Hyvä äiti kommentoi

tarpeeksi hyvä

Älkää te ammatiksenne lasten kanssa työskentelevät viitsikö sotata täällä kun LS on ihan oikeasti traumatisoinut tarpeeksi kansalaisia. Siistikää vaikka Halla-Ahon sivuja ja miettikää millasilla muillakin valtaapitävillä oikein voi olla lapsia...rientäkää todellisten väärintekijöitten perässä.

16

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sossuarmeija?
    • Riittävän hyvä minäk

      Tarpeeksi hyvä äiti tiedän olleeni minäkin.

      Oikeastaan muutama päivä sitten Hesarista Danielin kertomusta lukiessani tunsin olevani tuhat astetta parempi kuin palvotuista ja niin mahdottoman hyvinä pidetyistä sijaisvanhemmista ne huonoimmat.

      Oli kieltämättä järkyttävää lukea, miten sijaisvanhemmat voivat sananmukaisesti hylätä sijaislapsen. Mille pienestä pojasta tuntuu, kun sijaisperhe muuttaa toiselle paikkakunnalle ja mukaan otetaan MUUT sijaislapset, mutta ei häntä! Siis miten tunne-elämältään terve aikuinen voi tehdä niin!

      Ja yhtä suuri kysymys on, miten sossut ovat tuollaisetkin sijareiksi kelpuuttaneet, siinä se heidän loistava arvostelukykynsä taas nähdään.

      Jos minä olisin ollut tuon tapauksen sossu, niin lapset olisi otettu pois tuollaisilta sijareilta. Kuka sen tietää, kenen sijaislapsen naama heitä seuraavaksi ärsytti niin paljon, että hänet hylättiin seuraavassa käänteessä.

      En pidä ihmeenä ollenkaan, että Daniel on ollut mukana niissä tilastoissa, joita muutama vuosi sitten julkistettiin kauhistellen, että kuinka monta sijoituspaikkaa yhdellä lapsella voi olla. Ja puhuttiin tietenkin vanhempia syyttäen, että lapset otetaan MUKA LIIAN MYÖHÄÄN pois hirveiltä vanhemmilta ja sitten sijarit eivät jaksa heitä.

      Ei tuo tieto istu yhtään tähänkään tapaukseen, koska Daniel huostaanotettiin jo synnytyssairaalasta (= laitonta, ansaitsee EIT:n tuomion). Muutenkin Danielin huostaanotto vaikuttaa erittäin arveluttavalle, koska vanhemmat kuitenkin pärjäsivät muiden sisarusten kanssa, niin miksi poikaa ei kotiutettu jo pienenä, koska hän sai hyvän sijoituspaikan vasta 13-vuotiaana!

      Varmasti sossut ehtivät näkemään, miten hyvin kotona vanhemmilla meni ja oliko SE syy sossujen haluttomuuteen järjestää isää ja äitiä vuosia kaivanneelle pojalle vanhempien tapaamista?

      Lain mukaan heidän olisi kuulunut tehdä se, mutta eipä kiinnostanut. Tämä on tuttuakin tutumpaa asennoitumista turhan monille huostaanottoperheille.

      • Ka, G

        Onko tuohon olemassa linkkiä?


    • Danielin haastattelu

      Voin antaa linkin toiseen ketjuun täällä, mistä Danielin haastattelu löytyy, koska lehden sivuilta sitä ei netissä löydy. Se oli niin sanotussa perhe-osiossa, mikä kuulunee maksullisiin palveluihin netissä. Siksi se laitettiin tänne vasta muutama päivä vanhentuneena, ettei tekijänoikeuksia loukattaisi.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11018542

    • Upup

      Up!

    • totuuttapeliin

      En ole KOSKAAN törmännyt vanhempiin, joiden mielestä huostaanotto olisi ollut oikeutettu. Mutta niitä väärin perustein tehtyjä huostaanottoja, niitä on paljon! Ei ole sossuilla muuta tekemistä kuin keräillä sijaisperheille lapsia..

      • selvätotuusolehyvä

        Suurin osa huostaanotoista tehdään yhteistyössä vanhempien kanssa. Sinä et luonnollisesti ole törmännyt asiaan, koska et törmää pahemmin lastensuojeluunkaan, muuten kuin netissä. Vaikka suurin osa tehdään yhteistyössä. Se ei tarkoita, ettei epäkohtia ja virheitä tapahtuisi. Huostaanottoja tehdään paljon ja virheitä tapahtuu. Valitettavasti virheet lastensuojelutyössä pilaavat osallisten ihmisten elämän. Monessa ammatissa niin ei ole.


      • totuuttapeliin

        Miten niin en törmää lastensuojeluun?


      • etsitotuutta
        totuuttapeliin kirjoitti:

        Miten niin en törmää lastensuojeluun?

        Aika selvää, kun et siitä mitään tiedä.


      • totuuttapeliin

        Ja sinun tietosi perustuvat mihin? Oman lapsen huostaanottoon ja Lokakuun liikkeen julkaisuihin? Sittenhän tietää kaiken..


      • jatkatotuudenetsimistä
        totuuttapeliin kirjoitti:

        Ja sinun tietosi perustuvat mihin? Oman lapsen huostaanottoon ja Lokakuun liikkeen julkaisuihin? Sittenhän tietää kaiken..

        Paljon useampiin lähteisiin kuin sinulla. Tuosta lokakuun liike pakkomielteestä voisit yrittää päästä eroon. Nostat sen esiin joka välissä, niinkuin se olisi henkilökohtainen loukkaus sinua kohtaan, että moinen liike on olemassa. Ja kyllä asioita kokenut ihminen tietää asioista enemmän, kuin sellainen joka ei ole kokenut mitään, vaan lähinnä esiintyy netissä asiantuntijana. Minun tietoni ja kokemukseni eivät sulje pois niiden ihmisten kokemuksia, jotka ovat kanssani eri mieltä. Kenttä on laaja, ja monenlaista tapahtuu.

        Kuten sanoin jo aiemmin lastensuojelussa tehdyt virheet ovat huomattavasti isompi asia, kuin virhe jollain toisella alalla. Se on totuus.


      • Pyritään_asiaan

        Kaikki on suhteellista: vaikkapa yritysmaailmassa se "virhe" saattaa johtaa tuhansien ihmisten työttömyyteen. Lääkärin virhe saattaa tuhota jonkun terveyden tai jopa viedä hengen. Saattavatpa jonkun vanhemman virheet jopa tuhota jonkun lapsuuden ja elämänkin?

        On hyvin vaikeaa aikaansaada monimutkaisia prosesseja ilman virheen mahdollisuutta. Jostakin syystä lastensuojelun suhteen kuitenkin siihen pitäisi päästä? Takuuvarmaa on se, että ikinä siihen ei päästä.

        Se on myöskin varmaa, että mitä tahansa tehdään, tyytymättömiä väistämättä on. Hyvin harva ihminen myöntää omia virheitään muuten kuin vain pakon edessä. Tunteet ovat vahvasti mukana aina, kun pelissä mukana ovat omat lapset ja ne tunteet estävät usein näkemästä ihan kaikkia vivahteita todellisuudesta.

        Lähteitä riittää? Epäilemättä niin on. Se onkin sitten eri asia, onko niiden lähteiden toimittama informaatiokaan kaikin osin oikeaa tai puolueetonta. Hyvin harvoin kaikki todellisuuden palaset tulevat esille. Jo pieni puuttuva faktakin saattaisi muuttaa selvältä näyttävän tilanteen toiseksi. Tämän ymmärtää jokainen halutessaan, mutta Lokakuun liikkeen kaltaiset yhden todellisuuden liikkeet eivät. Tai, pikemminkin ne eivät edes halua nostaa esiin kuin vain yhtä asialinjaa ja näkökulmaa. Muut unohdetaan.

        Niille muutamalle aktiiviselle kirjoittajalle, jotka täällä toimivat koko lastensuojelu on vain yhtä massaa. Tässä maassa riittää runsain mitoin ihmisiä, jotka oikeasti eivät käsitä yhteiskunnan monimuotoisuutta tai prosesseja. Heihin uppoaakin sitten hyvin se kuva, jossa viranomainen on aina ja ehdottomasti vihollinen ja väärässä. Noille ihmisille Lokakuun liike ja tämän keskustelun Totuuden Torvet edustavat sankareita, jotka puolustavat syyttömiä ja voimattomia viranomaisten pahuuden uhreja.

        Käytännön tasolla näiltä Oikeuden Puolustajilta unohtuu se, miten valtavat joukot lapsia hyötyvät lastensuojelusta. Samoin unohtuu mainita se pikku seikka, että lukuisat perheet joka tapauksessa olisivat ongelmaisia - annettiinpa tukea ja apua kuinka loputtomasti tahansa!


      • taisuomensuurimman
        totuuttapeliin kirjoitti:

        Ja sinun tietosi perustuvat mihin? Oman lapsen huostaanottoon ja Lokakuun liikkeen julkaisuihin? Sittenhän tietää kaiken..

        Narsistiasianajaja Markku Salon perättömiin kirjoituksiin..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe