Onko San Fransiscon SFO kentällä lounge. Miten sinne pääsee?

marjapa

Tiedätkö minkälainen lounge on San Fransiscon SFO kentällä? Miten sinne pääsee? Mitä maksaa? Onko siellä mahdollista olla yön, kun lento on n. 06:00.

7

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • AY/AA

        Alkuperäsen kysyjän huolia ja murheita kahdella eri palstalla seuranneena voidaan tässä todeta että tässä näemme yhden syyn miksi AY/AA yhdistelmällä JFK/ORD kautta ei kannata lentää. Mitä lännemmäksi jatkolento suuntautuu, saavutaan myöhään illalla perille ja taasen paluu tapahtuu varhain aamulla. Kun taas koneenvaihto Euroopassa lähes aina tarkoittaa saapumista perille iltapäivästä ja kotiinlähtö tapahtuu välillä iltapäivästä yömyöhään.


    • Leijona

      Lentoyhtiöiden loungeen pääsyn edellytyksenä on yleensä tasokortti tai vähintään business luokan lippu. Mikäli sulla on Priotity pass kortti tai vastaava voit katsoa kortin oikeuttamat lounget tällä kentällä. Pelkällä rahalla ei yleensä loungeen pääse.

      • 1617

        Jenkeissä on hieman toiset kuviot. Sikäläisten yhtiöiden tasokorteilla ei pääse yleensä loungeihin kotimaanlentojen yhteydessä, mutta toisaalta lähes jokaiseen myydään rahalla sisäänpääsy. Tosin ei kovinkaan halvalla. Alkuperäiselle kysyjälle suosittelisin itsekin hotellia lentokentän läheisyydestä. Ja itsekin suosin vaihtoa Euroopassa ja mieluiten vielä eurooppalaisella yhtiöllä, jos kohde jenkeissä on sellainen että sinne jostain päin Eurooppaa pääsee suoraan.


    • marjapa

      Alkuperäinen kysyjä on nyt tämän saman aiheen parissa tutustunut pariin matkailupalstaan ja useisiin keskusteluihin, kuten AY/AA vihjaa. Sitä mitä alkuperäinen kysyjä jaksaa myös ihmetellä, on se hinku mikä joillakin on vastailla kysymyksiin, koski se vastaus kysymystä tai ei.
      Ilman tätä sälää, nämä palstat kysymyksineen ja vastauksineen olisivat todellakin sekä sävyltään positiivisempia että infoltaan tiiviimpiä ja näin ollen käytettävämpiä.

      • sfooooshh

        Sait täällä vastauksen kysymykseesi ja kaupan päälle vielä muita hyödyllisiä vinkkejä aihetta sivuten. Ja vielä ihan ilmaiseksi. Että ole hyvä vaan, kyllä näin kiitollisen kommentin jälkeen mielellään auttaa muitakin.


      • marjapa
        sfooooshh kirjoitti:

        Sait täällä vastauksen kysymykseesi ja kaupan päälle vielä muita hyödyllisiä vinkkejä aihetta sivuten. Ja vielä ihan ilmaiseksi. Että ole hyvä vaan, kyllä näin kiitollisen kommentin jälkeen mielellään auttaa muitakin.

        Olen todellakin saanut tällä palstalla hyödyllisiä vastauksia kysymyksiini, sen vuoksi vaihdoin kysymykseni toiselta palstalta tänne. Toki siellä toisellakin tuli muutama vastaus ja muutama ystävällinen, hyvä vastaus juuri niihin kysymyksiini. En siellä enkä nyt täälläkään palstalla kysynyt neuvoja lastenkasvatukseen tai muuhunkaan vaan pyysin vastauksia kysymyksiini. En pyytänyt vinkkejä, koska nämä tilaamatta annetut vinkit eivät ole mitenkään käyttökelpoisia minun tapauksessani.
        Kun vastaajat heräävät antamaan vinkkejä muitten kysymysten perusteella, vinkit tulisivat paljon parempaan käyttöön, kun ne suoraan otsikoituna kirjoitettaisiin vinkkeinä eikä asiaan liittymättöminä kommentteina. AY/AA olisi voinut vinkkiin herätessään laittaa sen pelkkänä yleisenä hyödyllisenä vinkkinä, omalla otsikollaan. Henkilö, joka kaipaa tätä vinkkiä matkustamiseensa tuskin löytää sitä kysymykseni alta. Omaan kysymykseeni tuo vastaus oli lievää v*****lua, ei juurikaan muuta.
        Kiitos kovasti kaikille, jotka oikeasti vastaavat niihin kysymyksiin mitä kysyin, tätä vartenhan tämä palsta on. Ja olen oikeasti saanut niistä sitä apua mitä kaipasin. Asiavastaajille kovasti kiitoksia!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      937
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      58
      721
    Aihe