Vaimon sisko

½qcb

Oli kaunis kesäpäivä ja olin yksin kotona koska minulla oli vapaapäivä ja vaimoni oli töissä. Puhelimeni soi. Se oli vaimoni sisko Heli (muutettu nimi). Heidän pesukone oli mennyt rikki ja hän kysyi voisikohan hän tulla meille pesemään pyykkiään. Mikäs siinä, sen kun tulet vastasin. Hän asui aika lähellä meitä ja ei mennyt kuin vartti niin hänen autonsa kaarsi meidän pihalle. Avasin hänelle oven ja menin auttamaan häntä pyykkien kantamisessa.
Heli on kaunis vaale kolmevitonen kahden lapsen äiti jonka linjat ovat säilyneet todella hyvin. En voinut olla ihailematta hänen kurvikasta mutta tiukkaa kroppaa kun hän käveli edessäni parkkipaikan portaita ylös kevyessä ja lyhkäsessä kesämekossa.
Osaatko käyttää meidän pesukonetta kysyin. Enköhän, Heli vastasi, mutta voit varmuuden vuoksi valvoa vierestä että ei mene väärin.
Mentiin kodinhoito huoneeseen ja Heli alkoi täyttää pesukonetta. Itse istahdin jakkaralle seinän viereen vastapäätä poesukonetta. Sieltä olikin mainio näköala kun Heli kumartui pesukoneen aukolle ja pyllisti minua päin. Mekko oli niin lyhyt että kun hän kumartui suorilla jaloilla helma nousi niin ylös että näin vilauksen pikkuhousuja.
Ensimmäinen kori oli tyhjä ja Heli suoristui. Sitten hän laitoi kädet lanteita pitkin mekon helmojen alle ja veti pikkuhousut jaloistaan, naurahti kun näki minun häkeltyneen ilmeen ja sanoi että heitetään nääkin samalla koneeseen. Hän kumartui taas suorin jaloin kun hän heitti ne koneeseen ja silloin kerkisin nähdä vilauksen hänen pillustaan.
Housuissani alkoi tuntua ahtaalta. Olin aika varma että hän tietoisesti vilautteli pilluaan mulle. Nousin ylös ja menin näyttämään mihin lokeroon pesuaineet laitetaan.
Pesuaineet sisään ja kone päälle. Heli nousi istumaan koneen päälle ja totesi että tässähän ei voi muuta kun odotta kunnes on valmista.
Laitanko kahvia meille, kysyn. Kiitos kyllä Heli vastasi ja
menimme keittiön puolelle pistämään kahvia tulemaan. Juotiin kahvit ja tilanne rauhoittui housuissani. Keskusteltiin niitä näitä ja pikkuhiljaa tuli ilmi että Helillä ei mennyt tällä hetkellä varsin hyvin miehensä kanssa. Mitään seksiin littyvistä yksityiskohdista ei juteltu mutta aavistin että ehkä vieras liha kiinnostaa jos kotona ei kaikki ole hyvin.
Oltiin aika kauan kahviteltu ja juteltu niin ehdotin että mentäisiin katsomman joko kone olisi valmis.
Kodinhoito huoneessa kone kävi vielä mutta aloitti juuri linkomisen kun tulimme sinne. Heli hyppäsi hetti pesukoneen päälle istumaan ja kysyi leikkisästi olenko koskaan tehnyt SITÄ linkoavan pesukoneen päällä. En vastasin , mutta kokeilisin mielelään. Menin hänen luokseen ja asetuin hänen jalkojen väliin ja aloin suutelemaan hantä samalla kun kourin hänen sääriä ja pakaroita. Tunnustelin sormilla hänen piluua joka oli litimärkä. Heli alkoi avata mun housuja. Nopeesti ennen kuin linkoaminen lopuu Heli kiirehti minua ja ohjasi kyrpäni piluunsa. Tunsin ensin karvoituksen ja sitten pehmeän ja kostean pillunsuun terskaani kohden. Työnsin sisään. Jäin paikalleni ja tunsin kuinka Helin pillu tärisi kullini ympäri. Rupesin jyystää ja Helikin teki voimakkaita vastaliikkeitä. Heli laittoi jalkansa lukkoon selkäni taakse ja painoi itseään minua vastaan samalla kun hän nyki ja kouristeli orgasmin aalloissa. Itse laukesin heti kun Heli alkoi tulemaan. Ruiskutin spermaa piluun täyteen ja osa pursui ulos työntöjen tahtiin ja valui Helin helmoille ja pesukonetta pitkin latiialle. Oli lyhyt mutta erittäin nautinnollinen pano.

5

16067

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arkhimedes1

      anonymous sä olet joka paikassa oletko työtön vai virkamies, kun aikaa pilata kaikki keskustelut

    • Krkglglgkdlsäsöfkgkg

      No onkse "heli" nyt raskaana ?:o

      • Jo laukesin

        Eihän eunokit semmoista saa aikaan eunokkien juttujahan nuo on. Eli naisen kanssa ei onnistu pitää keksiä ihme fiktioita ; ))


    • sitä saa mitä tilaa

      säälittävää mä olisin pyytänyt sinne sänkyyn oon sentään nainen jota voi vääntää mihin asentoon tahansa jos on mukava peti joten ei muuta kuin hinkkaa pikapano koneen päällä meikä ei kostu.

    • kassu671

      juu juu.ja taas pikkupoika saa pilua hitto.ei edes tiedä että siinä 2 l.ää.minkä voit jos ei saa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe