Oulun sosiaaliviranomaiset usuttaa poliisin

Kimppuun

Nyt on sosiaaliämmillä uusi keino käydä kenen tahansa kimppuun. Muutama viikko sitten he tekivät perättömän ilmiannon miehestä, joka harrastaa metsästystä ja ampumista.
Hänet ilmiannettiin poliisille "uhkaavana" ja poliisit teki keskellä päivää ratsian miehen kotiin ja veivät aseet. Kaupantekijäisinä samainen sosiaaliämmä haki vielä lähestymiskieltoa.

Samainen sosiaaliviranomainen käynnisti lähestymiskiellon haun ja niinpä hän "todisti" korvat luimussa oikeudessa, miten luuli olleensa suurikin "sankari".

Tämä nuori nainen löi kätensä tosi "kakkaan", sillä nyt tuleekin sitten lunta tupaan perättömän ilmiannon ja kunnianloukkaussyytteen muodossa. Ja Oulun kaupunki maksaa!

Eipä ole naapurin vika jos sosiaalin asiakkaan lapset ei käy koulua... ja kertoo tarinoita.

Jutussa on kaikkein huvittavin seikka, että edellisen aseilmiannon tekijän henkilötietojen saanti on tällä hetkellä Korkeimmassa oikeudessa ratkaistavana.
Jäljet johtaa samalle sylttytehtaalle...

Perätön ilmianto ei ole Suomessa rikos, vai onko sittenkin? Sen ratkaisee Korkein oikeus (tai -vääryys)

Aikaisempi lähestymiskielto-oikeudenkäyntihän toi hakijalleen sakot kunnianloukkauksesta.Sakot on tietenkin maksamatta kun ei ole tuloja... sosiaali ei näet maksa sakkoja!


Lakimiehet saa leipää ja me sirkushuvia!!!

19

1250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeus voitti

      Nyt taitaa tulla taaskin kunnianloukkausoikeudenkäynti ja asiaan kuuluvat sakot, mutta tällä kertaa Oulun kaupungille! Toki todistajien puheet nauhoitettiin, eli aika näyttää... shit happens!

      Eipä haluaisi oikeasti uskoa todeksi, että sosiaaliämmät laitta poliisit asialle ratsaamaan ihmisten koteja ja sitten hakevat lähestymiskieltoja yms. hullua. No eihän semmoinen mene läpi oikeudessa, eikä vääryydessä!

      Nyt alkaa jälkipyykin pesu. Sääliksi käy tuota nuorta sosiaalityöläistä kun astui moiseen "liukumiinaan"... höpöpuheiden perusteella.

    • Heitä vastaan

      Kukka hattu ..lesbot on vailla kritiikkiä, kun on kysymys aseen haltijasta !
      Kommunisteja koko porukka !
      Vihreän -liikkeen jäseniä, joilla seksuaali käytäntö on ihan eri planeetalta, kuin NORMAALIN IHMISEN.
      Heillä maailma on AUVOISTA...kukkais maailmaa, jossa on pelkkää HYVYYTTÄ.....
      Mutta kun mennään juttuun suomen historia, NIIN SYNTYY STALINISTINEN YHETISKUULUVUUDEN taisto !
      "Meitä keisarit ei enää hoivaa , eikä veriset julmuritkaan..."
      VAROKAA KOMMUNISTI VIHREITÄ...LÄÄKÄREITÄ, HOITAJIA JA SOSIAALITYÖNTEKIJÖITÄ...VAROKAA JA VALEHDELKAA NOILLE KÄTYREILLE !

      • TuttuJätkä

        opettele kirjoittamaan
        (valehtelemisen jo osaatkin)


    • mielenkiintoinen alo

      Saisiko jonkunlaisen linkin tuohon aloituksen sisältämään aiheeseen?

      • Tässä linkkiä

        "Olen nähnyt sellaista mitä lapsen ei pitäisi nähdä"

        Suomalainen lastensuojelu on joutunut viime aikoina melkoiseen ryöpytykseen. Laajaa julkisuutta ovat saaneet epäonnistuneet lastensuojelutapaukset. Milloin kyse on ollut ylireagoinnista, milloin siitä, että lastensuojelu ei ole tarttunut asioihin tarpeeksi ajoissa. Espoon keskuksen johtava sosiaalityöntekijä Riina Mattila pahoittelee, että näkyvyyttä saavat vain epäonnistumiset. Hänen mukaansa suurin osa lastensuojelun asiakkaista on kiitollisia ja tyytyväisiä palvelusta. "Vain todella pieni osa lastensuojelun toimista on huostaanottoja. Me lastensuojelussa teemme töitä sen eteen, että huostaanottoja ei tarvitse tehdä, emme ole lasten sijoittajia", muistuttaa Mattila. 16-vuotias Meri Mäkinen on asunut sijaisperheensä luona viisi vuotta. Hän kertoo oman tarinansa sijaisäitinsä Taina Koposen kanssa. "Olen nähnyt sellaista mitä lapsen ei pitäisi nähdä", kuvailee Meri elämäänsä ja lisää perään, että on onnellinen siitä, että on saanut nyt varttua turvallisessa kodissa. Toimittaja on Salla Vuolteenaho. Puheen Päivässä torstaina 1.11. kello 11.03.
        http://areena.yle.fi/static/mk/download/1e/1e2098d5390741c7b4c59281bea4b6cf.mp3

        http://areena.yle.fi/radio/1727434

        Kohdasta 6.35 alkaen Riina Mattila

        12.50 Melkein aina tehdään kotikäynti

        18.00 Kaikilla on oikeus soittaa nimettömänä... ei tarvitse kertoa nimeä... viranomaiset konsultoivat pitääkö tehdä lastensuojeluilmoitus...


      • Pssssst

        Samaa juttua, tämä on jatkoa aiempiin.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9127610

        Juttu on perin hupaisa ja asianajopalkkiot hipoo useissa tuhansissa. Koskahan päästään korvauksiin? Yhteiskunta vainoaa yhtä miestä kerta toisensa perään.


    • Imekää sitä!!

      Lestoja saisivat kyyätä ja muita nistejä.

    • Leipää ja sirkusta

      Episodi nro 3 sai jälleen onnellisen päätöksen:

      1. Oulun kaupungin sosiaaliviranomaisten tekemä rikosilmoitus (joka sisälsi
      käsittämättömän määrän naapurin valehtelemia syytöksiä) ei johtanut yhtään mihinkään.
      (Pitäisikö tähän laittaa sen nuoren tyttöparan niminkin, joka kokemattomuuttaan uskoi syötetyt valheet...?)

      2. Samassa yhteydessä jo 2. kerran haettu lähestymiskielto, nyt laajennettuna, ei johtanut yhtään mihinkään.

      Laajennetun lähestymiskielto-oikeudenkäynnin todistajalausuntona kuullut vastapuolen kertomukset käyvät sellaisenaan kunnianloukkausoikeudenkäynnin todisteista. kaikki "todistajalausunnot" kun on nauhoitettuna viran puolesta!

      3. Nyt on vuorossa kunnianloukkausoikeudenkäynnit perättömistä ilmiannoista sosiaalia ja valehtelevaa naapuria vastaan.
      Sosiaaliviranomaiset puolustautuvat sanomalla tekevänsä RIKOSILMOITUKSIA (huom. EI tutkintapyyntöjä!) viran puolesta.

      4. Kaikki takavarikoitu omaisuus on palautettu omistajalleen, samoin eräs tarkeä "kortti"... jonka kyllä asianomaiset viranomaiset tietää.

      Tähän kaikkeen on palanut Oulun kaupungin ja yhteiskunnan rahaa muutama kymppitonni, mutta oikeutta saatiin kun oli jämerä asianajaja!

      ---

      • Anonyymi

        "Kaikki takavarikoitu omaisuus on palautettu omistajalleen"...

        Kyllä ottaisi päähän jos jotkut sosiaalitoimiston heput tulisi tömistäen toisen kotirauhaa häiritsemään ja veisi omaisuuden pois ja syyttelisi vaaralliseksi ja hankkisi lähestymiskieltoa...

        Sitten kun korkeampi oikeustaso tarkastaa tilanteen niin ne huomaakin että tekivät virheen ja takavarikoitu omaisuus palautettiin.

        Tässäkään ei tietenkään koko tarinaa tiedetä, me lukijat, joten voimme yhtä hyvin olla harhassa - hyvin todennäköisestikin, mutta kyllähän tuommoinen ottaisi päähän kun sirkusta järjestetään ja kiihkoillaan hysteerisinä.


    • Oulun koulu?

      Sosiaaliämmä toimii kuulemma virkavastuulla ja teki rikosilmoituksen lapsen kertomuksen perusteella. Lasta oli tietysti sen katkerat vanhemmat briiffanneet miten kertoa...

      Nyt on käynyt ilmi että nuorellä sosiaaliämmällä onkin syytesuoja valheilleen koska tämä vetoaa lapsen kertomaan. Onpa kiero yhtälö.

      Suomessa viranomainen saa siis tehdä valheiden pohjalta rikosimoituksen kenestä tahansa ja selviää siitä kuiville. Nyt syytenimikkeinä oli tapon yritys yms. ja enimmäisrangaistuksena vankeustuomio. No kaikki syytteet tietenkin hylättiin. Kuka korvaa aiheutuneet kulut?

      Ei tällainen toiminta voi olla oikein.

      • ilmainen_neuvo

        Jos lapsi häiritsee teitä ja vielä valehtelee, niin tee lastensuojeluilmoitus. On nimittäin selvää, että perheellä, jonka lapsi käyttäytyy noin, on ongelmia kasvattamisessa. Nappula vaan laitokseen, niin siitäkin vaivasta pääsee.


    • sosiaalitantoille.kuria

      Oulun sosiaaliämmät taas kusessa kun tämä ulkomaisen moniosaajan ja rikastajan lastenraiskausjuttu tuli julki. Tämän asian ne on ryssineet kunnolla, mutta tavallisia ihmisiä ne mieluusti ahdistelevat rikosilmoituksilla ja huostaanotoilla, kuten avauksesta käy ilmi.


      Sairaalassa tehdään abortit ja alaikäisten abortit menee varmasti sossunämmille tietoon!

      Kuinkas musulityttö voi tulla tiineeksi kun ei ole naimisissakaan eikä kuulu kenenkään haaremiin?

      Suomessa on suhteettoman paljon yksinhuoltajamusliminaisia eli ne ovat jonkun sonnin haareminaisia ja vetävät sossurahaa, joka menee sille sonnille!

      • komsiikomsaa

        Aika pahasti kirjoitit. Ja helevetin hyvästi!


      • Anonyymi

        Oulun raiskaustapauksen uhrit eivät päässeet helpoin seurauksin, eikä kaikki ole hengissäkään.


    • kaupunkilainen222

      ´Täällä myös yksi, joka saanut vierestä seurata kuinka epärehellistä ja omiin päin kallellaan olevaa on oulun sos.toimen ja lastensuojelun väki. Toisaalta eivät vaivaudu ottamaan vakavasti lapsen hätää ja lastensuojeluilmoitusta. Samoin oulun käräjäoikeus, olen ällistynyt miten korkkiruuvilla on siellä tuomarit. Aivan umpikieroa porukkaa siellä kaikki viranomaiset, varmaan sisäsiittoista koko kaupunki.

      • Anonyymi

        Osuit naulan kantaan. Oulun käräjäoikeudessa on muutamia sopupelituomareita, joilta saa tilattua haluamiaan päätöksiä jos kuuluu tiettyihin piireihin. Oulun lastensuojelussa myös on yllättävän monta persoonallisuushäiriöistä työntekijää, jotka tahallaan seläntakana juonivat ja aiheuttavat vakavia ongelmia perheille. Erityisesti näiden suosiossa on eroperheet jolloin nämä pershäröt valehtelee molemmille osapuolille seläntakana ja yrittää lietsoa riitaa ja kriisejä. Nämä tämänkaltaiset työntekijät myös vainoavat ja kiusaavat vanhempia.

        Oikeasti hädässä olevat lapset nämä sitten jättää kärsimään. Eroriidan jyllätessä nämä pelaavat lapset sille huonommalle tai epäkelvolle vanhemmalle.

        Uskokaa tai älkää. Liian montaa tapausta olen seurannut lähietäisyydeltä. Sosiaalitoimen organisaatio puolestaan suojelee näitä väärintoimijoita. Hyvät työntekijät lähtevät vikkelään muualle töihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osuit naulan kantaan. Oulun käräjäoikeudessa on muutamia sopupelituomareita, joilta saa tilattua haluamiaan päätöksiä jos kuuluu tiettyihin piireihin. Oulun lastensuojelussa myös on yllättävän monta persoonallisuushäiriöistä työntekijää, jotka tahallaan seläntakana juonivat ja aiheuttavat vakavia ongelmia perheille. Erityisesti näiden suosiossa on eroperheet jolloin nämä pershäröt valehtelee molemmille osapuolille seläntakana ja yrittää lietsoa riitaa ja kriisejä. Nämä tämänkaltaiset työntekijät myös vainoavat ja kiusaavat vanhempia.

        Oikeasti hädässä olevat lapset nämä sitten jättää kärsimään. Eroriidan jyllätessä nämä pelaavat lapset sille huonommalle tai epäkelvolle vanhemmalle.

        Uskokaa tai älkää. Liian montaa tapausta olen seurannut lähietäisyydeltä. Sosiaalitoimen organisaatio puolestaan suojelee näitä väärintoimijoita. Hyvät työntekijät lähtevät vikkelään muualle töihin.

        Ongelma on ihan koko maan kattava, tietyt ihmiset hakeutuvat tiettyihin hommiin.
        Yhteiskunnassa on narsisteille ja psykopaateille ihan omat lokeronsa.

        Pitäisi muiluttaa ja hakata heinäseipäällä.


    • Anonyymi

      Kananpaskaa kaikille vainoajille niin että nenäontelot aukeaa

      • Anonyymi

        Sosiaali tätit tekee arvokasta työtä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe