Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Räikkösen asenne tökkii

asenne kuntoon

Räikkönen on lahjakas kuljettaja, siitä ei ole epäilystäkään. Sekin on arvostettavaa että uskaltaa olla oma itsensä ja tehdä mitä haluaa. Mutta mutta, minusta se ei ole arvostettavaa että saa lajilta valtavat omaisuudet ja kaiken, ja sitten suhtautuu työhön ja uraan siten tyyliin että "katsotaan nyt viitsinkö ajaa ensi vuonna vai en".

En palkkaisi kuljettajaa vaikka tämä olisi lahjakas jos hänellä ei ole paluun jälkeen edes sen vertaa intohimoa lajia ja ajamista kohtaan että haluaisi ilman muuta ajaa edes 4-5 vuotta. Miksi palkata tuuliviiri joka voi muuttaa nopeasti mielensä fiiliksen mukaan? En tiedä aikooko kimi ajaa pitempään vai ei, mutta kommenteista päätellen ei ole kovin sitoutunut.

5

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tt-lötjönen

      Totuus on se että Kimillä riittää sitoutumista mutta nykyiset tallit sen sijaan eivät kunnioita sopimuksia niin lojaalisti kuin ennen. Vaikka millaisen sopparin teet niin milloin tahansa voi tulla loppu ja lähtö. Vannoutuneelle autourheilijalle ei ole mielekästä jäädä laakereille vaikka sopimusrikkomuksesta saisikin miljoonan poikineen.

    • filo & sport

      >> Mutta mutta, minusta se ei ole arvostettavaa että saa lajilta valtavat omaisuudet ja kaiken, ja sitten suhtautuu työhön ja uraan siten tyyliin että "katsotaan nyt viitsinkö ajaa ensi vuonna vai en".

      Hän ei ole "saanut" lajilta miljoonia, vaan hän on ne itse _ansainnut_ ihan omalla työllään ja lahjakkuudellaan. Toisaalta ei tule unohtaa paljonko F1 sirkus on saanut miljoonia Kimin ja muiden kuskien ansiosta ja Eclestone ensirivissä.

      Toisekseen Kimi osoitti välivuosien jälkeisellä paluullaan millä todellisella lahjakkuuden tasolla hän on. Hänen paluulleen skeptiset ja jopa liki pilkkaava-asenteiset saivat ansaitsemansa kalikan bumerangina omaan nilkkaansa.

      Meillä ihmisillä on vain yksi elämä ja jokainen elää sen parhaaksi katsomallaan tavalla, kunhan ei tee vahinkoa toisille.

      Kimi elää omaa elämäänsä haluamallaan tavalla eikä uhraa itseään ulkopuolisille tahoille vastoin tahtoaan. Diili on diili ja siinä on aina kaksi tai useampi osapuoli. Kaikesta neuvotellaan.

      Miksi pitäisi tanssia läpi elämänsä toisten / ulkopuolisten pillien ja odotuksien mukaan jos on siinä asemassa, että voi valita oman tahtonsa mukaan itselleen sopivan vaihtoehdon?

      Ohessa itse kullekin ajatuksia ja punnitsemista herätävä artikkeli elämänsä arvoista. Toisinaan oleelliseen herätään liian myöhään. Tässä suhteessa Kimi vaikuttaa olevan myöteinen poikkeus.

      - http://www.studio55.fi/hyvaolo/artikkeli.shtml/1410430/naita-viitta-asiaa-ihmiset-katuvat-eniten-kuolinvuoteellaan

      .

      • 57555

        kukaan ei ole ansainnut miljoonia ajamalla formulaa. se homma on vain ylipalkattua. 500 000 euron palkka siitä hommasta verottomana olisi aivan riittävä. sillä rahalla saisi hyviä kuskeja vaikka kuinka paljon.


      • filo & sport
        57555 kirjoitti:

        kukaan ei ole ansainnut miljoonia ajamalla formulaa. se homma on vain ylipalkattua. 500 000 euron palkka siitä hommasta verottomana olisi aivan riittävä. sillä rahalla saisi hyviä kuskeja vaikka kuinka paljon.

        >> kukaan ei ole ansainnut miljoonia ajamalla formulaa. se homma on vain ylipalkattua.

        Mikäli tuo edustamasi Suomen loputon luonnonvara, suomalainen perisynti ja punaiseen viiraava kateus, saataisiin veronalaiseksi, niin Suomessa ei muuta veroa tarvitsisi maksaakaan ja Suomesta tulisi kansainvälisten investoijien paratiisi, Pohjolan Monaco.


      • että siltä pohjalta
        57555 kirjoitti:

        kukaan ei ole ansainnut miljoonia ajamalla formulaa. se homma on vain ylipalkattua. 500 000 euron palkka siitä hommasta verottomana olisi aivan riittävä. sillä rahalla saisi hyviä kuskeja vaikka kuinka paljon.

        Oletkos ihan selvillä millaisia riskejä ko. hommaan sisältyy?! Jos ei kuole niin vakava loukkaantuminen ainakin on erittäin herkässä. Onhan niitä esimerkkejä. Ihan viimeajoilta ja jo pelkästään testeistä.
        Ja jos ajamalla tienaa niin ei se meiltä ole pois. Usko vaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe