Onko tietoa firmasta niemeltä Laponia Group?

Possutiina

Tietääkö kukaan sellaista firmaa kuin Laponia Group? On muka toiminut vuodesta 2000 Espanjassa. Toimivat Teneriffalla Fañabessa ja heillä on lähes 1000 asiakasta. He "rakentavat hotelleja" ja tarkoitus on nostaa hotellien täyttöastetta. He tarjoavat kolmen vuoden paketin, johon sisältyy kolme lomaa. Teneriffa-Eurooppa-Teneriffa on suositus. Paketti maksaa 2200 euroa kahdelta ja siihen sisältyy lennot, hotellit, kuljetukset, retkilippu jne. Lisämaksusta saa lisäpalveluita (luonnollisesti). Sopimukset on tehty, nimet alla, firman leimat jne. Käsiraha on annettu (kuitit siitä on) ja kaikki vaikutti hyvältä ja selkeältä. Luettuani kuitenkin varoituksia, eräs henkilö joka meille tämän kauppasi, on mainittu huijausfirmojen yhteydessä. Haluaisin saada tietoa firmasta, onko kellään kokemusta? Ja mistä huijauksen voisi tunnistaa. Me olimme todella tarkkoja eikä ainakaan tähän asti ole ollut mitään epäselvää. Tietenkin tunnuksia, sähköposteja ja vouchereita odotellaan..

5

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harkitse kahdesti!

      "Me olimme todella tarkkoja"

      Hah, siis sillä tavalla tarkkoja että painostivat teidät esittelytilaisuudessa allekirjoittamaan? Saitteko edes yön yli harkita tarjousta? Eipäilen, jos täällä kyselet firman perään näin jälkikäteen.

    • Possutiina

      Harkitsimme asiaa kaksi viikkoa käyden pari kolme kertaa heidän kanssaan uudestaan juttelemassa asiasta ja kyselemässä uusia kysymyksiä. Tenttasimme heiltä vaikka mitä, eivätkä he missään vaiheessa yrittäneet saada meitä erityisesti ostamaan tuotettaan. Teimme itse aloitteen ja olimme kiinnostuneita. Myöhemmin kyseenalaistimme käyttötarkoituksen omalla kohdallamme, mutta he tulivat sen suhteen vastaan. Sopimuksen kävimme rauhassa ja hyvin läpi. Olen siis oikein luottavaisin mielin koko asiasta, mutta ajattelin kysyä, jos jollain olisi kokemusta, sillä onhan näitä firmoja, jotka ovat taitavia, mutta silti huijaavat.

    • f-908um

      Toivottavasti allekirjoittamassanne sopimuksessa on tarkasti määritelty nuo kaikki luvatut asiat, esim. lentojen kanssa monilla on ollut "vähän" vaikeuksia noiden lomapaketteja myyvien firmojen kanssa, ko. firmasta ei hajuakaan, mutta näiden nimethän vaihtelee usein hyvinkin nopeasti.

      Jos myyjän on mainittu toimineen kyseenalaisin keinoin useammankin kerran aikaisemmin, niin olisikohan nyt vihdoin ja viimein kokenut valaistuksen ja tullut täysin rehelliseksi?

      Mielenkiinnolla odota raporttia kokemuksistanne, jos tuohon tosiaan lennot saatte pakin mukaan niin se on todella halpa, jos ette kuitenkaan saa, niin tuo on aivan vastaava pska lomapaketti joita eri puolilla myydään ja tyytyväisiä asiakkaita on hyvin vähän.

      Ilmeisesti olitkin lukenut tuota lomaklubi teneriffa ketjua, kuulostaa vaan kaava aika samalta.

    • Possutiina

      Sopimuksessa lukee että pakettiin kuuluu molempien henkilöiden lennot, majoitus, kuljetukset jne. Olen siis odottavaisin mielin ensimmäisen reissun suhteen. Ajattelin raportoida mielipiteeni, kun sellainen on käyty tekemässä. Tämä henkilö itse ainakin sanoi kyllästyneensä huijauksiin, joten mahtaako olla rehellisellä tiellä tällä hetkellä.. Olen lueskellut erilaisia ketjuja samasta aihepiiristä, mutta jotenkin tämä meidän paketti vaikuttaa varmemmalta kuin muut samantyyppiset, joista on mainittu.

      • 8d7safn

        Sinulla on suuren suuri etu kun sinulla on nuo lennot ja kaikki mustaa valkoisella sopimuksessa, sitten jos niiden kanssa meinaa olla jotain ongelmia, niin olet vahvoilla.

        Ei ole tarkoitus olla skeptinen tai negatiivinen, mutta kuten itsekkin luit, niin tällaisiin paketteihin on vuosien varrella liittynyt paljon huijauksi, tai siis väärinymmärryksiä kuten myyjäpuolelta on sanottu.

        Raportoi ihmeessä kokemuksista miten toimii ja toivottavasti saatta mukavat lomat"


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe