Martina ja Stefan yhdessä?

ilari.s

Ovatko martina ja stefan nyt oikeasti yhdessä,kun martina blogissaan mainitsi,että oli stefun kanssa hangossa. Vai ovatko ihan keksittyjä juttuja?

30

3024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei kuulu meille

      Ei hän maininnut "stefaa", oli niinsanotusti perheensä kanssa liikenteessä.
      Emmehän me tosiaankaan tiedetä, ketä hänen perheeseensä kuuluu, mutta erikseen hän ei maininut ketään mieshenkilöä.

      • voivoi,-

        Hyvä vaan, ettei kertonut tarkemmin. Martina voisi poistua muutenkin julkisuudesta ja keskittyä vaikka perheeseensä, ketä siihen sitten kuuluukin. Sillä ei ole mitään positiivista annettavaa kenellekään. Ja eikö Martina itse väläytellytkin, että voisi mahdollisesti tehdä sen julkisuudesta poistumisen. Aikansa kutakin.


    • huit hapeli

      Joo kyllä täytyy ihmetellä tuota naista nimittäin Martiinaa miksi ihmeessä pitää koko aika tuoda julki hänen urheilu innostustaan ja ihannointiaan kaikkeen hölynpölyyn kuten kynnet,tukka ,ripset ja tissit...eikö muija ole muuta kuin muovia ja aineita jotka häneen työnnetään...voin kuvitella tuon naisen kun on vanhempi miltä mahtaa iho näyttää ja vartalokin...järkyttävää kun ihmisellä eiole muuta kuin julkisuus mielessä ja lapset tuo myös siihen saastaan...huh-huh hiljentäis tahtia ja nauttis vauvastaan ei mennä hölmöttäis joka kissan ristiäisiin...

    • Opiskelija-91

      Martinan ydinperheeseen kuuluvat Victoria, Vicken isoäiti Anne, vauva ja ihana koira Hercules. Etäisesti perheeseen kuuluvat myös etenkin Esko ja ilmeisesti Stefan.

      Stefania ei näy täälläpäin kuin joskus harvoin. Anne on usein Victorian kanssa liikkeellä ja Martina Herculeksen kanssa. Stefanin olen nähnyt pari kertaa nyt kun vauva on syntynyt. Eskoonkin törmää useammin kuin Stefaniin!

      Martinan äidin puolustukseksi sanon, että ihan turhaan häntä täällä haukutaan! Anne on aina kohtelias ja hyväntuuliselta vaikuttava ja hänellä näyttää olevan todella lämmin suhde Victorian kanssa!

      Esko on ihana "hymypoika" joka todella rakastaa lastaan! Onhan Martinakin sanonut usein että Esko on hyvä isä! Hän on sitä todellakin!

      Stefanista tulee mieleen teini-ikäinen omenavaras. Sen verran kummallisesti se pälyilee ympärilleen silloin harvoin kun sitä täällä näkee! En ole koskaan nähnyt häntä hymyilevän! Juoksujalkaa hiippailee autostaan rappukäytävään hiukset silmillä! Tyyppi ei selvästikään viihdy "kämppiksensä" ja lapsensa luona. Outo tyyppi!

      Enkä ole kyttääjä joka kyylää naapureitaan! Olen ihan normaali opiskelijatyttö joka törmää samalla alueella osuviin kun käyn lenkillä, yliopistolla, kaupassa etc...

      • Suurperhe

        Martin perheeseen kuuluvat myös Alex ja Losa.


      • lkhudrsxcfgvbhnjkm,l

        En tiedä millainen Anne on naapureitaan tms. kohtaan. Eihän häntä siitä olekaan kritisoitu, ainakaan en itse ole lukenut sellaista. Kritiikkiä hänelle on satanut mm. siitä, että on mennyt mukaan tyrkkyjulkisuuteen ja se, että hänen kaikilla kolmella lapsellaan on eri isät, eikä Martinan isästä ole tietoa. En ainakaan minä ollutkaan ajatellut, että hän alkaisi vastaantulijoita haukkumaan tms. Ja sehän tuosta sopasta enää puuttuisikaan.


    • MartinaFani=sekopää

      Hyvä kirjoitus Opiskelija-91:lta ;=)

      Tuo viimeisen kappaleen viittaus kyttäämiseen on selvästikin piikki sille mielisairaalle "MartinaFanille" jonka hobby on dissata meitä muita Maraketjuihin postaavia S24:laisia!

      Kas kun se sekopäinen-partsiröökimuija-läskikasa-valopää ei ole HUUTANUT CAPS LOCKillaan tähänkin ketjuun jo sitä samaa kadekorttivalitustaan höystettynä häntä itseään kuvaavilla adjektiiveilla

    • nainen on kettu

      Ei voi poikaa syyttää, ei alunperinkään halunnut isäksi. Lapsi oli pelkkä pettämisen jälkeinen vahinko.

      • Mara saisi hävetä!!!

        JUU Ei Stefania voi tod. syyttää siitä jos hän ei viihdy Maran luona!! Stefan häpeää Maran huonoa mainetta! Siksi hän pälyilee ympärilleen jos joskus sattuu poiketa tuon laskelmoivan ja kaksinaamaisen naikkosen luona!! Eikä se Thermannin perhekään ole tuota naista hyväksynyt joukkoonsa edelleenkään! Eivätkä he tule häntä hyväksymäänkään! Laskelmoimallahan tuo tyrkky kuvitteli sukuun pääsevänsä mutta eipä haahka onnistunut lapsesta huolimatta!


    • MartinaVahinko

      HAHAHAAHAH!!! Vahinko??!?!?!
      Ei todellakaan ollut. Mara oli laskelmoinut jutun ja budjetoinnut 2013 tulonsa jo noiden elarien varaan.

      • Outokuvio

        No siellä leikitään kotia täysillä nyt jonkin aikaa, olisihan se Stefulle melko sopimatonta vaan häipyä kun vauva on vielä pieni. On kuitenkin aivan selvää että on vain ajan kysymys milloin häipyy kuviosta pysyvästi. Veikkaukseni on että viimeistään kun lapsi on 2 vuotias. Martinalle ansaitsee kyllä "vuoden roikkuja" tittelin..


      • Next year free
        Outokuvio kirjoitti:

        No siellä leikitään kotia täysillä nyt jonkin aikaa, olisihan se Stefulle melko sopimatonta vaan häipyä kun vauva on vielä pieni. On kuitenkin aivan selvää että on vain ajan kysymys milloin häipyy kuviosta pysyvästi. Veikkaukseni on että viimeistään kun lapsi on 2 vuotias. Martinalle ansaitsee kyllä "vuoden roikkuja" tittelin..

        Ei mene 2 vuotta


    • Uudet kuviot

      Samaa mieltä. "Ei vapaata vangita voi."

    • Pollari tutkii

      Missä vaiheessa poliisien tutkinta on siinä Martinan ja Stefun perheriita-asiassa? Nimittäin poliisi myönsi, juttua tutkitaan ja sille on myös ihan rikosnimike, mutta eivät voi paljastaa sitä. Kaikki vielä auki, eli esim. lähteekö syyttäjä viemään asiaa tms....
      Mistään täysin pienestä jutusta ei varmasti ole siis kyse.
      Oisko jompikumpi vetäissyt turpaan toista tai kumpikin toisiaan...

    • lukutoukka

      Heidän keskinäisiä välejään emme voi tietää, emmekä sitä, milloin välit viilenivät tai miksi, mutta olipa yllätysraskaus, kun ensin styylasivat melkein vuoden ja asuivatkin
      saman katon alla muutaman kuukauden. Kyllä he ovat tässä asiassa olleet yhteistuumin osallisina. Heidän yksityiselämänsä ei meille kuulu muuten, kuin siltä osin, minkä Martina julistaa. Ja siitä rikosasiasta kuultaneen aikanaan, mikäli aihetta on.

      • Kiristysvauva

        Martti ja Stefanie muuttivat yhteen vasta raskausuutisen jälkeen. Martti sai näin kiristettyä avoliiton edullisesti hienossa kämpässä. No, käytännössä sitä avoliittoa kesti sitten 2 kuukautta.


    • Hohh hohh

      HEH, kuule Martina ei tee muuta kuin julistaa yksityisasioitaan Suomen halveksituimmassa p-ska lehdessä. Niin kauan hän on täysin julkista riistaa, jokainen hänen asiansa. Ja se kai ei muuksi muutu, on kuitenkin kyseessä Tukiaisen kanssa Suomen ällöttävin ja noloin tyyppi, joka hinkuaa vaikka sitten juorujulkisuutta.

    • 2012

      On Stefanin ajateltavakin mainettaan,jos meinaa leipänsä saada kiinteistö-
      välittäjänä. Ei tarvitse kaukaa keikkua Martinan tyylisen salarakkaan kansssa,
      kun asiakkaat vaihtavat välittäjää.Ei sen puoleen, tämä Stefu-boy on kurkkuaan
      myöten "kussessa", tilanteessa mitä kukaan mies ei toivo itselleen. Esko
      Eerikäisen ja Martinan ISKU KOLUMBIAAN lopussa, missä Esko tilitti tuntojaan
      ei voi muuta, kun ihmetellä miten tämmöinen nuori jätkä sotkeutui naimisissa
      olevaan naiseen... Eerikäinen sanoi suoraan, ja aidosti "mitä pahaa hän on
      tehnyt, että ansaitsee tälläistä kohtelua"... Mitä? Ei mitään luonnehäiriöiset nai-
      set toimivat juuri, kun Martina. Aseina sexi ja lapset. Esko Eerikäinen on psyko-
      paatin uhri, samoin Victoria,vauva,Stefu ja moni hänen lähipiirissä oleva. Joista
      IMEE ITSELLEEN tarkoitusta ja hyötyä. Martina nauttii "keskusyksikkönä"
      toimimisesta. Sitähän se nyt on. Eerikäinen on passissa hoitamaan Victoriaa.
      Esko joutuu varmaan etävanhempana pyörittämään omat menonsa Martinan
      menot huomioon ottaen, eli milloin äiskän pitää päästä esiintymään ja hoite-
      lemaan "bisneksiä". Stefu varmaan "juoksee" vielä omaa lastaan hoitamassa.
      Anne Aitolehti mummona hoitaa kumpaakin lasta,että "kaiken" kärsinyt Mar-
      tina pääsee laulamaan... ja Esiintymään. - Jäädään odottamaan milloin
      poliisit saapuvat seuraavan kerran. Stefu on varmaan aivan mielettömän
      manipuloinnin ja ympäripuhumisen uhri, jos yrittää vetäytyä Martinan maailmas-
      ta. Luonnehäiriöisen kanssa pitää olla todella tarkka riitatilanteissa. Nimittäin
      tälläiset tyypit ovatkin yllättäen omasta mielestän täysin syyttömiä kaikeen...!
      Totuus asioita on se joka "pelastaa" riita- asioissa. Suomen omat Kauniit ja
      Rohkeat....

      • narsuonnarsu

        2012 kirjoitat asiaa! Se on juurikin noin. Luonnehäiriöiset ovat elinikäinen riesa ympäristölleen. Mutta enpä puhuisi kauneudesta, rohkeudesta puhumattakaan. Ei rohkeus ole sitä, mitä martti elää, päinvastoin, se on pelkoa. Martinan elämää hallitsee pelko: pelko menettämisestä, pelko omasta itsestään, taloudelliset pelot jne. Listaahan voisi jatkaa vaikka millä mitalla.


    • Jospa
      • 30

        En muistanutkaan tuota juttua. Vai että pitkä ja lihaksikas mies? Mites Stefan liittyy tämmöiseen miesihanteeseen? Vai onko sittenkin tosiaan se Thermannin nimi ja Martinan kuvittelemat rahat. Stefua ei mitenkään voi sanoa pitkäksi, eikä lihaksikkaaksi. Ja on nykyään lihavakin.


      • Korjauksesta toiseen

        Blogin mukaan imetyksen jälkeen taas operaatioon.
        Onko nää itsensä "keinotekoisesti muokkaajat" jotenki sokeita tai turtia, kun peilistä itseään katsovat? Eikö ne todellakaan huomaa, että muutos ei mene parempaan vaan pahempaan kerta kerran jälkeen.
        Ei sillä ainakaan miestä saa pidettyä.


      • Plaah.
        Korjauksesta toiseen kirjoitti:

        Blogin mukaan imetyksen jälkeen taas operaatioon.
        Onko nää itsensä "keinotekoisesti muokkaajat" jotenki sokeita tai turtia, kun peilistä itseään katsovat? Eikö ne todellakaan huomaa, että muutos ei mene parempaan vaan pahempaan kerta kerran jälkeen.
        Ei sillä ainakaan miestä saa pidettyä.

        Ne katsoo itseään halogeenivalolla ja toimivat sen mukaisesti :D


    • hgnhgfnfgnfngfngf

      Jos Martina inhoaa lihavia ihmisiä niin mahtaa äitinsä läsnäolo ällöttää! :) Miltähän nuo BB:ssä latelemat jutut on mahtaneet äidistään tuntua kun mammalla taitaa olla vähän ylimääräistä kropassa. Puhuukohan se noin kotona äidilleenkin..? :(

    • tssssykiatrri

      Martina ja Stefa eivät ole, eivätkä asu yhdessä!
      MARTINA VALEHTELEE, --> sehän on patologinen valehtelija.

    • fa

      nämä kaksi turhaketta martina ja johanna tukiainen,ihan sama jos tämä kaksikko lähetettäisiin mars planeetalle ilman paluulentoa,zs

    • Velkamartina

      Stefan taitaa olla tosi raivona, koska tietää nyt, Martinalla on protestilistalle tullut syksyn aikana lisää 10 000 e velkojia.

      • 10 000+kuva päälle

        Tuskin tuli tuo uutinen Stefulle yllätyksenä. Pahin yllätys oli se Martinan pildekuva iltiksessä. Silloin Stefan sanoi, että :"Nyt piste aivokuollut. Kerrot totuuden, että olemme eronneet, tai muuten sen kerron minä." Martina halusi kertoa mieluummin itse ja oli muka jättänyt Stefanin vain 10vkoa ennen laskettua aikaan. Stefan jätti Martinan jo alkukeväällä.

        Stefan käyttää varmasti nyt tässä alussa näyttämässä vauvaa sukulaisilleen ja Martinan on oltava mukana, kun imettää. Se imettäminen voi venyä pitkään, jos tuo on taas uusi keino saada lisäaikaa Stefanin kanssa.


    • 2012

      Voihan Martina ja Stefu olla yhdessä. Niin, että Stefu käy auttelemassa Martinaa
      hoitamalla tyttöä jne. Ennimmin tai myöhemmin lähtee yhteisestä taloudesta.
      Saman katon alla asuminen tuossa tilanteessa ei tarkoita, että he olisivat
      muuta, kun lapsen vanhemmat.

      Vuoden kuluttua kumpakin tyttö on päivähoidossa. Martina voi juoksennella
      pitkin kaupunkia shoppailemassa, tekemässä velkaa. Jos mistään mitään enää
      saa. Käydä jossain vähän lauleskelemassa. Saada yksinhuoltajan lapsilisät
      ja elatusmaksut. Isit hakevat lapsiaan vuorotellen. Äiti kuvauttaa napaa ja nenää
      Ilta-Sanomiin, jotta edes jostain tulisi rahaa. Kuntoilua unohtamatta.

    • Niskatukka

      Ovat yhdessä. Ulosotossa kumpikin. Harrastus yhdistää.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4080
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3942
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3835
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2588
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2425
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      338
      2048
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2032
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1879
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1559
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1402
    Aihe