Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vaalityö Jämijärvellä

Äänestäjäkö=?

Hiukan on pienen kunnan vaalityö saanut humorisia piirteitä :)

Ehdokaskuvat ei kaikilla ole tältä vuosituhannelta, no ehkei ajatuksetkaan. Kuvatsta ei vastaan tulevaa ehdokasta välttämättä edes tunne!
Kuva ei kuvaamossa maksa 20 ekua enempää, mutta ajatuksien muutto voi olla kovemman hinnan takana. Vanhalla kuvalla kun kelloa ei saa taaksepäin käännettyä vaikka miten haluaisi.

Joku ehdokas tyhjää pakastimiaan ja ajelee sisältöä ehdokasnumero päällä pitkin pitäjää antaen "almuja köyhille" no ennen jaettiin sentään kahvipaketteja ja kakkoja. Kahvipaketit ainakin oli virallisesti tarkastettuja miten lienee tämän pakastimen sisällön:(
Soitellaan vaalisoittoja änkyrä kännissä pitkin päivää ja iltaa. Kehuen omaa erinomaisuuttaan ja mitä on tehty, siinä samalla menee naapurinkin työt omiksi:)
Yksi Huru ukko kiertää tekemässä vaalityötä talosta taloon joka vaaleissa eri ehdokkaan kanssa. Välillä tuntuu että käydään eduskuntavaaleja tai onko otettu oppia usa.n pressan vaaleista?
Hei haloo näähän on kunnallisvaalit 2000 asukkaan kunnassa jossa kaikki tuntee kaikki!
Jos nää ehdokkaat käyttäs vaalityöhön uhratut rahat vaikkapa Jämin markkinointiin saataisi kunnan rasitteet pienentyä huomattavasti.
Elämää on vaalien välissäkin joten olisiko mopo karannut käsistä joillakin ehdokailla?

14

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kansalainen

      Samaa mieltä. Vaihtoon menevät ehdokkaat ainakin meidän perheessä. Vanhat ovat näyttönsä antaneet, annetaan äänestämällä uusille tilaa, kun vanhat eivät ymmärrä väistyä.

    • Jämppäläinen

      Jämijärvi on kuin paremmastakin maalaiskomediasta; löytyy mm. Isä aurinkoinen, Turpeinen ja sarjakuva sankari Ahmed Ahnekin häärää. Näistä roolihenkilöistä voisi kirjoittaa mahtavan kesäteatterin tai tehdä vaikka tv.hen draama sarjan ei sitä tosi teeveeksi kukaan uskoisi! No sunnuntai iltana nähdään jatkavatko isä aurinkoinen ja Turpeinen vai tekeekö Ahmed Ahne jysäyksen ja pääsee aurinkoisen paikalle:) Ei siinä eletään vielä toivossa että luuta lakaisisi ja naamat vaihtuisivat saattaisi se olla jo aika.

      • En tiedä

        Veikkaisin kunnanvaltuuston, -hallituksen pj:tä, mutta kuka on tämä yksi sankari? Anna vinkki!


    • Ihmettelen1

      Perjantaina Nokian juttua Aamulehdestä lukiessa tuli mieleen että onko laki Suomessa kaikkialla sama?

      • Nimimerkki.

        No ei mennyt äänet 88:lle.


      • Jämpältä

        Lahjonta, uhkailu ja kiristys... siinä niitä käytettyjä äänenlisääjiä. Lievästi liikui joku ehdokkaista "harmaalla alueella"
        No kaippa sitä näinkin pääsee örveltämään..........................................................................................


    • Kysyvä ei tiedä

      Kuka liikkui harmaalla alueella? Miten?

    • Jämpältä

      Miten mahtaa jämpällä mennä luottamusmiesvalinnat? Hiljaista on toistaiseksi ollut kun huopatossu tehtaalla. Tarkoittaneeko sitä että mennään vanhaan malliin ja nollataan vaalitulos, eli politpyroomäärä vai onko tyyntä myrskyn edellä. Katsotaan miten käy, naapureissa jo sentään kohistaan ;)

    • Jämpänpänpänpämppä

      Ne samat luottamusvalinnat menee aina puoluesuhteiden mukaan, joten tuskinpa suurempia muutoksia tulee henkilöpaikkoihin. Maaseutulautakunta lopetettiin, varmaan nämäkin jäsenet johonkiin lautakuntaan loppusijoitetaan, vaikka puolet maaseutulautakunnan jäsenistä ei osallistunut tänä vuonna 2 vaivaseen kokoukseen, sikäli kummallista kun eivät tuleet kokoukseen vaikka luottamustehtävän olivat ottaneet vastaan mielihyvin.

    • Jämpältä

      Tämän päivän Satakuntalainen kannattaa lukea, siinä tehdään POLITIIKKAA!

    • Jämäk

      "On helppo tyhmää opettaa, helpompi viisasta neuvoa, mutta puolitiedosta pullistuvaa ei Luojakaan jaksa opastaa" Ja aikoin on eletty kun jämpällä totuus kuullaan muistihäiriöisen juopon suusta!

      • Jämpältä

        Kuinkahan pitkälle örveltämällä pääsee Jämpän politiikassa, no jos on kake tukena ja sen kaverit voi päästä pitkällekin sen näkee tammikuulla? Iso luuta sais lakasta jämpänkin luottamushekilöissä, olishan se varasti viranhaltioillekin hiukan vireenpää jos ei puheenjohtajien ikä olis yli 60 hipoen 70 !
        Mutta ei taida olla toivoa, joillekin on luottamustoimet niin rakkaita että niissä killutaan viimeiseen hengenvetoon asti. Useimmille Eläkeliitto olis se oikea paikka :) Ei siinä sama vika se on naapureissakin, mutta eikö jämpällä voitais olla esimerkkinä muille!


      • Muistaakseni
        Jämpältä kirjoitti:

        Kuinkahan pitkälle örveltämällä pääsee Jämpän politiikassa, no jos on kake tukena ja sen kaverit voi päästä pitkällekin sen näkee tammikuulla? Iso luuta sais lakasta jämpänkin luottamushekilöissä, olishan se varasti viranhaltioillekin hiukan vireenpää jos ei puheenjohtajien ikä olis yli 60 hipoen 70 !
        Mutta ei taida olla toivoa, joillekin on luottamustoimet niin rakkaita että niissä killutaan viimeiseen hengenvetoon asti. Useimmille Eläkeliitto olis se oikea paikka :) Ei siinä sama vika se on naapureissakin, mutta eikö jämpällä voitais olla esimerkkinä muille!

        Niin kauan kun minä muistan, niin Jämijärven politikointi on ollut lähes samaa rataa. Eli tässä ei ole mitään esimerkkiä tarjota muille. Vasta sitten kun nykyiset väistyy "viroistaan", niin uusien myötä voidaan odottaa uudistumista. Mallin näyttämisestä muille ei sittenkään varmuutta.......


    • Huhhuhhuh

      Jo vain kummia kuuluu demokratiaa kustaan silmään minkä ehditään! Eräässä pouolueessa säännöt ovat edesmenneen naapurivaltion ajalta Politrukki päättää ja muut vikisee :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1223
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe