Hotelli Phuket Island view

17+16

kaikki kokemukset hotellista olisivat tervetulleita. Meillä on varattuna hotellista standard eli ihan perushuone.
Kolmen viikon päästä lähtö edessä.

12

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kolmas kerta

      kopioisin suoraan mun tekstin minkä olin kirjottanut jo ennen samaiselle sivustolla :)
      Phuket island view on tosiaan tosi kiva hotelli, työntekijät mukavia ja ystävällisiä. Aamupala buffet kuuluu huoneen hintaan, on tosi monipuolinen ja hyvä, kaikille löytyy varmasti mieleistä syötävää, on leipää, jugurttia, hedelmiä, kasviksia, muroja pekonia, erilaisia nuudeleita ym, ja paistaapa siellä vielä kokki kananmunankin asikkaan toiveen mukaan! :) Suosittelen .

      Huoneet siivotaan päivittäin, lakanat vaihdetaan, yleensä siinä aamupäivällä kun suurin osa ihmisistä on rannalla, huoneissa omat jääkaapit johon lisätään myös pullovettä päivittäin! Työntekijät luotettavia, plussaa on respassa oleva saveboxi, mihin saa passit ja suuremmat rahamäärät! Infossa ihmisiä antamassa apua ympäri vuorokauden! Meillä on ollu aina ihan perus huone, jossa iso pari sänky, jääkaappi, televisio, parveke sekä ilmastointi. Wc:ssä myös kiva kylpyamme! Siisti huone missä on kaikki tarpeellinen, eikä ole turhan pieni!

      Altaita hotellissa on kolme, joissa yhdessä pieni puoli myös lapsille sekä baaritiski. Altaat mukavia, allastuoleja useita, tosin monet turistit varaavat jo aurinko tuolit edellisinä iltana. Mutta tilaa riittää kyllä ja vesi on puhdasta! Ja plussana tosiaan on että tien toisella puolella on ranta, vilkashan tuo tie on mutta viimekerroilla tien yli on ollut auttamassa hyvin mukava liikenteenohjaaja :).
      Jokaiseen huoneeseen on myös mahdollista saada netti, sekä yhteiskäytössä on kolme tietokonetta, joihin saa ostettua "nettikortteja".
      Iltaisin hotellin aulassa soittaa/ esiintyy yleensä joku bändi taikka joku hotellin henkilökunnasta. Hotellin vieressä hyviä pieniä ravintoloita joista saa ihanaa ruokaa sekä useita hieronta paikkoja/ partureita.

      Hotellin aulassa myös paikallisten pitämä retkikoju josta saa halpoja retkiä englanninkielellä :)

      Mitään huonoa tästä hotellista ei tähän asti voi sanoa, alkuvuodesta on matka tähän samaiseen hotelliin varattuna, tuttu ja turvallinen kun karonille matkataan! :)
      Kysy vaan lisää jos vielä jotain haluat tietää :)

      • aloittaja57

        kuuluuko noihin perushuoneisiin liikenteen melu sillä hotellin omien sivujen mukaan niissä parveke on kadulle päin? Onko huoneessa vain jääkaappi vai minibar? Tallelokero? Oliko huoneessa homeen tuoksua?


      • aloittaja57

        onko hotellilla omia aurinkotuoleja rannalla ja minkälainen Karonin ranta on tuossa kohtaa?


      • mokaus brekulla

        Minä mokasin eräänä aamuna aamiaisella. - Oli pahin ryysis, eli pöytiä ei ehditty sitä mukaa siivota, kun porukka vaihtui. Minä tyttö tyhjensin kahden hengen pöydän viereiseen pöytään, jossa ennestään oli kippoo ja kappoo. ---Niinhän siinä kävi, ettei minulle enään tarjoiltu kahvia, vaan jouduin hakemaan itse. Kaverilleni kaadettiin, mut minä olin sen jälkeen ilmaa. Eli, olin astunut heidän reviirilleen tyhjentäessä itse pöytää. Loukkasin teollani heidän ammattitaitoaan, mikä ei suinkaan ollut tarkoitukseni.


    • kolmas kerta

      Moikka taas! meillä ei koskaan oo huoneisiin kuulunu liikenteen melu, meillä ei kyllä kooskaan ole ollutkaan parveke kadulle päin. Hotelli alkaa tosiaan ihan kadun vierestä mutta asuintilat on kuitenkin hieman kaempana, jopa 50 metriä kauempana, siinä alkuun on siis ravintola, respa ym.. Homeen hajua en koskaan ole huomannu! huoneessa on vain jääkaappi ei minibaaria.. Tallelokeroa ei ole huoneessa mutta respasta löytyy saveboxi, joka meidän kokemusten mukaan on luotettava, mitään ei ole siis koskaan hävinnyt. Myöskään huoneesta ei ole koskaan mitään hävinnyt! En myt ihan varma ole noista aurinko tuoleista mutta en usko että hotellilla omia tuoleja on, me ollaan kyllä aina saatu aurinkotuolit kun ollaan menty rannalle. ranta tuossa kohtaa on kiva, samanlainen kun muukin karonin ranta, heti rannalle mentäessä on siinä hierontapaikat sekä pieni "baari" josta tarjoilijat tuo kaikkea hyvää pyydettäessä, näin rannalla viihtyy vähän pidemmänkin tovin :) Myös ne "rantapojat" on siinä ihan vieressä jos haluaa vaikka riippuliitämään tms.. :)

      • aloittaja57

        kiitos vastauksesta! Mistäpäin hotellia huone kannattaa pyytää?


    • kolmas kerta

      No meillä on aina ollut huone toisessa tai kolmannessa kerroksessa, parveke uima-altaille päin.. Ja hyväksi on todettu. Kannattaa kattoa ettei huone ole siivouskomeroita vastapäätä, meille kävi kerran niin ja on aamuisin aikamoinen metakka kun siivoijat alottelevat hommia!! :) Hyvä huone jos lähtee porukalla, meitä viimeks 2 1, niin oli yhdistetyt huoneet 320 321 :) oli kivalla paikalla, ehkä 322 on kahden hengen huone sitten :) on siinä ihan kerroksen päässä, oli hiljasta ja rauhallista :)

      • 17+16

        Hei, pyysin hotellilta tuota huonetta ja he ilmoittivat, että se on superior ja meidän huone on standard ja jos haluamme vaihtaa sen niin se maksaa 500bathia/ yö lisää.


      • Aloittaja57

        Täällä ollaan. Hotelli on aivan täynnä venäläisiä! Huoneet aika pienet, huonekalut huoneessa hyvin kuluneet ja kylpyhuone pitäisi päivittää tälle vuosituhannelle. Hotellin sijainti loistava, allasalue siisti, mutta altaat hyvin pienet ja aamupala ok.


      • voi harmi
        Aloittaja57 kirjoitti:

        Täällä ollaan. Hotelli on aivan täynnä venäläisiä! Huoneet aika pienet, huonekalut huoneessa hyvin kuluneet ja kylpyhuone pitäisi päivittää tälle vuosituhannelle. Hotellin sijainti loistava, allasalue siisti, mutta altaat hyvin pienet ja aamupala ok.

        Olin viime talvena kaksi viikkoa Baan Karonburi Resortissa, joka oli täysin venäläisten miehittämä. Venäläiset turistit on kyllä moukkamaisia.
        Seuraavat kaksi viikkoa asustelin Phuket Island View:ssä, eikä venäläisiä juurikaan näkynyt. Ovat nyt sitten vallanneet senkin.
        Olisiko jollakin vinkkiä, löytyykö Phuketilta enää venäläisvapaata hotellia?


      • 16+6
        voi harmi kirjoitti:

        Olin viime talvena kaksi viikkoa Baan Karonburi Resortissa, joka oli täysin venäläisten miehittämä. Venäläiset turistit on kyllä moukkamaisia.
        Seuraavat kaksi viikkoa asustelin Phuket Island View:ssä, eikä venäläisiä juurikaan näkynyt. Ovat nyt sitten vallanneet senkin.
        Olisiko jollakin vinkkiä, löytyykö Phuketilta enää venäläisvapaata hotellia?

        Ollaan majailtu kata Palm resortissa joka on oikein mukava hotelli. Heille eivät venäläiset tee pakettimatkoja, mutta toki jos joku venäläinen perhe huoneen haluaa ostaa niin sinne pääsee, mutta ei ainakaan mitään massaa siitä hotellista löydy. Viime vuonna Karonilla olevassa South sea resortissa oli paljon venäläisiä ja niin näytti olevan tänä vuonnakin.


    • Palaamme

      Hotellin huoneisiin saattaa kuulua ympäristön ääniä. No todellakin .hotellin vieressä tyttökatu jossa alkoi klo 23 musiikin pauke jatkuen aamu 5 asti.aivan kamala meteli. Sattui huone juuri sille sivulle että tuntui kuin ovi tulisi jumputuksesta sisään. Koskaan emm palaa tuohon hotelliin.liikenne ei kuulunut.siisti ja ystävällinen henkilökunta.onneksi on vaihtoehtoja.karon pysynee kohteena.oli kärsimysten kolmeviikkoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe