Olen niin hel...in kateellinen

deemi

Exän uudesta elämästä.
En enää jaksaisi millään tätä kirousta vetää perässäni. Auttakaa. Helpottakaa mun oloa vaikka haukkumalla miten pahasti :(
Ex jätti minut jo vuosi sitten toisen naisen vuosi.
Suhteemme alkoi, kun olimme molemmat varattuja. Hänen vaimonsa jätti hänet, kun jäi pettämisestä kiinni.
Minua hän petti myös jo 4kk jälkeen, otin hänet kuitenkin takaisin hetken erossa olon jälkeen.

Suhteemme oli intohimoa täynnä, seksi sujui paremmin kuin hyvin.
Muutenkin pidän itseäni ihan ok näköisenä, huumorintajuisena, rakastan ruuanlaittoa, leipomista, matkustelua ym. asioita, joita kuvittelen miehenkin arvostavan.
Silti hän jätti minut tuon toisen naisen takia, kenen kanssa petti minua.
Vaikka sanoi rakastavansa minua, eikä kuulemma ollut päässyt minusta eroon sen 20 vuoden aikana, jolloin emme nähneet.
Olemme siis nuoruudessa seurustelleet hetken aikaa
.
Ei auttanut, vaikka olisin eronnut hänen takiaan nykyisestä liitostani.
Yhtäkkiä hän vaan alkoi olemaan sen toisen kanssa, silti halusi jatkaa ystävänä minun kanssani.
Enkä minä päässyt hänestä eroon, en vielä tänäpäivänäkään.
Jo alussa alkoi puimaan suhdettaan tähän uuteen naiseen, ruoti minulle esim. heidän yhteistä seksielämää, miten nainen on kuulemma hyvin estoinen, ei kosketa, ei puhu, vaatteet pois vaan ja sänkyyn meininkiä kuulemma.

Hän jutteli näistä kaikesta ihan kylmänä minulle, aivankuin ei olisi ikinä mitään tunteita minua kohtaan ollutkaan.
Yhtäkkiä rakkaussuhteesta kaverisuhteeseen, eikä hän tajunnut miten helvetisti minuun sattui.

Toivoin, että suhde kaatuisi ja pyytäisi minut takaisin.
Mutta ei.
Kuitenkin haluaa säännöllisesti ottaa minuun yhteyttä ja kyselee kuulumisiani.
On sanonut päättäneensä pysyä uskollisena uudelle naiselleen (ostivat saman tien yhteisen asunnonkin)
Minä en PYSTY ehkä ikinä tajuamaan, mitä tuossa kaikessa tapahtui.
Mies valittaa avovaimonsa tunnekylmää elämää, sanoo kaipaavansa läheisyyttä ja rakkautta, silti ei suhteessaan sitä saa, mutta haluaa pysyä siinä.

Harrastavat yhteistä harrastusta, joka on molempien intohimo, mutta voiko se kuitenkaan olla se juttu, joka saa miehen pysymään tämän naisen luona.
Viimeksi sanoi jääneensä täysin tämän avopuolisonsa tossun alle, nainen kuulemma päättää kaiken, mitä tekevät, määrää miehen vaatteet ja muut.

Olen aivan raivoissani, toivon jatkuvasti, että heillä menisi vielä huonommin, koko ajan mieltäni jäytää kateus ja katkeruus.
Toivon kostoa. He käyvät paljon yhteisillä harrastusmatkoilla, olen ihan äärettömän kateellinen, olen oikeastaan kateellinen kaikesta mitä he yhdessä tekevät.

Itse jäin tähän nykyiseen parisuhteeseeni, mutta en osaa iloita, enkä nauttia enää mistään, kun koko ajan olen niin saata..an kateellinen ja kaunainen.
En ossa nauttia enää lapsistani enkä mistään.
Tämä on järkyttävä oravanpyörö, en halua olla tällainen, enkä millään enää jaksaisi tätä olotilaa.

Miksen osaa luovuttaa ja hyväksyä tosiasioita. Kävin terapiassakin, mutta huomasin yhden kerran jälkeen jo, ettei se ole mun juttuni, eikä avuksi mulle.
Mitä tässä oikein pitäisi tehdä? En halua, enkä jaksa enää jatkaa näin.
Milloin lakkaan vatvomasta näitä asioita, joille en mitään voi.
Milloin loppuu tämä ikuinen ihmettely, miksi minut vaihdettiin kylmään, kiukuttelevaan ja estoiseen naiseen, joka ei kuulemma laita ruokaa tai muutakaan kotona.
Mikä hänessä oli niin paljon parempaa kuin minussa.

Olen epätoivoinen tässä noidankehässäni, auttakaa!!

8

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lottamari<3

      Piti oikein kelata alkuun ja kerrata miten tuo meni. Mies oli naimisissa ja petti vaimoaan sinun kanssasi ja petti sinuakin heti 4kk kuluttua ja otit hänet takaisin, mutta meni naisen kanssa, jonka kanssa petti sinua. Mies haluaa edelleen olla ystäväsi ja haluaa varmistua, että olet jatkossakin häneen tunnesidoksissa, koska saa siitä narsistista tyydytystä. Ehkä pitää varalla, jos sen hetkinen suhde sattuu kaatumaan.

      On ihme, että et ole tajunnut törmänneesi narsistiin, joka hurmaa, koukuttaa ja pitää tiukasti tunnekoukussa itseensä. Ihmettelet sitä miksi tunneköyhä, estoinen ja kaikella tapaa onneton nainen on parempi kuin sinä, joka auliisti jaoit ja annoit ja teit kaiken miehen eteen. Narsistia kiehtoo nimenomaan valloitus ja haasteet, hän ei haluakaan mitään helppoa ja saletisti natsaa tapausta vaan kaikessa pitää olla haastetta, jossa narsisti kokee tulevansa ja olevansa suuri rakastaja ja valloittaja, eikä häntä pysty kukaan vastustamaan.

      Narsisti on ikuinen pettäjä ja hänelle eivät tunteet merkitse mitään, kuten ei sen naisen kylmäpäinen käytöskään. Narsistia rakastamalla et saa narsistia jäämään luoksesi, etkä olemalla hyvä ja taidokas.

      Jos yhtään korvien välissäsi on mitään, niin ole vaan onnellinen että pääsit eroon. Narsisti on tunnekylmä vaikka osaakin taitavasti näytellä muuta. Mies pettää ihan varmasti jo nykyistäkin naistaan ja valehtelee hänelle olevansa vain ystävä näiden naikkosten kanssa, kuten sinunkin.

      Pidä pää kylmänä ja ajattele mistä kaikesta säästyit, kun se hetken huuma olisi vaihtunut kylmään narsistiseen käytökseen. Ole onnellinen siitä mitä sinulla on ja yritä nähdä ja tehdä oman miehesi ja perheesi eteen se uhraus mitä haaskasit ja annoit narsistille. He ovat paljon enemmän sen ansainneet kuin tuo pettävä narsisti. Uskon, että miehen entinen ja sinä ette ole ainoita, joita tämä auervaara on pettänyt ja keitä hänellä on ollut. Luultavasti tämä mies pyörittää montaa naista taitavasti, eikä kukaan tiedä toisistaan mitään ja kun jää kiinni, niin leikkii parisuhdeleikkiä yhden tunneköyhän kanssa ja pelehtii samaan aikaa muidenkin kanssa.

      Narsisti ei jätä hoitojaan, mutta tekee heistä ystäviään, joita voi tarpeen tullen käyttää taas hyväkseen, jos tarvetta ilmaantuu.

      Tuosta ei kannata olla epätoivoinen ja ehkä jo oletkin päässyt eteenpäin ja huomannut tehneesi virheen, kun ylipäätänsä sorruit mokomaan.

    • deemi

      Kiitos viisaasta vastauksestasi.
      Noin se varmaan on ja toki olen itsekkin osannut epäillä narsistiseksi käytökseksi ja lukenutkin aiheesta melko paljon.
      Olen kyllä jo tuosta lokakuisesta tunnetilasta päässyt aimo harppauksen eteenpäin.
      Mies ottaa edelleen yhteyttä, mutta vastailen mahdollisimman välttelevästi.
      Tällä hetkellä tuntuu, että kyllä tästä selvitään:)
      On koko tapahtuma ollut kyllä minulle ihan oiva opetus ja pakkokin se on ottaa yhtenä luonnetta kasvattavana asiana elämässä.

    • 17 + 16

      Hohhoi, enpä ole näin sairasta juttua lukenut pitkiin aikoihin. siis kumpikin olitte varattuja ja teillä oli joku "suhde". Mikä tossa nyt tarkalleen ottaen tekee miehestä narsistin? Ihan samoinhan te kumpikin näytätte toimineen, sillä erotuksella, että mies ei ilmeisesti vaan tuntenut sua kohtaan niin kuin sä häntä. Sekö ihmisestä tekee narsistin? Oletko tavannut sen hänen naisensa vai mihin toi kuva hänestä perustuu? Sehän voi olla ettei mies henno kehua häntä, kun tietää sun yhä peräänsä haikailevan, mutta eiköhän se selvää ole, että paljon siinä naisessa on sellaistakin, mihin mies rakastui ja sitoutui, toisin kuin sinussa hänelle ilmeisesti? Sekö tekee miehestä narsistin, että halusi sen toisen eikä sinua?

      • lottamari<3

        "Mikä tossa nyt tarkalleen ottaen tekee miehestä narsistin?"

        Mielestäni ei mikään, koska mies valitsi sen jonka kanssa halusi elämänsä elää. Intohimo ei ole kaikki, eikä suhteen ainoa koossa pitävä voima kuin ehkä sen hetken, kun intohimon liekki jaksaa lepattaa. Ellei muuta yhteistä ole kuin intohimoinen seksi ja ei eroamallakaan halua näyttää sitä, että todella välittää ja rakastaa, niin ei se suhde perustu silloin tosi tunteisiin vaan pelkkään seksiin.

        Olet siis oikeassa. Mies ei välttämättä ole narsisti ja aloittajan kannattaisikin miettiä miksi hän jäi lehdelle soittelemaan.


    • deemi

      Aika kumma juttu, miten jonkun mielestä juuri tämä minun tapaus on "sairainta mitä on pitkään aikaan lukenut"...kun miettii miten sairas maailma nykyään on ja miten sairaita juttuja yleensäkin tapahtuu...?!
      Minusta tämä tarina on sikäli normaali, koska ihminen ei tunteilleen voi mitäåän, jos rakkaus syttyy, se syttyy ja sille ei mitään mahda.
      En ole varmaan ensimmäinen, enkä viimeinen, joka on haksahtanut rakastumaan väärään ja ns. kiellettyyn ihmiseen.
      Pari viikkoa sitten tämä tyyppi halusi tavata.
      Päätyi halailuksi ja vähän suuteluksikin.
      Sanoi haluavansa minua...
      Minulle iski heikko hetki, onneksi kuitenkin pidin järjen päässä.
      En kylläkään taida olla ainoa tämän tarinan epätasapainoinen henkilö.
      Uskoisin edelleeen, että kyseessä on narsistiseen luonteeseen taipuvainen mies.
      Aivankuin edelleen yrittäisi manipuloida ja hallita minua käyttäytymällä tuolla tavoin

      • lottamari<3

        Ihan sama onko narsisti tai joku muu koppelo, sinä päätät annatko itseäsi viedä kuin pässiä narussa ja kuvitella, että jotakin olisit ja merkitsisit tuolle ihmiselle. Rakastumisestakaan ei välttämättä ole kysymys vaan vain manipuloinnista, jota sekä oma mielikuvitus harjoittaa että vastapuoli omalla käytöksellään tekee.

        Kysymys on rakkaudettomuuden ja yksinjäämisen pelosta, siitä pelosta että jää jotain ilman, niin kuin Olli Lindholm laulussaan Syyt syntyjen sanoo: syyt syntyjen salaisuudet jumalten..-)....kuuntele...mitä hän tässä laulussa pelkää...."että elämästä vaille jotain jään"..

        Ihmisissä riiputaan kiinni niin kuin hukkuva laivassa, kun ei osata uida rantaan vaikka ranta on aivan lähellä ja pelastus ja maa jalkojen alla siellä. Roikkuminen turhassa ei vie eteenpäin elämässä, on päästettävä irti jotta voi nähdä asiat oikein ja sokeat laput silmistä putoavat. Et kykene näkemään ja ajattelemaan selkeästi ja järkevästi, kun riiput jossain sellaisessa tunteessa ja ihmisessä kiinni, joka ei ole oikeaa vaan mielikuvituksen ja manipuloinnin aikaan saamaa.

        l

        http://www.youtube.com/watch?v=UYJi80xO654


    • Hyvä ihminen

      "Crow up!"

    • 24hrs

      Kysymys ei ole paremmuudesta. Se on kemiaa jota on mahdoton selittaa. katso viela vuosi eteenpain, on kumma ellei ala helpottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe