luonnollisuus on kaunista.

    • terapeutti

      "että mieli tekis oksentaa. "Tämä lapsellinen lausahduksesi herätti uteliaisuuteni. Onko sinulla ollut vaikea lapsuus? Kenties puiset lelut ja ikkuna metsään päin? Kiristääkö vanne päätäsi, vai miksi karvoitus, ihmisen evoluution aikana kehittynyt (joka täten on taatusti luontevampaa kuin teennäinen karvojen poisto, niin miehiltä kuin naisilta) sinua niin ahdistaa?

    • nainen

      koska nainen on kauniimpi sukupuoli.

    • vvyry

      Minä haluan naiseni täysin luonnollisena, kainalokarvoineen.
      Olla karvainen tässä pissisten täyttämässa maailmassa vaatii naiselta todella vahvaa itsetuntoa jota minä arvostan moninverroin enemmän kuin tuota pissisten säälittävää laumasieluisuutta.

      • tulitikkutyttö87

        ja minkäslainen kolli näin aattelee? sun kaltasias miehiä on kuitenki varmaan vähemmistö, Mä en kuuluis kyl niihin vahvoihin naispuolisiin, kyl aina kiinnittää huomion "siistimättömään" henkilöön...ja aattelee et eiks toi ite tajuu et on epäsiistiä, ku esim kainalot rehottaa!

        mut ei mua haittaa jos joku ite haluu olla karvanen, kylhän mäki päätän ite etten haluu olla semmonen!

        Luonnollisuus siis kunniaan jos joku tuntee sen omaks jutukseen!


      • virkamies

        HYVÄ vvyry!! Olen täysin samaa mieltä! Pissikset on karvattomia laumasieluja (pappa betalar) ym paskaa. Vaatii muuten nykyään jopa mieheltä (jolle karvart kuuluu, ellei sitten testosteronin puutteesta kärsi) kovaa itseluottamusta olla karvoinensa, kun nämä pissisten yhtä tyhmät poikaystävät katsovat kieroon, ilmeisesti kuitenkin kateuttaan...


      • kröhöm

        ihan pissikseltä pakko myöntää eikun kuullostat tarja haloselta!!


    • huoliteltu

      Minä haluan ajella säärikarvani, koska pidän sileistä sääristä ja sukkahousutkin tuntuu silloin mukavimmilta. Kainalokarvat ajelen myös, koska on mukavempi pitää lyhythihaista paitaa ja ei hikoa ja haise niin helposti, puhtaanapito helpompaa. Pikinirajan ajelen koska pidän itse siitä, ettei pikkuhousujen alta tai uikkareiden alta näy karvat. Minä tunnen itseni paljon siistimmäksi kun karvankasvu on kontrolloitua. niin joo nypin vielä kulmakarvatkin. Jokainen minun mielestäni saa itse päättää ajaako karvat vai onko karvainen. Jokainenhan senkin itse päättää onko pitkät- vai lyhyet hiukset.Oletko ajatellut sitä että vaalean ihmisen ei välttämättä tarvitse ajella niin paljon kuin tumman,tumman karvat näkyy paremmin ja toisella voi olla tuuheampi karvoitus kuin toisella. Silti minä tykkään että miehelläni on viikset ja leuassa sänki joten en minä kaikkia karvoja moiti. Jokainen taaplaa tyylillään ja minun tyyli on tämä. Ajelen karvat säännöllisesti, vaikka minulla on viisi pientä lasta hoidan ulkonäköäni koska viihdyn silloin itsekin paremmin.

    • Anne

      Mun mielestä karvattomana on paljon mukavampaa, esim. pillu karvat kutittaa silleen ärsyttävästi tiettyinä aikoina, mutta jos on posliini pillu niin on ihanan puhdas ja mukava olo.. Ja sitä paitsi sen kosketteleminen kiihottaa enemmän.

      • -----

        Karvat välittävät myös tuntoaistimuksia.


    • Anonyymi

      Joo kaikki mahdolliset karvat vaan pitäkää mitä päälaen ja jalkapohjien väliin ilmestyy , ei niitä oo kodkaan liikaa. Tatskoja voi olla olla liikaa, jo yksikin tökkii

    • Anonyymi

      Ihminen luomuna on ok.
      Karvaisuudella on syynsä. Ajapa kulmakarvat ja hikoile. jne. jne.
      Luonto on kasvattanut karvat tarpeeseen. Miesten karvaisuuskin on luonnolista.
      Pakkasella ei leukapalele, kun on kunnon parta, kesällä pitää helteen pois.
      Ja muuta karvapeitteet vaan hoitaa elimistössä tarpeen olevaa hommaansa.
      Nenäkarvat, ja korvakarvat suojaavat, ettei ötökät mene korviin, eikä nenään.
      Muoti vaan on oma lukunsa ja sen mukaan orjuuttavat - luulevat olevansa IN.

      Aikoinaan, kun "akat" muotina valkaisivat naamaa - oli lyijy mukana ja avot, kun oltiin hienoja. Mutta se lyijy tappoi.

      Mulla oli luomuvaimo, eikä hän koskaan avioliitossa nähnyt minua ilman partaa.
      Ja muistisairaana, hän otti joskus minua parrasta ja tunnusteli, varmaan siitä sai muistikuvan, että oma ukkohan se siinä, joka on nukkunut lähes 50- vuotta hänen vierellään. Eli parta kunniaan, sekä tuuleen ja tuiskuun, kyllä pärjää pakkasellakin.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä ap!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe