Yö elokuvastudiossa 1/3

Gamei A. Snausson Jr

Syntyjä ja syviä mietiskellessäni olin tullut joskus siihen tulokseen, että kun luoja aikojen alussa loi täydellisen naisen, luomisen jäljeltä jäi ylimääräisiä käyttämättömiä osia. Näistä osista kasattiin myöhemmin silloin tällöin uusia naisyksilöitä, jotta ihmiskunta ei kokonaan unohtaisi, millainen oli alkuperäinen täydellinen nainen. Olin jo ensi tapaamisella tullut siihen johtopäätökseen, että Kaija kuului näihin harvinaisiin uusiin yksilöihin. Hän oli pitkä ja kaunis ja edustava nainen, arvioitiinpa häntä millä kulttuurillisella mitta-asteikolla tahansa. Hänen tummat kiiltävät hiuksensa ulottuivat olkapäille, kun hän irrotti päälaellaan olevan kiinnikkeen. Kun hän nyt seisoi alastomana edessäni, en voinut olla ihailematta hänen urheilijamaista vartaloaan. Hän oli kauniilla tavalla lihaksikkaan hoikka. Hänen hyvin muodostuneet rintansa olivat ehkä aavistuksen verran keskimääräistä suuremmat kehon mittoihin ja erityisesti alhaiseen rasvaprosenttiin nähden. Tummanpunaiset nännit törröttivät vaaleanpunaisten nännipihojen keskellä niin korkeina, että ne antoivat viitteitä siitä, että Kaija oli seksuaalisesti kiihottuneessa tilassa.
- No niin, panen kamerat päälle. Ehkä istut tuohon sängylle samalla tavalla kuin silloin, kun kuvasimme tämän ensimmäisen kerran.
Kaija istui sängyn laidalle, ja minä kytkin kamerat toimimaan kädessä pidettävällä kaukosäätimellä.
- Lähikuva on kohdistettu suunnilleen tähän kohtaan, joten sinun pitäisi ehkä hieman siirtyä. Taisit silloin viimeksi olla makuuasennossa ainakin osittain.
Kaija siirtyi osoittamaani paikkaan ja heittäytyi selälleen sängylle. Hänen karvainen kolmionsa tuli juuri siihen kohtaan, mihin lähikuvaa ottava kamera oli suunnattu ja tarkennettu. Istuin sängyn laidalla ja laskeuduin Kaijan viereen kyljelleni puoliksi makaavaan asentoon. Nostin kämmeneni Kaijan vatsan päälle ja tunnustelin siloisen pehmeää ihoa. Sen jälkeen siirsin kättäni hitaasti kohti tummaa häpykarvoitusta. Katsoin Kaijan rintoja ja rintakehää, joka kohosi ja laski kiihtyneen hengityksen tahdissa. Kohollaan olevat nännit ja niiden ympäristö loistivat tavallista punaisimpina. En olisi ollut normaali mies, jos en olisi millään tavalla reagoinut näkymään ja tunnelmaan. Samalla kun tunsin ensimmäiset tummat häpykarvat sormissani liikuttaessani kättäni Kaijan vatsalla, tunsin myös oman alapääni reagoivan. Tiesin katsomattakin, mitä siellä tapahtui. Penikseni paisuvaiset täyttyivät, ja penis nousi sykäyksittäin pystyasentoon. Kaija vilkaisi jalkojeni väliin.
- No niin, tapahtuuhan sielläkin.
Kaija tarttui sormillaan kiinni penikseni varresta. Tunsin hänen kynsiensä nipistyksen. Tiesin, että toisen videokameran kuvassa näkyi koko sänky, joten myös Kaijan käden liikkeet tallentuivat videokuvaksi. Tässä vaiheessa oli kuitenkin tarkoitus kuvata sitä, mitä minä teen Kaijalle eikä toisinpäin. Ajattelin, että ehkä yleiskuvaa sängystä voisi kuitenkin vilauttaa sen osoittamiseksi, että tilanteessa ei ole vain yksi tekijä ja yksi kokija, vaan kumpikin osapuoli on aktiivinen.
- Vittuni odottaa jo kuumana, Kaija sanoi.
Olin jo aikaisemmin huomannut, että seksuaalinen kiihottuminen poisti Kaijalta osan hänen luontaisista estoistaan. Hän käytti normaalisti äärimmäisen korrektia kieltä, kuten opettajalta voi odottaakin. Mietin, että ehkä hän halusi tuon tyyppisillä röyhkeillä sanoilla luoda kontrastia pidättyväisen opettajan roolinsa ja sukupuolisesti aktiivisen roolinsa välille. Ehkä hän halusi tuolla hetkellä näyttää ja kuulostaa jonkinlaiselta seksin ylipapittarelta. Itse en lipsunut häveliäästä kielenkäytöstä edes äärimmäisissä tilanteissa – mitä ne nyt seksin alalla olisivat voineet edes olla.
Kun siirsin sormeni Kaijan ulompien häpyhuulten kohdalle, hänen sukupuolielimensä olivat jo kauttaaltaan laajentuneet merkkinä seksuaalisesta kiihottumisesta. Uloimpia häpyhuulia ei tarvinnut raottaa, vaan sormeni sujahtivat sisään kosteaan lämpimään aukkoon kuin huomaamatta.
Olen tyydyttänyt naisen orgasmiin sormillani jo vuosia ennen kuin olin ensimmäisen kerran yhdynnässä, joten sormileikkejä ei tarvitse enää harjoitella. Tiedän, mitä kohtia minun tulee käsitellä, jotta seurauksena on orgasmi. Liikuttelin sormiani tasaisin liikkein Kaijan sukupuolielimissä stimuloiden siten hermoja, joiden kautta nainen saa ne impulssit, joista hän nauttii, ja jotka lopulta saavat aikaan orgasmin.
Kaija vääntelehti sängyllä ja äännähti muutaman kerran epämääräisesti. Elokuvassa oli tarkoitus näyttää vain pieni pätkä siitä, kun tyydytän Kaijaa käsilläni, joten olisimme jo nyt voineet lopettaa kuvaamisen. Edellisellä kerralla olimme niin tehneetkin. Koska tällä kerralla ei ollut mitään muuta kuvattavaa, aikataulun takia ei tarvinnut kiirehtiä. Muistikorteille mahtui kuvaa. Kaija oli siinä tilassa, että hän ei todennäköisesti olisi pyytänyt minua lopettamaan sitä mitä tein, vaikka elokuvan kannalta ylipitkä otos oli tavallaan turha. Halusin antaa Kaijan nauttia.

2

806

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Gamei A. Snausson Jr

   Motiivini sille, miksi jatkoin Kaijan sukupuolielinten stimuloimista, vaikka elokuva ei sitä vaatinut, olivat osittain myös itsekkäät. Koska seuraavaksi oli tarkoitus kuvata kohtaus, jossa Kaija tyydyttää minua käsillään, toivoin hänen jatkavan mahdollisimman pitkään kuten minäkin nyt tein. Eli loppuun asti.
   Kaijan kiihotustila lisääntyi, kun jatkoin hänen herkkien yksityisalueittensa käsittelyä. Hän huokaili ja kiemurteli.
   -Ooh.
   Käytin sormeani välillä sisällä emättimessä, mutta pääasiassa työskentelin ylempänä, Kaija tuntui erityisesti nauttivan siitä, kun hieroin hänen klitoristaan eli häpykieltään. Sen käsitteleminen lopulta laukaisikin orgasmin eli rytmikkäiden lihassupistusten sarjan emättimessä.
   - Aaah, miten mahtavaa, Kaija vaikersi ja vääntelehti.
   Kuvauksen ensimmäinen osa oli nyt ohi. Sammutin kamerat kaukosäätimellä ja heittäydyin Kaijan viereen makaamaan.
   - Onpas kello paljon, sanoin. - Tässähän voisi melkein jo käydä yöunille.
   - Kuvataan nyt vain kaikki mitä suunniteltiin, Kaija sanoi ja vilkaisi minua hymyillen. - Muutenhan ilta on ollut yksipuolinen.
   - No, kuvataan sitten. Kunhan jaksat. Täytyyhän suorituksen jälkeen levätä.
   - Sinähän sen suorituksen teit, Kaija huomautti. - Minä vain olin.
   - No, miten tuon nyt ottaa.
   Nousin sängystä ja suuntasin kamerat ja valot uudelleen. Tällä kerralla lähikuvaa otettaisiin minun peniksestäni, jota Kaija käsittelisi.
   - Ellet keksi jotain muuta vaihtoehtoa, ehkä teemme seuraavan vaiheen niin, että minä seison ja sinä istut sängyllä. Jostakin syystä en oikein pidä siitä, kun olen makuullani.
   - Käy minulle.
   - Tai hetkinen. Voisitko sittenkin istua tuolilla?
   - Sekin käy.
   Muutin suunnitelmaa ja käänsin kamerat osoittamaan studion toiseen nurkkaan, jonne siirsin myös yhden tuolin.
   - Otetaanko tämä niin, että nojaan seinään, ja sinä istut edessäni tuolilla? Näin saadaan paremmat kamerakulmat ja valaistus.
   - Mikäs siinä.
   Viritin lamput ja kamerat lopullisiin asentoihinsa ja menin seisomaan tuolin taakse selkä seinää vasten. Halusin kysyä, miten pitkään Kaijan mielestä kuvausta kannatta jatkaa, mutta kysymyksen esittäminen tuntui nololta. Lopulta rohkaisin mieleni.
   - Oletko miettinyt kuinka pitkään kuvaamme?
   - Loppuun asti tietenkin. Mikä kysymys tuo oikein oli?
   Huokaisin mielessäni helpotuksesta. Mutta jaksaisiko Kaija loppuun asti, se alkoi huolestuttaa minua. Miehelle ei ole mikään ongelma tyydyttää itseään kunnes hän saa siemensyöksyn, mutta naisen hentoa kättä ei ole suunniteltu sellaiseen. Varsinkin jos ote on väärä, suoritus voi olla erittäin rasittava.
   - Panen kamerat päälle nyt. Vaikka ne kuvaavat jo, ehkä harjoittelemme ensiksi vähän. En halua, että väsyt liikaa.
   - Hei, puhut nyt liikunnanopettajalle, joka käy säännöllisesti salilla.
   - Tarkoitin käden väsymistä. Otteen pitää olla oikea.
   Kaija tuli eteeni tuolille istumaan. Penikseni oli vielä lepotilassaan, koska tekniikkaan keskittyminen oli vienyt niin paljon huomiota.
   - Näytän ensiksi mallia. Otat peukalollasi ja sormillasi kiinni tästä esinahan päältä terskan takareunan kohdalta. Juuri tästä kohdasta.
   Penikseni alkoi kohota sykäyksittäin ylemmäksi, kun koskettelin sitä.
   - Sen jälkeen alat vain liikutella esinahkaa terskan yli tällä tavalla.
   Tein malliksi muutaman liikkeen joiden aikana penikseni jäykistyi täyteen erektioon.
   - Tätä jatketaan niin kauan, kunnes siemensyöksy tapahtuu. Joskus vaaditaan hieman vauhtia, ja se voi rasittaa kokemattoman kättä. Pornofilmeissä miehet harrastavat masturbointia käsi nyrkissä, mutta se ei sovi minulle ollenkaan.
   - Tekniikkani on aina ollut hienovaraisempi. Käytän pelkästään sormia. Ja niiden pitää olla juuri oikeassa kohdassa. Siis tällä tavalla.
   Näytin vielä kerran sormiotteen, jota halusin Kaijan käyttävän. Sen jälkeen olin valmis aloittamaan kuvaussession.
   - Kamerat käyvät, joten arvoisat näyttelijät, olkaa hyvä, sanoin leikilläni.
   Kaija hymyili ja alkoi liikutella sormiaan. Katselin vartaloani. Vatsani alapuolella tummien kiharaisten häpykarvojen keskellä oli pystyssä elin, jollainen vain toisella sukupuolella on kehossaan. Elimen varressa näkyi verisuonia; osa paksumpina kohoumina ja osa tummempina ja ohuempina. Elimen päässä oleva punaisempi osa loisti kiiltävän paljaana. Punaiseksi maalatut hyvin hoidetut naisen kynnet olivat puristuneet elimen ympärille muutaman sentin päähän sen kärjestä. Sormet olivat tiukasti elintä peittävän löysän nahan päällä. Ne liikuttelivat nahkaa edestakaisin punaisemman kiiltävän alueen päälle ja pois päältä. Tätä toimenpidettä kutsutaan itsetyydytykseksi, jos elimen haltija itse sen tekee. Sille, kun toisen sukupuolen edustaja sen tekee, ei taida olla suomalaista sanaa.
   - On tämä ihmeellinen tämä miehen kyrpä, Kaija sanoi.
   Noin ronskin ja alatyyliä edustavan sanan käyttäminen sukupuolielimestäni osoitti, että Kaija pyrki saamaan aikaan kiihottavan tunnelman. Hän ei ilmeisesti tiennyt, että minuun tuollainen sanankäyttö ei kovin paljon vaikuttanut.

   • Gamei A. Snausson Jr

    Kuten jo aikaisemmin kerroin, Kaija käytti normaalisti vain hyvin harkittuja ja joka tilanteeseen kelpaavia sanoja.
    - Miten niin?
    - Se on vaan niin mahtava. Sen muuttuminen pienestä isoksi jaksaa aina hämmästyttää. Tai eihän sinulla mikään pieni ole missään tilanteessa, mutta tarkoitin pienemmästä isommaksi.
    - No, joo.
    Työnsin lantiotani hieman enemmän eteenpäin, jotta kyrpäni – jos nyt vielä kerran lainaan Kaijan käyttämää sanaa – näyttäisi kookkaammalta. No, tuskin asennon vaihtaminen sen kokoon vaikutti, mutta olipahan se ainakin enemmän esillä. Ja täytyy myöntää, että koin jäykistyneen sukupuolielimeni häpeilemättömän esittelemisen jossakin määrin kiihottavana. Ja tunne oli aivan omaa luokkaansa, kun en pelkästään esitellyt elintäni vaan annoin kauniin naisen käyttää sitä. Oli kiihottavaa katsella, kun Kaijan sirot sormet, joiden kynnet oli lakattu kirkkaan punaisiksi, liikuttelivat esinahkaani.
    - Miltä tuntuu? Kaija kysyi.
    - No, mikäs tässä. Ei tarvitse jatkaa enää kovin kauan.
    Kaija lisäsi kierroksia ja muutti hieman asentoaan. Hän vilkaisi minua hymyillen. Tunsin, kuinka pulssini kiihtyi.
    - Sano sitten vähän ennen.
    - Se vähän ennen alkaa olla jo aika lähellä. Ja voitko jatkaa vielä sen jälkeenkin. Sanon sitten, kun on aika lopettaa.
    - Selvä.
    Aloin saada ensimmäisiä merkkejä lähestyvästä orgasmista. Olin aivan kuumissani, ja kasvoni hohtivat punaisina, vaikka en niitä mistään peilistä nähnytkään. Syvällä alavartalossani, jossakin lantioni sisällä, oli kihelmöivä tunne. Se vahvistui ja levisi pitkin selkääni, mikä oli merkki siitä, että hetken päästä lihakseni alkaisivat supistella ja pumpata siemennestettä ulos penikseni päästä.
    - No niin, nyt.
    Ennen kuin purkaus alkoi, Kaija vaihtoi nopeasti paikkaa, niin että hän oli suoraan edessäni. Hän tarkkaili penikseni päätä lähietäisyydeltä aivan kuin hän haluaisi mahdollisimman tarkkaan nähdä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Hänen kätensä teki edelleen edestakaista liikettä penikseni ympärillä.
    Sanoessani ”nyt” olin ylittänyt rajan jonka jälkeen siemensyöksy tapahtuu, teinpä mitä tahansa. Kahden tai kolmen sekunnin kuluttua siitä, kun olin sanonut ”nyt”, tunsin ensimmäisen lihaskouristuksen, joka säteili koko vartalooni. Annos vaaleaa spermaa syöksyi kivikovan penikseni päästä suoraan Kaijan kasvoille ja rinnoille. Heti perään seurasi nopeana sarjana toinen lihaskouristus ja sen jälkeen vielä muutama, joiden voima väheni lukumäärän lisääntyessä. Siemennestettä valui pitkin Kaijan vartaloa.
    - Aah.
    En mahtanut mitään sille, että huudahdin. Orgasmin ja sitä edeltäneen kiihottumisen tunne oli niin kokonaisvaltainen. Koko vartaloni vapisi.
    - Nyt voit lopettaa, huokaisin.
    - Olipas se mielenkiintoista, Kaija sanoi. - Jos tarkennus ei ollut kohdallaan, pitää kai kuvata vielä kolmannen kerran.
    - Toivottavasti ei, vaikka mukavaahan tämä oli.
    - Viime viikon kuvauksista jäi myös mukavia muistoja, Kaija sanoi.
    - Niin jäi. Kirjoitin niistä jutun blogiini?
    - Millainen se on?
    - Sen nimi on miesunelmat. Nimi ei ole minun keksimäni. Saat osoitteen myöhemmin.
    - Kiitos. Täytyypä lukea.
    - Eiköhän käydä molemmat suihkussa, ehdotin. - Minulle tuli kuuma, ja sinä taidat tarvita suihkua muuten. Haluatko käydä ensiksi?
    - Ei kai täällä jaeta jonotusnumeroita, Kaija sanoi ja käveli kylpyhuoneen suuntaan. - Tule mukaan.
    Pyyhin lattian puhtaaksi ja heitin käytetyt paperit vessanpönttöön samalla kun menin katsomaan, milloin minullekin olisi tilaa suihkussa. Kaija seisoi suihkuverhon takana ja avasi raanan.
    - Tänne vain, hän huusi.
    Vedin verhon syrjään juuri samalla hetkellä, kun Kaija käänsi veden tulemaan. Hän tarttui kiinni käsivarrestani ja vetäisi minut kanssaan suihkuun. Vesi oli lämmintä. Seisoimme aivan toisissamme kiinni, koska suihkutila oli ahdas.
    - Koska yhdessä tehtiin työt, kai yhdessä suihkutellaankin, Kaija sanoi.
    Vaikka seksuaaliset paineeni olivat hetki aikaisemmin purkautuneet, tilanne oli äärimmäisen eroottinen. Kaijan sileä alaston iho tuntui mukavalta, kun se painautui kiinni omaani. Pesimme toistemme vartaloita. Kello oli jo pitkästi yli puolen yön, ja lämmin suihkuvesi sai minut tuntemaan oloni hyvin väsyneeksi.
    Kuivatessani itseäni suihkun jälkeen sanoin Kaijalle, että en jaksa lähteä enää ajamaan kotiini, joten taidan jäädä studiolle yöksi.
    - Voinko minäkin jäädä? Kaija kysyi kuivatellessaan itseään kylpyhuoneessa. - Eikös tuohon parisänkyyn mahdu kaksikin?
    - Voit jäädä. Komerossa pitäisi olla peitto. Käyn katsomassa.
    Haettuani peiton istuin sängyn laidalle. Vaatteeni olivat tuolilla huoneen toisessa päässä. Juuri kun aioin lähteä pukemaan niitä päälleni, Kaija purjehti uljaasti alastomana huoneen poikki suoraan sänkyyn. Pyyhkeen hän oli jättänyt kylpyhuoneeseen.
    - Mitä tässä vaatteita pukemaan, hän sanoi ja heittäytyi viereeni makuulleen.
    - Eipä mitään, vastasin ja napsautin valot sammuksiin.
    Kellistyin nukkumaan Kaijan viereen. Hän veti peiton meidän molempien päälle. Tunsin hänen alastoman vartalonsa lämmön, kun nukahdin.

    http://miesunelmat.blogspot.fi/


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   144
   6720
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3209
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   100
   1483
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1455
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1207
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1184
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   410
   1111
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   997
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   904
  Aihe