Vesimiehen mielenliikkeet?

hämmentynyt skorpion

Mitä te vesimiehet tarkoitatte tällä vapauden kaipuullanne? Siis onko se sellasta henkistä vapautta? Jos on niin antakaa käytännön esimerkkejä, esim. onko se sitä että halutaan olla välillä yksin vai sitä ettei haluta sitoutua toiseen ihmiseen tunnepohjalta liikaa, vierastatteko tunteellisuutta?
Vai onko se vapauden kaipuu sitä että saa mennä ja tulla miten huvittaa, tehdä mitä huvittaa ilman että on valmis luopumaan ehkä jostain oman elämän osa-alueesta ja valmis tekemään kompromisseja, tai ylipäätänsä sitoutua toiseen ihmiseen?

Musta on ristiriitaista lukea teidän vesimiesten vapaudenkaipuusta, kun samaan aikaan kaikki ystäväpiirini vesimihet (naiset että miehet) haaveilevat pitkästä, kestävästä parisuhteesta, avioliitosta, perheestä, sanovat että rakkaus on kaiken voimavara. Ovat myös luotettavimpia ja avakatseisimpi ihmisiä joita tunnen, mutta myös tietynlaisia oman tien kulkijoita, yksinäisiä susia (vaikka ystäväpiiri laaja ja vaihteleva), kuten itsekin olen.

Itse olen skorpioni, ja mua kiinnostais tietää paljon teidän vesimiesten mielenliikkeistä :) Olen huomannut että minussa ja eräässä miespuolisessa vesimiehessä on paljon samaa; molemmat arvostamme pysyvyyttä, rehellisyyttä (erityisesti parisuhteessa), oikeudenmukaisuutta, rohkeutta sanoa omat mielipiteet ja kykyä seistä omien mielipiteiden ja periaatteiden takana vaikeinakin aikoina. Muutenkin meillä on samanlainen huumorintaju, samanlaisia harrastuksia ja yleensäkin elämänarvot ja tavat ovat hyvinkin samanlaisia. Olemme tällä hetkellä pelkkiä ystäviä, mutta kun ajattelen tarkemmin, niin hän olisi minulle unelmieni mies.
Ongelma onkin se, etten uskalla puhua tunteista tai näyttää surua hänelle suoraan ja rehellisesti, sillä pelkään että vesimies on tunnetasolla liian viileä ja empatiakyvytön tunteelliselle ja joka asiaan intohimolla suhtautuvalle skorpionille :/

6

827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joutskaritypy<3

      kuule mun melestä vemiehet on hiljaisia itse säälissä kylpeviä yli ujoja ja mun mielestä mahdollisia adhd tyyppejä sillä mun ex siis EX poika kavero oli vesimies ja horoskooppien mukaan meilä olisi pitänyt olla ruusuilla tanssimista ja hah olihan suhteemme kieltämättä romanttinen ja unelmien suhde siihen asti kun hän jätti minut ja nyt hän on kinunut minua takaisin yli kuukauden ja ei jätä mua millään rauhaan.. tämä on sitten varmaan yksilöllistä mutta jos sinulla ja vesimiehelläsi menee hyvin niin kukaan ei estä sinua valitsemasta rakkautta en minäkään uskaltanut kertoa tunteistani kun vasta viime tingassa vaikka hän itse oli minuun ihastunut jo vuoden ja kuulemma odotti vastakaikua mutta viime tingassa sekin ja nyt suhteemme on ohi hänen syystänsä joten se on se rakkaus joka ratkaisee jos todella rakastat vesimiestäsi niin loppu pelissä uskallat kertoa mitä vain et edes huomaakkaan kuinkanopeasti olette sen jälkeen yhdessä voitte olla jopa onnellisia. se on se rakkaus muista se.

    • Vesimies -nainen

      Joutskaritypy on olemassa myös nouseva horoskoppimerkki ja jos poikaystävälläsi oli nousevana esim Skorpioni ja sinulla Leijona niin en ihmettele vaikka elämäsi ei ollut ruusuilla tanssimista. Itse olen vesimies ja tarvitsen sitä vapautta, muuten masennun helposti. Anna omaa aikaa vesimiehelle niin se hetken päästä kuuntelee sinua. Vesimiehen on annettava miettiä asioita rauhassa.
      Rehellisyys on vesimiehille todella tärkeä asia ja vesimies usein saa selville mitä hänelle on valehdeltu.
      Vesimies on usei ymmärtäväinen mutta jos olet liian kylmä heti aluksi voit menettää mahdollisuutesi

      • Vesimies-mies.

        Vapaudenkaipuu on suurta ja ratkaisuilla omassa elämässäni yritän tasapainoilla tuon ja velvollisuuksien välillä. Suurimmat haasteeni ovatsisälläni ja kuin narun päissä roikkuva nukke teen välillä mitä ihmeellisimpiä asioita. Semmoista painoilua ympäröivän maailman ja omien arvojensa kanssa. En ole ikinä ollut mikään ihmisten kanssa olija ja patterit latautuu yleensä yksin olemalla. Suurin haaveeni on voittaa kehoni kahleet ja päästä energiatasolle osaksi sen myllerrystä. Semmoinen selittämätön kun on olokin useimmiten. Pikkuhiljaa olen kasvanut itsenäisemmäksi ja se tuo rauhaa mielelleni. Kiinnostukseni ovat jossain muualla kuin täällä, ajassa, syissä ja seurauksissa, sekä niiden kontrolloimisessa. Semmosta elämän mekanismia pintaa syvemmältä.


    • glassheart

      itse olen vesimies nainen. minulle vapauden kaipuu tarkoittaa sitä että tarvitsen omaa aikaa ajatella ja haaveilla. mitä sitoutumiseen tulee, haaveilen myös perheestä ja avioliitosta mutta sen saavuttaminen tulee olemaan vaikeaa. en osaa luottaa ihmisiin joten tunteitani en näytä enkä niistä puhu jolloin ihmiset saavat kuvan että minua ei kiinnosta tai että en välittäsi. näin ei kuitenkaan ole, vaan pelkään sydämeni särkymistä. kun toinen osoittaa kiintymystään tekisi mieli vain paeta paikalta. tunteista puhuminen ja niiden näyttäminen on ahdistavaa ja tuntuu puristuksena rinnassa.

      sitoutumista pelkään jonka takia etsin kaukosuhteita, vaikka en sitä itse tiedostaisikaan. kun tulee aika puhua tulevaisuudesta joko vaikenen tai jos todella rakastan henkilöä olen valmis kaikkeen kunhan hän ei vain lähde luotani.

      ennen virallista suhdetta voi meno olla edestakaista. vesimies vaikuttaa tunteettomalta, seuraavana päivänä näyttääkin että jotain voisi tapahtua. sitten vesimies vain katoaa ja käyttäytyy hyvin kylmästi. muutaman päivän jälkeen hän palaa ja on valmis mahdollisuuteen mutta tuntee itsensä taas ahdistuneeksi ja unohtaa koko jutun.

      vesimiehet tarvitsevat aikaa ja tukea. kaikki voi mennä hyvin kunnes puheenaiheeksi tulee tunteet, silloin vesimies sulkeutuu ehkä jopa lopullisesti. odota ja anna aikaa ottaa itse asia puheeksi.

      • another aquarius

        Tää on niin totta ei huhhuh! vähän vanha keskustelu mut parempi myöhään ku ei milloinkaan :D


    • vesimies jo 50v

      Minusta vesimiehen vapaudenkaipuu on lähinnä teoreettista. Olen itse vesimies ja tunnistan tämän- minulla täytyy olla MIELEN VAPAUS, eli itse tarkoitan tällä: vapaus ajatella ja puhua ja olla oma itseni. Minä en ole tyhmä, enkä aio olla hiljaa, jos minulla on sanomista. Haluan ajatella itse, miten asiat menevät ja itse tehdä niistä johtopäätökseni. En halua, että joku tuputtaa minulle itsestäänselvyyksiä tai kirjaviisauksia. Kaikki kirjat on kirjoittanut joku ihminen ja kaikki tutkimukset ovat vain osaksi totta. Minun täytyy itse miettiä asioita ja tulla niistä johonkin tulokseen.
      Minä olen ollut uskollinen, rakstava, tunteeni näyttävä ja erittäin intohimoinen koko ikäni. Mutta jos mies ei anna minulle tätä "mielen vapautta" , hän huomaa jossain vaiheessa, että olen mennyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      188
      1532
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1287
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1180
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1104
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      105
      980
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      977
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      968
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      942
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      61
      930
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      895
    Aihe