Volvon lämmittimen ajastus

Vähän käytetty XC60

Uuden maasturivolvon sisätilan lämmitin ei suostu menemään päälle. Viime talvena lämmitin oli kovassa käytössä, mutta nyt käynnistys ei onnistu ollenkaan. Ajoneuvotietokoneen suorakäynnistys ei mene päälle, eikä myöskään diesellämmittimen ajastus. Ajoneuvotietokoneen "viiksestä" ei tapahdu yhtään mitään, vaikka kaikki muut valikot toimivat normaalisti... Myös tankki on täynnä dieseliä. Mikä neuvoksi, osaako Volvomiehet auttaa?

7

6186

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ijijiiji

   Miten se on uusi "maasturi", jos on ollut jo viimetalvena käytössä? Vie merkkihuoltoon, oikea paikka kaltaisillesi.

   Ja toivottavasti on putkistot täynnä kesädieseliä, jolloin diesel ei kylje jäätymisen vuoksi lämmittimelle.

   • Kaltainen

    Persereikäasenteestasi päätellen olet töissä Volvon merkkkihuollossa, Bilia Kaivoksela? Miksi pitää toivoa, että putkistot on täynnä kesädieseliä? Miksi ylipäätänsä vastasit, jos älykyysosamääräsi on noin alhanen, ettet ymmärrä kysymystäni ja alat purkamaan omaa ahdistustasi puhumalla asian vierestä? Toinen varma merkki siitä, että olet Volvon huollossa töissä. Taitaa olla niin, että Volvohuolto kytkee lämmittimen pois päältä, jolloin "asennuksesta" laskutetaan naisihmisiltä vähintään 500 euroa?


  • ijijiiji

   Pahoittelut, en ole töissä Volvolla. Jaa, että miksi maininta kesälaadusta, noh, ehkä siksi, että se varteenotettava vikamahdollisuus. Uskoisin, että äo:ni on enemmän mitä sinulla. Mistä vetäsit tämän ahdistuskortin kehiin? Vaikuttaa hiukan siltä, että sinua ahdistaa Volvosi webaston toimimattomuus, minua se taas naurattaa.

   Vai, että huolto kytkee lämppärin pois päältä. Noh, pistä ukkos käyttämään auto huollossa, jos uskot tämän johtuvan sukupuolestasi ;) Ja jos huolto laskuttaa niin sehän vtuttaa vaan köyhiä ja osaamattomia.

   Tuliko mieleen muuten testata viiksen resettinappi, jolla aktivoidaan lämmittimen toiminta? Nollaa vaikka keskikulutus, jotta varmistuu viiksen toiminta.

   • Kaltainen

    Vastauksesi ovat varmistaneet epäilykseni alhaisesta älykkyysosamäärästäsi ja henkisestä vammastasi. Miksi ihmeessä uuden maasturin webaston toimimattomuus muuten niin kovasti naurattaisi? Tunnustan, että en tunne Volvon tekniikkaa, koska se ei ole minua koskaan pätkääkään kiinnostanut. Pitsin nypläyskin on kiinnostavampaa ja enemmän taitoa ja älyä vaativaa toimintaa, kuin mittareiden vikakoodien tulkinta excel-taulukosta. Paitsi älyn puutteesta, niin kärsit myös puutteellisesta moraalista. Ihan vain tiedoksi sinulle, osaamattomia asiakkaita ei saa kusettaa. Tämä on eettisesti hyvin arveluttavaa ja myös Suomen kuluttajasuojalainsäädännön mukaan rikollista toimintaa. Olisiko tämä ollut jo kolmas vihje siitä, että olet töissä Volvon merkkihuollossa? Viimeistään vammainen asenteesi naissukupuolta kohtaan varmistaa sen, että olet Kaivokselan insinöörejä tai vähintäänkin ammattikoulussa kouluttautunut autoteknikko. Mutta asiaan. Ensimmäisessä viestissäni kerroin, että uuden diesel Volvo maasturin (vuodessa ajettu n. 18 000km) sisätilan lisälämmitin ei suostu lähtemään käyntiin. Laite ei reagoi mitenkään viiksen toimintaan. Onko mahdollista, että lämmitin on kytketty irti ajoneuvotietokoneesta? Pystyykö lämmittimelle tekemään itse mitään, jotta sen saa käyntiin? Tarvitaanko lämmittimen korjaamiseen MIES ja mitä tämä epäinhimillisen ja jumalallisen miehisen älyn ja voiman ikarnaatio (=korjaamon Manu, Sepi tai Jarkko) tekee, jotta uuden Volvon sisätilan lämmitin saadaan kuntoon?


  • ijijiiji

   a) XC60 ei ole maasturi.
   b) testerit kertovat vian myös sanallisesti, ei pelkästään koodia.
   c) en edelleenkään ole töissä Volvolla, saati sitten edes autoalalla.
   d) mikäli koko ajan jankkaat auton uutuudesta vie se takuuseen.
   e) webasto ei ole sisätilan lämmitin vaan polttoainekäyttöinen moottorinlämmitin.
   f) ajoneuvotieokone on oikeasti ajotietokone.
   g) Entäs se lämmittimen sulake?

   • ravi

    mikä xc60 on


  • habanero1

   Mun V60:seen päivitetään softa lähiaikoina, on tehtaalta tullut ohje asian suhteen.

   Kun ajastaa lämppärin seuraavalle päivälle, määrittely "häviää" ja lämppäri ei käynnisty. Ajossa lämppäri ei myöskään mene automaattisesti päälle, mutta valikosta sen saa päälle. Näin mulla!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä Päivi Räsänen todella sanoi a-studiossa

   ”Eutanasian sisällyttäminen hoitotoimenpiteiden joukkoon sotisi Päivi Räsäsen mielestä lääkärien etiikkaa vastaan. – Lää
   Luterilaisuus
   490
   1965
  2. Nyt alkaa näyttämään

   Siltä että se on oikeasti ohi.
   Ikävä
   130
   1916
  3. Olen pahoillani

   Että sinulla on ollut vaikeaa. Todella pahoillani. Onneksi sinulla on toivottavasti oikeat ihmiset tukena. Aidot ja rehe
   Ikävä
   93
   1410
  4. Himputti ku mä katoin kyllä

   että tutun näköinen mutta silti en muka siinä hetkessä tajunnut että se olitkin sinä ☹️🥺🤯🤦‍♀️
   Ikävä
   26
   1391
  5. Kukka ajoi rekan keulaa 13 tiellä?

   Liekö ajovirhe vai rekan etuvalot koukuttaneet kuljettajaa mikä johti tähän tapahtumaan.
   Kokkola
   26
   1235
  6. Kuinka herkkä olet itkemään?

   Itketkö koskaan, jos katsot vaikka lasten leffoja, mainoksia tai kuulet jonkin kappaleen, johon liittyy muistoja tai jok
   Sinkut
   214
   1071
  7. En edes tiedä

   Mitä susta haluan. Silti olet vapaamatkustajana mielessäni. Naiselle
   Ikävä
   74
   980
  8. Olet niin kaunis, että ihanuutesi on

   Eräänlainen kiinnekohta elämässäni ja muistutus siitä että elämällä on tarkoitus, siinä on järkeä. Olen onnellinen siitä
   Ikävä
   58
   972
  9. Kannattaa muistaa nainen

   Vanha Patu on vanha Patu. Nuorempi aina parempi.
   Ikävä
   98
   867
  10. Oho! Farmi Suomi -kisassa yllätyskäänne - Myös Wallu Valpio lankeaa ansaan: "En tiedä, kumpi..."

   Nyt kisa kovenee ja kierrepalloja tulee, jopa Wallulle! Farmi Suomi onkin kaivannut lisää buustia ja nyt sitä tulee. Lu
   Tv-sarjat
   4
   853
  Aihe