Teinivanhemmat juu.

Essi

Huhhhuh. Ihan tosissaan. Alkaa ottamaan tälläinen sonta kaaliin kuin teini-ikäisiä vanhempia syrjitään. MUTTA. Well well well. Itseäni eikä miestäni kukaan ole syrjinyt eikä koskaan pahaa sanaa sanonut. Voisiko sillä olla mahdollisesti tekemistä sen kanssa että otimme vastuuta, emme ajattele itseämme "teineinä" vaan vanhempina niinkuin muut ja emme anna mitään syytä siihen. Minä opetan sarjakuvien tekoa (ja kyllä täytin juuri 19) ja mieheni tekee pelejä. Todisteita pitäisi löytyä niin lehdistä kuin netistä. Poikamme täyttää pian 2. Asumme isossa kolmiossa ja raha-asiat pelaa. Mikä siinä pn ettei voi muka olla hyvä vanhempi kun on teini-ikäinen. Itse voin sanoa olevani helvetisti parempi vanhempi kuin moni muu 30-40v äiti ketä tunnen. Saa etsiä netistä: Essi Haapsaari ja antaa palaa. Kertokaa yleisiä mielipiteitänne, danke!

8

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Essi.

      Mieheni tekee siis indie-pelejä joista yksi "Barbarium". Itse opetan mangaa turun ydin keskustassa VIMMA:ssa. Mies on pojan kanssa päivisin kotona koska teen myös mainoksia ja tilaustöitä yrityksille. Ollaan miehen kanssa oltu yhdessä jo 3 vuotta ja kaikki rullaa hyvin. Pistää mun vedet kiehahtaa tuolla pään sisällä "mussun mussun teiniäidit sitä ja tätä"
      Antakaa sadella kysymyksia ja kertokaa omat näkemyksenne.

    • Dinbula

      Että koska olette töissä ja yhdessä miehenne kanssa, olette vastuullisia vanhempia? Niin no joo kyllä, on se hienoa että joillakin se elämä menee noin. Itse olin 18 ja äiti. En ole töissä, sillä olen yksinhuoltaja ja en pysty lasta vielä laittamaan mihinkää, enkä halua! Ja yksinhuoltaja olen täysin minusta riippumattomista syistä.. Koen silti olevani hyvä äiti lapselleni.

      • Esme.

        Mies on siis pojan kanssa kotona, tekee siinä sivussa pelejä kun kerkee. Ei mekään poikaa halua hoitoon, chill out. Sitten kun kolme vuotta tulee täyteen.. Katotaan jos toinen tehtäis, toinen halutaan! Hassua vain, tunnen olevani 30, kotona keitän teetä ja istun pojan kanssa hänen huoneessaa leikkimässä kun omat ystäväni ovat ulkona bilettämässä. Sama kun lintsaavat koulusta tai ovat koulussa niin itse olen vakituisessa duunissa. Ilman minkäänlaista koulutusta alla.


      • Esme.

        Ja tottakai ylistän yksinhuoltaja äitejä, omanikin oli. Otan osaa jos olet saanut osaksesi huonoja kokemuksia miesten puolelta. Oma mieheni on sitten vain aivan eri maata kun muut hänen ikäisensä. (22)


      • Dinbula
        Esme. kirjoitti:

        Mies on siis pojan kanssa kotona, tekee siinä sivussa pelejä kun kerkee. Ei mekään poikaa halua hoitoon, chill out. Sitten kun kolme vuotta tulee täyteen.. Katotaan jos toinen tehtäis, toinen halutaan! Hassua vain, tunnen olevani 30, kotona keitän teetä ja istun pojan kanssa hänen huoneessaa leikkimässä kun omat ystäväni ovat ulkona bilettämässä. Sama kun lintsaavat koulusta tai ovat koulussa niin itse olen vakituisessa duunissa. Ilman minkäänlaista koulutusta alla.

        Miksi koet olevasi 30 sen takia että keität teetä ja istut pojan kanssa leikkimässä?:D


    • vanhus(ko)

      No johan taas oli vuodatus :D

      Minä olen 30 v kolmen lapsen äiti. Lasten isä on 40 v. Kaksi vanhempaa lasta on koulussa ja nuorin (5 v) päiväkodissa. Käymme töissä, olemme yhdessä ja asumme omakotitalossa, meillä on myös kotieläimiä. Tunnen myös olevani 30 v. Teetä juon aamuisin, päivällä ja illalla... Olenko hyvä vai huono äiti?

    • tällästä..

      Kyllä se vanhemmuus on niiiiin erilaista, riippuen minkä ikäisenä ja millaiseen elämäntilanteeseen lapsi syntyy.

      Esikoisen sain 15v, vaikka yhdessä olin lapsen isän kanssa. Hän teki töitä minä opiskelin jne. Aina rahat tiukilla, ei mitään omaa tai taloudellista turvaa. Ei se silloin haitannut, pärjättiin.
      Sitten erosi, olin yksinhuoltaja, opiskelin ja pääsin töihin. Pian löytyi nykyinen mies. Molemmilla hyvät työt, mentiin naimisiin, rakennettiin kiva talo ja toisen lapsen sain 28v, kolmannen 31v.
      Molemmista, kun on kokemus, niin valitsisin viimeisen. Aivan ihana nuori nainen tuo esikoinen on, mutta olisihan se elämä helpompaakin voinut olla.

    • Miesope

      Kuulehan, Essi.

      Sinulla ja kummppanillasi on ilmeisesti molemmilla sellaista lahjakkuutta, jota kaikilla ei ole. Et myöskään ole vielä niin vanha ihminen, että kykenisit arvioimaan tulevaisuuttanne vaikkapa kymmenen vuoden päähän. Moni asia voi muuttua.

      Palataan siis aiheeseen 15 vuoden kuluttua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      255
      2373
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1579
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      136
      1354
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1214
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe