baarimikon kanssa..

sweetkiss

Olen jo pidemmän aikaa katsellut naapuriani Mikkoa..Hän on minua 4 vuotta vanhempi, urheilullinen baarimikko. Hän tekee maailman parhaat drinkit minulle ja antaa niistä myös alennusta.

Aina kun olen baarissa flirttailemme, ja pari kertaa hän on myös heittänyt minut kotiin...ennen sitä iltaa ei ollut tapahtunut vielä mitään, mutta olin nähnyt hänen katseensa viipyvän tavallista enemmän vartalollani.minihameella joka juuri ja juuri peittää jotain..

"Tulisitko tanssiin" mun kaverini kysyi multa. "Joo totta kai Piia.annetaan Mikolle jotain katselemisen arvoista..Eihän se mua tietenkään yhtään haittaa, et se kattoo, vois sit vihdoinkin tehdä jotain.." "Aivan..niin saisit säkin jotain muuta jalkojes väliin kuin mun polven."

Me mentiin tanssiin Piian kanssa. Tanssittiin aika monta biisiä kietoutuneina toisiimme. Kädet vaeltelivat toistemme vartaloilla ja kun tuli meidän lempibiisi Enrique Iglesiaksen I'm not in love Piian levitti vähän jalkojaan ja samoin tein mä..Piia siirsi jalkansa mun jalkojen väliin ja mä tavallaan tanssin sen sylissä. Piia kuiskas mun korvaan:"Maria, se katsoo nyt. Tee se nyt..sen silmät on lukittautunut meihin.." Ja aloin nytkyttään mun vartaloa yhä alemmas ja alemmas Piian jalka koko ajan mun tukena. Uskoisin että minihameeni nousi ylöspäin koko ajan, niin että sieltä alta näkyi jotain, koska Mikko katsoi minuun koko ajan. Ja en voinut vastustaa kiusausta vaan iskin sille silmää.. Kun kappale loppui me mentiin takas pöytään, ja mä menin baaritiskille hakeen lisää juotavaa..

"Mikko antaisitko sä mulle jotain hyvää?" "no Maria, mikä olis hyvää..?" "Kyl sä tiedät mistä mä tykkään.." flirttasin takas..Mikko katso mua ihan kumma ilme silmissään ja sanoi:"niin kai mä tiedän..no maistas tota."ja sekoitti mulle drinkin ja antoi mulle pillin.Laitoin pillin varovasti suuhuni ja puristin huuleni sen ympärille ja imasin sitä hitaasti..ja katsoin koko ajan Mikon silmiin.."ei tää ollut vielä sellasta kuin haluan.." ja Mikko teki toisen drinkin. Nyt leikin vähän kielelläni pillillä ja kun sanoin ettei sekään ollut tarpeeksi hyvää niin vilautin kieliläväriäni.
Mikko huomasi sen ja sanoi:"onko sulla kieliläväri?mä en hirveesti tykkää että naisilla on kieliläväri.." mun mieli meni vähän mustaksi kunnes tajusin sanoa:" no ehkä se jonka kanssa sä oot ollut ei oo osannut käyttää sitä.." ja iskin silmää..Mikko virnisti takaisin ja antoi uuden drinkin.
Otin lasin käteeni ja hivelin sitä. Nostin sen kuumottaville poskilleni ja hieroin sitä kaulalleni. Lasista hohtava kylmyys tuntui taivaalliselta hikistä kaulaani vasten..Päätin vielä kiusata Mikkoa hetken.Laitoin lasin pöydälle ja otin baaritiskiltä appelsiinin palan jota imin nautinnollisesti ja huokaillen, samalla kun toinen käteni piti baaritiskistä kiinni. Sitten yhtäkkiä lopetin ja lähdin kävelemään pöytäämme peppu nautinnollisesti kaikkuen puolelta toiselle..Olin varma että tunsin Mikon katseen selässäni polttavana..

"Maria, sä näytit siltä kuin oisit rakastellut sitä lasia! Ja Mikko näytti siltä et se kohta hyppäis sun päälle baaritiskin yli ja ottais sut just siinä..mut se tais ollakin tarkotus.."

Tunsin jonkin värisevän laukussani..se oli kännykkäni.Katsoin sitä ja huomasin että minulle oli tullut viesti.Se oli Mikolta. Hienoinen puna levisi naamalleni ja pieni virne huulilleni kun luin viestin..siinä luki:"Maria, tule yläkertaan johtaville rapuille nyt.Mikko" Sanoin kavereilleni että lähden ja lähdin kuin transsissa kävelemään kohti rappuja.Huomasin että Mikko jo odotti.

Mikko tarttui käteeni kiinni ja johdatti minut ylimpään kerrokseen ja siellä perimmäisien sohvien päälle.Hän sanoi yläkerran juuri menneen kiinni, joten meitä ei tultaisi häiritsemään.. Hän nosti jalkani ylös ja avasi niitä..Hitaasti hän otti pornonpunaiset stringini pois ja siveli häpyäni hitaasti. Hän jätti saappaani vielä jalkaani ja muut vaatteet päälleni. Hän polvistui eteeni ja alkoi hitailla vedoilla nuolemaan minua. Hän imi klittaani, ja varovasti sormitti minua. Hän kehui kuinka hyvältä maistuin ja tuoksuin. Maistuin ihan mansikalta, kuulemma. "Se on suihkugeelini ansiota"sanoin..
Hän nuoli minua yhä kovempaa ja kovempaa, kieli meni yhä syvemmälle sisääni ja vääntelehdin sohvalla niin että melkein tipuin..halusin huutaa ja vaikeroida ja kiljua, mutta pelkäsin että joku kuulee..Mutta sitten tajusin ettei täällä kukaan voi meitä kuulla ja laukesin räjähdysmäisesti. Kiljuntani peittyi teknomusiikin alle.


-------------------------------

jatkuuko?

4

7509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....

      kuvaile vielä nää seksikohtaukset jatko-osassa (?) yhtä tarkasti kuin edelliset kohtaukset niin tulee täydellinen=)) kyllä oli hyvä=P

    • Piia

      Jatka! Kerro mitä sä teet Mikolle tai jotain. Ja seksikohtaukset vois kuvailla tarkemmin.=)

      • sweetkiss

        kiitti piia.


    • ehdottomasti

      jatkoo vaan tuleen!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe