Kylään kyllä pyydetään!

OmatRajat

En jaksa appivanhempieni jatkuvaa valittamista vaivoistaan ja ihan selvää kuoleman pelkoa,.En todellakaan halua heitä kotiini vierailuille.Sitten kun ei kas kummaa kutsuta,tuppaudutaan jos millä tekosyyllä!Olemme yrittäneet toitottaa että käymme lasten kanssa heillä.Antaisivat aikuisille lapsilleen rauhan omaan elämään ja käsittelisivät omat vaivansa keskenänsä,jatkuva soittelu ja utelukin ottaa niin päähän!Eikö eläkeläisillä ole omaa elämää,aikaa olisi vaikka mihin.Kun on lapsensa aikanaan kasvattanut,siihen on luotettava ja annettava lastensa perheille omaa tilaa elää elämäänsä omalla tavallaan.

2

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin sen näen

      Harvemmin me vanhenevat ihmiset niin 'kuolemanpelkoisia' olemme.
      Jos näin on appivanhempiesi kohdalla, niin etkö voi olla sen verran empaattinen ja myötätuntoinen, että patistat heidät käymään terveyskeskuksessa - ethän sinä ainakaan kerro olevasi lääkäri tai sairaanhoitaja ym asiantuntija.

      Toki joka perheellä on omat reviirit, enkä minäkään pidä siitä jos kylään tuppaudutaan soittamatta tai etukäteen ilmoittamatta. Ja yleensä me isovanhemmat arvostamme omien lastemme kykyä hoitaa lapsensa nykyaikaisten neuvoloiden ja opastuksien ohjein. Jos lastenlapset ovat yökylssä jne, niin kyllä noudatamme osin nuorten perheiden perhearvoja - ovathan ne niin paljon nykyaikaistuneet sitten meidän lastenkasvatusohjeiden ja ruokatottumuksienkin ajoilta.

      Ja toki luotan lasteni kykyyn hoitaa perheensä ja annan heille omaa tilaa - ovathan he muuttaneet jo pois lapsuudenkodistaan, ovat itsenäistyneet ja perustaneet omat perheensä. He luovat omaa tulevaisuuttaan ja me isovanhemmat haluamme kuitenkin mielellämme olla ketjuna lenkissä - ei taakkana vaan apuna ja ilona.

    • mielipidettä

      Joskus nuoremmilla ihmisillä ei vaan ole vielä tietämystä siitä,mitä on olla vanha.Ja harvemmilla meillä on niin kovaa kuolemanpelkoa nuorempana,jos ei elämäntilanne ole jostain syystä sellainen,että silmät on auenneet.
      Siispä,aina kannattaa yrittää ymmärtää kanssaihmisiä,nuorempia ja vanhempia.Me vanhat ei aina ymmärretä tätä nuorta sukupolvea ja toisinpäin,mutta molemmissa varmasti löytyy hyviä ominaisuuksia,jos vaan haluamme sen nähdä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe