Mielipiteet homoseksuaalisuudesta

Täällä kaksi 15-vuotiasta tyttöä tekee uskonnon koulutyötä.
Tehtävänämme on tehdä suuri esitelmä homoista ja yksi osio on ihmisten mielipiteet.
Joten vapauttakaa itsenne ja kertokaa OMA mielipiteenne.

13

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • no lol. Tämä ei kyllä auta työtämme

    • reddari

      Pidän homoseksuaaleja saman arvoisina kuin keitä tahansa muita ihmisiä. Itse Oikeastaan tällainen "lokerointi" ärsyttää minua, ollaan vain kaikki mika tuntuu parhaimmalta eikä koiteta mihinkään muottiin itseämme sulkea.

      Itseni määrittelen pakon edessä naisiin päin olevana (itsekin olen siis nainen) bi-seksuaaliksi mutta en ole bisse vain muodin/huonon mies tuurin/epätoivoisuuden takia vaan tunnen luonnollisesti vetoa kumpaankin sukupuoleen. Ennemminkin rakastun ihmiseen en sukupuoleen.


      Kaikki ollaan ihmisiä oltaisiin homoja, heteroita, latinoita, suomailaisia, uskovaisia, ateisteja jne... Meillä ei ole oikeutta tuomita toisia ihmisiä sen perusteella mitä he ovat.

    • jessie@

      Kaikilla on oikeus rakkauteen. "Love is a human right."
      En ymmärrä miksi siinä, että kaksi ihmistä rakastaa ja välittää toisistaan olisi mitään väärää??? Päinvastoin! Maailma tarvitsee enemmän rakkautta. Ihmisten pitäisi olla suvaitsevaisempia toisiaan kohtaan. Viha ja syrjintä synnyttää vain lisää vihaa ja syrjintää.

      Let´s skip the hate and spread the LOVE!!!

    • Kiitos suuresti! :)

      • reddari

        Oli ilo palvella. :)


    • mieti

      Kiitos vain itsellesi!!!!

    • vilosohvi

      Jos uskonnon kautta katsoo asiaa niin käskyhän kävi ettei muilla kuin Jumalalla ole tuomintavaltaa eikä -oikeutta.. Eläköön siis kukin meistä kuten parhaaksi näkee, taivaan porteilla se lopullinen tuomio tulee. Jeesuskin uskalsi kulkea vastoin monia aikansa sääntöjä. Siinä on minun esikuvani ja elämänohjeeni. Etsi oma polkusi ja luota omatuntoosi, tili tehdään vain Jumalan kanssa. :)

      • Mistä tiedämme,

        miten Jumala sitten tulee tuomitsemaan? Olisiko Hän ollut niin raukkamainen ettei olisi jättänyt mitään vinkkiä, edes jotain, ohjetta meille, vaan olisi jättänyt meidät vain omantuntomme varaan...? Yhden omatunto sanoo yhtä, toisen toista; eikö mistään voisi saada tietää, miten se Jumala sitten tuomitsee... Mitä jos täällä maan päälläkin tuomarin eteen mentäisiin ja sanottaisiin, että "en mä mielestäni tehnyt mitään väärää, kun otin sieltä talon pihasta sen fillarin, kun musta tuntu etten mä jaksa millään kävellä kotiin"?

        Ai niin, sillä tuomarillahan on sellainen paksu kirja, josta se katsoo, että miten on. Niin ja onhan sellaisia muuten kirjastoissakin...


    • mitääämitä

      Missä tollasia koulutöitä annetaan USKONNOSSA...???!!! Mikä idea siinä mahtaa olla. mikä siinä on ideana. Tota ei tajuu mitä homot kuuluu uskontoon?.....?

    • Siis tämä on etiikan työ.
      Jokainen valitsee oman aiheensa kuten huumeet, itsemurha ja tämä homoseksuaalisuus.

    • Smnbfk

      Kuinka kauan teette työtä eli milloin pitäisi olla valmis. Meinaan... Jos sen nyt kirjoitatte tänne niin ei kukaan jatka tätä juttua enää ensi kesänä.

      Mielipiteeni:

      Homot ovat aivan tavallisia ihmisiä. Ihmisten erot tulevat hyvin esiin heidän suhtautumisessa toisiin ihmisiin. Osa suvaitsemattomista pitäisi lähettää keskitysleirille hoitoon seksuaalisuudesta riippumatta.

      Pelkkä erilaisuus ei kasvata suvaitsevaisuuteen - ja moni homokin osaa olla aika susi toiselle homolle. kateellisia riittää, heikon itsetunnon kanssa painiskelevia ei jakseta aina paapoa, verkkokeskusteluissa esiin nousevat ulkonäkö ja munan koko, mitkä eivät suomalaistaustaisina saa kovin korkeita pisteitä, mutta silti baareissa ja levareilla riittää toimintaa.

      toiset haluaa perustaa oman parisuhteen, toiset haaveilevat vielä niistä jälkipolvista, jotka samuttaisivat valot ja vaihtaisivat asun kun aika jättää... Moni hakee vain seuraa ja hyppii kavereiden kesken pedistä petiin jos ei saa kaaduttua uusia naamoja. Kun suomalaista alkaa ahdistaa liikaa tai ruoho tuntuu vihreämmältä aidan toisella puolella, voi lähteä risteilylle tapaamaan muita suomalaisia.

      Valitettavasti homojenkin joukossa on todella tasapainoisia, järkeviä, fiksuja ja realisteja ihmisiä, joiden läsnäolo parantaa haavan kuin haavan. Tätä eivät kaikki voi sietää, ja siksi homojen suosiman keskustelupalstan koodi.net:n suurin osa viesteistä on epäterveellisen mieltä myrkyttäviä. Vittuilua riittää. Jokaisen mielensä terveyttä hoitavan pitäisi uskaltaa pysyä pois sieltä, mutta himot taitavat homoillakin olla pinnassa.

      Hyvin palkatulle homolle raha ei välttämättä tuo onnea, mutta sillä voi saada isomman munan ja kasvoleikkauksen, mikä lienee aivan yhtälailla totta heteroseksuaalienkin joukossa.

      Mielestäni kaikki olennainen homoist tiivistyy ensimmäiseen toteamukseeni heistä. Eikö se nyt voisi riittää esitelmän otsikoksi. Sisällön voi kaivaa ihan psykologiasta ja muista reaaliaineista. Ihan vaikka oman näkökyvystä puitteissa.

      Tää oli OMANI mielipide homoista.

      • Fjcbfföc

        Ihan vaikka oman näkökyvyn puitteissa... En aksanut korjata typoja.


    • ?????

      Olen nainen ja hetero.
      Suutuin miehelle joka tykkäsi miesystävästään enemmän kuin minusta.
      Teinkö oikein ja onko ikinä mahdollista sopia mielestänne?
      Hän ei myöntänyt olevansa bi, mutta poikaystävä oli mustasukkainen, näin ainakin tulkitsin.
      En pysty puhumaan eikä hänkään kai, pelkään että hän luulee minun haluavan aloittaa alusta enkä halua.
      Pyrinkö vain olemaan liian täydellinen kun en hyväksy kun vihaan jotakuta?
      Hän on lopettanut homosuhteen se kesti kauan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe