Kruunypyy loistaa otsikoissa!

Maakunnan Paras ASUA

Kruunupyy on Keski-Pohjanmaan paras asuinpaikka, näin hienosti uutisoi Helsingin Sanomat. Voiku kivaa, kun Kruunypyy pärjäsi näin hienosti tuossa parhaiden asuinpaikkojen vertailussa ja kohta varmaan naapurikuntien kateelliset rähinäveikot ovat täällä pannu turvoksissa ilkkumassa ja kohottamassa egoaan mutta ei haittaa Hannes laittaa we are the champions!!!

http://www.kp24.fi/uutiset/320117/HS-Kruunupyy-on-maakunnan-paras-asuinpaikka

Ps. Tämän Kruunupyyn historian ensimmäisen palstan avauksen tarjosi
Vattusen Veljeskunta

25

1019

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luodon Komein Miäs

      Vai muka paras???! Mitähän parasta sieläki ny on? Näyttäs ainaki ton uutisen mukaan olevan nuo kylän äijät tuhkamunia koko sakki kö eivät saa ees lapsia aikaseks niin kuolee kohta sukupuuttoon koko kylän kööri. Noo onhan nuita koeputkiaki keksitty mihnä voi kyvä keräämässä viriileiltä Luotolaisilta lisäpotkua ennenkö koko Kruunypyytä uhkaa se kuulusa mualimanlopun perikato :))

      • Huubert Kukkelsson

        Kuuleppa pane sine se mehu sinne oma koeputki ja antaa kylän lampaille niin saa kaverina uusia pässejä föbannade kaurahattu. Tuo uutinen sanoo aivan selvänä, että Kronobyn kansalaiset on maailman terveintä sakkia ja ihmekkun tuo ne kaikki sairaat menee sen valtatien toisella puoli misse se Luoto on!!!


      • new kokkola citizen

        Ööh. Yleensä tyhmät lisääntyvät jo teineinä ja nuorina :) Fiksuimmat hankkivat penikoita vähän vanhempina. Näin olen asian aina kokenut, sen takia mitä silmilläni nähnyt menoa.


    • Kylä&Kauppias

      Kah,,,,! Täällähän viriää yhtä älykästä keskustelua kuin tuon naapurikäpykylän saiteilla. No eip ole ihmeiden aika ohi :D

      Onhan tämä vallan loistava suoritus päätyä maakuntamme ykköseksi eikä tuo nyt mikään ihme ole, koska meillähän ei esim, tuo naapurikuntien väkivalta näy, kun riidat hoidetaan puhumalla laakista kuntoon vai mitäs tähän sanotte?

      • Kronon Kingi

        Hei toi on totta mutta muista kans, että kamraatit käy Kokkolassa juhlimassa ja sitte siellä on lehessä, että ulkopaikkakuntalainen leipoi kokkolalalaista lättyyn ja pakeni paikalta niin se tilasto meni sitte niitten piikkiin se on vähä niin ja näin :(


    • Tuohinippu Robbe

      Työtätekevä yhteisö niittää mainetta missä tahansa ja nuo sossuluukun nuohoojathan pesivät suuremmissa kaupungeissa. Kruunupyyssä on mukava asua, kun on kesät lehmiä laitumilla ja talvisin pääsee tuosta vierestä polkupyörällä lentokentän kaultta etelään lämmittelemään vaikka aina pari kertaa kuussa.

      • Astro Naatti

        No voe huh kyl sullon iso tuohinippu, jos meinaat käydä het kaks kertaa kuussa.


    • Pitkäputki Pentti

      No, jos se nyt on on noin hyvä asuinalue niin onkos siellä jotain rauhallista kerrostaloa, jossa olisi nuoria ja näppäriä yksinhuoltajia ko olen hyvä putkimies ja halukas asumaan???

    • Huonompi juttu

      Se on vähän niin, kun ei niitä verotuloja tahdo kertyä kunnalle riittävästi niin
      pimeätyö rienaa paikkakunnalla kanssa. Pitäisi ottaa kiinni ne aisankannattajat,
      jotka täällä syö toisten leipää, se on huono asia tämä.

    • Yksin Hemma

      Kovasti valittelevat ettei noilla nuorilla ole läheisiä kavereita niin olisko syynä se kielimuuri, kun toiset tahtoo puhua vain ruotsia ja toiset taasen suomea. Olipa yllättävä uutinen, kun noin niitä nuoria se yksinäisyys vaivaa.

    • Nähty monet kerrat

      Tässä ihan vaan sivusta seuranneena näyttäis tuo ujous vaivaavan Kruunupyyläisiä kanssa meinaan vaan, kun Kokkolassa valittiin aikoinaan Koivuhaka Suomen toiseksi parhaaksi asuinalueeksi niin meno oli aiheen palstoilla kuin karjamarkkinoilla mutta ei mitään onhan teillä nyt ainakin siellä oma tuliterä saitti ja näkyy kiinnostaneen yleisöäkin mut hei se on vaan uutuuden huumaa,,, sano :)

    • paskinpaikkaasua

      kruunupyy on perseestä

    • Kunde67

      Ja palvelut senkus vain vähenee. Nyt lopettaa Kruunupyyn toinen kauppa: K-kauppa. Mitenkähän käy postipalveluiden? Kun tässä kaupassa toimii asiamiesposti. No S-ryhmä senkus porskuttaa.

      • krbybo

        Osuuskauppaa kannattaa kannattaa. ABCkin myy bensaa 10 senttiä kalliimmalla mutta saahan siitä pari senttiä boonusta.

        Nyt kun K-kauppa lopettaa niin osuuskauppa parantaa palvelua ja avaa uuden myymälän vuodenvaihteen jälkeen. Sale avautuu s-marketin paikalle ja hinnat nousee.


    • Beta Piilokivi

      Kuulinpa tuossa ohimennen, että olisi huoltoasemakin myynnissä. Pitääkös paikkansa? Onhan se tosiasia, että Kokkolaan ja Pietarsaareen lyhyt matka ja isommat valikoimat ja halvemmat hinnat myös bensassa. Moni paikkakuntalainen käy noissa kaupungeissa töissä ja samalla tankkaa ja huoltaa autonsa siellä. Mikä on itse asiassa harmi, koska se on näiltä pieniltä firmoilta pois ja näin ollen suurin kärsijä on ne jotka eivät pääse syystä tai toisesta kaupunkien isojen valikoimien ääreen.

    • björkgayd

      Kyllä krombi ansaitsee ääneni, juntimpaa porukkaa ei maa päällään kanna siis suomen surkein kunta tai kaupunki asua.

    • from Karleby

      emme ole syntyperäisiä Kruunupyyläisiä, mutta olemme tykänneet asua täällä. Ihmiset morjestaa, terveyspalvelut toimivat ja suomalaiseen perusluonteeseen kuuluvaa narinaa emme keksi. Muuttakaa Kokkolaan, jos luulette tilanteen siitä parantuvan - siellä se kultamaa on, odottamassa. Hyvä Kruunupyy! hyvä paikka asua ja olla.

      • kohta k-pyyläinen

        Miten te, jotka olette muuttaneet Kruunupyyhyn muualta, olette kokeneet paikan? Miten teidät on otettu vastaan? Miten suomenkieliset, oletteko kokeneet että olette olleet tervetulleita?


      • Jämpti Jouko
        kohta k-pyyläinen kirjoitti:

        Miten te, jotka olette muuttaneet Kruunupyyhyn muualta, olette kokeneet paikan? Miten teidät on otettu vastaan? Miten suomenkieliset, oletteko kokeneet että olette olleet tervetulleita?

        Näin muualta Kruunupyyhyn muuttaneena voin sanoi, että sisäänpäin suuntautuvaa porukkaa. Vai kuinka moni Kruunupyystä kotoisin oleva voi tunnustaa aidosti olevan hyvää kaveria muualta muuttaneen ja vielä suomenkielisen kanssa?


    • Täh...

      Keski-Pohjanmaan paras? Kuinka tuo nyt noin menee? Kruunupyyhyn ajaessa ainakin valtionteillä lukee aika selkeästi Pohjanmaan maakunta. Joko Kruunupyy on vaivihkaa loukannu osaksi Kokkolan kaupunkia?

      • Ei vielä, mutta...

        ... on sentään osajäsen Keski-Pohjanmaan (maakunta)liitossa, on Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin täysjäsen ja hiihtää Keski-Pohjanmaan maakuntaviestiä. :-)

        Lisäksi sillä on yhteinen terveyskeskus Kokkolan kanssa. Ja alaveteliläiset sekä suuri osa teerijärveläisistäkin suuntautuu Kokkolaan ja Keski-Pohjanmaalle yleensäkin. Jopa keskuskylä Kruunupyynkin asukkaista melkein puolet ajattelee samoin, eikä välitä pietarsaarelaisten houkutuksista eikä RKP:n komentelusta tässä asiassa.

        Jos Henna Virkkunen lyö kuntaliitospiiskaansa toden teolla, Kruunypyy liittyy Kokkolaan ja samalla Keski-Pohjanmaahan.


    • Sune och jag

      Kronoby fullt med mammas pojkar som bor fortfarande hemma och troligtvis flyttar de först när kistan kommer på plats.

    • Kokkolan seutu

      Jestas, ku Kruunupyyn saitiia on nykyään hiljasta huh huh.

      • Hiljaa Yössä

        Totta puhiset voiko tämä olla sivun loppu?


    • Missä keskustelijat?

      Niin täällähän ei tunnu juttelevan enään juuri kukaan eikä uusia otsikoitakaan näy mitenkä tässä näin on käynyt?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8036
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1866
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe