Hei på dig

Komistus Turust

Olinks eka? Paljo viive? :)

38

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lissu.

      Missä piti olla eka? Että kerkesitkö ekaksi uudelle palstalle? Jos näin ,niin taidat olla,kun ei paljon muita näy.Saas kattoa,kirjotteleeko Marttilalaiset paljon tänne sivulle,kun "hoksaavat" että tällainenkin on "avattu".Onkohan niillä mitään asioita mielessä,mistä kirjottaa,jään mielenkiinnolla seuraamaan.

    • Komistus Turust

      Sitä just tarkotin :) Aika hiljast näis uusis kunnis, mitä tänne on lisätty :/

      • Lissu.

        Syy on varmaan se ,että ne ovat niin pieniä paikkakuntia,että ei ole paljon mitään kirjoitettavaa.Ja ovat maaseutupaikkoja joissa on ainakin kesäisin paljon maatöitä. Luulisi että nyt olisi jo sitä "luppoaikaa" ja voisi kirjoitella kaikenmaailman asioita,noin niinkuin aikansa kuluksi. Minäkin odotin mielenkiinnolla mielipiteitä ja kirjoituksia,vaan eipä ole näkynyt mitään sieltäpäin.Olisi se kiva sitten ottaa kantaa /keskustella ,kun olen itse kova kirjoittelee.


    • Komistus Turust

      Missäs päin sä Lissu asut? :)

      • Lissu.

        Jossain Turun lähellä.Miksi kysyt ?


    • Komistus Turust

      Ajattelin vaan, ku kirjoituksestas selvisi, ettet myöskään asu Marttilas. On kyllä hiljaista täällä.

      • Lissu.

        No,en asu.Hiljasta on tällä "osiolla",kas kun ne ei osaa kirjottaa tai sit ne on arkoja !D. On se hyvä että edes sinä pistät muutaman sanan,Komistus !Terveisiä sulle!


    • Komistus Turust

      Terveisiä sullekkin Lissu :) Pidetään me ulkopaikkakuntalaiset Marttila -sivu aktiivisena, ku marttilalaiset ei ite siihen pysty ;)

      • Lissu.

        Kiitos terveisistä Komistus Turust !. Ompi jäänyt mulla tämä kirjoitus vähän väliin ,kun olen ollut kipeenä. Taitaa ne Marttilalaiset nukkua "karhununta",kun eivät eksy tänne sivulle. Tai sitten ne ei yksinkertaisesti osaa "kirjoittaa!DD. No,nyt sitten taisi tulla se talvi jäädäkseen?.Ja kohta ompi joulu ,niin kysympä miten on ollut tuon kiltteyden kanssa?.Että onko toivoa pukin vierailusta aattona?.Tällaista tekstiä sain nyt aikaiseksi,jotta lähiaikoina yritän jotain lisää.


    • hetero33

      Homppeli olet :-)!

    • Komistus Turust

      Lissu, olen muuten ihan mukava, et ei oo tullu tuhmuuksia tehtyy, ku sängys naisen kaa, jota tapailin tuossa jonkin aikaa :)

    • Komistus Turust

      Onkos Lissu sulla ollu jo kovasti joulukiireitä? Mukavaa, kun on lunta mukavasti. Mukavaa ajella maaseudulla ja nauttia lumisista maisemista samal :)

      • Lissu.

        Joulukiireitä on todella ollut ! Eikä kiireet ole vielä helpottaneet. Eikä näin paljon lunta ole ihan kiva enää,kun saa joka päivä kolata pihaa monta kertaa! Muuten maisemat on kauniit! Kovin tässä odotellaan jo joulupukkia,kun olen ymmärtänyt ,että olen senverran kiltti ollut ,että taidan saada lahjojakin ?!. Mites mahtaa olla sinun laitasi ? Risuja vai lahjoja ?


    • Komistus Turust

      No, lahjoja tuli mukavasti :) Muunmuas puolentoistlitraan tehosekoitin ja kännylaturi autoon. Mä tykkään lumisateest ja lumisist maisemist, mukavaa lähteä ajelemaan maaseudul ja nauttia maisemist :) Ymmärrän kyl, et lumityöt on ikävii talvisin niillee, joille sitä riittää. Mitäs sä sait lahjaks?

      • Lissu.

        Sain niin paljon lahjoja,ettei niitä voi kaikkia tässä luetella ! En itsekään olisi uskonut. Olen tainnut olla "kiltti",vaikka en ole ollutkaan ! No,kun niitä lahjoja tuli vähän kaikilta sukulaisilta,niin kyllä siitä kertyy.Esim,koruja,kauneusaineita,sukkia ym.Joten sellainen joulu. Kävin tänäänkin Turussa ostoksilla,mutta eipä näkynyt ketään "Komistusta" liikenteessä! Vaikka mistä sen tietää,jos vastaan tulee,kun ei tunne.D. Joten tällaista asiaa sain aikaiseksi tällä kertaa. Jatkuu ensi kerralla.....! Katsellaan raketteja,sitten kun niiden aika on ? Ja tehdään uudenvuoden lupauksia ? Hyviä vointeja!


    • Komistus Turust

      Mä sain kans ihan mukavast lahjoja, vaatteita, känylaturin autoon, tehosekoittimen, Fingerpori -kirjan, suklaata, karkkia. Ynnämuuta. 27. päivä olin vaan kotona ;) Huome sit viettämään uutta vuotta, raketteja tosin en ammu. Katselen vaan, ku muut niitä räjäyttelee. Missäs sä ajattelit uutta vuotta viettää? Olen muuten sinkku! :) Oletkos sä? Mukavaa lukea kuulemisiasi Lissu :)

      • Lissu.

        Moikka! Taidan katsella raketteja sisällä ,kun lupasi vesisadetta,en viitsi mennä ulos.Uuttavuotta vietän kotona vaan ja katson tv:tä.Sinkku? Etkö vähän aikaa sitten seurustellut jonkun naisen kanssa ?. Minä en ole tällä hetkellä sinkku,haitanneeko se kirjoitusta? On niin kiva kirjoitella jonkun komistuksen kanssa,kun olen niin paljon yksinkin,ja on niin tylsiä päiviä aina joskus.Tänään oli vähän kiire päivä,joten kun ei väsyttänyt vielä niin ajattelin pistää jonkun lauseen tänne.Ajattelin pelata vielä jotain peliä tv:n kautta,ennenkuin uni tulee. Eipä nyt muuta kuin :Hyvää Uutta Vuotta,komistus! Kirjoitellaanko..?


    • dummies1

      vittu olette idiotteja! voisitte ehkä antaa toisillenne sähköpostiosoitteen tai numeron mutta ei täällä tarvitse tollasta paskaa jauhaa! ei herranjestas sentään.

      • "tyhjä sivu".

        Ja mitä se sitten taas sulle kuuluu ! Kyllä täällä saa keskustella anonyymistikin,ei se ole kiellettyä ! Mikä tässä nyt niin sinua "jurppii"? Normaalia,tavallista keskustelua.Älä tule tänne sivulle,jos niin harmittaa ! Antaa ihmisten keskustella jos haluavat,kun täällä sivulla ei paljon muuten keskustelua käydäkään.


    • Komistus Turust

      Hyvää uutta vuotta sinullekkin Lissu! :) Mä olin aattona kaverin luona ja sit käveltiin jokirantaan katsomaan vuodenvaihteen ilotulitust ja siitä sit baariin. Vettä satoi kyllä ihan kivasti. Kirjoitellaan vaan, vaikka se näyttää täällä jotakin haittaavan ;) Mites on vuotesi alkanut?

      • Lissu.

        Moi ! Aatto meni,kun katsoin raketteja ikkunasta,kun en viitsinyt mennä sateeseen. Kurjaa ,kun satoi vettä.Muuten vuosi on alkanut niinkuin loppui,eli kiirettä pitää! Kaikennäköisiä asioita jotka pitää tehdä.Kävin tänään "kirpulla",tein joitakin "löytöjä".Ei aina viitsi olla kotonakaan. Maanantaina pitäisi tulla taas Turkuun,olisi asioita toimitettavina useissa paikoissa.Ei tässä oikein ole mitään erikoista meikäläisen elämässä,tavallista sellasta.Lauantaina lupasi jopa aurinkoista,jospa lähtisi "kuntolenkille" ! Vähän pitäisi tota painoa saada pois.En kyllä ole mikään himourheilija,kevyttä kävelyä joskus. Jep. Kukahan se on ,joka ei pidä,että täällä kirjoitellaan? Eihän tälle sivulle kukaan muu oikein kirjoitakkaan.Saanko kysyä:missä kuussa sinulla on syntymäpäivä?Eli mikä olet horoskooppimerkiltä? Kas kun naisia tällaiset "horoskooppi-asiat" aina kiinnostaa.Vois vaikka onnitella,kun tietäs ! Tällaista sain aikaiseksi tällä kertaa,terveisiä sulle !


    • Komistus turust

      Hei rakas! :) en ole syntynyt. olen trolli! olet idiootti!

    • Komistus Turust

      Mitäs kirppikselt löysit? Tulikos lenkkeiltyä lauantaina. Mä olin moikkaamas veljeä viikonloppuna. Oli taas mukavaa. Saunottiin, katottiin mäkihyppyä ja käytiin vähän viihteellä. Niinpä, kummallista, ettei saisi kirjoitella. Aikas hiljaista muuten edelleen. Olen syntynyt syyskuussa ja horoskooppimerkiltäni olen neitsyt. Mitkäs sul on vastaavat? Onnitteluja on aina mukava saada ja itse myös antaa :) Terveisiä sulle ja palaillaan taas.

    • Komistus Turust

      Moi Lissu, käytkö tääl viel, ku ei oo vähään aikaan mitään kuulunut?

      • Lissu.

        Jep. Mutta oon ollut kipee. 2X flunssa,en ole jaksanut kirjoitella,enkä ole vieläkään "kondiksessa"!. Kai tästä joskus tokenee? Terveisiä !


    • Komistus Turust

      Koitahan parantua!! :) Luulin jo, et luulit minun kirjoittavan ton ikävän trolli -viestin lähes samalla nimimerkil. Jatketaan taas tervehdyttyäsi.

    • mage ja viljami

      ebin rölläys sai lissun hiljaiseksi XDDDD voi bojat ootte tyhmiä XDD

      • Lissu.

        Mitäs te lep....!,Ei "rölläys saa minua hiljaiseksi ! Enkä ole poika jos sitä tarkoitatte ! "lissun hiljaiseksi"--Sietää yrittää ! Kiva kun "tekin osallistutte" tämän sivun "ylläpitoon !DD. Lankaan menitte!D.


    • rölleri

      vitun dumbsteri XDDDDDDD

    • Komistus Turust

      Ootkos Lissu jo paantunu, et voisit vastata noihin mun kysymyksiin. Mitäs muuta sulle kuuluu? :)

    • Komistus Turust

      *parantunu

      • Lissu.

        Lopetan tänne kirjoittelun. Hyvää alkanutta vuotta.!


    • trolliiii

      lorttolissu lopetti kirjottelun XDDDD eivv mikä vammane XDD

    • ollilan hikipallo

      Tämä kertookin jo kaiken marttilalaisista ilmeisesti. Peräkammarinpoikia mammojen kanssa kauppareissulla- loppuilta tuijottavat tv:tä tai kävelevät edestakaisin takapihallaan, päivisin sama juttu. Kun ei ole mitään tekemistä- ei hyvää päivää. Ollilassa on just tätä. onneksi en ole käynyt sielläkään enää aikoihin enkä käy. Ei yhtään mitään....

      • niin tietysti

        Niinpä, taitaa suurin osa marttilalaisten palstantäytteestä olla ulkopaikkakuntalaisten aikaansaannosta. Hekin ihmettelevät, kun ei Marttilassa oikein mitään tapahdu. Elämä on siellä niin arkista, ettei siitä mitään mieleen jää.


    • Tapani Kansalainen

      Käy lähinnä sääliks nää marttilalaiset, asuvat äitinsä luona ja iltasin runkkaavat makkarissaan vanhaa mustavalkost pornolehtee katsoes!

    • Komistus Turust

      Mitähän mahtaa Lissulle kuulua, miten esim. kesä mennyt??

    • lietoon siirrytään

      tarvasjoesta pian

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe