SuPo rekrytoi oikiksesta?

agent001

Onks totta, et Suojelupoliisi(SuPo) pitää silmällä oikiksen opiskelijoita(fiksuimpia) ja rekrytoi sieltä agentteja. Et jos pitää kunnosta huolta ja opiskelee kieliä, niin ne voi huomata sut ja vois päästä oikiksesta agentiksi?

17

1461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .....

      Tietysti asia on näin. Oikiksessa opiskelee tunnetusti yhteiskunnan älykkäimmät, joten siellähän on SuPo:lle loistomarkkinat! Tyhmiähän ne olisi elleivät käyttäisi tätä potentiaalia hyväkseen.

    • AAPOKOHVAKKA

      Toki pitää paikkansa. Supo piti meille oikkareille yliopistolla ihan salapoliisirekry-tapahtuman kesätöitä ajatelle. Itse toiminkin viime kesänä kesäsalapoliisina.

    • KAAPOHVAKKA

      Tottakai se on totta, kai. Oikishan on huippupaikka ja sieltä pääsee puolet töihin SuPoon ja puolet Interpoliin.

    • AAPOKOHVAKKA

      Ja eipä tuo rekryäminen suomeen rajoitu. Pääsipä yksi ystävä työharjoitteluun KGB:hen ja toinen Mossadiin.

      Itse ajattelin hakeutua MI6:teen harjoitteluun.

    • MAKKARAKAKKU

      No ei sitä ääneen sanota mutta tottahan se on, CIA, FBI, Al-Qaida kaikki rekryävät oikislaisia.

    • 27

      Mistä ihmeestä tuollainen aloitusviestissä kuvattu huhu on peräisin?

    • supo roks

      hys hys.

      Näistä ei pitäisi puhua, mutta eräs tuttuni teki kv-oikeudesta gradun loistoarvosanoilla ja on nyt supossa irakin asioiden oikeusneuvoksena.

      Itse opiskelen vielä oikiksessa, mutta olen ajatellut perehtyä vastavakoiluun esineoikeuden kannalta, erityisesti pitäen silmällä Simo zittingin klassista käsitystä omistusoikeuden vaiheittaisesta Siirtymisestä.. Tiedän että se on hieman haastava aihe, mutta uskon, että siitä olisi hyötyä Suomelle ja Supolle.

    • mieleniinostoisa

      Minä olen puolestaan kuullut, että TV-moguli Joonas Hytönen käy säännöllisesti rekrytoimassa Helsingin oikeustieteellisen käytäviltä porukkaa uusiin tv-produktioihinsa. Lieneekö sitten totta vai ei, tiedä häntä. Näin kaverini kuitenkin antoi ymmärtää.

    • nbzfjchfk

      Huomasin että uusimmassa Bondissa oli vuosi sitten valmistunut oikkarikaverini!

    • Anonyymi

      Väärä luulo, supo ei rekrytoi oikiksesta ketään,supo on ei niin kyvykkäiden kokoomuslaisten suojatyöpaikka puolueen jäsenkortti ja joku joka tietää että hakija ei pärjää esim rikospoliisina suosittelee virkaan.Vainoharhaisuus katsotaan eduksi.

    • Anonyymi

      Tarkoitat kai Valtiotieteellistä (erityisesti Viestintä, kv politiikka ja poliittinen historia) Yhteiskuntatieteellistä ja Humanistisen historiaa pääaineena opiskelevia ja sieltä erityisesti historian opettajiksi suuntautuvia.

    • Anonyymi

      Halvennus ja häpäisy on alkukantainen koulutuskanta. Ns. sivistyneisyys on aina viisaampaa ruhtinaillaan.

    • Anonyymi

      Supoon liityttäessä pitää omistaa erilaisia vale asuja, normaalisti käytämme hattua tummaa tai harmaata pukua, ulsteria kaulukset pystyssä sekä hattua niin että lieri
      varjostaa silmiä myös aurinkolasit kuuluvat varustuksee kun varjostamme epäiltyä henkilöä huomaamattomasti, jos meidät siitä hulimatta huomataan kerromme olevamme freelancer toimittajia ja tarkkailemme ympäristöä muuten vaan.

    • Anonyymi

      Näin se tosiaan on. Itse olisin kovasti halunnut supoon, mutta en ollut riittävän liikunnallinen yliopistoaikana ja jouduin etsimään töitä perinteisistä lakimiesammateista.

      Supoon ei tosiaan haeta töihin, sinne kutsutaan. Kaverini, joka juoksi coopperissa 3000 ja jolla oli syventävät opinnot kansainvälisestä rikosoikeudesta, rekrytoitiin suoraan koulun penkiltä Supoon.

      • Anonyymi

        Liikuntaa oikeasti rakastava ei halua toimistosisähommiin eikä ulkohommiinkaan Supoon, hän haluaa liikunta-alalle. Näin simppeliä!


        Sama pätee opettajiin. Jos opetusala on kutsumusammatti niin ei sitä silloin opiskella viittä vuotta päätyäkseen valtionhallintoon istumaan toimistoon. Silloin halutaan opettajiksi!

        Ja aina voi kieltäytyä jos Supoon kutsutaan töihin! Eivät sinne kaikki halua töihin päinvastoin kuin luullaan!


      • Anonyymi

        Jos opiskelija opiskelee oikeustieteitä, koska haluaa lakimieheksi niin silloin opiskelija haluaa työllistyä lakimieheksi eikä Supon etsiväksi. Yksinkertaista!

        Tuossa, että ”kutsutaan töihin, ei haeta töihin” on semmoinen ”pieni valumavika”, että kutsujat automaattisesti luulevat kutsuttavan olevan kiinnostunut tarjotusta hommasta ja kuvittelevat kutsutun sanovan tietysti 100 % kyllä tarjotuilla työlle, koska ovat sen verran fakkiutuneita omaan alaansa ja ovat ylpistynyneet ja ylimielistyneet sen verran omasta alasta (kusi noussut hattuun), että eivät voi kuvitellakaan, että joku ei olisi kiinnostunut heidän tarjoamastaan hommasta saati sitten sanoisi heidän tarjoamalleen työlle ei.

        Ylimielisyys johtaa taas siihen, että juoksevat vuosia jopa vuosikymmeniä jonkun perässä vaanien tilaisuutta tarjota heidän hommiaan ja olettavat tietysti henkilön sanovan kyllä, vaikka tosiasiassa sanoo ei. Eivät vain millään suostu uskomaan ts. aika ja vaiva menee heiltä aivan hukkaan vaanien sopivaa tilaisuutta rekrytoida (väärää ihmistä). Toki, pätee myös mihin tahansa alaan, jossa henkiöt ovat fakkiutuneet syvästi omaan alaansa etteivät näe omaa napaansa pidemmälle.


    • Sanoisin, että oikiksessa opiskelevaa ei kukaan tule rekryämään mihinkään. Miksi ihmeessä tulisi? Valmistuneitakin on pilvinpimein vaikka missä "töissä", joihin ei ainakaan yliopistokoulutusta tarvita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4377
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4315
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4026
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2907
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2561
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2128
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      198
      2044
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe