Onko mitään tehtävissä?

Rehellisyys kunniaan

Olimme perheen kanssa risteilyllä 13.-15.10.12 Silja Sereneidillä hytti 10808 ja laitoin peilinviereen hyllylle "talteen" isoäidiltäni perinnöksi saaneen kultiaisen kaulakellon ja siihen sen lähtöhössäkässä unohdin.
Nyt tuo kello taitaa koristaa jonkun muun kaulaa, koska tiedusteluista huolimatta tuota ei ole kukaan nähnyt eikä palauttanut ei löydy laivasta eikä löytotavaratoimistosta, johon tavarat toimiteaan.
Rehellisiä ihmisiä ei taida tänäpäivänä enää olla. Kaikki mitä eteen tulee on jollain kumman oikeudella suoraan löytäjän. No ei kai auta, kun pettymksensä ja surun käsitellä ja oppia elämään sen kanssa. Harmittaa vain vietävästi.

Jos jollain on vinkkiejä mitä voisi vielä asian hyväksi tehdä tai mistä kysyä, otan tiedot erittäin mielelläni vastaan.

9

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfasdf

      No etpä mitään muuta voi tehdä, sen on luultavasti seuraava matkustaja ottanut mukaansa tai heittänyt roskiin. Toki rikosilmoituksen voit tehdä mutta ei sitä mistään enää löydy.

    • oma vika vaikka sääl

      Voi harmi, ehkä siivooja laittanut talteen tai joku muu matkustaja otti sen hytin ohi kulkiessaan. Hytin ovenhan varmaan jätit auki pois lähtiessäsi, niin kuin yleensä on tapana.

    • Ei varmaankaan

      kannata ottaa matkalle mukaan arvokaita, tai itselleen tunnearvoltaan arvokkaita koruja. Tai sitten täytyy pitää niistä erityisen hyvää huolta. Mutta niinhän sitä sanotaan, että on myöhäistä itkeä kun '****:t on jo housussa.

      Valitettavasti tilaisuus tekee monesta varkaan, mutta kylä se todellinen syyllinen löytyy peiliin kurkistamalla.

    • Jkss

      Eikös laivayhtiöltä voisi kysyä, että jos ottaisivat yhteyttä henkilöön joka on hytissä sinun jälkeesi? En tiedä heruuko apua, mutta ainahan kannattaa yrittää

    • PTMS1

      Jos kello on ollut näkyvällä paikalla niin todennäköisesti se on lähtenyt siivoojan mukaan. Laivayhtiö varmasti pystyisi selvittämään kuka hytin on siivonnut, mutta eipä heillä taida olla kiinnostusta selvittää asiaa niin perusteellisesti.

      • Rehellinen tumma

        Vaikka siivooja ei ole suomalainen ei häntä voi syyttää varkaudesta tai näpistelystä sen takia että hän on siivonnut hytin!
        Jos voisi niin kaikki suomalaiset olisivat varkaita ulkomailla taustansa takia :-)


      • Uäh häh häh

        Ota maalia Storösaaren oy:stä ja nosta oikeusjuttu satunnaisesti valittua henkilöä vastaan tunnearvoltaan arvokkaan kultakellon epäillystä käyttövarkaudesta!


    • 123123123

      Harmihan se on, että unohdit ottaa kellon mukaan mutta et voi siitä kuitenkaan ketään muutakaan syyttää. Todennäköisesti joku siivooja on sen vienyt.

      Rehellisiä ihmisiä on edelleen olemassa ja tulee aina olemaan. Se vain on niin, että kun ihminen löytää jonkin arvokkaan näköisen esineen niin siinä joutuu miettimään, että pitääkö sen itsellään vai viekö esim. löytötavaratoimistoon. Toinen pitää itsellään, toinen taas ei.

    • vielä löytyy

      Rehellisiä ihmisiä löytyy vaan ei ehkä ruotsinlaivojen siivoojista. Unohdin Lissabonilaiseen hotelliin housut vaatekaappiin. Eivät tietysti perintökellon arvoiset mutta lähemmäs 100 euroa kuitenkin. Mailasin hotelliin ja he lähettivät housut postissa ihan omalla kustannuksellaan (n.17 egeä). Hotelliyön hinta oli 35e.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      172
      7089
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4152
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1624
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe