Mikä on narsistisin merkki?

klickanklockan

Kokemusta on,että oinaat!

44

1827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • litslots

      vesimies, skorpioni

    • nnnn

      Härkä ehdottomasti! Tai ainakin omien kokemuksien perusteella (perheenjäsenet ja eräs kaveri)

    • kokemusta...

      kauris...

    • Rapu

      Vesimies.

      • 57676484

        minä tiedän ravun, joka ei voi myöntää ikinä virheitään, aina syyttelemässä toisia milloin mistäkin, aina etsimässä syyllistä, itsessähän ei koskaan voi olla mitään vikaa. narsistinen tyyppi. en nyt väitä kaikkia rapuja sellaisiksi, mutta yhden itseriittoisuuden huipun tiedän. sellaisen kanssa ei voi neuvotella mistään, ja aina minäminäminäminä-asenteella liikkeellä.


      • kauris yksi niistä
        57676484 kirjoitti:

        minä tiedän ravun, joka ei voi myöntää ikinä virheitään, aina syyttelemässä toisia milloin mistäkin, aina etsimässä syyllistä, itsessähän ei koskaan voi olla mitään vikaa. narsistinen tyyppi. en nyt väitä kaikkia rapuja sellaisiksi, mutta yhden itseriittoisuuden huipun tiedän. sellaisen kanssa ei voi neuvotella mistään, ja aina minäminäminäminä-asenteella liikkeellä.

        Tuo kirjoituksesi voisi olla hyvin eräästä kauriista! Ja voisi lisätä, että joustavuus häneltä puuttuu täysin, mutta jos hän itse on jotain vailla toisten olisi hypittävä hänen pillinsä mukaan, mutta auta armias jos hänen pitäisi olla se jonka pitää joustaa, arvatkaa joustaako!? Ja empatiakyky puuttuu täysin.


    • 15+2

      vesimies ja oinas. kaksonen

    • eiliityhoroskopiaan

      härät, leijonat ja skorpionit ovat aika itseriittoisia. narsismiin en usko, terve itsetunto pitäisi kaikilla olla, mikäli ei ole jo lapsena lytätty.

      • Anonyymi

        Juu ja ovat myös vahvoja ehkä pisteliäitäkin, senhän kertoo jo nuo horoskooppinimetkin, mutta ei narsismilla ole mitään tekemistä syntymäajankohdan mukaan. Se on mielenvika.


    • tyttelistyy

      Skorpioni ainakin on. Varsinkin naispuoleisissa.

      • Just`joo

        Samat sanat, ja Skorpioonit ovat kyykäärmeitä!


    • ärsyttäväegoilija

      joo seuraatkaas vaikka tota alexander stubbia.

    • hugs

      Narsistinen persoonallisuus on kait pitkälti seurausta lapsuuden olosuhteista, rakkaudettomuudesta, välinpitämättömyydestä ja laiminlyonneistä. Mikään horoskooppimerkki ei ole immuuni tällaisille asioille. Lapsia pitäisi rakastaa ja taas rakastaa, niin heistä kasvaisi tasapainoisia aikuisia. Horoskooppimerkin kanssa narsismilla ei ole mitään tekemistä. Eli ihan jokaiselle päivälle vuodessa löytyy varmasti muutamia onnettomia, joilla on tuo ikävä ongelma. Mutta heitäkin varmaan rakkaus saattaa parantaakin, mutta heidän kanssaan elävien pitää myös muistaa pitää itsestään huolta. Narsistiset ihmiset eivät ole helppoja, mutta varmaan kun tietää heidän ongelmistaan, osaa suhtautua ja suojata omaa itseään. Olisi varmaan hyvä, että narsistisella ihmisellä olisi paljon ihmisiä lähipiirissään, koska siten sekä he itse että nämä lähipiirin ihmiset olisivat paremmin suojassa narsismiin eittämättä kuuluvilta hankalilta lluonteenpiirteiltä.

      Tämän kertoi oinas, joka on kohdannut joitakin narsisteja.

      • Ilmaskorpioni93

        Vaarini on käytökseltään narsistinen (ei diagnoosia, mutta hänen tuntevat yhtyvät minuun) ja kuin sattumalta oinas, ja muorini on neitsyt (ei paras yhdistelmä...) Myös mummani äiti oli oinas, puolisona kaksonen. Kummankin oinaan maine kulkee suvussa voimakkaana ja hankalana persoonana. Avioliitto jatkuvaa taistoa ja ristiriitaa. Tulinkin tänään äkkiä kotiin pakoon vaarini nalkutusta. Nyt olen pakoillut todellisuutta horoskooppeihin :--D Niin, ja lisäksi äitini on väittänyt, että vesimiesisäni (vain bioisä, emme ole väleissä) on perinyt tuon narsistisuuden ja toivonut usein, että katkaisen kehityksen. No, siltä näyttää...


    • No se on

      merkki, joka jotain tuollaista edes kysyy.
      Eli katsahdahan peiliin niin tiedät.

    • totuus on

      se on rapu. ehdottomasti. saksilla tarttuu kiinni ja tuhoaa...

    • ollut kihloissa...

      kyllä se on leijona mies ehdottomasti!

    • housemylly3

      Nyt täällä sekoitetaan taas puurot ja vellit,hyvä terve itsetunto on ok ja hyvä asia.Narsistinen persoona on tunnekylmä,empatiaan kykenemätön,joka osaa manipuloida toisia hyvin,hajota ja hallitse tyyppi jne......itsellä on kokemusta oinaista,kaloista ja kaksosista.

    • Näin on

      Samaa mieltä, ei pidä sotkea hyvää itsetuntoa ja itsevarmuutta narsismiin. Eiköhän niitä narsisteja löydy ihan kaikista merkeistä, en ainakaan itse tiedä mitään tiettyä merkkiä missä niitä olisi poikkeuksellisen paljon. Kyllä luonnehäiriöisiä kaikkiin merkkeihin mahtuu.

    • itititititi

      Neitsyt

    • Tuulentuivertaja

      Ehdottomasti leijona.

      Vesimiehet on omantien kulkijoita ja ei ne ketään halua satuttaa ja alistaa.

    • Vaakatar

      Leijonat saattaa olla hieman minä-keskeisiä niin kuin itse Vaakana valitettavasti välillä olen, mutta narsistiseksi en heitä menisi sanomaan. Leijonat ovat lämpimiä, avoimia, lojaaleja ja ystävällisiä. Narsistisimmat ihmiset olen tavannut Kaksoset merkkisistä ihmisistä.

    • juuun

      narsistin olen tavannut joka oli neitsyt, taas ihmisiä joita narsistiksi en ikinä väittäisin olivat leijonia ja jousimiehiä.

    • pitkä kokemus

      Oinas ehdottomasti!

    • niitäpaskojariittää!

      Lässyn lässyn. Ihmisluonteista katsotte vain nk. länsimaisen luonteen eli kuukausiluonteen. Täyttä soopaa! Itse sanoisin, että lohikäärme-leijona on jo tosi hyvä ehdokas narsistiksi, samoin lohikäärme-skorpioni. Tuo ensimmäinen oli jonkinlainen psykkari sairanhoitaja. Kokouksiin tuli aina viimeisenä, että varmasti saa huomiota. Tiedän koira-häristä yhden narsistin, ja käärme-häristä toisen.

    • tietäjä

      Vesimies ja Oinas, tarviiko edes perustella

      • tietäjä

        niin ja Vaaka myös


    • Näkyjänäkijä

      Vesimies ei missään nimessä, eikä taida olla horoskoopista kiinni. Narsismi on aivan jostain muusta kiinni kuin tähtien asennosta syntyessä. Se on geeneistä ja lapsuudesta kiinni. Tiedoksi vain teille, minä tiedän kyllä.

    • skorpionitypy

      Ei narsistisuutta voi merkin perusteella päätellä. Mutta tunnen hyvin narsismiin taipuvia neitsyitä, oinaita ja vaakoja.

      Terveisin, skorpioni.

    • Jousimies nainen

      Skorpioni, leijona. Ehkä jopa rapu ja vesimies


      T.jousimies

      • vuokko1

        Lähipiirissä pari vesimiestä,narsisteja,


    • vaaka1

      Hei, eihän horoskoopit ja narsismi nyt liity mitenkään toisiinsa, esim. On olemassa erilaisia Härkiä, Leijonia jne. Ei vaikka nyt kaikki Skorpionit ole just samanlaisia, sillä on olemassa kovan tyyppisiä, herkkiä, ujoja ja ovelia Skorpioneja. Ihmisiä ei missään nimessä olla jaettu kahteentoista eri ryhmään, jossa jokaisessa olisi vain samanlaisia ihmisiä! Äly hoi, älä jätä!

    • joomoro1

      ette voi olla tosissanne...

      Narsistinen voi olla kalat, neitsyt, oinaat, kauriit, härät, skorpinit, vaikka minä! lalalaa

      Olen skorpioni, ja valehtelen yhtälailla kuten tekin. Haluan olla paras kaikessa, ja kilpailen joskus liiottelen saavutuksilla. Olenko narsistinen? En ole? Pitääkö nyt huolestuu? Voi ei...

      Joten te jotka pelkäätte narsuja, niin älkää horoskoopeist katsoko vaa ihmisestä :)

      Joo moro ei mul muuta... Jatkakaa!

    • Anonyymi

      Rapu. Tän totesin jo aikasemmin mut tänää muistin uudestaan.

    • Anonyymi

      Kalat

    • Anonyymi

      Hehheh.. oinas en ole, mutta kuinka ihmeessä keksit ujuttaa narsismin ja horoskooppimerkit toisiinsa? Vai uskotko horoskooppeihin? Horoskooppien lukeminen on vain hupia, joku ihminenhän ne keksii. Tämän tästä mullekkin luvataan paljon rahaa vaan ei ole näkynyt.
      Narsismi taas on mielen sairaus eikä se kysy horoskooppimerkkiä.

    • Anonyymi

      Voin heti poissulkea kolme merkkiä eli härkä, rapu ja kalat koska yksikään näistä kolmesta ei täytä kiusaajan merkkiä. Ollakseen narsisti pitää olla myös kiusaaja. Härässä saattaa olla narsistisia piirteitä kuten ajoittainen omakehu ja itsekeskeisyys ,muttei se riitä vielä narsistin diagnoosiin. Narsismin diagnoosiin vaaditaan muun muassa itsekeskeisyyden ja omakehun lisäksi henkisen väkivallan ja fyysisen väkivallan kriteerit kuten alistaminen, tunteiden sivuuttaminen, nöyryyttäminen jne joten voi heleposti poissulkea härän, ravun ja kalat merkin koska nämä kolme kuuluu ns lempeisiin &ei kiusaaviin merkkeihin. Kaikkia kolmea ohjaa enemmänkin empatia ja rakkaus. Heissäkin on toki potentiaalia narsismiin jos heidän elämä menee sekaisin jostakin syystä jos esim kokeneet paljon pahaa&vaikeuksia niin se voi muovata heistä narsistin, mutta jos katsotaan suoraan horoskooppimerkkiin niin nämä kolme eivät todellakaan ole narsistimerkkejä.

      • Anonyymi

        lisään sanomalla sen että vahvaluonteisilla horoskooppimerkeillä on enemmän taipumusta narsismiin tai psykopaatiksi kuten mieleen tulee merkit oinas, vaaka, vesimies, leijona, kaksonen, kauris ja jousimies.

        Sama ilmiö huomataan esim eläimissä kuten koirat jossa vahvaluonteiset, uteliaat ja sosiaaliset koirat esim yleensä kiusaavat heikompia&arempia&vähemmän sosiaalisia koiria.


      • Anonyymi

        Tarkennus kommenttiini eli kun sanoin että härässä saattaa olla narsistisia piirteitä kuten ajoittainen omakehu ja itsekeskeisyys niin vaikka jollakin härällä olisi koko ajan itsekeskeistä käyttäytymistä niin jos joku sen perusteella määrittelee hänet narsistiksi, niin hänellä on kovin hatara ja heikko käsite narsistista koska narsistin diagnoosin saamiseksi tarvitaan paljon muutakin kuten alistavaa käytöstä, nimittelyä, aliarviointia, pomottamista, toisen kahlintaa, mitätöintiä , fyysistä väkivaltaa jne.


    • Anonyymi

      Kannattaa aina muistaa että keskustelu jostain ominaisuudesta (esim. narsismi) pelkkien eläinradan merkkien kautta ei tee ketään hullua hurskaammaksi. Tämä on pikemminkin oire siitä että astrologian perusasiat eivät ole menneet perille. Astrologinen tietous ihmisestä perustuu aina koko karttaan. Kartassa on paljon tulkittavaa, merkkisymboliikka, huoneet, aspektit planeettojen välillä ja lukuisat muut tekijät ja painopisteet. Jokainen, joka innostuu töräyttelemään jotain merkkien perusteella, jatkaa tietämättömyyden ja tyhmyyden perinnettä, joka on juurtunut suomalaisuuteen. Katkaiskaa perinne ja aloittakaa ihan oikea keskustelu astrologiasta. Mutta kun olen tämän sanonut, niin seuraava kommentti palauttaa keskustelun taas vanhoille älyttömille raiteille.

      • Anonyymi

        Ai luuletko sinä olevasi älykkäämpi ja viisaampi sitten?


      • Anonyymi

        saattaahan se toki olla totta, että tiedämme vähemmän astrologiasta, mutta ei tämä asia nyt ihan kai niin itsestäänselvä ole??
        Onhan puhuttu paljon eri merkkien eroista että toiset merkit on vahvaluonteisempia kuin toiset jne. Aiemmin otin vertauskohtana koirat eli koiran käyttäytymisen muiden koirien kanssa eli miten koirat käyttäytyy toisiansa kohtaan jos koiria on useita niin siinä on tutkimusten mukaan mielenkiintoista semmoinen seikka, jossa sosiaaliset, vahvaluonteiset ja uteliaat koirat kiusaavat herkemmin toisia koiria, jotka epäsosiaalisempia, arempia ja heikkoluonteisempia. Sama logiikka myös ihmisten käyttäytymisessä ollut aina kautta historian. Sitten voidaankin pohtia että vaikuttaako horoskooppimerkki luonnepiirteisiin, positiivisiin ja ikäviin.........


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        saattaahan se toki olla totta, että tiedämme vähemmän astrologiasta, mutta ei tämä asia nyt ihan kai niin itsestäänselvä ole??
        Onhan puhuttu paljon eri merkkien eroista että toiset merkit on vahvaluonteisempia kuin toiset jne. Aiemmin otin vertauskohtana koirat eli koiran käyttäytymisen muiden koirien kanssa eli miten koirat käyttäytyy toisiansa kohtaan jos koiria on useita niin siinä on tutkimusten mukaan mielenkiintoista semmoinen seikka, jossa sosiaaliset, vahvaluonteiset ja uteliaat koirat kiusaavat herkemmin toisia koiria, jotka epäsosiaalisempia, arempia ja heikkoluonteisempia. Sama logiikka myös ihmisten käyttäytymisessä ollut aina kautta historian. Sitten voidaankin pohtia että vaikuttaako horoskooppimerkki luonnepiirteisiin, positiivisiin ja ikäviin.........

        Kun jos oletamme että tietyllä ihmisellä on aurinkomerkkinä vaikkapa oinas, niin tämä on usein hyvin itsepäinen, räiskyvä, pomoluonne ja impulsiivinen sekä suorasanainen ja jos tämä ihminen kokee elämässään paljon pahaa niin hänestä saattaa tulla narsisti tai jopa psykopaatti. Ihminen jolla on enemmän myötätuntoa kuten kalat merkki kuvataan sellaisena myötätunnon merkkinä niin sellaisella ihmisellä on vähemmän taipumusta psykopaatiksi tai narsistiksi, mutta toki kalat merkin ihmisestä voi tulla myös narsisti tai psykopaatti.

        Sinä olet siis opiskellut astrologiaa paljon ja sä tiiät siitä paljon joten toki kunnioitan tuota näkemystäsi, mutta ootko varma että tämä asia on 100% itsestäänselvä??


      • Anonyymi

        Astrologiassa voi niputtaa helposti sosiaaliset, arat, uteliaat ja vahvaluonteiset merkit.

        Vahvaluonteiset, kovemmat,sosiaaliset ja uteliaat;
        oinas
        vesimies
        jousimies
        kaksonen
        vaaka
        neitsyt
        kauris
        leijona

        heikkoluonteisemmat, epäsosiaalisemmat ja enemmän empaattisemmat merkit;
        kalat
        rapu
        härkä
        skorpioni


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1205
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1147
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1043
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe